قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۲۲

پرونده سینما هجرت همچنان باز است/ شورا خواستار قرارداد شفاف شد!

حاجی قاسمی، دبیر شورای شهر کرج با اشاره به پرونده سینما هجرت گفت: اگر قرار است حمایت فرهنگی صورت گیرد، باید زمان‌بندی اجرا و تعهدات سرمایه‌گذار به‌طور دقیق مشخص شود.
 پرونده سینما هجرت همچنان باز است/ شورا خواستار قرارداد شفاف شد!



 اصفهان در مسیر شهر خورشیدی؛ تأمین کامل برق مدیریت شهری تا 1410 - تسنیم
۳۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اصفهان در مسیر شهر خورشیدی؛ تأمین کامل برق مدیریت شهری تا 1410 - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، محمد نورصالحی از هدف‌گذاری مدیریت شهری برای تأمین 100 درصد برق مجموعه شهرداری از انرژی خورشیدی تا سال 1410 خبر داد و گفت: در حال حاضر حدود 20 تا 30 درصد برق مورد نیاز مدیریت شهری از انرژی خورشیدی تأمین می‌شود و افزایش این سهم در چارچوب بودجه‌های سالانه شهرداری در حال پیگیری است.

وی افزود: توسعه سامانه‌های خورشیدی در پارک‌ها، پارکینگ‌ها، مراکز عمومی و تأسیسات وابسته به شهرداری دنبال می‌شود و با افزایش تدریجی ظرفیت تولید، می‌توان به هدف تأمین کامل برق مورد نیاز مدیریت شهری از انرژی خورشیدی نزدیک شد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: مدیریت شهری از دو تا سه سال گذشته و حتی پیش از تشدید مسئله ناترازی انرژی، توسعه انرژی خورشیدی را در دستور کار قرار داده بود و اصفهان برای تبدیل شدن به یک شهر خورشیدی همچنان نیازمند توسعه زیرساخت‌ها و افزایش ظرفیت تولید انرژی‌های تجدیدپذیر است.

نورصالحی با اشاره به ضرورت اصلاح الگوی مصرف انرژی گفت: بررسی ترکیب مصرف برق در کشور نشان می‌دهد بخش خانگی همچنان بیشترین سهم مصرف را دارد و پس از آن بخش‌های تجاری، صنعتی و کشاورزی قرار گرفته‌اند، البته زیرساخت‌های شهری مانند شبکه روشنایی معابر، تأسیسات شهری، سامانه‌های پمپاژ آب و پساب نیز به برق نیاز دارند.

وی افزود: در همه این بخش‌ها ظرفیت قابل توجهی برای کاهش مصرف، افزایش بهره‌وری و اصلاح الگوی استفاده از انرژی وجود دارد و سیاست کاهش مصرف نباید تنها بر الزام‌های قانونی و مقرراتی متکی باشد، بلکه باید مشوق‌های اقتصادی نیز برای افزایش انگیزه شهروندان، سازندگان و مجموعه‌های مختلف در نظر گرفته شود.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: شورای اسلامی شهر اصفهان حدود دو سال پیش مصوبه‌ای را به تصویب رساند که بر اساس آن ساختمان‌هایی که الزامات مبحث 19 مقررات ملی ساختمان را رعایت کنند، می‌توانند تا سقف 50 درصد از تخفیف هزینه صدور پروانه ساختمانی استفاده کنند.

