قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۱۵

از تو جز خیر ندیدیم

نماز پیوند بین ملک و ملکوت و زمین و آسمان است؛ نماز سفر آسمان است و اگر سفر زمین را با پا می‌رویم، سفر آسمان را باید با دل برویم؛ نماز بلندترین فریادهاست و قامت ما به بلندای نماز است.
 از تو جز خیر ندیدیم



۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ابوترابی فرد: ایرانیان بار دیگر رئیس جمهور آمریکا را تحقیر خواهند کرد

رویداد۲۴| حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد در خطبه‌های دوم نماز جمعه این هفته تهران ضمن تسلیت سالروز شهادت امام حسن عسکری گفت: در این روز‌ها ملت ایران و ملل مسلمان و آزادگان جهان چهلمین روز بدرقه پیکر مجروح و مطهر قائد شهید را در سوگ هستند و ملت ایران در این روز‌های تلخی که سپری کرد در کنار رزمندگان اقتدارآفرین ارتش و سپاه ایستاد و نقش ایرانیان در آفرینش امنیت مردم پایه را به نمایش گذاشت.

وی با اشاره به وحدت قوای سه گانه و تلاش دولتمردان برای گشودن گره‌های حاصل از تهاجم دشمن افزود: همدلی بی‌نظیر ایرانیان فصل نوینی از وفاق ملی را به نمایش گذاشت و رژیم سفاک صهیونیستی را به فروپاشی خود نزدیک کرد.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه به یاری خدا و با وحدت و انسجام ملی و پیوند مستحکم دولت و ملت از تنگنا‌های اقتصادی با عزت عبور خواهیم کرد گفت: رئیس جمهور آمریکا می‌خواست با تحریم‌های نخ‌نما شده و تهاجم نظامی ایران را تحقیر، تسلیم و تجزیه کند و زیر ساخت‌هایمان را نابود کند در حالی که همه این اتفاقات به سکوی پرش اقتدار ایران تبدیل شد و ایرانیان بار دیگر رئیس جمهور بی‌کفایت و هیئت حاکمه آمریکا را در برابر نگاه شرق و غرب تحقیر خواهند کرد.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه در آستانه روز پزشک و هفته وحدت هستیم به دستاورد‌های مهم نظام سلامت بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: وقتی از جامعه پزشکی و تیم سلامت کشور سخن می‌گوییم نباید فقط از پزشک و بیمارستان سخن گفت بلکه باید از نظام سلامت بالغ سخن بگوییم که به سمت عدالت و کاهش هزینه‌های مردم برای دستیابی به سلامت حرکت می‌کنند.

ابوترابی فرد با اشاره به اهمیت اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع تصریح کرد: از همه دست‌اندرکاران می‌خواهیم نظام سلامت را برای پیاده شدن نظام ارجاع و پزشک خانواده یاری کنند.

بیشتر بخوانید: ابوترابی‌فرد، امام جمعه موقت تهران: قدرت امروز ایران، ثمره صبر خیابان، میدان و دیپلماسی است

وی با اشاره به اینکه در جنگ، نظام پزشکی ۶۶ هزار مجروح جنگ را درمان کرد و با جابجایی حدود ۸ میلیون نفر در کشور ذخیره تامین دارو را حفظ کرد ادامه داد: نظام سلامت کشور در زمان جنگ نیز اجازه نداد واکسیناسیون و درمان مادران باردار و بیماران مزمن متوقف شود که این بلوغ حاصل از زیرساخت‌ها و حضور نیرو‌های با ایمان است.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران تصریح کرد: به گفته وزیر بهداشت برای جنگ اول و دوم کاملاً آماده بودیم و هر آنچه برای تامین سلامت و درمان نیاز داشتیم را وارد کرده بودیم و همچنین در پاسخ به نیاز‌های مجروحان، جامعه پزشکی با همه توان در میدان حضور یافتند. حتی پرستاری در میناب که فرزندش در آن مدرسه بود و نگران حال فرزند خود بود محل ماموریتش را ترک نکرد

وی با اشاره به اینکه در تولید علم و دانش نظام سلامت در بین ۵۷ کشور اسلامی رتبه اول را داریم و در جهان نیز رتبه پانزدهم تا هفدهم را در اختیار داریم گفت: امروز ۳۹۰ هزار عضو در حوزه سلامت و آموزش درمان حضور دارند و ایران را به خودکفایی رساندند به طوری که مطلقاً نیازمند اعزام بیمار به خارج از کشور نیستیم.

