قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

شورش در پایگاه «سدی تیمان»؛ دهها نظامی تیپ گفعاتی پایگاه را ترک کردند

رسانه های رژیم صهیونیستی از شورش در پایگاه نظامی سدی تیمان این رژیم خبر دادند.
 شورش در پایگاه «سدی تیمان»؛ دهها نظامی تیپ گفعاتی پایگاه را ترک کردند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، رسانه‌های عبری گزارش دادند: ده‌ها نظامی و فرمانده تیپ گفعاتی در اقدامی اعتراضی، سلاح‌های خود را تحویل داده و بدون مجوز پایگاه سده تیمان را ترک کردند.

بر اساس این گزارش، بیش از ۱۰۰ نظامی در این اقدام مشارکت داشته‌اند.

گفته می‌شود این تصمیم پس از آن گرفته شد که فرمانده گردان در برابر نیروها، «پوگیم» لوح‌های فلزی حاوی شعارهای روحیه‌بخش دسته‌ها و گروهان‌ها را شکست.

در پی این اتفاق، نیروها و فرماندهان با وسایل شخصی خود، پایگاه را ترک کرده و بدون تجهیزات و سلاح‌هایشان راهی خانه‌های خود شدند.

روزنامه عبری «اسرائیل هیوم» گزارش داد حدود ۱۰۰ نظامی تیپ گفعاتی پس از بروز اختلاف با فرمانده گردان خود، بازداشتگاه «سدی تیمان» را ترک کردند و سلاح‌هایشان را در این محل گذاشتند.

روزنامه معاریو به نقل از یک منبع نظامی اسرائیلی نوشت: عقب‌نشینی نظامیان از سدی تیمان بی‌سابقه بوده و گردان آنها را از آمادگی عملیاتی خارج کرده است. شورش در سدی تیمان ناشی از تلاش نظامیان کهنه‌کار برای تحمیل قوانین خود در گردان تزابار بود. گردان تزابار در حال آماده شدن برای ورود به نوار غزه بود، اما اکنون غیرعملیاتی شده است.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز اذعان کرد: سربازان یک گردان رزمی، اندکی پیش بدون اجازه فرماندهان خود، پایگاه نظامی خود را ترک کردند. خروج سربازان از پایگاه سدی تیمان در دست بررسی است و آنچه رخ داده با ارزش‌های ارتش همخوانی ندارد. کد مطلب 6903815



۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از انتخاب، این مقام‌ افزود: تا آن زمان، ارتش اسرائیل به خنثی کردن تهدیدها ادامه خواهد داد، از خط زرد عقب‌نشینی نخواهد کرد و اقداماتی برای بازسازی نوار غزه آغاز نخواهد شد.

او ادامه داد: همچنین اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه چراغ سبز گرفته است.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۵ ساعت قبل / سایت نورنیوز

پیشروی تانک‌های اسرائیل در سوریه

نورنیوز-گروه بین الملل:  نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل روز پنجشنبه با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

منابع محلی سوریه همچنین از یورش یک گشت رژیم اشغالگر اسرائیل به منطقه تل الکروم در حومه مرکزی قنیطره خبر دادند.

ارتش رژیم صهیونیستی با حملات تقریبا روزانه به اطراف استان‌های قنیطره و درعا، به تجاوزات خود در جنوب سوریه ادامه می‌دهد.

این حملات شامل ایجاد ایست‌های بازرسی نظامی موقت، بازرسی غیرنظامیان و وسایل نقلیه، یورش به خانه‌ها، بازداشت و بازجویی از سوری‌ها و تخریب زمین‌های کشاورزی آنها با بولدوزر است.

در چارچوب حملات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه، ۲ روز قبل نیز رژیم اشغالگر اسرائیل با هشت حمله هوایی، باند فرودگاه نظامی ابوالظهور در حومه شرقی ادلب را هدف قرار داد که منجر به خسارات مادی به زیرساخت‌های این فرودگاه شد.

از زمان سقوط دولت اسد در سوریه در آذرماه ۱۴۰۳، ارتش رژیم صهیونیستی با سوء استفاده از خلأ امنیتی موجود در این کشور، ضمن بمباران تأسیسات دفاعی سنگین و هواپیماهای جنگی این کشور، در منطقه قنیطره در جنوب آن پیشروی کرد. همچنین ارتش رژیم اسرائیل بخش‌هایی در جنوب سوریه از جمله ارتفاعات استراتژیک «جبل الشیخ» را به اشغال خود درآورده است.


