قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۲۴

امکان تغییر محل امتحان در ۳ استان برای داوطلبان آزمون دستیاری پزشکی

مرکز سنجش آموزش پزشکی اعلام کرد: داوطلبان حوزه های امتحانی اهواز، بوشهر و بندرعباس در پنجاه وسومین آزمون دستیاری پزشکی می توانند حوزه امتحانی خود را تغییر دهند.
 امکان تغییر محل امتحان در ۳ استان برای داوطلبان آزمون دستیاری پزشکی



۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸ / خبرگزاری برنا

گام تازه برای تاب‌آوری دانش‌بنیان نظام سلامت

نخستین نشست اجرایی توافقنامه چهارجانبه برنامه‌ریزی هم‌افزا به‌منظور ارتقای تاب‌آوری و افزایش بهره‌وری بخش سلامت با حضور نمایندگان تام‌الاختیار طرف‌های توافقنامه برگزار شد.

به گزارش معاونت علمی ریاست‌جمهوری، در این نشست آخرین اقدامات و برنامه‌های مرتبط با توسعه محصولات، خدمات، پلتفرم‌ها و زیرساخت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت مورد بررسی قرار گرفت.

سعید سرکار رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های زیست و سلول‌های بنیادی گزارشی از اقدامات انجام‌شده در حوزه محصولات و خدمات دانش‌بنیان ارائه کردند.

بیشتر بخوانید صنایع خلاق مزیت رقابتی ایران در اقتصاد، هویت ملی و دیپلماسی عمومی تبدیل ایده و اثر به ثروت در صنایع خلاق بر اساس گام سوم معاونت علمی مانوین نماد تغییر پارادایم و ریل‌گذاری حکمرانی نوین در مسیر توسعه اقتصاد خلاق ایران است

همچنین آخرین وضعیت حمایت از طرح‌های مرتبط با تولید پلاسما، انسولین، شیرخشک، واکسن‌های پنوموکوک و مننگوکوک، تجهیزات پزشکی و مواد اولیه دارویی بررسی شد.

در ادامه رضا عوض‌پور رئیس امور آموزش عالی، تحقیقات و فناوری سازمان برنامه و بودجه بر ضرورت رفع موانع فرادستگاهی و تدوین برنامه‌ای عملیاتی مبتنی بر مفاد توافقنامه تاکید کرد.

علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز با تأکید بر ضرورت ارتقای کیفیت محصولات دانش‌بنیان و تقویت سازوکار‌های نظارتی، از تشکیل کمیته‌ای تخصصی برای احصای نیاز‌های وزارت بهداشت و ایجاد هم‌افزایی با ظرفیت‌های دانش‌بنیان خبر داد.

بر اساس تصمیمات این نشست مقرر شد نمایندگان صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در نشست‌های آتی حضور یافته و مسیر‌های تسریع‌شده حمایت از طرح‌های معرفی‌شده در چارچوب این توافقنامه را پیشنهاد کنند.

این توافقنامه با هدف بهره‌گیری عملیاتی از ظرفیت شرکت‌ها و مجموعه‌های دانش‌بنیان برای افزایش بهره‌وری، کاهش چالش‌های تولید، رفع موانع توسعه محصولات راهبردی و در نهایت ارتقای تاب‌آوری پایدار نظام سلامت کشور دنبال می‌شود.

انتهای پیام/




 آغاز رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دومین روز کنکور
۱۶ ساعت قبل / سایت تابناک

آغاز رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دومین روز کنکور

رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دو گروه علوم انسانی و ریاضی و فنی در دومین و آخرین روز کنکور ۱۴۰۵ آغاز شد.

 باتری‌های فرسوده، آنتن‌های خاموش؛ خاموشی‌های مکرر چه بر سر شبکه موبایل ایران آورده است؟
۱ ساعت قبل / سایت سیتنا

باتری‌های فرسوده، آنتن‌های خاموش؛ خاموشی‌های مکرر چه بر سر شبکه موبایل ایران آورده است؟

تداوم خاموشی‌های برق، یک ضعف قدیمی در زیرساخت شبکه تلفن همراه را بیش از گذشته آشکار کرده است؛ باتری‌های پشتیبان سایت‌های BTS که باید هنگام قطع برق، برای مدتی تج

 اختلال در جست‌وجو و برخی خدمات گوگل
۵ ساعت قبل / سایت سیتنا

اختلال در جست‌وجو و برخی خدمات گوگل

همزمان با افزایش گزارش کاربران از بروز مشکل در استفاده از گوگل، شماری از کاربران از اختلال در جست‌وجو، بارگذاری محتوا و دسترسی به وب‌سایت این شرکت خبر داده‌اند؛

 گوگل با اختلال مواجه شد؛ از مشکل در جست‌وجو تا بارگذاری محتوا
۵ ساعت قبل / سایت سیتنا

گوگل با اختلال مواجه شد؛ از مشکل در جست‌وجو تا بارگذاری محتوا

همزمان با افزایش گزارش کاربران از بروز مشکل در استفاده از گوگل، شماری از کاربران از اختلال در جست‌وجو، بارگذاری محتوا و دسترسی به وب‌سایت این شرکت خبر داده‌اند؛

 بمب عمل‌نکرده تعهدات پنهان
۵۲ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بمب عمل‌نکرده تعهدات پنهان

هر سه ماه، شرکت‌های بزرگ فناوری، هزینه‌های سرمایه‌ای خود را در زیرساخت‌های هوش مصنوعی، از مراکز داده گرفته تا تراشه‌ها، فاش می‌کنند. اما این ارقام به هیچ وجه میزان کامل هزینه‌های آینده‌ای را که شرکت‌های مادر گوگل، آلفابت، متا پلتفرمز، اوراکل و بسیاری دیگر متعهد به انجام آن شده‌اند نشان نمی‌دهد. دلیل این امر آن است که بخش بزرگی از تعهدات مالی آتی آنها در ترازنامه‌هایشان منعکس نشده است. بر اساس تحلیل وال‌استریت ژورنال از پاورقی‌های جدیدترین پرونده‌های اوراق بهادار، 9 شرکت برتر فناوری، 3تریلیون دلار تعهدات خارج از ترازنامه داشتند که عمدتا مربوط به هوش مصنوعی بود. این تعهدات سریع‌تر از «هزینه‌های سرمایه‌ای» سنتی در حال رشد هستند که طبق گزارش آنها در سال گذشته حدود ۶۰۰‌میلیارد دلار بوده و حدود سه برابر بدهی شرکت‌ها تحت اجاره‌های معوقه و وام‌های بلندمدت آنها بوده است.

 هشدار اخیر پلیس درباره خالی‌فروشی؛ پشت پرده ریسک پلتفرم‌های فروش آنلاین طلا چیست؟
۲ ساعت قبل / سایت سیتنا

هشدار اخیر پلیس درباره خالی‌فروشی؛ پشت پرده ریسک پلتفرم‌های فروش آنلاین طلا چیست؟

هشدار اخیر پلیس فتا درباره جمع‌آوری یک پلتفرم فروش آنلاین طلا به دلیل «خالی‌فروشی»، بار دیگر موضوع پشتوانه واقعی طلای فروخته‌شده در سکوهای آنلاین را به یکی از ن