قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۱۴

چین و روسیه رزمایش دریایی مشترک برگزار می‌کنند

وزارت دفاع چین از رزمایش دریایی مشترک این کشور و روسیه خبر داد.
 چین و روسیه رزمایش دریایی مشترک برگزار می‌کنند



۴۳ دقیقه قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی

گزارش لحظه ای از «نبرد هرمز» در حال به روز رسانی... ۳:۴۴» ادعاهای تکراری ترامپ: تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم

ادعای ترامپ درباره ایران:

«من در حال حاضر تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم.

این یک قلمرو آمریکایی است.» ۳:۳۰» ترامپ: اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد

ترامپ گفت:

«اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد.

آنها من را استیضاح خواهند کرد. اصلاً نمی‌دانند چرا.» ۳:۱۳» وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند

وال استریت ژورنال نوشت:

دَن دریِسکال، وزیر ارتش آمریکا، انتظار می‌رود تا پایان سال از سمت خود کناره‌گیری کند؛ این تصمیم پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، وزیر دفاع، مطرح شده است.

کناره‌گیری او شکاف رهبری در ارتش آمریکا را عمیق‌تر خواهد کرد؛ ارتش در حال حاضر نیز پس از برکناری ژنرال رَندی جورج در آوریل، فاقد یک رئیس ستاد ارتش است که تأییدیه سنا را داشته باشد.

دریسکال، که از متحدان جی‌دی ونس و از نیرو‌های سابق رنجر ارتش است، در طول ۱۸ ماه حضورش در این سمت بر نوسازی ارتش، استفاده از فناوری‌های تجاری و بهره‌گیری از درس‌های جنگ اوکراین تأکید داشت. ۳:۰۷» ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم

خبرنگاری از ترامپ پرسید: درباره روی آوردن ایران به جنگ اقتصادی؛ آیا این نشان می‌دهد که گزینه‌های نظامی آمریکا محدود شده است؟

ترامپ در پاسخ ادعا کرد: نه، اصلاً. این‌طور نیست. یعنی داریم می‌بینیم چه اتفاقی می‌افتد.

ترامپ درباره ایران همچنین مدعی شد: «آن‌ها خیلی دوست دارند به توافق برسند، اما به نظر من هنوز آماده نیستند که توافق درست و مناسبی را انجام دهند.»

او ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.» ۲۳:۵۹» سردار وحیدی: در این مقطع حساس و سرنوشت‌ساز تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی ضرورت دارد

سرلشکر وحیدی، فرمانده کل سپاه با صدور پیامی فرا رسیدن ۳۱ مرداد ماه «روز صنعت دفاعی کشور» را به سرتیپ پاسدار سید مجید ابن الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.

در این پیام‌آمده است: در چنین مقطع حساس و سرنوشت‌سازی، تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی به عنوان تنها راهکار هوشمندانه ضرورت دارد.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: قدرت‌افزایی در تولید محصولات صنعت دفاعی و نظامی ادامه خواهد یافت تا ایران اسلامی به جایگاه حقیقی خود به عنوان قدرتی بی‌بدیل در هندسه نظم نوین جهانی دست یابد.


۳ ساعت قبل / سایت مشرق

خیز لهستان برای امن‌تر کردن مرز شرقی خود با گسترش پدافند هوایی

به گزارش مشرق، دونالد تاسک نخست وزیر لهستان ادامه داد: «ما امروز در مرز شرقی امن‌تر از همیشه هستیم. لهستان بیش از هر کشور دیگری برای تدارکات نظامی و پدافند هوایی هزینه کرده و از بودجه دولتی و تأمین مالی اتحادیه اروپا، از جمله برنامه تأمین مالی دفاعی SAFE این اتحادیه استفاده می‌کند.

به نقل از پایگاه خبری polskieradio، وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش همچنین امنیت شدیدتر در امتداد مرز لهستان با بلاروس را به عنوان مدرکی از بهبود امنیت ذکر کرد و ادامه داد تعداد افرادی که به طور غیرقانونی از مرز عبور می‌کنند از اوج چند هزار نفر در ماه به «صفر، دو یا سه» عبور در ماه کاهش یافته است.

تاسک همچنین گفت که برنامه سپر شرقی هرگز به طور کامل تکمیل نخواهد شد زیرا بخش کلیدی آن شامل نوسازی مداوم پدافند هوایی لهستان است: «ما در آغاز این راه هستیم.»

این برنامه که توسط وزارت دفاع و ارتش لهستان در سال ۲۰۲۴ اعلام شد، برای تقویت مرزهای این کشور با روسیه و بلاروس طراحی شده است. این برنامه شامل استحکامات، تأسیسات ذخیره‌سازی تجهیزات، سیستم‌های شناسایی و تأسیسات ضد پهپاد می‌شود.


