قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۲۷

حمل ۷.۵ درصد از کل بار کشور از مبدأ یزد

یزد - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان یزد از حمل ۷.۵ درصد از کل بار کشور از مبدأ یزد خبر داد و گفت: ساخت کمربندی شرقی یزد، یک ضرورت ملی است.
 حمل ۷.۵ درصد از کل بار کشور از مبدأ یزد



۱ ساعت قبل / سایت تابناک

عابربانک‌های تهران اسکناس ندارند؟!

به گزارش تابناک به نقل از روزنامه شرق، این روزها، به‌خصوص در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲ و ایام نوروز، برای دریافت وجه نقد از عابربانک‌ها، فاصله‌های طولانی میان شعب بانکی را طی می‌کنند، اما بعضا دست خالی باز می‌گردند.

در روزهای اخیر، برخی از دستگاه‌های عابربانک در شعب مختلف بانکی، در بسیاری از مناطق تهران خالی از اسکناس هستند که این مساله مردم را با مشکلات زیادی مواجه کرده است.

برپایه این گزارش، فعالیت ناقص عابربانک‌ها تقریبا از چهارشنبه‌سوری ادامه دارد و مسئولان شعب بانکی توجه به نیاز مردم در روزهای تعطیل به پول نداشته‌اند.

نبود اسکناس در عابربانک‌ها سبب سرگردانی مردم مناطق مختلف تهران شده است.

برخی از مردم در گفت‌وگو با خبرنگاران می‌گویند که برای دریافت وجه نقد از عابربانک بارها به شعبات مختلف بانک‌ها مراجعه کرده‌اند اما از دریافت مشتی اسکناس ناامید شده‌اند.

مشاهدات میدانی خبرنگاران نیز حاکی است که در بسیاری از عابربانک‌ها، در میادین مختلف شهر، گزینه پرداخت وجه قطع است و صرفا خدمات نقل و انتقال پول و...، انجام می‌شود.

برخی از مردم می گویند که ساعات مختلفی از روز برای دریافت پول به عابربانک‌ها مراجعه کرده‌اند اما با مشکل مواجه شده‌اند.

گروهی دیگر از مردم به نکته مهم دیگری اشاره کرده و می گویند که عابربانک‌ها از مدت‌ها قبل، از پرداخت اسکناس به مردم خودداری کرده و صرفا چک پول ارائه می‌دهند که خرد کردن آن‌ها نیز داستان دیگری است.

 

این در حالی است که بانک مرکزی در روزهای پایانی سال گذشته، طی اطلاعیه‌ای اعلام کرده بود شبکه بانکی به منظور پاسخگویی به آن دسته از مشتریان بانکداری الکترونیک که در استفاده از خدمات شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات پرداخت دچار مشکل و یا مغایرت می‌شوند، نسبت به برقراری کشیک در ایام پایانی سال و تعطیلات نوروزی اقدام کنند. اما گردشی کوتاه در چند خیابان و معابر اصلی شهر چگونگی برخورد بانک‌ها با این اطلاعیه را نشان می‌دهد.

 


۷ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

مرگ دو زن جوان در تصادف تیبا با کامیون هندوانه در بزرگراه امام علی(ع)

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، جلال ملکی سخنگوی آتش نشانی تهران با اشاره به اعلام حادثه در ساعت ۱ نیمه شب و اعزام دو ایستگاه آتش‌نشانی به محل گفت:در محل مشاهده شد یک دستگاه تیبا به دلیل نامشخصی به هنگام حرکت با قسمت عقب یک دستگاه خاور که بار میوه حمل می‌کرده برخورد کرده و منحرف شده و با یک خودروی لیفان هم برخورد کرده است.

به گفته او، راننده لیفان و خاور مشکلی نداشتند اما زمانی که آتش‌نشانان به محل رسیدند دو تا خانم جوان ۲۲ و ۲۵ ساله از خودرو تیبا به بیرون پرت شده و به تایید عوامل اورژانس هر دو نفر جان باخته بودند.

وی افزود: یک خانم ۳۰ ساله هم در قسمت صندلی جلو سمت شاگرد داخل خودرو محبوس بود که آتش نشانان قطعات خودرو را برش داده و این خانم را خارج کردند که خوشبختانه زنده بود اما دچار مصدومیت‌های شدیدی شده بود و سریعاً تحویل اورژانس شد.


