قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۲۲

طرح «فصل استقبال» آغاز شد؛ پاسداشت امام شهید در مناطق عشایری

شهرکرد- «طرح عملیاتی فصل استقبال» با محوریت پاسداشت و خون‌خواهی امام شهید در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری آغاز شد.
 طرح «فصل استقبال» آغاز شد؛ پاسداشت امام شهید در مناطق عشایری



 اجرای طرح مکان‌محور شدن اطلاعات جامعه عشایر در خراسان جنوبی - تسنیم
۵۴ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اجرای طرح مکان‌محور شدن اطلاعات جامعه عشایر در خراسان جنوبی - تسنیم

استانها

حجت خادمی‌نژاد در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند گفت: خراسان جنوبی در زمره 15 استان منتخب برای اجرای طرح مکان‌محور شدن اطلاعات جامعه عشایر قرار گرفته و در مرحله نخست، این طرح در شهرستان‌های نهبندان و درمیان اجرا می‌شود و حدود 3 هزار و 500 خانوار عشایری را تحت پوشش قرار خواهد داد.

مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی بیان کرد: این طرح با هدف ارتقای دقت، سرعت و اثربخشی خدمات‌رسانی در حوزه‌های آموزشی، بهداشتی، تأمین نهاده‌های تولید و آبرسانی به استقرارگاه‌های عشایری اجرا می‌شود؛ با اجرای این طرح، نیازها و خدمات مورد نیاز جامعه عشایری بر پایه اطلاعات مکانی و با برنامه‌ریزی، نظارت و مدیریت مؤثرتری دنبال خواهد شد.

  خادمی‌نژاد با تأکید بر اهمیت تحلیل داده‌ها اظهار داشت: اطلاعات دقیق مکانی در موضوعاتی همچون تأمین علوفه، واکسیناسیون دام، بازاریابی و بازاررسانی محصولات، نیازهای بهداشتی، سرکشی به خانوارهای عشایری و آموزش بهره‌برداران، نقشی تعیین‌کننده دارد و زمینه ارائه خدمات هدفمندتر را فراهم می‌کند.

وی بیان کرد:این طرح در راستای اجرای ماده 51 قانون برنامه هفتم پیشرفت، که بر ایجاد زیرساخت‌های تولید و تأمین معیشت پایدار برای روستاییان و عشایر تأکید دارد، عملیاتی می‌شود.

مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی ضمن تشریح جزئیات طرح ملی مکان‌محور گفت: تمام نقاط سکونت عشایر، ایل‌راه‌ها، منابع آب، دکل‌های مخابراتی، مدارس عشایری و خانه‌های بهداشت باید در سامانه GIS ثبت شوند تا هنگام بحران‌هایی مانند سیل یا برف، امداد هوایی و زمینی با دقت و سرعت انجام گیرد.

خادمی نژاد افزود: نقشه‌های تهیه‌شده نشان خواهند داد سکونتگاه‌های عشایری در چه فاصله‌ای از دکل‌های مخابراتی، خطوط آبرسانی و زیرساخت‌های عمومی قرار دارند تا بتوان نقاط بحرانی را شناسایی و خدمات را هدفمند کرد.

ویبا اشاره به مشکلات مسیرهای کوچ عشایر، از هماهنگی مشترک با سازمان منابع طبیعی و وزارت راه خبر داد و گفت: قرار است حریم ایل‌راه‌ها در سامانه طرح‌های جامع شهری ثبت و استعلام‌ناپذیر شود تا از تصرف و از بین رفتن ایل‌راه‌ها جلوگیری شود.

مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی افزود: با الگوبرداری صحیح، طرح سامان‌دهی …



 آغاز نخستین دوره مسابقات ورزشی مدارس عشایری و روستایی کشور در مشهد
۵۹ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

آغاز نخستین دوره مسابقات ورزشی مدارس عشایری و روستایی کشور در مشهد

به گزارش خبرگزاری برنا از خراسان رضوی، رییس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی کشور در این آیین گفت: مسابقات ورزشی دانش‌آموزان یکی از عرصه‌های مهم تحقق اهداف تربیتی نظام تعلیم و تربیت است، زیرا علاوه بر ایجاد نشاط و شادابی در ارتقای سلامت، تقویت روحیه امید و خودباوری، شناسایی استعداد‌های ورزشی و تحکیم هویت ملی دانش‌آموزان نقش مؤثری دارد و بستری برای تحقق تربیت تمام‌ساحتی آنان محسوب می‌شود.

