قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۱۰

توسعه خدمات آموزشی و درمانی جهاد دانشگاهی باید با جدیت دنبال شود

تبریز- معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر نقش اثرگذار جهاد دانشگاهی در پاسخگویی به نیازهای جامعه بر توسعه خدمات و بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های آن در استان تأکید کرد.
 توسعه خدمات آموزشی و درمانی جهاد دانشگاهی باید با جدیت دنبال شود



1
 انتقام خون شهدای ما قابل معامله و کوتاه‌آمدن نیست - تسنیم
۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

انتقام خون شهدای ما قابل معامله و کوتاه‌آمدن نیست - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، روح‌الله متفکرآزاد، عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر، در حاشیه مراسم گرامیداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید که در مصلی امام خمینی(ره) تبریز برگزار شدر گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم د، با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی و جایگاه رهبر شهید اظهار داشت: رهبر شهید،یک رهبر حکیم، دانشمند، فاضل، عالم، متقی و آشنا با علم روز و علوم دینی بود و در کنار این ویژگی‌ها، اخلاق، تفکر پیشرفت و نگاه تمدنی داشت.

وی افزود: رهبر شهید شخصیتی بود که عدالت را دنبال می‌کرد، روح معنویت را در جامعه تزریق کرد و ایران را به سمت پیشرفت، تعالی و تمدن‌سازی حرکت داد؛ شخصیتی که مردم با او احساس عشق و دلبستگی می‌کردند و او را همچون پدر و امام جامعه خود می‌دانستند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شهادت، برازنده چنین شخصیت بزرگی بود، گفت: خداوند شهادت را نیز نصیب این شخصیت نازنین کرد و به نظرم مهم‌ترین چیزی که این امام شهید به ما و حتی به دنیا عرضه کرد، این بود که امروز دنیا به این فکر می‌کند که اگر نایب امام زمان(عج) چنین شخصیتی است، خود امام زمان(عج) چگونه خواهد بود.

متفکرآزاد با تأکید بر ماندگاری محبت و دلبستگی مردم به رهبر شهید تصریح کرد: این عشق و محبت ماندگار است و تا ابد ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه درباره موضوع انتقام خون رهبر شهید و شهدای مقاومت نیز اظهار داشت: انتقام امام شهید ما و دیگر شهدای ما یک موضوع است و مسئله انتقام کلی، اخراج آمریکا از منطقه و فتح قدس نیز در جای خود قرار دارد، اما ما یک مطالبه و انتقام مشخص نیز داریم که همان قصاص است.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: قصاص خون شهدا امری است که نمی‌توان درباره آن معامله کرد و از آن کوتاه آمد. ممکن است برخی اقدامات را نتوانیم اعلام کنیم یا درباره جزئیات آن صحبت کنیم، اما ان‌شاءالله این اقدامات در حال انجام است.

متفکرآزاد افزود: آزادگان جهان و ما نیز ان‌شاءالله تحقق این هدف را دنبال خواهیم کرد و بسیار امیدوارم کسانی که در جنایت علیه شهدای ما نقش داشتند، فرصت رسیدن به مرگ طبیعی را پیدا نکنند.

انتهای پیام/  


1
 واژگونی ون در محور تسوج به سلماس؛ 10 مصدوم و انتقال 5 نفر به تبریز - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

واژگونی ون در محور تسوج به سلماس؛ 10 مصدوم و انتقال 5 نفر به تبریز - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تسوج، حوادث جاده‌ای همچنان یکی از جدی‌ترین چالش‌های حوزه سلامت و حمل‌ونقل آذربایجان‌شرقی به شمار می‌رود؛ چالشی که در محورهای کوهستانی و پرپیچ‌وخم استان، ابعاد پیچیده‌تری به خود می‌گیرد. محور تسوج به سلماس نیز به دلیل شرایط توپوگرافی، تقاطع با مسیرهای روستایی و تردد ناوگان حمل‌ونقل عمومی، در شمار نقاط حساس جاده‌ای منطقه قرار دارد.

