قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۱۷

خدمت خالصانه عاشقان رهبر شهید در موکب یاران خراسانی شهرستان سملقان

بجنورد - در این ویدیو خدمت خالصانه عاشقان رهبر شهید در موکب یاران خراسانی شهرستان سملقان مشاهده میکنید.
 خدمت خالصانه عاشقان رهبر شهید در موکب یاران خراسانی شهرستان سملقان



۵۴ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اگر گلوی ایران را فشار دهند، اقتصاد جهان را هدف می‌‌گیریم - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، حجت‌الاسلام والمسلمین رضا نوری، نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد، در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به فشارهای اقتصادی و محدودیت‌های ایجادشده در مسیر تجارت ایران اظهار داشت: اگر قرار باشد گلوی ایران را در حوزه اقتصادی فشار دهند و تنگه هرمز را ببندند، ما نیز گلوی اقتصادی همه جهان را فشار خواهیم داد.

وی افزود: در صورت ایجاد چنین شرایطی، افزایش قیمت انرژی، نفت، بنزین و گازوئیل برای همه دنیا اتفاق خواهد افتاد و کشورهایی که در برابر این فشارها سکوت کنند، باید هزینه‌های آن را بپردازند.

امام جمعه بجنورد با اشاره به دوران جنگ تحمیلی ایران و عراق گفت: در آن دوران ایران مورد حمله قرار می‌گرفت و دنیا صرفاً تماشا می‌کرد، اما امروز اگر قرار باشد به ایران ضربه‌ای وارد شود، اجازه نخواهیم داد دنیا فقط تماشاگر باشد.

نوری با انتقاد از سکوت جامعه جهانی در برابر تجاوز و جنگ گفت: دنیا مدعی وجود قوانین بین‌المللی و کنوانسیون‌های متعدد برای جلوگیری از جنگ و حمایت از صلح است؛ اگر این کشورها واقعاً به این قوانین پایبند هستند باید در برابر ظلم و تجاوز ایستادگی و با متجاوز مقابله کنند.

وی ادامه داد: اگر کشورهای جهان و به‌ویژه کشورهای حوزه خلیج فارس در برابر تجاوز سکوت کنند، هزینه‌های این وضعیت تنها متوجه ایران نخواهد بود و همه دنیا باید تبعات آن را بپردازند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی همچنین با اشاره به ضرورت آمادگی نیروهای مسلح اظهار داشت: یکی از راهکارهای پیش‌بینی‌شده، آمادگی برای حمله تهاجمی است و اگر شرایط به این سمت برود، ایران خود را برای اقدام متقابل آماده خواهد کرد.

نوری تصریح کرد: ناوهایی که مسیرها را ببندند، در صورت اقدام علیه ایران با پاسخ سخت نیروهای مسلح مواجه خواهند شد و توان موشکی ایران می‌تواند تهدید جدی برای تجهیزات و ناوهای دشمن ایجاد کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موضوع معیشت مردم گفت: مسئله معیشت موضوعی عمومی است و هم ملت ایران و هم نیروهای رزمنده و خانواده‌های آنان را دربرمی‌گیرد؛ بنابراین دولت باید برای تأمین نیازهای مردم تلاش بیشتری داشته باشد.

امام جمعه بجنورد خاطرنشان کرد: اگر دولت تا دیروز برای حل مشکلات معیشتی تلاش می‌کرد، امروز که شرایط جنگی و محدودیت‌هایی در مسیر تجارت دریایی ایجاد شده است، باید راه‌های جدیدی برای تأمین نیازهای کشور پیدا کند و تلاش‌های خود را افزایش دهد.

نوری با اشاره به احتمال بروز مشکلات در حوزه انرژی افزود: اگر در حوزه بنزین، گاز یا در فصل زمستان در زمینه برق با مشکل مواجه شدیم، مردم نیز باید در کنار دولت باشند و تا حد امکان در مصرف انرژی صرفه‌جویی کنند تا بخشی از بار از دوش دولت برداشته شود.

وی در پایان تأکید کرد: دولت در شرایط کنونی باید تدبیرهای دقیق، حساب‌شده و درست داشته باشد و برای مدیریت اقتصاد و تأمین نیازهای مردم، راهکارهای جدید و مؤثری را دنبال کند.

انتهای پیام/311  


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

امام جمعه بجنورد: کارکردهای مسجد باید احیا شود

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام رضا نوری، امام جمعه بجنورد در خطبه‌های نماز جمعه اظهار کرد: مومنان نقاط قوتی دارد که اگر به درستی از آن استفاده کنیم، موفق و پیروز خواهیم شد و آن عاشورا، مهدویت و ولایت است.

وی با تاکید بر اینکه عاشورا نشانه قیام علیه ظلم و موجب پیشگیری از انفعال است، افزود: عاشورا استقلال و عزت را به ما می‌آموزد؛ امام حسین به ما یاد داده از مرگ نترسیم، زیرا ترس از مرگ، ترمز انسان است.

امام جمعه بجنورد با تاکید بر اینکه شهادت آرزوی مومنان است، بیان کرد: آن کسی که دنبال شهادت باشد، ترس و تهدید بر او راه ندارد و نمی‌توان جلوی آن را گرفت لذا عاشورا موتور محرک جامعه و تحول آفرین است و موجب جامعه پویا می‌شود.

نوری تصریح کرد: عده‌ای مردم را از جهاد می‌ترسانند تا تسلیم شوند؛ این عده می‌گویند در جنگ یا مذاکره کوتاه بیاییم و هر چه دشمن خواست، به آن‌ها بدهیم.

وی افزود: برخی افراد نسخه تسلیم می‌نویسند تا کشور را به دشمن واگذار کنیم؛ مهدویت به معنی امید به آینده روشن و انتظار عدالت جهانی است.

امام جمعه بجنورد با تاکید بر اینکه منتقم خون شهدا، امام زمان است، بیان کرد: عاشورا موتور محرک و مهدویت امید به آینده است؛ پس این دو بال فرصتی برای حرکت است.

نوری در ادامه به روز جهانی مسجد اشاره داشت و گفت: بدترین دشمن برای ملت و مردم، صهیونیست‌ها هستند؛ کسانی که مراکز عبادی، مسکونی و... را نابود کردند به طوری که تنها ۳۵ مسجد از ۱۳۰۰ مسجد در غزه نابود نشده است.

وی افزود: صهیونیست مدعی پیروی از حضرت موسی است ولی روی خانه خدا بمب می‌ریزد لذا هیچ اعتقادی به دین ندارند؛ اگر جامعه مقابل این‌ها نایستند، همه معابد مسلمانان و مسیحیان را نابود می‌کنند.

امام جمعه بجنورد گفت: کارکرد‌های مسجد را باید احیا کنیم؛ مهم‌ترین کارکرد مساجد عبادت است؛ نباید مساجد را خالی کنیم؛ تعلیم و تربیت جامعه دینی باید در مسجد قرار بگیرد.

نوری همچنین به موضوع معیشت اشاره داشت و گفت: مردم با صرفه جویی مشکلات دولت را کاهش دهند و دولت نیز با تدبیر درست مشکلات را افزایش ندهد و حوادثی مانند سال‌های قبل ایجاد نشود.


۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

لایروبی 10 نقطه از مسیل‌های بجنورد برای پیشگیری از خطر سیلاب - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، محمدرضا موفق، فرماندار بجنورد، امروز در حاشیه بازدید میدانی از عملیات لایروبی مسیل‌های شهرستان اظهار داشت: در راستای هشدارهای هواشناسی و با توجه به احتمال تشدید بارش‌های همرفتی و سیلابی شدن مسیل‌ها، مرحله نخست نهضت لایروبی مسیل‌ها در 10 نقطه شهرستان بجنورد آغاز شده است.

وی افزود: در نقاطی که عملیات لایروبی پیش‌بینی شده، دستگاه‌های اجرایی از جمله اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، شهرداری‌های بجنورد، حصار گرمخان و چناران‌شهر، بنیاد مسکن و شرکت آب منطقه‌ای استان با مدیریت فرمانداری بجنورد در حال اجرای عملیات هستند و فعالیت‌ها تا تکمیل لایروبی ادامه خواهد داشت.

فرماندار بجنورد با اشاره به آغاز عملیات لایروبی مسیل و بازگشایی دهانه پل ملکش از هفته گذشته، گفت: تخلیه مسیر عبور آب از زیر پل‌ها و رفع خطرهای احتمالی برای ساکنان مناطق مجاور، در اولویت عملیات قرار گرفته است.

موفق همچنین از پیگیری درخواست‌های مردمی برای تداوم عملیات لایروبی تا پل خیابان کشاورز خبر داد و بر ضرورت رفع موانع مسیر جریان آب پیش از وقوع بارش‌های شدید تأکید کرد.

بر اساس این برنامه، دستگاه‌های اجرایی شهرستان بجنورد با تمرکز بر نقاط پرخطر، عملیات پاکسازی، لایروبی و بازگشایی مسیرهای عبور آب را دنبال می‌کنند تا احتمال آب‌گرفتگی و بروز خسارت در زمان بارندگی کاهش یابد.

انتهای پیام/311/.  




 درگیری مرزبانان سراوان با گروهک مسلح
۱۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

درگیری مرزبانان سراوان با گروهک مسلح

مرزبانان هنگ مرزی سراوان، با اتکا به اشراف اطلاعاتی و آمادگی عملیاتی خود، شب گذشته تحرکات یک گروهک مسلح را که قصد ورود غیرقانونی به خاک کشور و انجام اقدامات...

 تخم‌مرغ از متهم قلب به غذای مفید رسید
۳۶ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

تخم‌مرغ از متهم قلب به غذای مفید رسید

‌تخم‌مرغ از یک دشمن قدیمی قلب به غذایی مغذی و قابل استفاده در رژیم روزانه تبدیل شده است

 نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند

نایب‌ رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه توجیه علت کمبود دارو، درد مردم را درمان نمی‌کند، گفت: مجلس و به ویژه کمیسیون بهداشت موضوع تحقیق و تفحص از سازمان غذا و دارو را با جدیت دنبال می‌کنند و منتظر پاسخ مسئولان سازمان غذا و دارو هستیم اما در کنار بررسی و تحقیق و شنیدن توضیحات مسئولان، باید یک اقدام عملی و فوری برای رفع کمبود داروهای خاص و کنترل قیمت دارو انجام شود؛ چرا که توجیه کردن، مشکل مردم را حل نمی‌کند.

 رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند
۵۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند

محمد نوری پیشکسوت تیم استقلال اعتقاد دارد؛ اگر به جای استقلال تیم پرسپولیس صدرنشین فصل گذشته بود مسئولان فدراسیون فوتبال جام قهرمانی را در مقابل درب باشگاه به آنها تقدیم می کردند.

 سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است

رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهد بود.

 روابط اقتصادی ایران و عراق نیازمند نقشه راه است
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

روابط اقتصادی ایران و عراق نیازمند نقشه راه است

رئیس مجلس شورای اسلامی، امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: توسعه روابط دوجانبه ایران و عراق با نقشه راه دقیق می‌تواند در منطقه و بر کشور‌های اسلا...