وی در ادامه به رتبه‌های برتر ایران در حوزه‌های درمان ناباروری، ژنتیک پزشکی، سلول درمانی، جراحی قلب، واکسیناسیون، پیوند کلیه، پیوند مغز استخوان و ... اشاره کرد و خطاب به مردم و جوانان تاکید کرد: آنچه در حوزه بهداشت، درمان و سلامت رخ داده است در همه حوزه‌های توسعه علمی کشور نیز رخ داده است که گوشه‌ای از آن را در دفاع مقدس شاهد بودیم. اگر دفاع مقدس شکل نمی‌گرفت کدام تحلیلگر احتمال می‌داد آتش موشک‌های ما تسهیلات فوق مدرن آمریکا و رژیم صهیونیستی را خاموش کنند و طعم تلخ شکست را به آنها بچشاند.

ابوترابی فرد در خطبه‌های اول نماز جمعه این هفته تهران نیز به دوگانگی وحدت و اختلاف به عنوان یکی از راز‌های پرتکرار قرآن کریم اشاره کرد و به تفسیر آیات مربوط به این موضوع پرداخت.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران بلندترین شعار انقلاب اسلامی را وحدت امت اسلام عنوان کرد و گفت: رسالت همه ما آن است که در متن جامعه پیوند‌ها را مستحکم کنیم و در گام دوم برای وحدت امت اسلامی تلاش کنیم همانطور که اگر پیام‌های رهبر معظم انقلاب را مرور کنیم شاهد خواهیم بود که پرتکرارترین واژه وحدت است.


۹ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

تهدیدهای ترامپ علیه عمان؛ چرا مسقط دیگر واشنگتن را جدی نمی‌گیرد؟

صفحه سیاست-

سایت «المانیتور» در گزارشی اعلام کرد تهدیدهای اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مبنی بر حمله به عمان، موجب حیرت، تعجب و ناخرسندی در مسقط شده است؛ هرچند مقام‌های عمانی تلاش دارند این تهدیدها را بیش از اندازه جدی نگیرند.

بر اساس این گزارش، مقام‌های عمانی اعلام کرده‌اند که نخستین تهدید ترامپ برای بمباران این کشور برای آنها «شوک‌آور» بوده، اما تکرار چنین تهدیدهایی اکنون بیش از هر چیز با نارضایتی مواجه شده است.

یک منبع عمانی در این‌باره گفته است که مقام‌های مسقط «در واقع این موضوع را جدی نمی‌گیرند». یک دیپلمات عمانی نیز تأکید کرده است که این کشور به‌تدریج به تکرار تهدیدهای ترامپ عادت کرده و بارها چنین اظهاراتی را شنیده است.

این واکنش نشان می‌دهد که تهدیدهای واشنگتن، دست‌کم در نگاه بخشی از محافل سیاسی عمان، دیگر الزاماً به‌عنوان یک ابزار مؤثر برای تغییر رفتار مسقط تلقی نمی‌شود. واشنگتن‌پست؛ ترامپ از بن‌بست منطقه‌ای خشمگین است

همزمان، روزنامه «واشنگتن‌پست» در تحلیلی، لحن اخیر ترامپ علیه عمان و برخی دیگر از شرکای آمریکا را نشانه افزایش خشم و سرخوردگی رئیس‌جمهور این کشور دانسته است.

بر اساس این تحلیل، ترامپ که در وادار کردن تهران به پذیرش خواسته‌های واشنگتن با دشواری مواجه شده، به نظر می‌رسد بخشی از فشار و نارضایتی خود را متوجه شرکای منطقه‌ای آمریکا کرده است.

تهدید علیه عمان در این چارچوب اهمیت بیشتری پیدا می‌کند؛ چراکه مسقط طی سال‌های گذشته یکی از مهم‌ترین کانال‌های ارتباطی میان ایران و غرب بوده و در مقاطع مختلف برای کاهش تنش‌ها و انتقال پیام میان طرف‌های درگیر نقش‌آفرینی کرده است. تنگه هرمز؛ نقطه اصلی اختلاف

یکی از مهم‌ترین محورهای این تحولات، مسئله تنگه هرمز است. تحلیلگران معتقدند نگرانی واشنگتن تنها به مواضع عمان محدود نمی‌شود، بلکه احتمال شکل‌گیری ترتیبات منطقه‌ای برای مدیریت و بازگشایی تردد در تنگه هرمز بدون پذیرش کامل خواسته‌های آمریکا، یکی از عوامل افزایش فشارهای ترامپ است.

در چنین شرایطی، هرگونه توافق یا تفاهم میان ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس می‌تواند بخشی از محاسبات واشنگتن را تغییر دهد؛ زیرا آمریکا تلاش دارد مدیریت امنیت و تردد دریایی در منطقه را در چارچوب ترتیبات مورد نظر خود حفظ کند.

آلن ایر، دیپلمات پیشین آمریکا و عضو تیم مذاکره‌کننده این کشور در مذاکرات منتهی به برجام، نیز در همین زمینه گفته است که اظهارات اخیر ترامپ نشان‌دهنده سرخوردگی او از ناتوانی در دستیابی به حداقل هدف خود، یعنی بازگشت رفت‌وآمد در تنگه هرمز به وضعیت عادی، است. چرا عمان برای آمریکا اهمیت دارد؟

اهمیت عمان برای واشنگتن تنها به موقعیت جغرافیایی این کشور محدود نیست. مسقط طی دهه‌های گذشته سیاست خارجی متفاوتی را در پیش گرفته و تلاش کرده است روابط خود را با طیف‌های مختلف منطقه‌ای و بین‌المللی حفظ کند.

همین رویکرد باعث شده عمان در بسیاری از بحران‌های منطقه‌ای به کانالی برای گفت‌وگو تبدیل شود. بنابراین فشار مستقیم بر مسقط می‌تواند با یک تناقض جدی روبه‌رو شود؛ آمریکا از یک سو به کانال‌های ارتباطی عمان نیاز دارد و از سوی دیگر، تهدید این کشور می‌تواند ظرفیت میانجیگری و اعتماد متقابل را تضعیف کند.

از این منظر، تهدید علیه عمان ممکن است بیش از آنکه یک ابزار فشار مؤثر باشد، به محدود شدن یکی از مسیرهای دیپلماتیک واشنگتن در منطقه منجر شود. تهدید یا نشانه ضعف در برابر بن‌بست؟

نکته قابل توجه در تحولات اخیر، فاصله میان ادبیات تهدیدآمیز ترامپ و واقعیت‌های میدانی و دیپلماتیک منطقه است. اگرچه واشنگتن همچنان از ابزارهای نظامی و اقتصادی قابل توجهی برخوردار است، اما تکرار تهدید علیه متحدان و شرکای منطقه‌ای می‌تواند نشانه دشوارتر شدن مسیر دستیابی به اهداف آمریکا باشد.

در مقابل، واکنش عمان نیز نشان می‌دهد که کشورهای منطقه الزاماً حاضر نیستند سیاست‌های خود را صرفاً بر اساس تهدیدهای واشنگتن تنظیم کنند. مسقط تلاش دارد ضمن حفظ روابط خود با آمریکا، کانال‌های ارتباطی خود با ایران و دیگر بازیگران منطقه‌ای را نیز حفظ کند. معادله جدید در خلیج فارس

مجموع این تحولات را می‌توان نشانه‌ای از تغییر در معادلات امنیتی خلیج فارس دانست؛ جایی که کشورهای منطقه بیش از گذشته به دنبال مدیریت مستقیم بحران‌ها و حفظ کانال‌های ارتباطی خود هستند.

در چنین شرایطی، تداوم تهدیدهای ترامپ علیه عمان ممکن است نتیجه‌ای متفاوت با هدف اولیه واشنگتن داشته باشد. به جای وادار کردن مسقط به عقب‌نشینی، این رویکرد می‌تواند کشورهای منطقه را به سمت افزایش هماهنگی برای کاهش وابستگی به تصمیمات آمریکا سوق دهد.

از این منظر، مسئله اصلی تنها تهدید ترامپ علیه عمان نیست؛ بلکه این پرسش مطرح است که آیا واشنگتن همچنان قادر است با اتکا به فشار و تهدید، معادلات منطقه‌ای را مطابق خواست خود شکل دهد یا آنکه کشورهای خلیج فارس به سمت ترتیبات مستقل‌تری برای مدیریت بحران، امنیت دریایی و مسئله تنگه هرمز حرکت خواهند کرد.

