قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۲۰

طنین فریاد «ما انتقام می گیریم» در اجتماع مردمی میدان کوثر کرمان

کرمان- میدان کوثر کرمان جمعه شب شاهد خروش زنان و مردانی بود که یک‌ صدا فریاد انتقام و خونخواهی از قاتلان «رهبر شهید» را سر دادند تا نشان دهند ذره‌ای از این مطالبه‌ خود عقب نخواهند نشست.
 طنین فریاد «ما انتقام می گیریم» در اجتماع مردمی میدان کوثر کرمان



1
 میزبانی کرمان در مسابقات کیک‌بوکسینگ کشور با حضور ۲ هزار ورزشکار
۵۹ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

میزبانی کرمان در مسابقات کیک‌بوکسینگ کشور با حضور ۲ هزار ورزشکار

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت سلطانی سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمان در جمع خبرنگاران گفت: مسابقات آزاد رینگی کیک‌بوکسینگ قهرمانی کشور از اول شهريور ماه و همزمان با هفته دولت امسال، در دو بخش بانوان و آقایان با حضور ۲ هزار ورزشکار در کرمان برگزار خواهد شد.

وی افزود: برنامه‌های فرهنگی ویژه‌ای از جمله زیارت قبور شهدا و بازدید از بنا‌های تاریخی کرمان برای میهمانان این رویداد‌ها تدارک دیده شده است تا بیشترین بهره از حضور ورزشکاران سایر استان‌ها حاصل شود.

سلطانی از میزبانی کرمان در رویداد‌های متعدد ورزشی در سطح ملی و بین‌المللی خبر داد و برگزاری این رویداد‌ها را فرصتی برای توسعه اقتصادی، گردشگری و نشاط اجتماعی در این استان ارزیابی کرد.
در ادامه حتما بخوانید بانوی کمالشهری مدال برنز رقابت‌های وردکاپ کیک‌بوکسینگ ترکیه را کسب کرد

وی اعلام کرد: این مسابقات در سالن فجر کرمان برگزار خواهد شد و مشکلات زیرساختی این سالن با تجربه موفق برگزاری مسابقات کشتی جام بین‌المللی تختی رفع شده است.

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمان با تأکید بر مسئولیت اجتماعی مجموعه ورزش در شرایط اقتصادی ناشی از تحریم‌ها، افزود: هدف ما ایجاد امید در جامعه و مقابله با تبلیغات سوء دشمنان است.

وی گفت: اولویت ما اجرای برنامه‌هایی است که در حوزه اجتماعی و اقتصاد تأثیرگذار باشند و زیرساخت‌های گردشگری این استان از جمله هتل‌ها، خانه‌های بوم‌گردی و اصناف بتوانند از حضور مسافران بهره‌مند شوند.


سلطانی از درخواست میزبانی کرمان برای مسابقات کونگ‌فو در بهمن‌ماه، میزبانی اردوی تیم ملی کاراته، المپیک بازی‌های فکری، استعدادیابی شمشیربازی و المپیاد استعداد‌های برتر تیراندازی با کمان خبر داد و افزود: وزارت ورزش و جوانان امسال تغییر عمده‌ای در المپیاد استعداد‌های برتر ایجاد و آن را در ۱۲ رشته المپیکی مدال‌آور متمرکز کرده است که کرمان میزبانی رشته تیراندازی با کمان را بر عهده دارد.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان کرمان با اشاره به حضور حدود ۲۰ ورزشکار کرمانی در بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی ناگویا، اعلام کرد: لازم است در رشته‌های ژیمناستیک و دوومیدانی که سابقه مدال‌آوری نداشته‌ایم، بتوانیم مدال خوش‌رنگی کسب کنیم.

سپس مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی مقاومت کرمان نیز در این نشست با اشاره به آغاز مسابقات رشته‌های رزمی کیک بوکسینگ از اول شهریور ماه، گفت: مراسم افتتاحیه باشکوهی با حضور مسئولان کشوری و لشکری برگزار خواهد شد و رویکرد ما تجلیل از شهدای ورزشکار و شهدای اقتدار است.