نورصالحی ادامه داد: با وجود این مشوق، استقبال از این ظرفیت هنوز محدود است؛ بخشی از سازندگان روش‌های سنتی ساخت‌وساز را آسان‌تر و کم‌هزینه‌تر می‌دانند و از سوی دیگر پایین بودن قیمت انرژی موجب شده است برخی مصرف‌کنندگان انگیزه …



 صدور شناسه یکتا برای واحد‌های ساختمانی در کرج
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

صدور شناسه یکتا برای واحد‌های ساختمانی در کرج

به گزارش خبرگزاری برنا استان البرز؛ احداله احمدی‌پرگو در این خصوص اظهار کرد: با توجه به ابلاغ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول و ضرورت فراهم شدن مقدمات اجرای آن، ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های مرتبط در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: در این چارچوب، باید فرآیندی ایجاد شود که اطلاعات از ابتدای درخواست مالک برای صدور پروانه ساختمانی در یک چرخه مشخص و به صورت الکترونیکی میان دستگاه‌های مرتبط گردش داشته باشد و در نهایت اطلاعات لازم برای ثبت رسمی در اختیار اداره ثبت اسناد و املاک قرار گیرد.

ایجاد یک فرآیند واحد از صدور پروانه تا ثبت اطلاعات

معاون شهرسازی و معماری شهرداری کرج ادامه داد: هدف از این هماهنگی، ایجاد ارتباط میان فرآیندهای شهرداری، نظام مهندسی و اداره ثبت است تا اطلاعات مربوط به هر ساختمان و واحد ساختمانی به شکل دقیق و یکپارچه ثبت و تبادل شود.

احمدی‌پرگو همچنین گفت: در پایان این فرآیند برای هر واحد ساختمانی شناسه یکتا صادر خواهد شد که امکان شناسایی دقیق واحد را در فرآیندهای ثبتی فراهم می‌کند.

وی با بیان اینکه صدور شناسه یکتا بخشی از الزامات اجرای این قانون است، افزود: ثبت مشخصات هر واحد به صورت مشخص و قابل شناسایی می‌تواند به شفاف‌تر شدن اطلاعات ملکی و کاهش زمینه بروز برخی تخلفات و سوءاستفاده‌های احتمالی در معاملات کمک کند.

هماهنگی چهار مجموعه برای اجرای قانون

احمدی‌پرگو با تأکید بر ضرورت همکاری دستگاه‌های متولی تصریح کرد: اجرای این فرآیند نیازمند هماهنگی میان شهرداری، اداره ثبت اسناد و املاک، سازمان نظام مهندسی و سازمان فاواست و هر یک از این مجموعه‌ها در بخش مشخصی از فرآیند نقش خواهند داشت.

وی اضافه کرد: اجرای ماده ۱۴ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، نیازمند فراهم شدن زیرساخت‌های اجرایی و فنی است و پیگیری هماهنگی میان دستگاه‌های مرتبط برای فراهم شدن این الزامات ادامه دارد.



 تولید نهال بادام کوهی و بنه در ایستگاه میان‌جنگل فسا
۱ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

تولید نهال بادام کوهی و بنه در ایستگاه میان‌جنگل فسا

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، دکتر ابوالفتح مرادی،  افزود: طی دو تا سه سال اخیر، بیش از یک میلیارد تومان اعتبار از سوی مرکز ملی ژنتیک کشور برای اجرای طرح‌های زیربنایی و حصارکشی ایستگاه اختصاص یافته و این اعتبارات در بخش‌های مورد نیاز هزینه شده است؛ همچنین اختصاص اعتبارات جدید برای تکمیل زیرساخت‌ها و رفع مشکلات ایستگاه در آینده نزدیک پیش‌بینی شده است.

 مرادی با اشاره به اهمیت ژنتیکی و گیاهی این ایستگاه اظهار کرد: سه گونه بادام کوهی در این منطقه وجود دارد و بیش از ۸۰ گونه گیاه جنگلی در ایستگاه میان‌جنگل فسا کشت و پرورش داده می‌شود؛ ظرفیتی ارزشمند که می‌تواند در حفاظت از ذخایر ژنتیکی، توسعه پوشش گیاهی و تأمین نهال گونه‌های بومی نقش‌آفرین باشد.



 اجرای بیش از ۷۶۳ کیلومتر فیبر نوری در گیلان
۸ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

اجرای بیش از ۷۶۳ کیلومتر فیبر نوری در گیلان

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان؛ فرزاد توکلی گفت: برای اجرای طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها که از سال ۱۴۰۱ در شهر‌های گیلان آغاز شده، تاکنون بیش از ۷۶۳ کیلومتر فیبر نوری با ۴۳۴ کیلومتر حفاری و ۴۳۴ میلیارد تومان هزینه شبکه گذاری شده و عملیات اجرایی شهر‌های خمام، سنگر، لولمان، پره‌سر، رودبار، لوشان، رودسر، اسالم، آستانه اشرفیه، کومله، کیاشهر، منجیل، رستم‌آباد، حویق، شلمان، چوبر، لیسار، آستارا و تولم‌شهر به پایان رسیده است.

وی افزود: در حال حاضر حفاری و شبکه گذاری برای اجرای فیبر نوری در شهر‌های لاهیجان، بندرانزلی، رشت، رضوانشهر، سیاهکل، صومعه‌سرا، طاهرگوراب، پیربازار، تالش، لَتگرود، فومن و لوندویل ادامه دارد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان با بیان اینکه فیبر نوری در برخی شهر‌های استان به بهره برداری رسیده است، گفت: شهر‌های رشت، آستانه اشرفیه، کومله، منجیل و رستم‌آباد مشترک فعال فیبر نوری دارند و واگذاری این خدمات به شهروندان به تدریج در حال انجام است.

فرزاد توکلی با اشاره به آخرین وضعیت اجرای فیبر نوری در مرکز گیلان، افزود: در شهر رشت برای اجرای ۴۶۰ کیلومتر فیبر نوری و بیش از ۹ کیلومتر حفاری تاکنون ۱۲۵ میلیارد تومان هزینه شده و تعداد مشترکان فعال این شهر به ۲ هزار و ۳۴۸ مشترک رسیده است.

وی با بیان اینکه طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها یکی از مهم‌ترین طرح‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که به سرعت در استان پیش می‌رود، گفت: توسعه این زیرساخت پیشرفته ارتباطی علاوه بر افزایش کیفیت و پایداری خدمات اینترنتی، زمینه رشد اقتصاد دیجیتال، توسعه کسب و کار‌های نوین، ارائه خدمات هوشمند و ارتقای سطح دسترسی شهروندان و فعالان اقتصادی استان به خدمات پرسرعت ارتباطی را فراهم خواهد کرد.

انتهای پیام/



 بازتعریف کارکرد میان‌جنگل فسا؛ پیوند حفاظت از ذخایر ژنتیکی با آموزش، پژوهش و اکوتوریسم
۸ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

بازتعریف کارکرد میان‌جنگل فسا؛ پیوند حفاظت از ذخایر ژنتیکی با آموزش، پژوهش و اکوتوریسم

غلامرضا گل‌محمدی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تات، در جریان سفر به استان فارس و بازدید از پایگاه تحقیقات منابع طبیعی و ذخایر توارثی میان‌جنگل فسا، ظرفیت‌های این مجموعه را برای توسعه فعالیت‌های علمی، آموزشی و عمومی مورد بررسی قرار داد.

این سفر به دعوت حسنعلی محمدی نماینده مردم فسا و رئیس فراکسیون صنعت و معدن مجلس شورای اسلامی، انجام شد و در جریان آن، ظرفیت‌های پژوهشی و طبیعی پایگاه میان‌جنگل و مسیرهای توسعه بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها بررسی شد.

گل‌محمدی با اشاره به مأموریت اصلی این پایگاه در حفاظت از گونه‌ها و ژنوتیپ‌های بادام وحشی اظهار کرد: میان‌جنگل فسا علاوه بر ارزش ژنتیکی و پژوهشی، از ظرفیت مناسبی برای معرفی تنوع گیاهی منطقه و توسعه اکوتوریسم علمی برخوردار است.

وی افزود: با برنامه‌ریزی برای شناسایی، معرفی و شناسنامه‌دار کردن گونه‌های موجود، می‌توان ظرفیت این مجموعه را از یک پایگاه تخصصی حفاظت از ذخایر ژنتیکی به مجموعه‌ای با کارکردهای گسترده‌تر علمی، آموزشی و عمومی ارتقا داد.