۵ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

کارشناس: روسیه بر بنادر دانوب آتش میبارد تا آخرین اسکله تسلیحاتی غرب برای اوکراین را قطع کند

کارشناس: روسیه بر بنادر دانوب آتش می‌بارد تا آخرین اسکله تسلیحاتی غرب برای اوکراین را قطع کند

واسیلی داندیکین، تحلیلگر نظامی و ناخدای بازنشسته درجه یک نیروی دریایی روسیه، به اسپوتنیک گفت که بنادر رنی و ایزماعیل اکنون کانون همه محموله‌های نظامی غربی از رومانی هستند که ماشین جنگی اوکراین را تغذیه می‌کنند.

او می‌گوید روسیه با کوبیدن بر این بنادر، آخرین گذرگاه اصلی اوکراین برای دریافت سلاح، مهمات، پهپاد، قطعات پهپاد و سوخت را قطع می‌کند؛ همه آنچه بارج‌ها از کونستانتسا از مسیر دانوب بالا می‌برند.

این تحلیلگر تأکید می‌کند که حملات روسیه پیش‌تر با هدف‌قراردادن بنادر اودسا، چرنومورسک و یوژنی، لجستیک دریای سیاه اوکراین را فلج کرده است.

تنها مسیر باقی‌مانده، حمل‌ونقل جاده‌ای و ریلی از مسیر لهستان است، اما حجم آن قابل مقایسه نیست.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web




 جزئیات صدور حکم جلب نتانیاهو توسط ترکیه
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات صدور حکم جلب نتانیاهو توسط ترکیه

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد که آنکارا به دلیل پیگرد قضایی جاری علیه بنیامین نتانیاهو به اتهام نسل‌کشی، خواستار صدور «اعلان قرمز» اینترپل برای وی شده است.

 بحران مهمات آمریکا ریشه‌ای‌تر از جنگ با ایران است
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

بحران مهمات آمریکا ریشه‌ای‌تر از جنگ با ایران است

فایننشال تایمز در تحلیلی نوشت جنگ با ایران تنها بحران مهمات آمریکا را تشدید کرده و ریشه اصلی کمبود تسلیحات به سال‌ها تعهد نظامی گسترده، کمک‌های سنگین به اوکراین و ضعف ظرفیت تولید صنایع دفاعی بازمی‌گردد. بر اساس این تحلیل، افت شدید ذخایر تاد، پاتریوت و تاماهاک، توان واشینگتن برای بازدارندگی در برابر چین در منطقه هند-آرام را با چالشی جدی روبه‌رو کرده است.

 پرونده سازی اف‌بی‌آی برای حمله ایران به کالیفرنیا !
۶ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

پرونده سازی اف‌بی‌آی برای حمله ایران به کالیفرنیا !

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: اف‌بی‌آی در روزهای اخیر به اداره‌های پلیس در ایالت کالیفرنیا هشدار داده است که ایران ممکن است در واکنش به حملات آمریکا، با پهپاد به سواحل غربی ایالات متحده حمله کند؛ این موضوع بر اساس هشداری است که شبکه ABC News به آن دست یافته است.  در ادامه این مطلب آمده است: [ ]

 پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم
۱۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم

پنجاه‌وهفت سال پس از آتش‌زدن مسجد الاقصی،رژیم صهیونیستی با طرح‌های یهودی‌سازی، هویت اسلامی آن را تهدید می‌کند.

 شروط صنعا برای ریاض
۱۶ ساعت قبل / سایت تابناک

شروط صنعا برای ریاض

عضو شورای عالی سیاسی صنعا، تأکید کرد که اگر عربستان سعودی قصد دارد از آنچه او «درخت جنایت و محاصره» علیه یمن خواند، فاصله بگیرد، باید با برداشتن گام‌های عملی...

 صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»

دنیای‌اقتصاد: دولت ترامپ در طرح صلح جدید خود برای منطقه، آینده غزه را به دست چهره‌ای کمتر شناخته‌شده به نام «علی شعث» سپرده است. او که بر اساس این طرح 20ماده‌ای به‌عنوان مدیر جدید غزه تعیین شده، برنامه جسورانه‌ای دارد. شعث می‌خواهد آوارهای به‌جامانده از جنگ را به دریای مدیترانه بریزد تا برای ساکنان این باریکه که حتی پیش از جنگ هم با بحران تراکم جمعیت روبه‌رو بودند، فضای جدیدی ایجاد کند. او وعده داده که با این کار علاوه بر پاک‌سازی آوارها ظرف سه سال، زمین‌های جدیدی به غزه اضافه خواهد کرد.