احسان رستگاری‌نژاد، رویکرد اصلی این باشگاه را ورزش قهرمانی، حرفه‌ای و اخلاق‌مداری دانست و افزود: هرچه در توان ما بود برای برگزاری مطلوب مسابقات کیک بوکسینگ در کرمان انجام داده‌ایم و به نیاز‌های لجستیکی پاسخ گفته‌ایم.

وی درباره دغدغه ورزشکاران حرفه‌ای در زمینه خدمت سربازی، بر اجرای طرح «سرباز قهرمان» تأکید کرد و گفت: ورزشکاران مشمول در تیم‌های باشگاه مقاومت، خدمت سربازی خود را عاشقانه انجام خواهند داد.


1
 هفته دفاع مقدس فرصتی برای تقویت روحیه حماسی و مقاومت ملت ایران است
۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

هفته دفاع مقدس فرصتی برای تقویت روحیه حماسی و مقاومت ملت ایران است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار محمدعلی نظری فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان، در نشست شورای هماهنگی دفاع مقدس استان با اشاره به شرایط اقتصادی و اجتماعی کشور گفت: فرسایش اقتصادی باید با اقدامات مؤثر و هدفمند و در راستای افزایش رضایتمندی مردم مدیریت شود، چراکه رسانه‌های معاند به دنبال ایجاد مسائل تنش‌زا و برهم زدن انسجام جامعه هستند.


وی با تأکید بر ضرورت برگزاری متفاوت و ویژه برنامه‌های هفته دفاع مقدس، افزود: دستگاه‌های اجرایی باید در این ایام با حضور در میان مردم و برپایی میز‌های خدمت در محل اجتماعات، مسائل و مشکلات مردم را از نزدیک پیگیری و برای رفع آنها اقدام کنند.


فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان تصریح کرد: هفته دفاع مقدس تنها یک مناسبت تقویمی نیست، بلکه فرصتی برای تقویت روحیه حماسی، افزایش تاب‌آوری اجتماعی و تبیین دستاورد‌های دفاع مقدس و مقاومت ملت ایران است.


وی با اشاره به موضوع عفاف و حجاب گفت: این موضوع از مطالبات مردم، خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران است و باید با رویکرد فرهنگی، اقناعی و اقدامات ایجابی مورد توجه جدی قرار گیرد.

در ادامه حتما بخوانید سپاه ثارالله استان کرمان آماده اطاعت کامل از اوامر ولی‌فقیه زمان است / بیعت پاسداران دیار حاج قاسم با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای


سردار نظری، حفظ وحدت و انسجام جامعه را از اصول مهم مکتب شهید سلیمانی دانست و بیان کرد: باید از ظرفیت مناسبت‌هایی همچون هفته دفاع مقدس برای تقویت همبستگی اجتماعی، افزایش روحیه و ارتقای تاب‌آوری مردم استفاده کنیم.


فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان همچنین بر استفاده از ظرفیت پیشکسوتان دفاع مقدس تأکید کرد و گفت: پیشکسوتان جهاد و شهادت از سرمایه‌های ارزشمند انقلاب اسلامی هستند و باید حضور و نقش آنان در برنامه‌های هفته دفاع مقدس پررنگ‌تر شود.


وی پیشنهاد برگزاری گردهمایی پیشکسوتان دفاع مقدس را مطرح کرد و افزود: انتقال تجربیات و خاطرات پیشکسوتان به نسل جوان می‌تواند در تبیین حماسه‌های دفاع مقدس و تقویت روحیه مقاومت و خودباوری مؤثر باشد.


