قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

آغاز فعالیت پایگاه‌های تابستانی مدارس استثنایی کردستان

سنندج- آیین افتتاحیه پایگاه‌های تابستانی مدارس استثنایی کردستان با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی، دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان در آموزشگاه توحید و هنرستان حرفه‌ای گل‌ها برگزار شد.
 آغاز فعالیت پایگاه‌های تابستانی مدارس استثنایی کردستان



 افتتاح یک ساختمان به جای دستاورد ورزشی! - تسنیم
۱۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

افتتاح یک ساختمان به جای دستاورد ورزشی! - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سفر امروز احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان به کردستان قرار بود فرصتی برای شنیدن دغدغه‌های جامعه ورزش، بررسی مشکلات قهرمانان، حمایت از استعدادهای ورزشی و ترسیم مسیر توسعه ورزش این استان باشد؛ استانی که سال‌هاست از کمبود زیرساخت، نبود حامی مالی، ضعف در حمایت از ورزشکاران و نیمه‌تمام ماندن پروژه‌های ورزشی رنج می‌برد.

گرچه در جلسه ظهر امروز شورای عالی ورزش استان تعدادی به نمایندگی از پیشکسوتان و قهرمانان ورزشی به مشکلات این حوزه پرداختند اما در میان برنامه‌های این سفر، افتتاح ساختمانی اداری در مجموعه استانداری کردستان به یکی از مهم‌ترین حاشیه‌های این سفر تبدیل شد؛ پروژه‌ای که نه ماهیت ورزشی داشت، نه ارتباط مستقیمی با مأموریت وزیر ورزش و جوانان، و نه پاسخی به مطالبات انباشته جامعه ورزش استان بود.

ساختمان اداری حوزه معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان ظهر امروز با حضور احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، آرش زره‌تن لهونی استاندار کردستان و جمعی از مسئولان کشوری و استانی افتتاح شد؛ ساختمانی که با پنج هزار و 178 مترمربع زیربنا در چهار طبقه به همراه یک طبقه زیرزمین احداث شده و برای اجرای آن حدود 200 میلیارد تومان هزینه شده است.

اما پرسش افکار عمومی و به‌ویژه جامعه ورزش کردستان این است که چرا در سفر وزیر ورزش و جوانان، افتتاح چنین پروژه‌ای در اولویت قرار گرفت؟ آیا در استانی که قهرمانان ملی آن برای تأمین هزینه‌های ابتدایی تمرین و اعزام با مشکل مواجه‌اند، پروژه‌های ورزشی نیمه‌تمام و سالن‌های نیازمند تجهیز وجود ندارد که می‌توانست نماد این سفر باشد؟

کردستان پروژه ورزشی کم ندارد؛ اما روبان افتتاح جای دیگری بریده شد

کردستان امروز با انبوهی از مطالبات ورزشی مواجه است؛ از سالن‌های فرسوده و کمبود امکانات گرفته تا نبود خوابگاه ورزشی، مشکل حمایت از تیم‌های قهرمانی و نبود اسپانسر برای ورزشکارانی که با وجود استعدادهای کم‌نظیر، مسیر حرفه‌ای خود را به دلیل مشکلات مالی نیمه‌کاره رها می‌کنند.

در همین جلسه شورای اداری و شورای عالی ورزش استان، مربیان، قهرمانان و نمایندگان جامعه ورزش به صراحت از مشکلات موجود سخن گفتند؛ از نبود حمایت صنایع و معادن از ورزش …



 700هزار جلد کتاب درسی برای مدارس کاشان آماده توزیع شد - تسنیم
۲۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

700هزار جلد کتاب درسی برای مدارس کاشان آماده توزیع شد - تسنیم

استانها

محمدرضا حکیمیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، اظهار داشت: در تداوم اجرای «پروژه مهر» و به‌منظور آمادگی کامل برای سال تحصیلی جدید، تاکنون 700 هزار جلد کتاب درسی به مدیریت آموزش‌وپرورش شهرستان کاشان تحویل داده شده است.

وی افزود: از این تعداد، 455 هزار جلد مربوط به مقاطع متوسطه اول، دوم و هنرستان‌ها و 245 هزار جلد نیز متعلق به مقطع ابتدایی است که در 400 مدرسه شهرستان کاشان توزیع خواهد شد و نشان‌دهنده تحقق 90 درصدی روند تأمین کتب درسی دانش‌آموزان است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان کاشان خاطرنشان کرد: انتصابات تازه‌انجام‌شده مدیران مدارس، از نخستین روز شهریور ماه وارد فاز اجرایی می‌شود و بر این اساس، 103 مدیر منتخب به‌صورت رسمی در مدارس خود حاضر و مشغول به فعالیت خواهند شد.

