قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

از سر گیری طرح پایتخت قرآنی؛بهترین ابزار مقابله با توطئه دشمن قرآن است

از سال ۱۳۹۹ موضوع انتخاب پایتخت‌های قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به تصویب رسید که با شیوع کرونا طرح متوقف شد اما به زودی این طرح دوباره از سر گرفته می‌شود.
 از سر گیری طرح پایتخت قرآنی؛بهترین ابزار مقابله با توطئه دشمن قرآن است



 تعطیلی ادارات یزد شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/علت تعطیلی ادارات یزد شنبه ۳۱ مرداد - مجله اینترنتی کولاک
۳ ساعت قبل / سایت کولاک

تعطیلی ادارات یزد شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/علت تعطیلی ادارات یزد شنبه ۳۱ مرداد - مجله اینترنتی کولاک

با توجه به تداوم موج شدید گرما، ناترازی در شبکه برق و ضرورت مدیریت مصرف انرژی، تعطیلی ادارات و نهادهای دولتی استان یزد در روز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ در این مطلب بررسی خواهد شد.

در پی افزایش بی‌سابقه دمای هوا در روزهای اخیر و رشد چشمگیر مصرف برق در استان یزد ، مقامات استانی در حال بررسی گزینه‌های مختلف برای مدیریت بار شبکه و جلوگیری از خاموشی‌های گسترده هستند. گرما و قطعی برق؛ شنبه تعطیل می‌شود؟

بر اساس این گزارش، یکی از سناریوهای مطرح‌شده، تعطیلی موقت ادارات و نهادهای دولتی در روز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ است تا از فشار بر شبکه برق کاسته شود و صرفه‌جویی لازم در مصرف انرژی صورت گیرد.

طبق سخنان گذشته استانداری ها اولویت حفظ پایداری شبکه برق و تأمین نیازهای ضروری مردم است. در صورت تداوم شرایط فعلی و عدم کاهش دما، تصمیم نهایی درباره تعطیلی ادارات در این مطلب اعلام خواهد شد.

شایان ذکر است که مراکز خدماتی ضروری، بیمارستان‌ها، اورژانس‌ها و نهادهای امدادی از این تصمیم مستثنا بوده و به ارائه خدمت ادامه خواهند داد. شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ سر کار برویم یا نه؟

از شهروندان استان یزد درخواست می‌شود ضمن صرفه‌جویی در مصرف برق، اطلاع‌رسانی‌های تکمیلی را از همین طریق پیگیری کنند. برچسب هاتعطیلی ادارات تعطیلی ادارات شنبه تعطیلی ادارات یزد تعطیلی بانکها پیوند کوتاه کپی شد!



 رویداد «مخ برون» ثبت ملی شد
۳ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رویداد «مخ برون» ثبت ملی شد

دیدارنیوز: مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر گفت: رویداد مخ‌برون (برداشت خرما) بعنوان یکی از آثار ناملموس فرهنگی حائز اهمیت این استان، در سامانه ثبت رویداد‌های گردشگری کشور ثبت شد.

نصرالله ابراهیمی روز پنج‌شنبه در جمع خبرنگاران در این‌باره بیان کرد: رویداد مخ‌برون در راستای تحقق سامان‌دهی و حرفه‌ای‌سازی گردشگری رویداد، از راهبرد سامان‌دهی مقصد‌ها و مسیر‌های جدید گردشگری در فهرست رویداد‌های گردشگری کشور به ثبت رسید.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر افزود: با توجه به اینکه گردشگری در دنیا به سمت برگزاری جشنواره پیش رفته و رویدادمحور شده است بدون تردید استفاده از چنین ظرفیت‌های خدادادی و فرهنگی می‌تواند به رونق این صنعت کمک کند.

وی ادامه داد: این رویداد با هدف معرفی ظرفیت‌های نخلستان‌های استان بوشهر، توسعه گردشگری کشاورزی و ایجاد تجربه‌ای ملموس از برداشت خرما برای گردشگران برگزار می‌شود و آنها ضمن آشنایی نزدیک با شیوه برداشت خرما توسط باغداران، بخشی از مراحل برداشت را تجربه می‌کنند.