1
 پیگیری حل مشکلات اتصال کارواش‌های کرمان به شبکه فاضلاب شهری
۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

پیگیری حل مشکلات اتصال کارواش‌های کرمان به شبکه فاضلاب شهری

به گزارش گروه استان هاي خبرگزاري دانشجو ، حسین افضلی رئیس اتحادیه صنف تعویض روغن و کارواش کرمان در جمع خبرنگاران، گفت: موضوع اتصال کارواش‌های کرمان به شبکه فاضلاب شهری را بطور جدی از طریق شرکت آبفا جهت عدم ورود آب مصرفی به شبکه آب‌های زیر سطحی و نیز بازگشت اين حجم از آب به شبکه تولید پساب فاضلاب شهری ، جهت بهبود رويه هاي مصرف آب را با توجه به شرايط و ضروريات موجود ، پیگیری می‌کند.

 

وی درباره دغدغه‌های زیست‌محیطی و بحران آب در کرمان نیز افزود: تاکنون گزارشی مبنی بر حفر چاه غیرمجاز در کارواش‌ها در کرمان دریافت نشده و واحد‌های فعال بیشتر از آب شهری یا آب خریداری‌شده استفاده می‌کنند.

 

افضلی ادامه داد: نظارت بر این حوزه نیز در دستور کار اتحادیه صنف تعویض روغن و کارواش کرمان قرار دارد تا از هرگونه سوءاستفاده احتمالی در مصرف آب شهری و شرب جلوگیری شود.

 

وی این اتحادیه را یکی از قدیمی‌ترین نهاد‌های صنفی استان کرمان خواند و گفت: این اتحادیه در زمان حاضر با ۱۳ رسته فعال و ۲ رسته در حال اضافه شدن، پذیرای ۷۲۹ واحد صنفی است.

 

افضلی افزود: تعداد اعضای فعال در رسته تعویض روغن ۴۱۴ واحد، کارواش ۲۱۴ واحد، خرده‌فروشی روغن و فیلتر ۳۵ واحد، عمده‌فروشی ۳۴ واحد، موتورشویی و قطعه‌شویی ۱۹ واحد و واحد‌های جمع‌آوری پسماند روغن چهار واحد بوده و مراحل صدور مجوز برای ۲۱۲ واحد جدید طی شده است.

 

وی با اشاره به مشکلات تأمین روغن موتور دولتی گفت: عرضه ناکافی در کنار تقاضای بالا، زمینه‌ساز تخلف و تقلب در این بازار شده است.

 

رئیس اتحادیه صنف تعویض روغن و کارواش کرمان با اشاره به معضلات اساسی این صنف، افزود: تمام روغن‌های عرضه‌شده در واحد‌های صنفی تولید داخل کشور است، اما در تأمین آن با مشکل جدی مواجه هستیم.

 

وی اعلام کرد: عرضه ناکافی روغن دولتی در برابر تقاضای سرسام‌آور، زمینه‌ساز اصلی بروز تقلب و تخلف در این بازار حساس شده و این خلاء باعث شده تا بخش قابل‌توجهی از معاملات روغن به فضای مجازی منتقل شود که کار بازرسی و نظارت را به شدت دشوار کرده است.

 

افضلی همچنین مدعی شد که واحد‌های صنفی برای دریافت این کالا با خرید اجباری سایر محصولات شرکت‌های عرضه کننده مواجه می‌شوند که این اقدام، مشکلات عدیده‌ای برای فعالان صنف مربوطه ایجاد کرده است.

 

وی گفت: ظرفیت بالای اشتغال‌زایی این صنف موجب اشتغال مستقیم بیش از یک‌هزار و ۴۰۰ نفر در واحد‌های فعال، شده است.


1
 لزوم انتقال فرهنگ دفاع مقدس و مقاومت به نسل جوان
۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

لزوم انتقال فرهنگ دفاع مقدس و مقاومت به نسل جوان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدعلی طالبی استاندار کرمان در جلسه شورای هماهنگی دفاع مقدس گفت: در آستانه برگزاری هفته دفاع مقدس قرار داریم و رشادت، ایثار، ازخودگذشتگی و قهرمانی‌های نیرو‌های مسلح و مردم و همچنین حمایت مسئولان از نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان و جنگ اخیر، حاصل و برآیند مجموعه اقدامات و فعالیت‌هایی است که در راستای زنده نگه داشتن دفاع مقدس و فرهنگ دفاع مقدس در کشور انجام شده است.