 


۲۳ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید

کد خبر: 787401 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۱۶:۳۳:۰۰ اعتمادآنلاین |

سخنگوی پلیس خبر داد

به گزارش ایسنا سردار سعید منتظر المهدی افزود: مرزبانان هنگ مرزی سراوان با اشراف اطلاعاتی و آمادگی عملیاتی، شب گذشته تحرکات یک گروهک مسلح که قصد ورود غیرقانونی به کشور و انجام اقدامات خرابکارانه داشتند را شناسایی و موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: در این عملیات ، مسیر ورود عناصر مسلح را مسدود کردند و در جریان درگیری، ضمن مقابله با آنان، یکی از عناصر این گروهک را به هلاکت رساندند.

بنا به اعلام خبرگزاری پلیس، منتظرالمهدی در پایان گفت: اعضای باقی‌مانده گروهک پس از مواجهه با واکنش مرزبانان، از محل متواری شدند و به سمت خاک کشور مقابل گریختند. در پاکسازی محل درگیری، مقادیری سلاح و تجهیزات ارتباطی کشف و ضبط شد.

  اخبار مرتبط ببینید | محسن رضایی: نیروهای مسلح برای حفظ ایران از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند سردار جوانی: اقدامات ما تاکنون تدافعی بوده؛ ممکن است تهاجمی هم بشود




 انتقادات تند یک‌پیشکوست پرسپولیس به چند پیشکوست دیگر باشگاه| علی پروین دارد آلزایمر می‌گیرد! | پرسپولیس به بزرگ‌تر دیگری نیاز دارد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

انتقادات تند یک‌پیشکوست پرسپولیس به چند پیشکوست دیگر باشگاه| علی پروین دارد آلزایمر می‌گیرد! | پرسپولیس به بزرگ‌تر دیگری نیاز دارد

بهزاد داداش زاده پیشکسوت پرسپولیس اعتقاد دارد وحید هاشمیان فریب برخی افراد داخل این باشگاه را خورد و برای همین نتوانست موفق باشد.

 پیام وزیر خارجه سوریه به ایران
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

پیام وزیر خارجه سوریه به ایران

وزیر خارجه سوریه در خصوص هرگونه ارتباط احتمالی با ایران با کشاندن پای ایران به مسائل داخلی سوریه بدون هیچ دلیل و مدرکی اظهاراتی علیه ایران مطرح کرد.

 چرا قیمت بیت کوین ناگهان جهش کرد؟ - سرمایه و بورس
۲۱ دقیقه قبل / سایت سرمایه و بورس

چرا قیمت بیت کوین ناگهان جهش کرد؟ - سرمایه و بورس

به گزارش پایگاه خبری سرمایه و بورس، قیمت بیت کوین طی ۴۸ ساعت گذشته حدود ۱۸ درصد افزایش یافته و به بیش از ۷۷ هزار و ۶۰۰ دلار رسیده است. این ارز دیجیتال پیش از این رشد، از اواخر ماه مه تاکنون بالاتر از سطح ۷۰ هزار دلار معامله نشده بود. کارشناسان معتقدند مهم‌ترین محرک

 رشد بیت کوین و طلا با افزایش نگرانی‌ها درباره بدهی آمریکا - سرمایه و بورس
۱۴ دقیقه قبل / سایت سرمایه و بورس

رشد بیت کوین و طلا با افزایش نگرانی‌ها درباره بدهی آمریکا - سرمایه و بورس

قیمت بیت کوین و طلا در معاملات روز جمعه با افزایش قابل توجهی همراه شدند؛ زیرا سرمایه‌گذاران نگران هستند مداخله وزارت خزانه‌داری آمریکا در بازار اوراق قرضه، فشار بیشتری بر ارزش دلار وارد کند.

 قیمت موبایل در یک سال تا ۴ برابر شد
۳۳ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

قیمت موبایل در یک سال تا ۴ برابر شد

افزایش قیمت تلفن همراه در یک سال گذشته، بازار موبایل را تحت تأثیر نوسانات نرخ ارز، افزایش هزینه‌های واردات و محدودیت‌های عرضه قرار داده است؛ به‌طوری که قیمت...

 واکنش دولت درباره قیمت‌های جدید بنزین
۴۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

واکنش دولت درباره قیمت‌های جدید بنزین

سخنگوی دولت با تکذیب شایعات پیرامون قیمت ۸۰ هزار تومانی بنزین، تأکید کرد که مدیریت مصرف سوخت در حال حاضر صرفاً در مرحله بررسی‌های کارشناسی است و هنوز هیچ تصم...