ابراهیمی آشنایی با نخل و محصولات آن، انواع خرما، آموزش آداب و رسوم نخلداری و روش آبیاری سنتی و تجربه چیدن خارک، رطب و خرما را از برنامه‌های اصلی رویداد دانست و عنوان کرد: گردشگران همچنین فرصت تجربه حصیربافی، بندبافی و پخت نان محلی را که بخشی از زیست‌بوم مردم محلی خواهد بود را تجربه می‌کنند.

وی مخ‌برون را یک میراث ناملموس فرهنگی ارزیابی کرد و گفت: بدون تردید گردشگری و صنایع‌دستی دو حلقه متصل بهم بوده و با توجه به وجود نخلستان‌های متمرکز در استان و شهر ملی حصیر ایران آبپخش، برگزاری رویداد مخ‌برون می‌تواند در معرفی، عرضه و فروش تولیدات صنایع‌دستی حصیری نیز نقشی پررنگ داشته باشد.

ابراهیمی تاکید کرد: این رویداد با گردشگری فرهنگی و تاریخی نیز پیوند دارد و گردشگران می‌توانند در کنار حضور در نخلستان‌ها از جاذبه‌هایی مانند کاخ هخامنشی بردک‌سیاه، چرخاب و سنگ‌سیاه در روستای دورودگاه، برازجان و جتوط بازدید و در کنار ظرفیت‌های طبیعی و کشاورزی دشتستان، زمینه مناسبی برای پیوند گردشگری تاریخی و کشاورزی ایجاد خواهد شد.



 وضعیت آب و هوای کشور ۳۰ مرداد ۱۴۰۵/ هشدار هواشناسی فردا - مجله اینترنتی کولاک
۱۵ دقیقه قبل / سایت کولاک

وضعیت آب و هوای کشور ۳۰ مرداد ۱۴۰۵/ هشدار هواشناسی فردا - مجله اینترنتی کولاک

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور آخرین و جدیدترین پیش‌بینی آب‌وهوای استان‌های کشور را تشریح کرد.

در مناطق شرق و جنوب شرق کشور، پدیده گرد و غبار همچنان فعال است؛ به طوری که برای فردا، افزایش شدت گرد و خاک در شمال سیستان و بلوچستان پیش‌بینی شده است. رانندگان در این مناطق ضمن توجه به کاهش دید، نسبت به وضعیت جاده‌های مواصلاتی حساس باشند. سایر نقاط کشور وضعیت آرامی خواهند داشت. همچنین پیش‌بینی می‌شود دریاهای ایران در روز آینده متلاطم باشند.

از نظر دمایی، از فردا (جمعه) تا اوایل هفته آینده، هوا در اکثر مرزهای کشور خنک‌تر خواهد شد. در تهران نیز روند کاهشی دما مشاهده می‌شود؛ به طوری که پس از امروز، دمای هوا از ۴۰ درجه در امروز به ۳۸ درجه سانتی گراد در جمعه، ۳۶ درجه در روز شنبه و ۳۵ درجه در روز یکشنبه خواهد رسید.

همچنین در تهران، احتمال وزش باد و وقوع گرد و غبار در بخش‌های غربی و جنوبی استان در ساعات بعدازظهر وجود دارد. هشدار هواشناسی سطح نارنجی شماره ۴۱ پنج شنبه مورخ ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