۵ ساعت قبل / سایت عصرایران

سازمان ملل: ۹۴ درصد مردم غزه به سرپناه نیاز دارند

سخنگوی سازمان ملل گفت که محدودیت‌های رژیم صهیونیستی موجب شده است تا از جمعیت ۲.۱ میلیون نفری غزه ۹۴ درصد به اقلام اولیه و سرپناه دسترسی ندارند.

به گزارش فارس، استفان دوجاریک، سخنگوی آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، اعلام کرد تلاش‌ها برای آواربرداری و خارج کردن اجساد از زیر آوار در نوار غزه به دلیل محدودیت‌های اعمال‌شده برای ورود تجهیزات سنگین و دیگر اقلام مورد نیاز، با محدودیت جدی مواجه است..

دوجاریک بدون نام بردن از رژیم صهیونیستی به عنوان اصلی‌ترین مانع، گفت ۹۴ درصد از جمعیت ۲.۱ میلیون نفری غزه به سرپناه و اقلام ضروری مورد نیاز برای زندگی در منازل نیاز دارند.

وی همچنین اعلام کرد برای تأمین نیازهای اضطراری اسکان در غزه، ۵۶۲ میلیون دلار مورد نیاز است، اما تاکنون کمتر از یک‌چهارم این مبلغ تأمین شده است.

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل افزود حدود دو سوم خانواده‌ها در غزه در چادر یا سرپناه‌های موقت زندگی می‌کنند؛ سرپناه‌هایی که به‌سرعت تحت تأثیر شرایط نامساعد جوی فرسوده و غیرقابل استفاده می‌شوند.

دوجاریک ب تأکید کرد محدودیت در ورود تجهیزات مورد نیاز و کمبود منابع مالی باعث شده کمک‌های مربوط به اسکان در غزه با فاصله زیادی از سطح مورد نیاز ارائه شود.

همزمان مصر، قطر و ترکیه در بیانیه‌ای مشترک، حملات اخیر رژیم صهیونیستی در نوار غزه را به شدت محکوم کرده و از نقض مستمر آتش‌بس در این باریکه ابراز نگرانی کردند.

وزارت بهداشت فلسطین نیز امروز اعلام کرد که در سایه تداوم حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، در شبانه‌روز گذشته، ۱۰ نفر دیگر شهید و ۲۵ نفر زخمی شدند. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر حضور سیدمصطفی خامنه‌ای در مراسم بزرگداشت رهبر شهید نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : دستگیری سارقان طلافروشی‌های بیرجند تماشاخانه چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند حریق مرموز در قلب گرگان؛ از سیم‌کشی فرسوده تا شایعات داغ / ببینید گرگان چه چیزی را از دست داد؟ فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران




 سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.

 حملات اسرائیل به سوریه، در اصل مخابره تهدید به ترکیه بود
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

حملات اسرائیل به سوریه، در اصل مخابره تهدید به ترکیه بود

کارشناس مسائل منطقه گفت: شاید اسرائیل به‌دنبال باز کردن جبهه سوریه و ایجاد نوعی اختلاف و تنش با ترکیه باشد تا از این طریق برای پرونده‌هایی مانند غزه زمان بخرد و توجهات را به سمت دیگر معطوف کند.

 آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد؛ رقمی بی‌سابقه که در شرایطی ثبت شده است که هزینه‌های دفاعی و برنامه‌های اجتماعی، در کنار بهره بدهی ناشی از کسری فزاینده، بخش بسیار بزرگی از مخارج دولت فدرال را به خود اختصاص داده‌اند.

 انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

«مکس لدرر» ناشر باسابقه روزنامه نظامی «استارز اند استرایپس» پس از انتشار گزارش‌های این رسانه درباره وخامت شرایط در ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن، پیش...

 ۲۳ کشته در تصادف بزرگراهی در برزیل
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

۲۳ کشته در تصادف بزرگراهی در برزیل

برخورد رو در رو یک مینی‌بوس و یک کامیون در ایالت پارانا در جنوب برزیل، ۲۳ کشته و ۵ زخمی برجای گذاشت.

 حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم
۱۵ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...