قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۱۴

نیکزاد: رهبر شهید در سخنرانی‌های خود توطئه دشمنان را نقش برآب می‌کردند

نیکزاد در حاشیه مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب در جمع خبرنگاران، گفت: در علوم سیاسی آقای ما یک فرد جامع الشرایط و مجتهد عالم بود و برخی از علمای بزرگ شاگرد ایشان بودند.
 نیکزاد: رهبر شهید در سخنرانی‌های خود توطئه دشمنان را نقش برآب می‌کردند



۱۲ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

روایت استاندار خراسان رضوی از حافظه کم‌نظیر رهبر شهید انقلاب

غلامحسین مظفری امروز، ۲۹ مرداد، در حاشیه برگزاری گردهمایی امین ایران چهار در مشهد، در پاسخ به پرسش خبرنگار شهرآرانیوز درباره ماندگارترین ویژگی رهبر شهید انقلاب اسلامی اظهار کرد: برای ما خراسانی‌ها افتخار بزرگی است که مشهد زادگاه و امروز نیز مدفن رهبر شهید است، اما این افتخار، مسئولیت سنگینی نیز برای ما به همراه دارد.

وی با اشاره به خاطره‌ای از دیدار خود با رهبر شهید در سال ۱۳۷۷، زمانی که رئیس جهاد دانشگاهی خراسان رضوی بود، گفت: در مراسم سالگرد جهاد دانشگاهی، هنگام خروج از جلسه و معرفی مدیران به محضر ایشان، ناگهان مکث کردند؛ نگاهی به من انداختند و خاطره‌ای از سال‌های قبل را با جزئیات برایم یادآوری کردند.

مظفری ادامه داد: برای من باورکردنی نبود که ایشان بعد از حدود ۱۰ سال، ماجرایی مربوط به روز‌های پایانی جنگ را با چنین دقتی به یاد داشته باشند. چند شب در یکی از قرارگاه‌های عملیاتی مهمان ایشان بودیم و اتفاقی ساده در آن روز‌ها میان ما به یک شوخی تبدیل شده بود که ایشان سال‌ها بعد همان موضوع را به یاد آوردند.

استاندار خراسان رضوی افزود: این خاطره برای من نشانه‌ای از ذکاوت، حافظه قوی و ذهن فعال رهبر شهید بود؛ ذهنی که نشان می‌داد نسبت به افراد و اتفاقات، اشراف و دقت نظر کم‌نظیری داشتند.

وی با بیان اینکه رهبر شهید شخصیتی جامع در عرصه‌های علمی، مدیریتی، فرهنگی و اجتماعی بود، اظهار کرد: امروز که پیکر ایشان در مشهد آرام گرفته است، مسئولیت ما سنگین‌تر شده و باید سیره، منش، اندیشه و شیوه مدیریتی ایشان را به نسل جوان و آینده منتقل کنیم.

مظفری تاکید کرد: ادای دین به رهبر شهید تنها در فضای احساسی و بیان خاطرات خلاصه نمی‌شود بلکه باید ابعاد مختلف شخصیتی، روش‌ها و منش ایشان به‌درستی تبیین شود تا این سرمایه معنوی و فکری برای نسل‌های آینده حفظ و منتقل شود.

در ادامه حتما ببینید گزارش تصویری | برگزاری ویژه‌برنامه «امین ایران» در مشهد


۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

خون پاک آقای شهید ایران، بساط دستگاه استکبار را از جهان جمع خواهد کرد

به گزارش برنا، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی عصر پنجشنبه در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین پیکر مطهر رهبر شهید در گلستان شهدای اصفهان افزود: هیچ تردیدی به خودمان راه نمی‌دهیم، ما منطقه بدون اسرائیل را، بدون آمریکا را و حتی جهان بدون آمریکای به شکل فعلی را تجربه خواهیم کرد.

وی اظهار داشت: امام شهید، به عنوان جانشین امام زمان و ولی امر مسلمین جهان، دومین رهبر انقلاب اسلامی و یکی از نامدارترین مراجع تقلید جهان تشیع، نسخه کاملی از سبک اسلامی را به نمایش گذاشت که تا قیامت الهام‌بخش نظم‌های حق‌طلب خواهد بود.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش بیان کرد: آقای شهید، معصوم‌وار زیست، معصوم‌وار با تعدادی از اعضای خانواده خودش به شهادت رسید و نام او برای همیشه تاریخ، مثل اجداد طاهرینش ماندگار خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: برخلاف تمام قوانین بین‌المللی و قواعد شناخته شده، دشمن خبیث، ناجوانمردانه امام ما را به شهادت رساند.

حجت الاسلام محمدحسنی افزود: رهبر شهید، میراث‌های بسیار گرانبهایی از خود برای ما و نسل‌های بعد از ما به یادگار نهاده است که نخستین آن حفظ میراث امام راحل یعنی نظام جمهوری اسلامی ایران است.