توصیف سامانه: تشدید فعالیت سامانه بارشی
زمان شروع: جمعه ۱۴۰۵/۰۵/۳۰
زمان پایان: جمعه ۱۴۰۵/۰۵/۳۰
نوع مخاطره: رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت
منطقه اثر:
جمعه ۱۴۰۵/۰۵/۳۰: گلستان، خراسان شمالی، ارتفاعات شرقی مازندران، ارتفاعات شمال استانهای سمنان و خراسان رضوی
اثر مخاطره: جاری شدن سیلاب، طغیان رودخانه‌های فصلی، آبگرفتگی معابر، اختلال در ناوگان حمل و نقل، لغزندگی محورهای مواصلاتی، کاهش شعاع دید، صاعقه، وزش باد شدید موقتی، احتمال شکستن درختان کهنسال و فرسوده، سقوط سنگ و اشیاء از ارتفاعات و خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی
توصیه: خودداری از تردد و اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از سفرهای غیر ضروری، خودداری از فعالیت‌های طبیعت‌گردی و جابجایی عشایر، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، آمادگی راهداری و باز گشایی دهانه پل‌ها و کانال‌ها، در محورهای مواصلاتی بین شهری، آمادگی شهرداری‌ها برای پاک‌سازی کانال‌ها و تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت ناشی از وزش باد شدید، احتیاط در عبور و مرور و عدم پارک خودرو …



 پیش‌بینی افزایش وزش باد و ابر برای تهران
۳۳ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پیش‌بینی افزایش وزش باد و ابر برای تهران

جهان صنعت نیوز ، بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و افزایش ابر پیش بینی می‌شود.

طی امروز در بعضی ساعت‌ها در مناطق جنوبی، غربی، ارتفاعات و تا حدی در مناطق مرکزی استان افزایش وزش باد، گاهی وزش باد شدید در بخش‌های جنوبی به ویژه در مرز جنوبی استان و گاهی وزش باد خیلی شدید همراه با گردوخاک مورد انتظار است.

همچنین استان تهران، طی روزهای جمعه تا دوشنبه با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه در برخی ساعت‌ها افزایش ابر و در پاره‌ای از مناطق به ویژه در نیمه شمالی و ارتفاعات بارش رگباری با احتمال رعدوبرق و در بعضی مناطق، رخ داد مه پیش بینی می شود.

به گزارش اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا ۳۰ مرداد ماه صاف و وزش باد در بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۸ و ۲۴ درجه سانتیگراد و برای شنبه ۳۱ مرداد صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید و بارش پراکنده با احتمال رگبار و رعد و برق با حداکثر و حداقل دمای ۳۷ و ۲۵ درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود.

منبع: ایسنا عمومی برچسب هابارش باران پیش بینی هوا هواشناسی وزش باد
شناسه : 606702
لینک کوتاه : لینک کپی شد



 تقویم نجومی جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ / تقویم نجومی اسلامی و ساعت سعد و نحس فردا جمعه سی مرداد ۱۴۰۵ - مجله اینترنتی کولاک
۵۱ دقیقه قبل / سایت کولاک

تقویم نجومی جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ / تقویم نجومی اسلامی و ساعت سعد و نحس فردا جمعه سی مرداد ۱۴۰۵ - مجله اینترنتی کولاک

تقویم نجومی روز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ میلادی، مطابق با ۸ ربیع الاول ۱۴۴۸ هجری قمری و ۲۱ آگوست ۲۰۲۶ میلادی است.

در این روز، توصیه‌های دینی و اعمال مستحب خاصی وجود دارد که با انجام آنها می‌توانید به کسب خیر و برکت بیشتر در زندگی دست یابید. تقویم نجومی فردا جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ ؛ تاریخ و روزهای قمری تاریخ تاریخ قمری روز هفته کوکب روز موقعیت قمر (برجی) ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ ۸ ربیع الأول ۱۴۴۸ جمعه زهره قوس اوقات شرعی جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اوقات شرعی به وقت شهر تهران استان تهران اذان صبح : ۰۳:۵۷ طلوع آفتاب : ۰۵:۲۸ اذان ظهر : ۱۲:۰۸ غروب آفتاب : ۱۸:۴۷ اذان مغرب : ۱۹:۰۶ نیمه شب شرعی : ۲۳:۲۲ مناسبت‌های دینی

