قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۱۱

کشف بیش از ۱۱ کیلو شیشه در اردبیل

اردبیل- جانشین فرمانده انتظامی استان اردبیل از کشف ۱۱ کیلو و ۵۰  گرم مواد مخدر از نوع شیشه ودستگیری  ۴  سوداگر مرگ طی ۲ عملیات پلیسی خبر داد.
 کشف بیش از ۱۱ کیلو شیشه در اردبیل



۱ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

«۲۶۰۰ واحد مسکن ملی در اردبیل در مرحله‌ی واگذاری است» | انصاف نیوز

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در سطح کشور ۱۶۸ هزار واحد تأمین زمین برای طرح جوانی جمعیت صورت گرفته که در استان اردبیل نیز حدود ۲۶۰۰ واحد در مراحل عقد قرارداد و واگذاری قرار دارد.

به گزارش سایت اردبیل رسا، علی نبیان در جریان بازدید میدانی از پروژه بزرگ مسکن‌ ملی ۶۴۵ هکتاری «شهید سلیمانی» در استان اردبیل که به همراه خبرنگاران خبرگزاری‌های کشوری و استانی انجام شد، از پیشرفت چشمگیر پروژه‌های مسکن و توسعه زیرساخت‌های عمرانی در این منطقه خبر داد.

گزارش پیشرفت فیزیکی پروژه شهید سلیمانی

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ظرفیت‌های پروژه ۶۴۵ هکتاری شهید سلیمانی اظهار کرد: در این پهنه عظیم، بالغ بر ۱۶ هزار واحد مسکونی در مراحل پایانی اجرا قرار دارند. فاز اول آماده‌سازی به پایان رسیده و در حال حاضر با هماهنگی شرکت‌های خدمات رسان، عملیات زیرساختی شامل انتقال آب، برق و شبکه‌های فاضلاب در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: به محض تکمیل این زیرساخت‌ها، فاز دوم شامل محوطه‌سازی آغاز خواهد شد و لازم به ذکر است که تأمین ۱۷ هزار تن قیر مورد نیاز برای محوطه‌سازی با دستور مستقیم خانم صادق، وزیر راه و شهرسازی، انجام شده و منابع مالی آن نیز کاملاً تأمین شده است.

نبیان در ادامه به مدیریت خدمات روبنایی و توسعه فضاهای غیرمسکونی در این پروژه اشاره کرد و گفت: ما در این پروژه، سیاست «توسعه همزمان» را دنبال می‌کنیم. بر اساس دستورالعمل ریاست جمهوری مبنی بر تحقق عدالت آموزشی، ۵۰ درصد از هزینه‌های فضاهای آموزشی در این منطقه توسط سازمان ملی زمین و مسکن تأمین خواهد شد.

وی گفت: همچنین در حوزه تأمین امنیت، تفاهم‌نامه‌ای با نیروی انتظامی (فراجا) منعقد شده است که بر اساس آن، سازمان ملی زمین و مسکن زمین را تأمین کرده و ۴۰ درصد از هزینه‌های ساخت کلانتری را بر عهده خواهد داشت.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: با توجه به پیش‌بینی سکونت حدود ۱۰۰ هزار نفر در این منطقه، اولویت ما ایجاد فضاهای مذهبی (مساجد و حسینیه‌ها) با تأمین مالی ۱۰۰ درصدی از سوی سازمان ملی زمین و مسکن و همچنین پیش‌بینی فضاهای تجاری محلی است تا شهروندان با تمامی امکانات رفاهی و اجتماعی زندگی کنند.

گسترش طرح‌های جوانی جمعیت و حمایت از محرومین

معاون وزیر در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه‌های حمایتی وزارتخانه اشاره کرد: در سطح کشور ۱۶۸ هزار واحد تأمین زمین برای طرح جوانی جمعیت صورت گرفته که در استان اردبیل نیز حدود ۲۶۰۰ واحد در مراحل عقد قرارداد و واگذاری قرار دارد.

وی افزود: در راستای تحقق هدف ۵۰ هزار واحد مسکن برای محرومین طی سه سال، ما توانستیم ظرف تنها یک سال، حدود ۴۵ هزار واحد را تأمین زمین کنیم که بخشی از آن‌ها در حال آماده‌سازی برای تحویل فوری است.

نهضت ملی مسکن؛ در آستانه تحویل واحدهای جدید

نبیان با اشاره به پیشرفت بالای ۸۰ درصدی پروژه‌های نهضت ملی مسکن در کشور، اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای تحویل ۱۶۸۰۰۰ واحد جدید تا پایان سال جاری انجام شده است و با تداوم این روند، تلاش می‌کنیم تا بهترین خدمات را در قالب مسکن باکیفیت و با زیرساخت‌های کامل به مردم ارائه دهیم.

انتهای پیام




 هشدار اخیر پلیس درباره خالی‌فروشی؛ پشت پرده ریسک پلتفرم‌های فروش آنلاین طلا چیست؟
۱ ساعت قبل / سایت سیتنا

هشدار اخیر پلیس درباره خالی‌فروشی؛ پشت پرده ریسک پلتفرم‌های فروش آنلاین طلا چیست؟

هشدار اخیر پلیس فتا درباره جمع‌آوری یک پلتفرم فروش آنلاین طلا به دلیل «خالی‌فروشی»، بار دیگر موضوع پشتوانه واقعی طلای فروخته‌شده در سکوهای آنلاین را به یکی از ن

 تشکیک سازمان بین‌المللی دریانوردی در وضعیت تردد در تنگه هرمز
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

تشکیک سازمان بین‌المللی دریانوردی در وضعیت تردد در تنگه هرمز

آرسنیو دومینگوئز، دبیرکل سازمان بین‌المللی دریانوردی، ادعاهای مقامات آمریکایی مبنی بر باز بودن تنگه هرمز برای کشتیرانی را رد کرد و وضعیت فعلی این آبراه را برای تردد ایمن ندانست.

 رئیس کمیسیون امنیت ملی: آمریکا با عذرخواهی از مردم ایران، منطقه را ترک خواهند کرد
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

رئیس کمیسیون امنیت ملی: آمریکا با عذرخواهی از مردم ایران، منطقه را ترک خواهند کرد

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با انتقاد از رویکرد آمریکا در قبال ایران تأکید کرد که واشنگتن با زبان دیپلماسی حاضر به رفع تحریم‌ها و پایان اقدامات خود نیست و هشدار داد در نهایت «زبان قدرت» آمریکا را وادار به عقب‌نشینی و ترک منطقه خواهد کرد.

 موافقت‌نامه تجارت ترجیحی ایران با عمان نهایی شد
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

موافقت‌نامه تجارت ترجیحی ایران با عمان نهایی شد

مدیرکل دفتر غرب آسیا سازمان توسعه تجارت گفت: در راستای تقویت روابط اقتصادی، موافقت‌نامه تجارت ترجیحی با کشور عمان پس از طی مراحل اداری، نهایی شده و جهت بررسی نهایی به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است.

 رقابت دهک‌ها در کنکور سراسری
۳۲ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

رقابت دهک‌ها در کنکور سراسری

آزمون سراسری ۱۴۰۵ با تمام حاشیه‌هایش به دلیل شرایط جنگی، سرانجام در ۲۹ و ۳۰ مرداد ماه با شرکت بیش از یک میلیون و ۷۰ هزار داوطلب در پنج گروه آزمایشی علوم ریاض...

 وضعیت بازار کار رشته فلسفه و الهیات و معارف + بهترین دانشگاه ها | جاب ویژن
۱ ساعت قبل / سایت جابویژن

وضعیت بازار کار رشته فلسفه و الهیات و معارف + بهترین دانشگاه ها | جاب ویژن

در این مقاله به بررسی وضعیت بازار کار رشته فلسفه و الهیات و معارف و معرفی بهترین دانشگاه‌ های ایران برای این رشته ها پرداخته شده است.