حرکت به سمت باغ گیاه‌شناسی و باغ ملی

رئیس سامان تات پیشنهاد کرد توسعه پایگاه میان‌جنگل فسا در قالب باغ گیاه‌شناسی و باغ ملی دنبال شود و گفت: این رویکرد امکان بهره‌گیری هم‌زمان از ظرفیت‌های ژنتیکی، پژوهشی، آموزشی و گردشگری مجموعه را فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: معرفی علمی گونه‌ها، ایجاد شناسنامه برای ذخایر گیاهی و فراهم کردن زیرساخت‌های بازدید عمومی می‌تواند این مجموعه را به مقصدی برای آموزش، پژوهش و آشنایی مردم با تنوع گیاهی و منابع ژنتیکی منطقه تبدیل کند.

گل‌محمدی تأکید کرد: توسعه چنین ظرفیتی در کنار مأموریت پژوهشی پایگاه، می‌تواند به افزایش بهره‌وری از زیرساخت موجود، جذب بازدیدکنندگان و ایجاد زمینه برای شکل‌گیری فعالیت‌های علمی و گردشگری مرتبط با منابع طبیعی منجر شود.

تبدیل سرمایه ژنتیکی به ارزش افزوده

معاون وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری چندمنظوره از ظرفیت‌های تحقیقاتی اظهار کرد: هدف این است که ضمن حفظ مأموریت اصلی پایگاه در حفاظت از ذخایر ژنتیکی، ظرفیت‌های آن برای آموزش، پژوهش، معرفی گونه‌های بومی و اکوتوریسم علمی نیز فعال شود.

وی خاطرنشان …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند
سایت ایران آنلاین

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.
 هشدار سازمان مدیریت بحران/ این ۵ پنج استان منتظر وقوع سیل باشند
روزنامه شرق

هشدار سازمان مدیریت بحران/ این ۵ پنج استان منتظر وقوع سیل باشند

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.
 بیانیه کانون کارگردانان سینما درباره طرح مقابل با نفوذ: سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد
سایت هم میهن

بیانیه کانون کارگردانان سینما درباره طرح مقابل با نفوذ: سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد

کانون کارگردانان سینمای ایران در پی طرح اخیر مجلس ، بیانیه‌ای منتشر کرد.
 حمایت صندوق اعتباری هنر از مسکن خبرنگاران با ارائه تسهیلات جداگانه
سایت ایران آنلاین

حمایت صندوق اعتباری هنر از مسکن خبرنگاران با ارائه تسهیلات جداگانه

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت: به طرح‌های مسکن خبرنگاران که فرایند اختصاص زمین به آن‌ها تکمیل شده باشد تسهیلات حمایتی از سوی این صندوق اعطا می شود.
 حجم‌خوری یا مصرف پنهان؛ روایت اپراتورها از تمام شدن بسته‌های اینترنت
سایت سیتنا

حجم‌خوری یا مصرف پنهان؛ روایت اپراتورها از تمام شدن بسته‌های اینترنت

با افزایش گلایه کاربران درباره تمام شدن سریع بسته‌های اینترنت، سه اپراتور تلفن همراه کشور با تشریح نحوه محاسبه ترافیک و انجام آزمایش‌های عملی، ادعای کسر غیرواقع
 فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی

روابط عمومی پالایشگاه تهران گفت:انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران ناشی از وقوع سانحه برای ۲ دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران
سایت تابناک

پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران

چین بزرگترین واردکننده نفت ایران است و به گمان ناظران، سیاست فشار اقتصادی جدید ترامپ به طور مشخص ۳ کشور را که بیشترین مراودات تجاری با ایران را دارند هدف قرا...
 اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو/ عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است/ حادثه دریایی در سواحل یمن/ مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست
سایت دیدارنیوز

اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو/ عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است/ حادثه …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...