شهادت امام حسن عسکری علیه‌السلام تقویم نجومی همسران جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵

روز مناسبی است برای:
موکب‌امام‌حسن‌عسکری‌علیه‌السلام
نوره مالیدن
غسـل جمـعه
آغاز هر امر خیر
نـذورات و خـیرات
رفـتن به مـنزل جدید
دیـدار با علـمـا و بـزرگان
جامه سیاه بر تن پوشیدن
شـرکت در حـسـینـیـه خـیابان
مطالبه خونخواهی رهبر شهید
برافراشتن پرچم سرخ انتقام
شـرکت در مجـالـس روضه
درخـواست از مسـئولین
افـتـتاح کـسب و کـار
دنـبال طلب رفتن
امـور مـشـارکـتی
امـور آمـوزشی
امور تجـاری
موکب حضرت نرجس علیها السلام ممنوعات روز شنبه

امور مربوط به حرز

بهترین زمان برای غسل جمعه، نزدیک اذان ظهر است، ولی می‌توان آنرا در پنجشنبه، شب جمعه و بعد از ظهر جمعه نیز انجام داد.

مسافرت
خوب و همراه صدقه باشد.

زایمان
نوزاد ولادت خوبی خواهد داشت.

امور ازدواجی
خوب نیست.

انعقاد نطفه
امشب
اجتناب گردد.

مباشرت
کراهت دارد.

اصلاح سر و صورت
موجب بیماری می‌شود.

حجامت، فصد، زالوانداختن
باعث هلاکت می‌شود. در روز جمعه ساعتی است که اگر در آن ساعت حجامت شود، احتمال دارد شخص از دنیا برود.

ناخن گرفتن
موجب رفع مشکلات چشم، صحت جسم و شفای درد است و عمر و مال را …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند
سایت ایران آنلاین

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.
 هشدار سازمان مدیریت بحران/ این ۵ پنج استان منتظر وقوع سیل باشند
روزنامه شرق

هشدار سازمان مدیریت بحران/ این ۵ پنج استان منتظر وقوع سیل باشند

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.
 بیانیه کانون کارگردانان سینما درباره طرح مقابل با نفوذ: سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد
سایت هم میهن

بیانیه کانون کارگردانان سینما درباره طرح مقابل با نفوذ: سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد

کانون کارگردانان سینمای ایران در پی طرح اخیر مجلس ، بیانیه‌ای منتشر کرد.
 حمایت صندوق اعتباری هنر از مسکن خبرنگاران با ارائه تسهیلات جداگانه
سایت ایران آنلاین

حمایت صندوق اعتباری هنر از مسکن خبرنگاران با ارائه تسهیلات جداگانه

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت: به طرح‌های مسکن خبرنگاران که فرایند اختصاص زمین به آن‌ها تکمیل شده باشد تسهیلات حمایتی از سوی این صندوق اعطا می شود.
 حجم‌خوری یا مصرف پنهان؛ روایت اپراتورها از تمام شدن بسته‌های اینترنت
سایت سیتنا

حجم‌خوری یا مصرف پنهان؛ روایت اپراتورها از تمام شدن بسته‌های اینترنت

با افزایش گلایه کاربران درباره تمام شدن سریع بسته‌های اینترنت، سه اپراتور تلفن همراه کشور با تشریح نحوه محاسبه ترافیک و انجام آزمایش‌های عملی، ادعای کسر غیرواقع
 فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی

روابط عمومی پالایشگاه تهران گفت:انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران ناشی از وقوع سانحه برای ۲ دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران
سایت تابناک

پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران

چین بزرگترین واردکننده نفت ایران است و به گمان ناظران، سیاست فشار اقتصادی جدید ترامپ به طور مشخص ۳ کشور را که بیشترین مراودات تجاری با ایران را دارند هدف قرا...
 اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو/ عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است/ حادثه دریایی در سواحل یمن/ مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست
سایت دیدارنیوز

اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو/ عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است/ حادثه …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...