 حمیدرضا صائبی افزود: فدراسیون ورزش دانش‌آموزی کشور در راستای اجرای اسناد بالادستی به‌ویژه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و قانون برنامه هفتم پیشرفت، برنامه‌های خود را با رویکرد توسعه عدالت ورزشی و ارتقای کیفیت فعالیت‌های ورزشی دانش‌آموزان دنبال می‌کند.

وی ادامه داد: بر همین اساس مسابقات ورزشی دانش‌آموزان در فرآیندی مرحله‌ای از سطح مدرسه آغاز شده و پس از مراحل بین‌مدرسه‌ای و بین‌منطقه‌ای به مرحله کشوری می‌رسد تا ضمن ایجاد فرصت برابر برای حضور دانش‌آموزان، زمینه شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی در سراسر کشور فراهم شود.

رییس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی کشور با اشاره به برگزاری چهل‌ویکمین دوره مسابقات ورزشی دانش‌آموزان پسر و سی‌وپنجمین دوره مسابقات دانش‌آموزان دختر دوره اول متوسطه سراسر کشور بیان کرد: این مسابقات با عنوان یادواره شهدای مدرسه شجره طیبه میناب و با شعار همه با هم برای ایران برای مدرسه برگزار می‌شود و بر سلامت و امنیت دانش‌آموزان از منزل تا منزل تأکید دارد.

 صائبی افزود: این دوره از مسابقات با مشارکت هفت هزار و ۳۴۶ نفر از ورزشکاران، مربیان، سرپرستان، داوران و عوامل فنی و اجرایی در قالب ۵۳۴ تیم و در ۱۰ رشته ورزشی به میزبانی ۱۶ استان کشور از ۲۷ مرداد تا ۱۲ شهریورماه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری مسابقات ویژه دانش‌آموزان مدارس روستایی و عشایری برای نخستین‌بار، ادامه داد: در راستای تحقق عدالت تربیتی در حوزه ورزش دانش‌آموزی، این مسابقات در دو رشته مینی‌فوتبال پسران و رشته ورزشی دختران دوره اول متوسطه برگزار می‌شود تا زمینه افزایش مشارکت دانش‌آموزان مناطق روستایی و عشایری در فعالیت‌های ورزشی فراهم و فرهنگ ورزش در سبد خانوار‌های این مناطق نهادینه شود.

رییس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی کشور عنوان کرد: در این دوره، …



 برگزاری مسابقات دانش‌آموزان عشایری و روستایی بخشی از تحقق عدالت آموزشی است
۵۹ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

برگزاری مسابقات دانش‌آموزان عشایری و روستایی بخشی از تحقق عدالت آموزشی است

به گزارش خبرگزاری برنا از خراسان رضوی، علیرضا کاظمی در آیین افتتاح مسابقات ورزشی دانش‌آموزان مدارس عشایری و روستایی کشور در مشهد با تأکید بر نقش ورزش در تربیت همه‌جانبه دانش‌آموزان افزود: ورزش دانش‌آموزی تنها یک فعالیت فوق‌برنامه نیست بلکه یکی از مهم‌ترین بسترهای تربیت، استعدادیابی، ایجاد نشاط و تقویت هویت ملی در میان دانش‌آموزان است.

وی ادامه داد: همان‌گونه که برای شناسایی و پرورش استعدادهای علمی دانش‌آموزان برنامه‌ریزی می‌کنیم باید استعدادهای ورزشی، فرهنگی و هنری آنان را نیز شناسایی و حمایت کنیم. توجه به ظرفیت‌ها و استعدادهای ورزشی دانش‌آموزان بخشی از عدالت تربیتی است و نباید محل زندگی دانش‌آموز، مانعی برای دسترسی او به فرصت‌های ورزشی و کشف استعدادهایش باشد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به آثار ورزش بر سلامت و نشاط دانش‌آموزان، گفت: مسابقات ورزشی به‌ویژه در ایام تابستان که دانش‌آموزان از فضای کلاس درس فاصله دارند، فرصت مناسبی برای ایجاد تحرک، پویایی، نشاط، امید و تقویت روحیه کار گروهی است.

وی افزود : ورزش می‌تواند جسم و روح دانش‌آموزان را همزمان تقویت کند و زمینه رشد اجتماعی و شخصیتی آنان را فراهم سازد.

کاظمی ادامه داد: در کنار برنامه‌های نرم‌افزاری، توسعه زیرساخت‌های ورزشی نیز با جدیت دنبال شده و طی دو سال گذشته حدود ۶ هزار فضای ورزشی در سراسر کشور ایجاد شده که شامل؛ زمین‌های چمن مصنوعی و سالن‌های ورزشی گرفته و فضاهای مورد نیاز دانش‌آموزان است.