در چنین شرایطی، سرعت عمل در امدادرسانی، هماهنگی میان دستگاه‌های امدادی و دسترسی به مراکز درمانی، سه مؤلفه تعیین‌کننده در کاهش عوارض انسانی این‌گونه حوادث محسوب می‌شود. حادثه اخیر نیز اگرچه جمعی از مسافران را دچار آسیب کرد، اما واکنش سریع اورژانس و اعزام به‌موقع آمبولانس‌ها، امکان انتقال فوری مصدومان به مراکز درمانی را فراهم ساخت.

سخنگوی اورژانس آذربایجان‌شرقی از واژگونی یک دستگاه ون در محور تسوج به سمت سلماس و مصدوم شدن 10 نفر خبر داد.

وحید شادی‌نیا با اعلام این خبر گفت: این حادثه ساعت 6:21 روز پنجشنبه 29 مرداد به اورژانس 115 گزارش شد و بلافاصله چهار دستگاه آمبولانس اورژانس و یک دستگاه آمبولانس هلال‌احمر به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: در این حادثه 10 نفر مصدوم شدند که تمامی آن‌ها پس از انجام اقدامات پیش‌بیمارستانی توسط کارشناسان اورژانس، به بیمارستان فاطمیه شبستر منتقل شدند.

شادی‌نیا ادامه داد: با توجه به شدت مصدومیت برخی از حادثه‌دیدگان و نیاز به خدمات تخصصی، پنج نفر از مصدومان برای ادامه روند درمان به بیمارستان امام رضا(ع) تبریز اعزام شدند.

این حادثه بار دیگر ضرورت توجه جدی‌تر به ایمن‌سازی محورهای کوهستانی استان، ارتقای ناوگان حمل‌ونقل عمومی و فرهنگ‌سازی رانندگی ایمن را در کانون توجه مسئولان قرار می‌دهد؛ موضوعی که بی‌تردید نقش مستقیمی در کاهش تلفات و آسیب‌های جاده‌ای منطقه خواهد داشت.

انتهای پیام/  


1
 طرح آرامش در شهر هوراند؛ دستگیری 8 نفر در برخورد با مواد مخدر - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

طرح آرامش در شهر هوراند؛ دستگیری 8 نفر در برخورد با مواد مخدر - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از هوراند، مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از گسترش چرخه اعتیاد، توزیع مواد مخدر و جرائم مرتبط، از مهم‌ترین پیش‌نیازهای ارتقای امنیت عمومی در شهرها و مناطق روستایی به شمار می‌رود. حضور معتادان متجاهر در معابر عمومی و فعالیت خرده‌فروشان، افزون بر تهدید سلامت اجتماعی، می‌تواند زمینه‌ساز افزایش ناامنی، سرقت‌های خرد و دیگر آسیب‌های اجتماعی باشد.

در این میان، اجرای طرح‌های هدفمند انتظامی زمانی اثربخش خواهد بود که با شناسایی نقاط آلوده، برخورد مستمر با عناصر توزیع‌کننده مواد مخدر و ارجاع معتادان متجاهر به چرخه درمان و بازتوانی همراه شود. طرح «آرامش در شهر» نیز با همین رویکرد در شهرستان هوراند اجرا شده است.

سرهنگ اسماعیل فتحی، فرمانده انتظامی شهرستان هوراند، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار کرد: طرح «آرامش در شهر» با هدف ارتقای امنیت اجتماعی، جمع‌آوری معتادان متجاهر و برخورد با خرده‌فروشان مواد مخدر، به مدت چهار روز در سطح شهرستان اجرا شد.

وی افزود: مأموران انتظامی شهرستان در جریان اجرای این طرح و با انجام اقدامات هدفمند و عملیاتی، برخورد با عوامل برهم‌زننده نظم و امنیت عمومی و خرده‌فروشان مواد مخدر را در دستور کار قرار دادند.

فرمانده انتظامی شهرستان هوراند گفت: در این عملیات، پنج معتاد متجاهر شناسایی و دستگیر شدند که دو نفر از آنان دارای سابقه سرقت بودند.

فتحی ادامه داد: مأموران در ادامه اجرای طرح و در راستای مقابله با خرده‌فروشان مواد مخدر، سه نفر از عوامل توزیع مواد مخدر را نیز شناسایی و دستگیر کردند.