وی گفت: حضور به‌موقع و فعال این مدیران در آستانه مهر، گام نخست برای اجرای مطلوب «پروژه مهر» در مدارس شهرستان است تا با ساماندهی فضاهای آموزشی، فراهم‌آوری امکانات و ایجاد هماهنگی میان کادر آموزشی و اجرایی، بستری شایسته برای آغاز پرشور و بانشاط سال تحصیلی جدید فراهم آید.

حکیمیان تصریح کرد: به همین منظور، انتظار می‌رود مدیران جدید با نگاهی برنامه‌محور و اولویت‌محور، زمینه‌های نظم، آمادگی و هماهنگی را از همان ابتدای حضور در مدارس خود برقرار سازند تا نخستین تجربه مدیریتی خود را با میزبانی شایسته از دانش‌آموزان در آغاز مهر رقم بزنند.

وی در تشریح اقدامات مدیریت آموزش و پرورش در هفته دولت تاکید کرد: پیش‌بینی شده در هفته دولت جمعاً 12 پروژه عمرانی به بهره‌برداری برسد که از این تعداد، هشت مدرسه، دو سالن ورزشی و دو مجموعه در آموزش و پرورش شهرستان کاشان افتتاح خواهد شد.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان کاشان افزود: تاکنون سه زمین چمن مصنوعی و دو کلاس بازی را افتتاح کرده‌ایم و آمادگی احداث دو زمین چمن مصنوعی و چهار کلاس بازی را نیز داریم و در کنار آن، بهسازی فضاهای ورزشی شهرستان به‌طور جدی دنبال می‌شود. بودجه آموزش‌و‌پرورش به 9 درصد کاهش یافت/ لزوم تغییر محتوای کتب درسی

حکیمیان خاطرنشان کرد: برنامه‌های تابستانی اوقات فراغت و طرح میدان پویا با استقبال گسترده دانش‌آموزان برگزار شد و این مسیر در طول سال تحصیلی …



 کشف 42 دستگاه ماینر غیرمجاز در سقز؛ 3 نفر دستگیر شدند - تسنیم
۲۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

کشف 42 دستگاه ماینر غیرمجاز در سقز؛ 3 نفر دستگیر شدند - تسنیم

استانها

سردار یحیی الهی، فرمانده انتظامی استان کردستان، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در راستای مقابله با فعالیت‌های غیرمجاز اقتصادی و صیانت از منابع انرژی، مأموران انتظامی شهرستان سقز با انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسی‌های تخصصی موفق به شناسایی محل نگهداری دستگاه‌های استخراج غیرمجاز رمزارز شدند.

وی افزود: پس از هماهنگی با مراجع قضایی، مأموران پلیس به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی انجام‌شده 42 دستگاه ماینر غیرمجاز را کشف و ضبط کردند.

فرمانده انتظامی استان کردستان با بیان اینکه کارشناسان ارزش دستگاه‌های کشف‌شده را 182 میلیارد ریال برآورد کرده‌اند، تصریح کرد: در این عملیات 3 نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی با تأکید بر استمرار برخورد پلیس با فعالیت‌هایی که موجب اخلال در نظام اقتصادی و افزایش مصرف غیرمتعارف انرژی می‌شود، خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند هرگونه موارد مشکوک در این زمینه را از طریق سامانه‌های ارتباطی پلیس گزارش دهند.

دستگیری سارق برنج از فروشگاه در کردستان

الهی همچنین از دستگیری سارق یک فروشگاه و کشف اموال سرقتی خبر داد و اظهار داشت: در پی اعلام وقوع سرقت از یک فروشگاه و بررسی موضوع، مأموران انتظامی با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی موفق به شناسایی و دستگیری متهم شدند.

وی بیان کرد: متهم پس از دستگیری در تحقیقات انجام‌شده به سرقت برنج از محل فروشگاه اعتراف کرد و اموال مسروقه نیز کشف و به مال‌باخته تحویل داده شد.

فرمانده انتظامی استان کردستان با اشاره به نقش همکاری مردم در پیشگیری از وقوع جرائم، گفت: پلیس با بهره‌گیری از ظرفیت‌های اطلاعاتی و عملیاتی، برخورد با سارقان و مخلان نظم و امنیت عمومی را با جدیت دنبال می‌کند.