وی با اشاره به جایگاه بزرگداشت هفته دفاع مقدس، افزود: شاخص‌ترین اقدام در این زمینه، بزرگداشت هفته دفاع مقدس بوده که با اجرای برنامه‌های متنوع، توانسته رسالت بزرگ انتقال فرهنگ دفاع مقدس از پایان جنگ تا امروز را به خوبی دنبال کند.

وی تأکید کرد: این نشان‌دهنده اهمیت کاری است که ما در راستای بزرگداشت هفته دفاع مقدس داریم.
در ادامه حتما بخوانید پیشرفت ۶۰ درصدی باغ‌موزه دفاع مقدس در خراسان جنوبی

استاندارکرمان با اشاره به ضرورت انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جوان گفت: همواره بر انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جوان تأکید داشته‌ام، زیرا بخشی از نسل جوان روزبه‌روز از این فرهنگ فاصله می‌گیرد و این موضوع دغدغه همه ماست.

طالبی، ادامه داد: وقوع دو جنگ در طول یک سال و چند ماه گذشته، در کنار همه تهدید‌ها و مشکلاتی که ایجاد کرده، فرصت‌هایی نیز به وجود آورده است که باید از آنها برای انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جدید استفاده کرد.

وی افزود: نسلی که بیش از هر نسل دیگری مورد توجه ما برای انتقال فرهنگ دفاع مقدس است، اکنون جنگ را دیده و درک نزدیکی از جنگ، نوع تعاملات در شرایط جنگی، دشمنی‌های صورت‌گرفته با نظام جمهوری اسلامی ایران و جنایت‌های رخ‌داده توسط دشمن پیدا کرده است.

استاندار کرمان تصریح کرد: ما کار راحت‌تری برای انتقال فرهنگ دفاع مقدس و فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت به نسل جدید داریم.

طالبی، با ابراز امیدواری از اینکه این ظرفیت در فعالیت همه ساختار‌ها و کمیته‌های مرتبط مورد توجه قرار گیرد و گفت: امیدوارم بتوانیم رسالت خود را در پاسداشت ایثار و شهادت و جانفشانی‌های رزمندگان دوران دفاع مقدس و همچنین دفاع مقدس دوم و سوم، به بهترین شکل در استانی که ریشه در مقاومت و ایثار دارد، نشان دهیم.


1
 ملت ایران با تکیه بر ایمان و روحیه مقاومت در برابر دشمن ایستادگی کرد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

ملت ایران با تکیه بر ایمان و روحیه مقاومت در برابر دشمن ایستادگی کرد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمان، در نشست شورای هماهنگی دفاع مقدس استان، با اشاره به شرایط کشور در آغاز جنگ تحمیلی، گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، کشور در شرایطی نوپا قرار داشت و بسیاری از امکانات و زیرساخت‌های نظامی دچار آسیب و نابسامانی شده بود، اما در همان شرایط، دفاع مقدس شکل گرفت و ملت ایران با تکیه بر ایمان و روحیه مقاومت در برابر دشمن ایستادگی کرد.

 

وی افزود: دفاع مقدس با الهام از فرهنگ عاشورا توانست ملت ایران را از سختی‌ها و کمبود‌ها عبور دهد و اجازه ندهد حتی یک وجب از خاک کشور به دست دشمن بیفتد.

 

امام جمعه کرمان با بیان اینکه دفاع مقدس به یک دانشگاه بزرگ و کارخانه انسان‌سازی تبدیل شد، تاکید کرد: در دوران دفاع مقدس، انسان‌هایی ساخته شدند که ایمان، اخلاق، معنویت، ایثار و روحیه مقاومت را در میدان عمل به نمایش گذاشتند؛ بنابراین هرچه بتوانیم واقعیات آن دوران را به بهترین شکل به نسل امروز منتقل کنیم، آثار تربیتی و فرهنگی ارزشمندتری خواهد داشت.