وی بیان کرد: در کنار توسعه فضاهای ورزشی، طرح‌هایی مانند «میدان همدلی»، «میدان پویا»، مسابقات درون‌مدرسه‌ای و المپیادهای ورزشی دانش‌آموزی با هدف گسترش مشارکت ورزشی، شناسایی استعدادها و ایجاد مسیر رشد برای دانش‌آموزان اجرا شده است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به درخشش دانش‌آموزان ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی افزود: در ۲ سال گذشته دانش‌آموزان جمهوری اسلامی ایران در رویدادهای مختلف جهانی خوش درخشیده‌اند و کسب ۸۶ مدال طلا در مسابقات ژیمناستیک صربستان و موفقیت در مسابقات فوتسال دانش‌آموزی در چین بخشی از این افتخارات است.

کاظمی تأکید کرد: این موفقیت‌ها نشان می‌دهد دانش‌آموزان ایرانی از استعداد و توانمندی بالایی برخوردارند و می‌توانند در عرصه‌های …



 اجرای بیش از ۷۶۳ کیلومتر فیبر نوری در گیلان
۲ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

اجرای بیش از ۷۶۳ کیلومتر فیبر نوری در گیلان

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان؛ فرزاد توکلی گفت: برای اجرای طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها که از سال ۱۴۰۱ در شهر‌های گیلان آغاز شده، تاکنون بیش از ۷۶۳ کیلومتر فیبر نوری با ۴۳۴ کیلومتر حفاری و ۴۳۴ میلیارد تومان هزینه شبکه گذاری شده و عملیات اجرایی شهر‌های خمام، سنگر، لولمان، پره‌سر، رودبار، لوشان، رودسر، اسالم، آستانه اشرفیه، کومله، کیاشهر، منجیل، رستم‌آباد، حویق، شلمان، چوبر، لیسار، آستارا و تولم‌شهر به پایان رسیده است.

وی افزود: در حال حاضر حفاری و شبکه گذاری برای اجرای فیبر نوری در شهر‌های لاهیجان، بندرانزلی، رشت، رضوانشهر، سیاهکل، صومعه‌سرا، طاهرگوراب، پیربازار، تالش، لَتگرود، فومن و لوندویل ادامه دارد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان با بیان اینکه فیبر نوری در برخی شهر‌های استان به بهره برداری رسیده است، گفت: شهر‌های رشت، آستانه اشرفیه، کومله، منجیل و رستم‌آباد مشترک فعال فیبر نوری دارند و واگذاری این خدمات به شهروندان به تدریج در حال انجام است.

فرزاد توکلی با اشاره به آخرین وضعیت اجرای فیبر نوری در مرکز گیلان، افزود: در شهر رشت برای اجرای ۴۶۰ کیلومتر فیبر نوری و بیش از ۹ کیلومتر حفاری تاکنون ۱۲۵ میلیارد تومان هزینه شده و تعداد مشترکان فعال این شهر به ۲ هزار و ۳۴۸ مشترک رسیده است.

وی با بیان اینکه طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها یکی از مهم‌ترین طرح‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که به سرعت در استان پیش می‌رود، گفت: توسعه این زیرساخت پیشرفته ارتباطی علاوه بر افزایش کیفیت و پایداری خدمات اینترنتی، زمینه رشد اقتصاد دیجیتال، توسعه کسب و کار‌های نوین، ارائه خدمات هوشمند و ارتقای سطح دسترسی شهروندان و فعالان اقتصادی استان به خدمات پرسرعت ارتباطی را فراهم خواهد کرد.

انتهای پیام/



 بازتعریف کارکرد میان‌جنگل فسا؛ پیوند حفاظت از ذخایر ژنتیکی با آموزش، پژوهش و اکوتوریسم
۲ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

بازتعریف کارکرد میان‌جنگل فسا؛ پیوند حفاظت از ذخایر ژنتیکی با آموزش، پژوهش و اکوتوریسم

غلامرضا گل‌محمدی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تات، در جریان سفر به استان فارس و بازدید از پایگاه تحقیقات منابع طبیعی و ذخایر توارثی میان‌جنگل فسا، ظرفیت‌های این مجموعه را برای توسعه فعالیت‌های علمی، آموزشی و عمومی مورد بررسی قرار داد.

این سفر به دعوت حسنعلی محمدی نماینده مردم فسا و رئیس فراکسیون صنعت و معدن مجلس شورای اسلامی، انجام شد و در جریان آن، ظرفیت‌های پژوهشی و طبیعی پایگاه میان‌جنگل و مسیرهای توسعه بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها بررسی شد.

