
بردباری: هنر، زبان مؤثر فرهنگسازی در جامعه هوشمند است


حضور گسترده مردم تبریز در مراسم اربعین امام شهید + فیلم
بر اساس گزارش خبرنگار SNNTV از تبریز، امروز مصلای امام خمینی (ره) این شهر میزبان جمعیت عظیمی از مردم بود که برای گرامیداشت اربعین امام شهید گرد آمدند. این مراسم که در فضای حماسی و مذهبی برگزار شد، گواهی بر پیوند عمیق مردم آذربایجان با امام شهید و وفاداری آنان به آرمانهای انقلاب اسلامی است.
حاضران در این مراسم با برگزاری تجمعی گسترده، ضمن ابراز اندوه عمیق برای فقدان امام شهید، بر لزوم پاسخ قاطع به عوامل ترور و خونخواهی ایشان تأکید کردند. همچنین، در این تجمع مردمی، بیعت مجدد با حضرت آیتالله خامنهای، رهبر معظم انقلاب، به عنوان تداوم مسیر هدایت و استقامت در برابر دشمنان، سر دادند.
این حضور گسترده در تبریز، بار دیگر نشان داد که اراده مردم برای پاسداشت میراث امام شهید و پیشبرد اهداف انقلاب، فراتر از هرگونه فشار یا تهدیدی است و مسیر حرکت آنان بر محوریت ولایت و مقاومت ادامه دارد.
کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

ایستگاه ریلی خاوران به ایستگاه مرکزی تبریز متصل شود - تسنیم
استانها
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، علیرضا سلیمانی، مدیرکل راهآهن منطقه آذربایجان، در گفتوگو با اصحاب رسانه با تبیین جایگاه راهبردی این ادارهکل در گستره دو استان آذربایجانشرقی و آذربایجانغربی، بر اهمیت مرز رازی بهعنوان یکی از مسیرهای مهم اتصال به اروپا تأکید کرد.
وی با اشاره به ضرورت بازنگری در ظرفیتهای مرز جلفا پس از سالها کاهش فعالیت، گفت: نوسازی و فعالسازی این محور از اولویتهای زیرساختی منطقه است
مدیرکل راهآهن منطقه آذربایجان با تأکید بر ظرفیتهای ریلی در جابهجایی مسافر از شمالغرب به مقصدهای پرسفر، گفت: نقش مسیر ریلی خاوران در کاهش زمان سفر به مشهد مقدس بسیار حائز اهمیت است.
سلیمانی، افزود: تکمیل مسائل فنی و تجهیزاتی این ایستگاه و اتصال آن به ایستگاه مرکزی تبریز، از مطالبات مهم برای ارتقای خدمات ریلی استان است.
انتهای پیام/

دستور معاون رئیس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه برای احیای بافت تاریخی دبیرستان فردوسی
به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، پورمحمدی، معاون رییس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه در معیت استاندار آذربایجان شرقی از دبیرستان تاریخی فردوسی بازدید و با صدور دستور احیای دبیرستان یاد شده مطابق الگوی بازسازی مدرسه البرز در تهران در این خصوص قول مساعد داد.
در این بازدید پورمحمدی ضمن اشاره به جایگاه تاریخی آذربایجان و نقش این خطه در تاریخ سیاسی، اجتماعی و فرهنگی ایران اظهار داشت: برای بسط فرهنگ و ایجاد امید در دل جوانان این خطه باید انسان های بزرگی که در این مدرسه تحصیل کرده و در سپهر فرهنگ ایران درخشیده اند الگوی این جوانان و نوجوانان شوند.
وی در ادامه سخنان خود گفت: با توجه به ظرفیت های موجود در سازمان برنامه و بودجه بنا داریم ضمن احیا و بازسازی مدارسی از این دست، با تجهیز آنها به تکنولوژی جدید همچون هوش مصنوعی، اینها را به مراکز بسط فرهنگ ایران و آذربایجان تبدیل کنیم. پورمحمدی در پایان سخنان خود ابراز داشت: از اهتمام استاندار و نمایندگان مجلس و دیگر متولیان جهت بازسازی این مدرسه تاریخی تشکر نموده و تأکید می کنیم که سازمان برنامه و بودجه در کنار آنهاست.
بهرام سرمست استاندار آذربایجان شرقی نیز در این بازدید اظهار داشت: ضمن ارج نهادن به ذخایر علمی این دبیرستان تاریخی، با دقت در ساختار آموزشی و کنکاش در شیوه آموزشی این مدرسه می توان گفت که تحصیل دانش آموزان با به روز ترین متدهای آموزشی صورت می پذیرفته است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: این مرکز آموزشی، کانون نخبه پروری و پرورش شخصیت های علمی ماندگار نه تنها در سطح کشور بلکه در سطح جهانی بوده است. در کنار این مدرسه، هنرستان وحدت که مرکز آموزش مهندسین در حوزه صنایع بوده و همچنین مدرسه پروین و طالقانی است که در نوع خود بی نظریند و به نوبت در مسیر احیا و بازسازی هستند. انتهای پیام

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

بازگشت ترامپ به میز مذاکره با کره شمالی

رصد کامل فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور؛ تاکنون هیچ تخلفی گزارش نشده است

توصیف سازمان بهینهسازی انرژی از وضعیت بحرانی بنزین در کشور: ذخایر کاهش یافته، واردات نیست، ماههای آینده دوره اوج مصرف …

سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد

هشدار چین به ژاپن: در موضوع هستهای با آتش بازی نکنید

لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر

