
به گزارش خبرنگار مهر، پیرحسین کولیوند پیش از ظهر امروز پنجشنبه در حاشیه بازدید از قرارگاه شهید جهان آرا در پایانه مرزی شلمچه در جمع خبرنگاران بیان کرد: جمعیت هلال احمر خدمت رسانی را از مرزهای شرقی کشور انجام می دهد و محورهای مواصلاتی و مرزهای غربی یک بخشی از کار است.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور ادامه داد: همچنین از نقطه صفر مرزی خاک عراق تا همه مسیرهای نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و محورهای مواصلاتی خدمت رسانی صورت می گیرد.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در مرز شلمچه گفت: جمعیت هلال احمر خوزستان، امدادگران، نجاتگران و داوطلبان در این پایانه خدمت رسانی می کنند.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور بیان کرد: برنامه ریزی بسیار دقیق و خوبی در حوزه های مختلف اعم از امداد و نجات، کمک به بهداشت و درمان و گمشدگان صورت گرفته که به سلامت خدمت رسانی موکب داران کمک می کنند.
کولیوند به شرایط آب و هوایی و حملات رژیم صهیونسیتی اشاره و عنوان کرد: با وجود همه این شرایط، همکاران ما با شجاعت و اقتدار خدمت رسانی انجام می دهند، مردم نیز رضایت خوبی دارند.
وی با اشاره به استقبال خوب زائران از پیاده روی اربعین گفت: خوشبختانه شرایط خدمت رسانی خوب است و …












