قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۲۵

پروژه ۳۰۰ میلیارد ریالی ایمن‌سازی تونل آزادی ایلام به مناقصه می‌رود

ایلام - نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: پروژه ۳۰۰ میلیارد ریالی ایمن‌سازی مسیر تونل آزادی در استان به مناقصه می‌رود.
 پروژه ۳۰۰ میلیارد ریالی ایمن‌سازی تونل آزادی ایلام به مناقصه می‌رود



 آماده‌باش ۲۰۰ نیروی برق ایلام برای تأمین پایدار برق حوزه‌های کنکور
۵۴ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

آماده‌باش ۲۰۰ نیروی برق ایلام برای تأمین پایدار برق حوزه‌های کنکور

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، ولی‌الله ناصری مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق ایلام با اشاره به پایداری شبکه برق استان اظهار کرد: با همراهی مردم و اجرای طرح‌های مدیریت بار، شبکه برق ایلام در وضعیت پایدار قرار دارد و تمامی بخش‌های عملیاتی و نظارتی شرکت تلاش می‌کنند کوچک‌ترین اختلالی در تأمین برق ایجاد نشود.

وی افزود: ۲۰۰ نیروی عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق استان در سطح شهر و محل حوزه‌های امتحانی کنکور سراسری مستقر و آماده خدمت‌رسانی هستند تا داوطلبان و مسئولان برگزاری آزمون هیچ‌گونه دغدغه‌ای از بابت تأمین برق نداشته باشند.


مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام از استقرار ۳۰ خودروی مجهز در مراکز آزمون خبر داد و تصریح کرد: این نیرو‌ها و تجهیزات در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند تا در صورت بروز هرگونه مشکل احتمالی، در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به رفع آن اقدام شود.
در ادامه حتما بخوانید معاون استاندار ایلام: ۳۰ درصد ازدواج‌ها در استان به طلاق ختم می‌شود

ناصری همچنین با اشاره به استفاده از ظرفیت کنتور‌های هوشمند و مراکز پایش شرکت گفت: وضعیت مصرف برق تمامی حوزه‌های امتحانی به‌صورت لحظه‌ای و برخط رصد می‌شود و روند تأمین برق این مراکز به شکل مستمر تحت نظارت قرار دارد.

وی تأکید کرد: هدف اصلی این اقدامات، فراهم کردن شرایطی پایدار و بدون دغدغه برای برگزاری آزمون سراسری و ایجاد آرامش و اطمینان خاطر برای داوطلبان کنکور است.



 قدردانی سرپرست شهرداری قزوین از نقش‌آفرینی بسیج کارمندی
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

قدردانی سرپرست شهرداری قزوین از نقش‌آفرینی بسیج کارمندی

به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، سید محمد علمی با تقدیر از سرگرد مرتضی کاظمی، فرمانده حوزه مقاومت بسیج کارمندی شهید باهنر شهرداری، اظهار کرد: حضور مسئولانه، منسجم و جهادی بسیج کارمندی شهرداری در پشتیبانی از مواکب اربعین حسینی، جلوه‌ای ارزشمند از روحیه خدمت، ایثار و ارادت به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله الحسین(ع) است.

وی همچنین از تدبیر، هوشمندی و هماهنگی مطلوب انجام‌شده در مدیریت تجمعات انقلابی شبانه مردم شریف و ولایت‌مدار «دارالمؤمنین قزوین» تقدیر کرد و افزود: این اقدامات، در برگزاری باشکوه و منظم مراسم‌های مردمی نقش مؤثری داشته است.

علمی با تأکید بر اهمیت تداوم این روحیه همدلی و همکاری، خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های ارزشمند بسیج کارمندی، پشتوانه‌ای مؤثر برای ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی شهری و اجرای برنامه‌های فرهنگی و مناسبتی در شهر قزوین است. انتهای پیام/



 بازدید معاون وزیر و رئیس سازمان تات از مجتمع گلخانه‌ای لوتوس در فارس / زنجیره‌ای از تولید گلخانه‌ای تا بسته‌بندی و صادرات
۴ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

بازدید معاون وزیر و رئیس سازمان تات از مجتمع گلخانه‌ای لوتوس در فارس / زنجیره‌ای از تولید گلخانه‌ای تا بسته‌بندی و صادرات

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، سعید شیروانی‌دوست، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا، در جریان بازدید  غلامرضا گل‌محمدی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، از مجتمع زرین‌کشت برتر لوتوس گفت: این مجموعه در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار طراحی شده که در فاز نخست، ۲۲ هکتار آن به بهره‌بردار واگذار و زیرساخت‌های تولید و پس از برداشت در آن ایجاد شده است.