گل‌محمدی با اشاره به مأموریت اصلی این پایگاه در حفاظت از گونه‌ها و ژنوتیپ‌های بادام وحشی اظهار کرد: میان‌جنگل فسا علاوه بر ارزش ژنتیکی و پژوهشی، از ظرفیت مناسبی برای معرفی تنوع گیاهی منطقه و توسعه اکوتوریسم علمی برخوردار است.

وی افزود: با برنامه‌ریزی برای شناسایی، معرفی و شناسنامه‌دار کردن گونه‌های موجود، می‌توان ظرفیت این مجموعه را از یک پایگاه تخصصی حفاظت از ذخایر ژنتیکی به مجموعه‌ای با کارکردهای گسترده‌تر علمی، آموزشی و عمومی ارتقا داد.

حرکت به سمت باغ گیاه‌شناسی و باغ ملی

رئیس سامان تات پیشنهاد کرد توسعه پایگاه میان‌جنگل فسا در قالب باغ گیاه‌شناسی و باغ ملی دنبال شود و گفت: این رویکرد امکان بهره‌گیری هم‌زمان از ظرفیت‌های ژنتیکی، پژوهشی، آموزشی و گردشگری مجموعه را فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: معرفی علمی گونه‌ها، ایجاد شناسنامه برای ذخایر گیاهی و فراهم کردن زیرساخت‌های بازدید عمومی می‌تواند این مجموعه را به مقصدی برای آموزش، پژوهش و آشنایی مردم با تنوع گیاهی و منابع ژنتیکی منطقه تبدیل کند.

گل‌محمدی تأکید کرد: توسعه چنین ظرفیتی در کنار مأموریت پژوهشی پایگاه، می‌تواند به افزایش بهره‌وری از زیرساخت موجود، جذب بازدیدکنندگان و ایجاد زمینه برای شکل‌گیری فعالیت‌های علمی و گردشگری مرتبط با منابع طبیعی منجر شود.

تبدیل سرمایه ژنتیکی به ارزش افزوده

معاون وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری چندمنظوره از ظرفیت‌های تحقیقاتی اظهار کرد: هدف این است که ضمن حفظ مأموریت اصلی پایگاه در حفاظت از ذخایر ژنتیکی، ظرفیت‌های آن برای آموزش، پژوهش، معرفی گونه‌های بومی و اکوتوریسم علمی نیز فعال شود.

وی خاطرنشان …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو
سایت اکوایران

روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو

به گزارش اکوایران به نقل از تابناک، غلامعلی حدادعادل گفت: رهبر شهید انقلاب اگر متوجه می شدند مردی سراغ تعدد زوجات رفته و ظلمی به همسرش کرده نظرشان
 فرانسه، رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد
سایت هم میهن

فرانسه، رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد

نیلوفر شادمهری پیش از این با کتاب «خاطرات سفیر» شناخته شده بود.
 روایت فارین پالسی از نبرد قدرت‌ها بر سر LNG / وقتی چین به آخرین سنگر روس‌ها تبدیل می‌شود
سایت تجارت نیوز

روایت فارین پالسی از نبرد قدرت‌ها بر سر LNG / وقتی چین به آخرین سنگر روس‌ها تبدیل می‌شود

چین با فراهم کردن زیرساخت و بازار برای LNG تحریم‌شده روسیه به شریان حیاتی صادرات انرژی مسکو تبدیل شده و واشنگتن اکنون در پی هدف قرار دادن این مسیر و زیرساخت‌های چینی برای مهار صادرات LNG روسیه است.
 هشدار نارنجی؛ احتمال وقوع سیلاب در ۵ استان
سایت رکنا

هشدار نارنجی؛ احتمال وقوع سیلاب در ۵ استان

اجتماعی رکنا، سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی از احتمال وقوع سیلاب، آبگرفتگی و وزش باد شدید در روز جمعه در گلستان، خراسان شمالی، شرق مازندران، ارتفاعات شمالی خراسان رضوی و سمنان خبر داد و از مردم خواست از تردد و اتراق در بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند.
 فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی

روابط عمومی پالایشگاه تهران گفت:انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران ناشی از وقوع سانحه برای ۲ دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!
سایت عصرایران

بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!

هم‌زمان با ادامه فعالیت سامانه بارشی، رگبار‌های تابستانی در بخش‌هایی از نواحی شمالی کشور پیش‌بینی و گزارش شده است. در این میان، شهر‌های اردبیل و شهرکرد با ثب...
 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر
سایت جهان صنعت نیوز

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.
 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...