وی تصریح کرد: برخی تصور می‌کردند بعد از رحلت امام، نظام اسلامی با چالش جدی رو‌به‌رو می‌شود و مسیرش انحراف پیدا می‌کند و تغییراتی در آرمان‌های انقلاب رخ می‌دهد، اما مشاهده شد که بعد از امام، حضرت آقای شهید ما به عنوان نسخه کامل امام، راه امام را ادامه دادند و نظام اسلامی را حفظ کردند.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به وظایف امروز مردم جامعه، گفت: ما برای حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران که خون‌بهای ده‌ها هزار شهید و جانباز و نتیجه مبارزات نفس‌گیر سال‌های طولانی مردم ولایت‌مدار ایران اسلامی است، باید به هر قیمتی شده بکوشیم و از همه ظرفیت‌های جانی، مالی و آبروی خودمان استفاده کنیم.

وی تاکید کرد: ما حتی موظفیم برای حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران اگر لازم شد از آبروی خودمان هم عبور کنیم تا نظام اسلامی بماند.

حجت الاسلام محمدحسنی افزود: رهبر شهید از جان بزرگوارش، از جان نوه کوچکش، از جان داماد و دخترش گذشت تا نظام جمهوری اسلامی ایران بماند. او ایستاد، به پناهگاه نرفت، از کشور نگریخت و به زیر پرچم این ظالم و آن کافر پناه نبرد؛ به عشق ملت ایران ایستاد و مثل جد بزرگوارش با آگاهی، با علم و با صلابت تمام، جان خودش را فدای ایران کرد تا امانت امام حفظ شود و از میراث شهیدان محافظت شود.

وی با اشاره به شرایط حساس فعلی گفت: تمام ویژگی‌های ۲ امام قبلی در امام جدیدمان، حضرت آیت‌الله امام سید مجتبی حسینی خامنه‌ای وجود دارد و آینده نشان خواهد داد که دشمن اشتباهی غیرقابل جبران کرد.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش بر وجوب اطاعت محض از فرامین، تدابیر و راهبری‌های رهبر جدید، تاکید و بیان کرد: وظیفه همگان از بالاترین مقام اجرایی کشور تا پایین‌ترین‌ها، اطاعت از تدابیر حکیمانه رهبر است.

وی با اشاره به راهکار‌های مقابله با تهدیدات دشمن، گفت: یکی از مهمترین و راهبردی‌ترین راه‌کار‌های رفع سایه جنگ از سر ملت ایران و کشور امام زمان (عج)، گرفتن انتقام خون شهیدان از قاتلان و آمران این جنایت است.

حجت الاسلام محمدحسنی با اشاره به توانمندی‌های نیرو‌های مسلح کشور تصریح کرد: ستون فقرات دشمن به دست فرزندان غیور ما در نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و دیگر نیرو‌ها در ارتش، بسیج، وزارت دفاع، نیروی انتظامی و عشایر در هم شکسته شده است.

وی با بیان اینکه دشمن دنبال انتقام است، گفت: دشمن به دنبال ایجاد اختلاف و فضای دو قطبی است تا افراد جامعه را به طرفداران هر یک از احزاب تقسیم کند، ولی ما نه راستی‌ایم، نه چپی‌ایم، نه اصولگراییم، نه اصلاح‌طلب؛ ما ولایت‌مداریم. فقط به حرف امام و ولی‌مان گوش می‌دهیم؛ کاری را که او می‌فرماید انجام می‌دهیم و چیزی را که او می‌فرماید نکنید، ترک می‌کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: رهبر ما، ولی ما در پیام‌های خود، ما را به وحدت و به بودن در صحنه دعوت کرده است. امروز ما باید با حضور معنادار خویش در خیابان‌ها و میدان‌ها و با حمایت از نیرو‌های ارتشی و دیگر نیرو‌های مسلح، به دشمن بفهمانیم که ما رهبر، شهیدان و رزمندگان را تنها نخواهیم گذاشت و تا ظهور ایستاده‌ایم.

انتهای پیام/


۲ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

گفت‌گوی جالب یک کودک حاضر در مراسم امشب با فرزند رهبر شهید +فیلم

گفت‌گوی جالب یک کودک حاضر در مراسم امشب با فرزند رهبر شهید انقلاب؛ نشان دادن عکسی از آقای شهید و تلاش برای ثبت عکس سلفی توسط او. ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

 




 وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.

 مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است
۱۶ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است

مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است.

 وزارت دفاع: جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، میدان واقعی آزمون توانمندی‌های دفاعی کشور بود/ صنعت دفاعی را متناسب با آموزه‌ها، پیوسته نوسازی، بازآفرینی و به‌روز کرده‌ایم
۱۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

وزارت دفاع: جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، میدان واقعی آزمون توانمندی‌های دفاعی کشور بود/ صنعت دفاعی را متناسب با آموزه‌ها، پیوسته نوسازی، بازآفرینی و به‌روز کرده‌ایم

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.

 واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق
۱۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق

قالیباف در واکنش به نقشه جعلی رئیس مجلس عراق: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شدیم

 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد
۱۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.

 پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟
۱۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟

داده‌های ردیابی دریایی و برآوردهای بازار انرژی نشان می‌دهد تردد نفتکش‌ها در تنگه هرمز همچنان محدود است؛ وضعیتی که ریسک عرضه و هزینه حمل نفت را بالا نگه داشته است