 وی افزود: در فاز نخست مجموعه، ۸.۵ هکتار گلخانه، سردخانه‌ای با ظرفیت ۱۰ هزار تن، واحد سورت و بسته‌بندی با ظرفیت ۲۰ هزار تن و پایانه صادراتی احداث شده است. این مجتمع در حال حاضر با حدود ۱۰ هکتار سطح زیرکشت فلفل، سالانه حدود ۱۳۰۰ تن محصول تولید می‌کند.

 شیروانی‌دوست با اشاره به تکمیل زنجیره ارزش در این مجتمع اظهار کرد: وجود واحدهای سردخانه، سورتینگ، بسته‌بندی و پایانه صادراتی در کنار تولید گلخانه‌ای، زمینه کاهش ضایعات، حفظ کیفیت محصول و آماده‌سازی تولیدات برای عرضه به بازارهای داخلی و صادراتی را فراهم کرده است.

 مدیر جهاد کشاورزی فسا ادامه داد: فاز دوم این طرح در سطح ۲۸ هکتار پیش‌بینی شده و عملیات اجرایی احداث واحد دام سبک با ظرفیت حدود ۷۷۰۰ رأس نیز آغاز شده است؛ توسعه‌ای که می‌تواند ظرفیت‌های تولیدی و اقتصادی این مجتمع را گسترش دهد.


 این مجتمع در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار احداث شده و در حال حاضر با ۱۰ هکتار سطح زیرکشت فلفل، سالانه حدود ۱۳۰۰ تن محصول تولید می‌کند.

 برخورداری از واحد سورتینگ با ظرفیت ۲۰ هزار تن و سردخانه ۱۰ هزار تنی، امکان آماده‌سازی، نگهداری و عرضه محصولات را در همین مجموعه فراهم کرده و به کاهش ضایعات و تکمیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی منطقه کمک می‌کند.



 اردوی تیم ملی شمشیربازی در یزد برای بازی های آسیایی ناگویا - تسنیم
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اردوی تیم ملی شمشیربازی در یزد برای بازی های آسیایی ناگویا - تسنیم

استانها

مسعود فتوحی، مدیر فنی تیم ملی شمشیربازی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد، از برگزاری مرحله جدید اردوی ملی‌پوشان در یزد خبر داد و گفت: این اردو به مدت یک هفته و با هدایت محمد رهبری، سرمربی تیم ملی، در یزد در حال برگزاری است.

وی افزود: محمد فتوحی، طاها کارگرپور، نیما زاهدی و نجمه سانجیان، چهار ملی‌پوش حاضر در این اردو هستند که قرار است در بازی‌های آسیایی به میدان بروند. علی پاکدامن نیز در این مرحله از تمرینات حضور ندارد.

مدیر فنی تیم ملی شمشیربازی ادامه داد: ملی‌پوشان کشورمان روز 25 شهریور برای حضور در بازی‌های آسیایی راهی ناگویا ژاپن خواهند شد و قرار است آخرین مرحله از برنامه آماده‌سازی تیم نیز به احتمال زیاد در تهران برگزار شود.

فتوحی خاطرنشان کرد: برگزاری اردوهای منظم و اجرای برنامه‌های آماده‌سازی تا زمان اعزام، با هدف افزایش آمادگی ملی‌پوشان دنبال می‌شود تا اعضای تیم شمشیربازی با شرایط مناسب و آمادگی کامل در بازی‌های آسیایی ناگویا حضور پیدا کنند.

انتهای پیام/781  



 گره ترافیکی یاسوج  در هفته دولت باز می‌شود - تسنیم
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

گره ترافیکی یاسوج در هفته دولت باز می‌شود - تسنیم

استانها

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، یداله رحمانی در جریان بازدید از پروژه‌های عمرانی شهرداری یاسوج، با تأکید بر ضرورت حل معضل ترافیک در مرکز استان، اظهار کرد: یکی از نخستین مطالبات و مسائل جدی مطرح‌شده از ابتدای آغاز مسئولیت در استان، ترافیک شهر یاسوج بود؛ مشکلی که شهروندان را در سه مقطع صبح، ظهر و بعدازظهر با ترافیک سنگین و اتلاف زمانی حدود یک‌ونیم تا دو ساعت مواجه می‌کرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از تعریف و اجرای چند پروژه راهبردی برای کاهش ترافیک شهر یاسوج خبر داد و افزود: فازهای دوم و سوم بلوار شهدای اقتدار، خیابان پیرچوپان و پروژه اتصال جاده دهنو، همزمان با هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسند.

رحمانی ابراز کرد: برای رفع این گره ترافیکی، نشست‌های متعددی در کارگروه زیربنایی شورای برنامه‌ریزی استان و با حضور شهرداری یاسوج و دستگاه‌های اجرایی مرتبط برگزار شد و در نتیجه، چند پروژه بزرگ و اثرگذار شهری با هدف تسهیل تردد، کاهش بار ترافیکی و صرفه‌جویی در وقت مردم تعریف و وارد مرحله اجرا شد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به روند اجرای پروژه بلوار شهدای اقتدار، بیان کرد: طول مجموع این پروژه حدود چهار و نیم کیلومتر است که فاز نخست آن به طول یک‌هزار و 800 متر، پیش از این به بهره‌برداری رسیده و فاز دوم این بلوار به طول 800 متر به‌طور کامل اجرا شده و فاز سوم نیز با طول تقریبی یک‌هزار و 500 متر، اکنون بیش از 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

رحمانی تصریح کرد: با توجه به روند مطلوب عملیات اجرایی، پیش‌بینی می‌شود فاز سوم بلوار شهدای اقتدار طی دو تا سه روز آینده تکمیل شود و تلاش بر این است که فازهای دوم و سوم این پروژه همزمان با هفته دولت به بهره‌برداری برسند و با تکمیل این محور، بخش مهمی از ترافیک ورودی شهر یاسوج ساماندهی می‌شود و شهروندان شاهد روان‌تر شدن تردد در این مسیر خواهند بود.

 200 میلیارد تومان هزینه برای خیابان پیرچوپان

وی با بیان اینکه زمان مردم از مهم‌ترین سرمایه‌های اجتماعی است، گفت: هدف اصلی اجرای این طرح‌ها، کاهش زمان هدررفته شهروندان در ترافیک است تا مردم بتوانند وقت خود را صرف امور ضروری زندگی، خانواده و فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی کنند.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد
سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.
 پتایر از تامین مواد اولیه با ارز آزاد و اثر آن بر بهای تمام‌شده خبر داد
سایت صدای بورس

پتایر از تامین مواد اولیه با ارز آزاد و اثر آن بر بهای تمام‌شده خبر داد

شرکت تولیدی ایران تایر با نماد «پتایر» در کنفرانس اطلاع‌رسانی ناشی از تغییرات قیمت، از تامین مواد اولیه مهم خود مانند کائوچو و دوده با نرخ آزاد و تاثیر این موضوع بر بهای تمام‌شده محصولات خبر داد.
 ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با موادمخدر در سه سطح کلید خورد
خبرگزاری ایسنا

ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با موادمخدر در سه سطح کلید خورد

سرپرست دفتر آموزش و تحقیقات ستاد مبارزه با مواد مخدر از تدوین چارچوب ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد در سه سطح دبیران شوراهای هماهنگی، اعضای شورا و استانداران خبر داد و گفت: این طرح با استفاده از شاخص‌های موجود و نظرات صاحب‌نظران تدوین خواهد شد.
 بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!
سایت عصرایران

بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!

هم‌زمان با ادامه فعالیت سامانه بارشی، رگبار‌های تابستانی در بخش‌هایی از نواحی شمالی کشور پیش‌بینی و گزارش شده است. در این میان، شهر‌های اردبیل و شهرکرد با ثب...
 عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند
سایت اعتماد آنلاین

عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت اصلاح فرایند جذب اعضای هیأت علمی و حفظ منزلت اجتماعی استادان دانشگاه، گفت: شوراهای عالی باید به وظایف سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت خود بپردازند و در امور اجرایی دانشگاه‌ها، حتی انتخاب رئیس یک دانشگاه، دخالت نکنند.
 ذخایر ارزی ایران چقدر است؟
سایت تابناک

ذخایر ارزی ایران چقدر است؟

عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی گفت: «ذخایر بانک مرکزی را 1.4 میلیارد دلار افزایش دادیم... هر شخص با کارت ملی می‌تواند هزار یورو ارز بخرد اما این به معنای...
 حجم‌خوری یا مصرف پنهان؛ روایت اپراتورها از تمام شدن بسته‌های اینترنت
سایت سیتنا

حجم‌خوری یا مصرف پنهان؛ روایت اپراتورها از تمام شدن بسته‌های اینترنت

با افزایش گلایه کاربران درباره تمام شدن سریع بسته‌های اینترنت، سه اپراتور تلفن همراه کشور با تشریح نحوه محاسبه ترافیک و انجام آزمایش‌های عملی، ادعای کسر غیرواقع
 ملاقات احساسی: ترابزون اشک صلاح را در آورد
سایت ورزش ۳

ملاقات احساسی: ترابزون اشک صلاح را در آورد

دیدار مجدد محمد صلاح با کودک هوادار لیورپول در ترابزون، صحنه‌های جالبی را رقم زد و بازتاب زیادی در رسانه‌ها داشت.