 

وی با اشاره به فلسفه برگزاری نشست شورای هماهنگی دفاع مقدس گفت: امروز گردهم آمده‌ایم تا هفته دفاع مقدس را گرامی بداریم و برای برگزاری برنامه‌هایی در شأن این دوران پرافتخار برنامه‌ریزی کنیم؛ اما نباید به برگزاری مراسم‌های صرفاً مناسبتی اکتفا کنیم، بلکه باید محتوای دفاع مقدس و پیام‌های آن را به نسل حاضر منتقل کنیم.

 

علیدادی سلیمانی، مقاومت را یکی از مهم‌ترین دستاورد‌های هشت سال دفاع مقدس دانست و ادامه داد: محصول دفاع مقدس تنها حفظ تمامیت ارضی کشور نبود، بلکه از دل این حماسه، فرهنگ مقاومت متولد شد؛ مقاومتی که در مرز‌های جغرافیایی ایران محدود نماند و در جهان اسلام گسترش یافت.

 

 

در ادامه حتما بخوانید اتحاد و بصیرت سلاح راهبردی ملت ایران در برابر توطئه‌ها است

 

وی بیان کرد: مقاومت برخاسته از دفاع مقدس، الهام‌بخش ملت‌های آزاده در سراسر جهان شده است و امروز نشانه‌های این جریان را حتی در جوامعی مشاهده می‌کنیم که پیش از این تصور نمی‌شد حمایت از مقاومت در آنها چنین گسترده شود.

 

علیدادی سلیمانی با اشاره به شکل‌گیری حرکت‌های مردمی در حمایت از مقاومت در کشور‌های مختلف جهان، گفت: حضور دانشجویان و مردم در کشور‌های اروپایی و آمریکا در حمایت از مردم مظلوم و ایستادگی در برابر ظلم، از نشانه‌های گسترش فرهنگ مقاومت است و این جریان می‌تواند در آینده ابعاد گسترده‌تری پیدا کند.

 

وی با اشاره به جنگ‌های تحمیلی اخیر علیه کشور اظهار کرد: دفاع مقدس هشت‌ساله، الگویی برای دفاع‌های مقدس دیگری شد که در سال‌های اخیر تجربه کردیم و امروز نیز در شرایطی قرار داریم که باید از فرهنگ دفاع مقدس برای عبور از میدان‌های جدید استفاده کنیم.

 

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان با تأکید بر اهمیت وحدت در شرایط حساس کشور، افزود: در دوران دفاع مقدس، در جبهه‌ها هیچ‌کس به دنبال این نبود که دیگری چه قومیت، زبان، لهجه یا گرایش سیاسی دارد؛ همه یک هدف داشتند و آن پیروزی کشور و دفاع از اسلام و ایران بود.

 

وی گفت: جوان زابلی در کنار جوان خوزستانی و رزمندگان اقوام و مناطق مختلف کشور، دوشادوش یکدیگر برای دفاع از میهن ایستادند و خون خود را در راه یک هدف مشترک تقدیم کردند. در آن دوران، همه اختلافات رنگ باخته بود و ایمان، اخلاق، وحدت، همدلی و همراهی محور حرکت رزمندگان بود.

 

 

در ادامه حتما بخوانید امام جمعه کرمان: خوانخواه شهدا هستیم

 

علیدادی سلیمانی تأکید کرد: امروز نیز در میدان‌های مختلف به همین وحدت و همدلی نیاز داریم و باید مراقب باشیم دشمن نتواند با طراحی‌های مختلف، وحدت و انسجام جامعه را هدف قرار دهد.

 

وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر ضرورت وحدت گفت: وحدت امروز یک ضرورت مقدس برای کشور است و برنامه‌های هفته دفاع مقدس باید به گونه‌ای طراحی شود که این میدان و عرصه حضور مردم تقویت شود.

 

علیدادی سلیمانی خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود ارتش، سپاه، دولت و سایر دستگاه‌ها برنامه‌های هفته دفاع مقدس را با محوریت تقویت حضور مردم، وحدت و انسجام اجتماعی طراحی و اجرا کنند تا این فرهنگ ارزشمند در جامعه بیش از پیش نهادینه شود.