انتهای پیام/  



 آغاز نخستین دوره مسابقات ورزشی مدارس عشایری و روستایی کشور در مشهد
۲۷ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

آغاز نخستین دوره مسابقات ورزشی مدارس عشایری و روستایی کشور در مشهد

به گزارش خبرگزاری برنا از خراسان رضوی، رییس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی کشور در این آیین گفت: مسابقات ورزشی دانش‌آموزان یکی از عرصه‌های مهم تحقق اهداف تربیتی نظام تعلیم و تربیت است، زیرا علاوه بر ایجاد نشاط و شادابی در ارتقای سلامت، تقویت روحیه امید و خودباوری، شناسایی استعداد‌های ورزشی و تحکیم هویت ملی دانش‌آموزان نقش مؤثری دارد و بستری برای تحقق تربیت تمام‌ساحتی آنان محسوب می‌شود.

 حمیدرضا صائبی افزود: فدراسیون ورزش دانش‌آموزی کشور در راستای اجرای اسناد بالادستی به‌ویژه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و قانون برنامه هفتم پیشرفت، برنامه‌های خود را با رویکرد توسعه عدالت ورزشی و ارتقای کیفیت فعالیت‌های ورزشی دانش‌آموزان دنبال می‌کند.

وی ادامه داد: بر همین اساس مسابقات ورزشی دانش‌آموزان در فرآیندی مرحله‌ای از سطح مدرسه آغاز شده و پس از مراحل بین‌مدرسه‌ای و بین‌منطقه‌ای به مرحله کشوری می‌رسد تا ضمن ایجاد فرصت برابر برای حضور دانش‌آموزان، زمینه شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی در سراسر کشور فراهم شود.

رییس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی کشور با اشاره به برگزاری چهل‌ویکمین دوره مسابقات ورزشی دانش‌آموزان پسر و سی‌وپنجمین دوره مسابقات دانش‌آموزان دختر دوره اول متوسطه سراسر کشور بیان کرد: این مسابقات با عنوان یادواره شهدای مدرسه شجره طیبه میناب و با شعار همه با هم برای ایران برای مدرسه برگزار می‌شود و بر سلامت و امنیت دانش‌آموزان از منزل تا منزل تأکید دارد.

 صائبی افزود: این دوره از مسابقات با مشارکت هفت هزار و ۳۴۶ نفر از ورزشکاران، مربیان، سرپرستان، داوران و عوامل فنی و اجرایی در قالب ۵۳۴ تیم و در ۱۰ رشته ورزشی به میزبانی ۱۶ استان کشور از ۲۷ مرداد تا ۱۲ شهریورماه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری مسابقات ویژه دانش‌آموزان مدارس روستایی و عشایری برای نخستین‌بار، ادامه داد: در راستای تحقق عدالت تربیتی در حوزه ورزش دانش‌آموزی، این مسابقات در دو رشته مینی‌فوتبال پسران و رشته ورزشی دختران دوره اول متوسطه برگزار می‌شود تا زمینه افزایش مشارکت دانش‌آموزان مناطق روستایی و عشایری در فعالیت‌های ورزشی فراهم و فرهنگ ورزش در سبد خانوار‌های این مناطق نهادینه شود.

رییس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی کشور عنوان کرد: در این دوره، …



 برگزاری مسابقات دانش‌آموزان عشایری و روستایی بخشی از تحقق عدالت آموزشی است
۲۷ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

برگزاری مسابقات دانش‌آموزان عشایری و روستایی بخشی از تحقق عدالت آموزشی است

به گزارش خبرگزاری برنا از خراسان رضوی، علیرضا کاظمی در آیین افتتاح مسابقات ورزشی دانش‌آموزان مدارس عشایری و روستایی کشور در مشهد با تأکید بر نقش ورزش در تربیت همه‌جانبه دانش‌آموزان افزود: ورزش دانش‌آموزی تنها یک فعالیت فوق‌برنامه نیست بلکه یکی از مهم‌ترین بسترهای تربیت، استعدادیابی، ایجاد نشاط و تقویت هویت ملی در میان دانش‌آموزان است.

وی ادامه داد: همان‌گونه که برای شناسایی و پرورش استعدادهای علمی دانش‌آموزان برنامه‌ریزی می‌کنیم باید استعدادهای ورزشی، فرهنگی و هنری آنان را نیز شناسایی و حمایت کنیم. توجه به ظرفیت‌ها و استعدادهای ورزشی دانش‌آموزان بخشی از عدالت تربیتی است و نباید محل زندگی دانش‌آموز، مانعی برای دسترسی او به فرصت‌های ورزشی و کشف استعدادهایش باشد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به آثار ورزش بر سلامت و نشاط دانش‌آموزان، گفت: مسابقات ورزشی به‌ویژه در ایام تابستان که دانش‌آموزان از فضای کلاس درس فاصله دارند، فرصت مناسبی برای ایجاد تحرک، پویایی، نشاط، امید و تقویت روحیه کار گروهی است.

وی افزود : ورزش می‌تواند جسم و روح دانش‌آموزان را همزمان تقویت کند و زمینه رشد اجتماعی و شخصیتی آنان را فراهم سازد.