وی تصریح کرد: در بازرسی از محل‌ها و مخفیگاه‌های متهمان، مقادیری از انواع مواد مخدر شامل شیشه، تریاک و ماری‌جوانا کشف و ضبط شد.

فرمانده انتظامی شهرستان هوراند با تأکید بر تداوم اجرای طرح‌های ارتقای امنیت اجتماعی، خاطرنشان کرد: پلیس با هرگونه فعالیتی که امنیت و آرامش شهروندان را مخدوش کند، در چارچوب قانون برخورد می‌کند و از شهروندان نیز انتظار می‌رود گزارش‌های خود درباره موارد مشکوک را از طریق سامانه 110 اطلاع دهند.

انتهای پیام/  


1
 استاندار آذربایجان شرقی مطرح کرد؛ ضرورت تمدید اختیارات استانداران مرزی در جهت حمایت از بخش تولید و تأمین کالاهای اساسی
۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

استاندار آذربایجان شرقی مطرح کرد؛ ضرورت تمدید اختیارات استانداران مرزی در جهت حمایت از بخش تولید و تأمین کالاهای اساسی

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، بهرام سرمست در یکصد و بیست و ششمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی که در اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد، افزود: ما در جریان جنگ تحمیلی دوم تفویض اختیارات به استانداران را پیگیری کردیم. آقای رییس جمهور، تفویض اختیارات را در سطح کلیه استانداران مرزی اجرایی کردند. ایشان به استانداران به عنوان کابینه دوم نگاه می‌کنند و این اعتماد بسیار ارزشمند و راهگشاست.

وی ادامه داد: وقوع جنگ تحمیلی دوم و سوم در کشور نشان داد هر جا به استان‌ها اعتماد شده و تفویض اختیار انجام شد، کارنامه موفقی برای دولت در این زمینه به ثبت رسید. آذربایجان شرقی به رغم اینکه طی دوران جنگ تحمیلی با افزایش جمعیت قابل توجهی مواجه بود، هیچ مشکلی در تأمین نیازهای مردم و بازار پیش نیامد بخش تولید استان به فعالیت خود در طول جنگ ادامه داد.   سرمست در ادامه با قدردانی از اعتماد و تدبیر رییس‌جمهور پزشکیان در تفویض اختیار به استانداران، گفت: با اختیاراتی که رییس‌جمهور به ما داده بود، با استفاده از ظرفیت‌های شورای تامین، ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و نیز شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی توانستیم در تأمین کالاهای اساسی و مواد اولیه بخش تولید موفق باشیم و اجازه ندهیم بازار دچار بی‌ثباتی شود.

وی از تلاش‌های اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز در طول جنگ تحمیلی برای حفظ ثبات بخش تولید و بازار قدردانی کرد و افزود: اتاق بازرگانی تبریز با ظرفیت بسیار بزرگی که در حوزه کارشناسی و تخصصی حوزه‌های مختلف اقتصادی دارد، می‌تواند به تصمیم سازی در دولت و استان کمک‌های راهگشایی داشته باشد، هم‌چنان که پیش از این تصمیماتی خوب با کمک اتاق بازرگانی تبریز گرفتیم.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه از حضور رییس سازمان توسعه تجارت ایران در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان قدردانی کرد و گفت: تلاش‌های شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در رفع موانع بخش تولید در سال‌های گذشته تعیین کننده بود و سهم چشمگیری در رونق تولید و توسعه تجارت آذربایجان شرقی داشت.

سرمست ادامه داد: بنای ما در جلسات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، استفاده حداکثری از حضور مقامات ارشد کشور بوده است و امیدوارم امروز با حضور رییس سازمان توسعه تجارت کشور مصوبات راهگشایی برای رونق صنعت و تجارت استان داشته باشیم.

وی در پایان خواستار تداوم تفویض اختیار دولت به استانداران شد و گفت: جمع‌بندی مطالبات بخش خصوصی استان نیازمند تمدید اختیارات تفویض شده به استانداران است و از رییس محترم سازمان توسعه تجارت انتظار داریم این موضوع را پی‌گیری کند.

انتهای پیام