۷ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

دود غلیظ در جنوب تهران ناشی از آتش‌سوزی تانکر سوخت بود

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، شروین تبریزی، سخنگوی اورژانس استان تهران، در جمع خبرنگاران، از آتش‌سوزی یک تانکر حمل سوخت در پالایشگاه تهران خبر داد.

سخنگوی اورژانس استان تهران اظهار کرد: در پی مشاهده دود غلیظ در جنوب تهران، بررسی‌های اولیه نشان داد منشأ این دود، آتش‌سوزی یک تانکر حمل سوخت در پالایشگاه تهران بوده است.

وی افزود: این حادثه موجب انتشار حجم زیادی از دود در محدوده پالایشگاه شده است، اما بر اساس اطلاعات اولیه، مصدومیت جدی گزارش نشده و تاکنون یک نفر در این حادثه مصدوم شده است.

تبریزی تأکید کرد: جزئیات بیشتر درباره وضعیت مصدوم و ابعاد این حادثه پس از تکمیل بررسی‌ها اعلام خواهد شد.




 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.

 پایان آرامش شکننده در یمن؟
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پایان آرامش شکننده در یمن؟

دنیای‌اقتصاد: نیروهای دولتی یمن (تحت حمایت عربستان) اخیرا ده‌ها حمله به مواضع انصارالله در سراسر این کشور انجام داده‌اند که تازه‌ترین نشانه از احتمال نزدیک شدن یمن به یک جنگ تمام‌عیار است. «ماجد عبدالله النزیلی» سخنگوی دولت یمن روز پنج‌شنبه اعلام کرد که نیروهای دولتی ۸۱حمله علیه مواضع حوثی‌ها ترتیب داده‌اند. به گفته او این حملات به حذف تعدادی از مبارزان و فرماندهان میدانی حوثی‌ها منجر شده است. همزمان یحیی سریع، سخنگوی نظامی حوثی‌ها، از انجام دو حمله پهپادی به اهدافی در استان نجران عربستان سعودی خبر داد که در آن سوی مرز یمن قرار دارد. به گفته او، این حملات یک هدف در فرودگاه نجران و همچنین یکی از تاسیسات آرامکو در این استان را «با موفقیت» هدف قرار دادند.

 تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت

آرمان امروز: مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در سخنانی با تأکید بر جایگاه انسان و اهمیت علم، آگاهی و تلاش، بر این نکته تأکید کرد که جنسیت نباید معیاری برای سنجش توانمندی‌های انسانی باشد. او با استناد به مفاهیم قرآنی، تلاش و همت انسان را فارغ از زن یا مرد بودن، عامل اصلی رشد، شکوفایی استعدادها و [ ]

 چگونه چین و روسیه مانع برنامه‌های ترامپ برای منزوی کردن ایران می‌شوند
۱ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

چگونه چین و روسیه مانع برنامه‌های ترامپ برای منزوی کردن ایران می‌شوند

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده، با اعلام «روز حمله نهایی» اقتصادی علیه تهران، تهدید کرده است هر کشوری را که به ایران «راه نجات» اقتصادی ارائه دهد، از نظر مالی مجازات خواهد کرد.

 چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟

دنیای‌اقتصاد: تحلیلگران رسانه‌ای بارها با سردرگمی تلاش کرده‌اند بفهمند چرا نامزدهای مترقی در آمریکا با وجود بودجه‌های انتخاباتی بسیار کمتری که دارند، دموکرات‌های سنتی را در انتخابات مقدماتی شکست می‌دهند. پاسخ این معما چندان پیچیده نیست. مترقی‌ها برخلاف دموکرات‌های تشکیلات‌گرا درباره مشکلات واقعی خانواده‌های طبقه کارگر صحبت می‌کنند و برای آنها راه‌حل‌های عملی دارند. این مشکلات طیف گسترده‌ای را شامل می‌شود که از فساد در نظام مالی انتخابات و نابرابری بی‌سابقه ثروت تا بحران سیستم درمان، تهدیدهای هوش مصنوعی و سیاست خارجی مخرب را دربرمی‌گیرد.

 اعطای تندیس زرین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری به فولاد هرمزگان
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

اعطای تندیس زرین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری به فولاد هرمزگان

آرمان امروز : در شانزدهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری با حضور شرکت‌های بزرگ فولادی، تولیدی، صنعتی و کارآفرینان برتر، شرکت فولاد هرمزگان دریافت تندیس زرین اجلاس را دریافت کرد. به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومى شرکت فولاد هرمزگان؛ شانزدهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری با حضور جمعی از مدیران دولتی و سازمان‌ها، مدیران [ ]