کاظمی ادامه داد: در کنار برنامه‌های نرم‌افزاری، توسعه زیرساخت‌های ورزشی نیز با جدیت دنبال شده و طی دو سال گذشته حدود ۶ هزار فضای ورزشی در سراسر کشور ایجاد شده که شامل؛ زمین‌های چمن مصنوعی و سالن‌های ورزشی گرفته و فضاهای مورد نیاز دانش‌آموزان است.

وی بیان کرد: در کنار توسعه فضاهای ورزشی، طرح‌هایی مانند «میدان همدلی»، «میدان پویا»، مسابقات درون‌مدرسه‌ای و المپیادهای ورزشی دانش‌آموزی با هدف گسترش مشارکت ورزشی، شناسایی استعدادها و ایجاد مسیر رشد برای دانش‌آموزان اجرا شده است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به درخشش دانش‌آموزان ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی افزود: در ۲ سال گذشته دانش‌آموزان جمهوری اسلامی ایران در رویدادهای مختلف جهانی خوش درخشیده‌اند و کسب ۸۶ مدال طلا در مسابقات ژیمناستیک صربستان و موفقیت در مسابقات فوتسال دانش‌آموزی در چین بخشی از این افتخارات است.

کاظمی تأکید کرد: این موفقیت‌ها نشان می‌دهد دانش‌آموزان ایرانی از استعداد و توانمندی بالایی برخوردارند و می‌توانند در عرصه‌های …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!
سایت اقتصادنیوز

تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!

اقتصادنیوز: آمادگی و سازگاری می‌تواند شمار قربانیان و میزان خسارت را کاهش دهد، اما نمی‌تواند برای همیشه با تشدید گرما، خشکسالی، سیلاب و آتش‌سوزی مقابله کند. اروپا سریع‌تر از هر قاره دیگری در حال گرم شدن است و سیاست‌ها و تعهدات اقلیمی کنونی آن برای سازگاری کامل با افزایش احتمالی دمای متوسط جهانی بین ۲.۴ تا ۳.۹ درجه سانتی‌گراد در این قرن کافی نخواهد بود.
 کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست
روزنامه هفت صبح

کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست

تورم ۱۲۸ درصدی مواد غذایی بسیار بالاتر از تورم عمومی است و فشار اصلی را بر دهک‌های پایین وارد می‌کند
 فیلم لحظه سرقت خونسردانه موتور 800 میلیونی یک جوان مقابل باشگاه/ چهره این دزد را می شناسید + گفتگو
سایت رکنا

فیلم لحظه سرقت خونسردانه موتور 800 میلیونی یک جوان مقابل باشگاه/ چهره این دزد را می شناسید + گفتگو

حوادث رکنا: سرقت یک موتورسیکلت مقابل باشگاهی در خیابان جمهوری، روایت عجیبی داشت؛ سارق ابتدا قفل موتور را شکست و دقایقی بعد برای سرقت آن بازگشت. در ادامه، گفت‌وگو با صاحب این موتورسیکلت را می‌خوانید..
 رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود
سایت ایران آنلاین

رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود

k: زاهدان | سیستان و بلوچستان | رسانه های خارجی | هفته وحدت
 اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان
سایت رکنا

اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان

رکنا اقتصادی: بازار اجاره در شمال تهران همچنان فاصله قابل‌توجهی با مناطق مرکزی پایتخت دارد؛ بررسی فایل‌های اجاره در محله‌هایی مانند الهیه، زعفرانیه، محمودیه، قیطریه و فرمانیه نشان می‌دهد مستاجران برای یک واحد یکخوابه در گران‌ترین مناطق تهران، برای رهن کامل دست‌کم به ۲.۵ میلیارد تومان نیاز دارند و در قراردادهای ترکیبی، اجاره ماهانه برخی واحدها به ۱۸۰ میلیون تومان می‌رسد.
 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...
 استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب

پژوهشگران در مطالعه‌ای جدید دریافته‌اند که استرس روانی-اجتماعی مزمن و احساس تنهایی ممکن است نه‌تنها پیامد آپنه خواب، بلکه یکی از عوامل مؤثر بر افزایش خطر ابتلا به این اختلال باشند.
 آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ طلا به قله رسید، سکه گران شد + جدول
روزنامه شرق

آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ طلا به قله رسید، سکه گران شد + جدول

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ با جهش قابل توجهی همراه شده است. طلای جهانی در آستانه ورود به محدوده ۴۵۰۰ دلاری قرار گرفته و همزمانی این روند صعودی با ثبات قیمت دلار و سیگنال‌های سیاسی، موج تازه‌ای از التهاب را در بازار داخلی طلا رقم زده است.