قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

خطیب جمعه سیریک: وحدت و صبر رمز عبور از توطئه‌های دشمنان است

سیریک - امام جمعه موقت سیریک با اشاره به سه عنصر اساسی ایام اربعین، وحدت، مهربانی و صبر را عامل اصلی پیروزی‌های ملت ایران در برابر توطئه‌های دشمنان دانست.
 خطیب جمعه سیریک: وحدت و صبر رمز عبور از توطئه‌های دشمنان است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی رازمند در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان سیریک، با تأکید بر سه عنصر کلیدی ایام اربعین، به‌ویژه مهربانی، وحدت و صبر، اظهار کرد: امروز باید وحدت داشته باشیم و بسیاری از پیروزی‌های به‌دست‌آمده در جامعه، نتیجه همین وحدت است.

وی بیان کرد: امروز یک‌صدا هستیم و در میان اهل سنت و تشیع دوصدایی وجود ندارد و اتحاد به معنای تلاش برای حفظ اسلام است.

امام جمعه موقت سیریک اضافه کرد: باید تمام قدرت خود را برای مقابله با دشمن به کار بگیریم. امروز مؤمنان باید یک‌دست و یک‌دل باشند و در برابر دشمن همچون قطرات باران که در کنار یکدیگر سیل و اقیانوس تشکیل می‌دهند، متحد عمل کنند؛ چراکه این اتحاد رمز پیروزی مؤمنان است.

رازمند با تأکید بر ضرورت تشکیل امت واحد اسلامی گفت: باید یک امت واحد تشکیل دهیم و کسانی که به دنبال ایجاد دودستگی هستند، در مسیر دشمن حرکت می‌کنند. دشمن در هر لحظه برای ما نقشه می‌کشد و امت اسلامی نباید درگیر اختلاف و تقابل با یکدیگر شود.

وی افزود: زندگی به سبک اربعین، ولایت‌محوری است؛ یعنی نگاه‌ها باید به یک نقطه و آن ولایت و امامت باشد. هر زمانی که نگاه ما با نگاه امام هماهنگ بوده، پیروز شده‌ایم و امروز نیز در اربعین، همه به سوی امام حرکت می‌کنند.

امام جمعه موقت سیریک تأکید کرد: نباید نظر خود را بر نظر امام غلبه دهیم، بلکه نگاه ما باید به امامت باشد و وظیفه ما گوش‌به‌فرمان امام بودن است؛ همانند حضرت عباس (ع) که با وجود صاحب‌نظر بودن، پیرو امام خود بود.

وی تصریح کرد: رمز پیروزی، گوش‌به‌فرمان امام بودن است و امروز نیز نایب امام زمان (عج) در معرض تهدید دشمنان قرار دارد.

ایمان به ظرفیت داخلی و جهاد تبیین؛ رمز مقابله با ترفندهای دشمن

امام جمعه موقت سیریک با تشریح سه ابزار اصلی دشمن برای شکست ملت‌ها، تأکید کرد: راهکار نهایی برای عبور از بحران‌ها، تکیه بر توان داخلی و مقابله با توطئه‌های دشمن از طریق جهاد تبیین است.

حجت‌الاسلام والمسلمین رازمند اظهار کرد: دشمن برای رسیدن به اهداف شوم خود سه حربه «تحریم، محاصره و جنگ» را به کار می‌گیرد. این ابزارها از گذشته وجود داشته‌اند، اما امروز با شیوه‌های پیچیده‌تر …



1
 حضور گسترده مردم تبریز در مراسم اربعین امام شهید + فیلم
۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

حضور گسترده مردم تبریز در مراسم اربعین امام شهید + فیلم

بر اساس گزارش خبرنگار SNNTV از تبریز، امروز مصلای امام خمینی (ره) این شهر میزبان جمعیت عظیمی از مردم بود که برای گرامیداشت اربعین امام شهید گرد آمدند. این مراسم که در فضای حماسی و مذهبی برگزار شد، گواهی بر پیوند عمیق مردم آذربایجان با امام شهید و وفاداری آنان به آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

حاضران در این مراسم با برگزاری تجمعی گسترده، ضمن ابراز اندوه عمیق برای فقدان امام شهید، بر لزوم پاسخ قاطع به عوامل ترور و خون‌خواهی ایشان تأکید کردند. همچنین، در این تجمع مردمی، بیعت مجدد با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب، به عنوان تداوم مسیر هدایت و استقامت در برابر دشمنان، سر دادند.

این حضور گسترده در تبریز، بار دیگر نشان داد که اراده مردم برای پاسداشت میراث امام شهید و پیشبرد اهداف انقلاب، فراتر از هرگونه فشار یا تهدیدی است و مسیر حرکت آنان بر محوریت ولایت و مقاومت ادامه دارد.

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی