قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۴/۳۱

الزیدی به آلمان دعوت شد - تسنیم

صدراعظم آلمان از نخست وزیر عراق برای سفر رسمی به برلین دعوت کرد.
 الزیدی به آلمان دعوت شد - تسنیم



۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

واکنش معنادار کنسولگری ایران به اظهارات مقام عراق درباره خلیج فارس - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در کربلای معلی، در واکنش به اظهارات رئیس پارلمان عراق درباره نام «خلیج فارس»، تصویری تاریخی از نقشه عراق در یک تابلو فرش منتشر کرد. مقاومت به رویای نتانیاهو پایان می‌دهد؛ درخواست برای حفظ سلاح در عراق دفاع نخست‌وزیر عراق از «جایگاه راهبردی حشد شعبی»

 این قالی تاریخی که در سال 1970 در عراق بافته شده، به‌صراحت نام «خلیج فارس» را در نقشه‌ی حک شده روی آن درج کرده است.

طبق نوشته‌ی زیر تصویر، 12 سال پس از بافت این قالی، «هیبت الحلبوسی» (رئیس پارلمان عراق) به دنیا آمده است.

یادآوری می‌شود پیش‌تر، الحلبوسی رئیس پارلمان عراق در اقدامی عجیب از عنوان جعلی خلیج عربی در توئیتی استفاده کرده بود.

انتهای پیام/  




 بازی متفاوت عمان در زمین تنگه هرمز
۹ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

بازی متفاوت عمان در زمین تنگه هرمز

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: زمانی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای نخستین بار عمان را به بمباران تهدید کرد، مقام‌های این کشور شوکه شدند و ابتدا با خود فکر کردند که شاید او حرفش را اشتباه زده است. اما تهدید دوباره ترامپ در این هفته، در کشوری که سال‌ها برای خود نقشی به‌عنوان قدرت میانجی و [ ]

 انتقال عمران‌خان از بیمارستان به زندان
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقال عمران‌خان از بیمارستان به زندان

سخنگوی حزب عمران خان امروز (جمعه) اعلام کرد که نخست وزیر سابق پاکستان پس از سپری کردن چند ساعت در بیمارستان و دریافت مراقبت‌های پزشکی، بار دیگر به زندان بازگردانده شده است.

 ادامه نقض آتش بس در لبنان - تسنیم
۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ادامه نقض آتش بس در لبنان - تسنیم

رژیم صهیونیستی مناطق مختلف جنوب لبنان را بمباران کرد.

 اقدامات احتیاطی ناشناخته نیروهای آمریکایی در اربیل؛ بسته شدن ناگهانی همه درهای پایگاه هوایی حریر
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اقدامات احتیاطی ناشناخته نیروهای آمریکایی در اربیل؛ بسته شدن ناگهانی همه درهای پایگاه هوایی حریر

منابع آگاه روز جمعه فاش کردند که همه دروازه‌های پایگاه هوایی حریر در نزدیکی اربیل به دلایل نامعلومی بعدازظهر امروز به طور ناگهانی بسته شدند.

 دیپلماسی آسیایی رئیس جمهور
۹ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

دیپلماسی آسیایی رئیس جمهور

آرمان امروز : دکتر مسعود پزشکیان در پیام تبریک انتخاب آقای میرزا فخرالاسلام عالمگیر به عنوان بیست و سومین رئیس جمهوری خلق بنگلادش، با تاکید بر اینکه اعتماد نهادهای قانون‌گذار و نمایندگان پارلمان به تعهد، دوراندیشی و سوابق ارزنده جنابعالی در مسیر استقرار و تثبیت دموکراسی، نویدبخش گشایش فصلی نو از ثبات، رفاه و پیشرفت [ ]

 پایان آرامش شکننده در یمن؟
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پایان آرامش شکننده در یمن؟

دنیای‌اقتصاد: نیروهای دولتی یمن (تحت حمایت عربستان) اخیرا ده‌ها حمله به مواضع انصارالله در سراسر این کشور انجام داده‌اند که تازه‌ترین نشانه از احتمال نزدیک شدن یمن به یک جنگ تمام‌عیار است. «ماجد عبدالله النزیلی» سخنگوی دولت یمن روز پنج‌شنبه اعلام کرد که نیروهای دولتی ۸۱حمله علیه مواضع حوثی‌ها ترتیب داده‌اند. به گفته او این حملات به حذف تعدادی از مبارزان و فرماندهان میدانی حوثی‌ها منجر شده است. همزمان یحیی سریع، سخنگوی نظامی حوثی‌ها، از انجام دو حمله پهپادی به اهدافی در استان نجران عربستان سعودی خبر داد که در آن سوی مرز یمن قرار دارد. به گفته او، این حملات یک هدف در فرودگاه نجران و همچنین یکی از تاسیسات آرامکو در این استان را «با موفقیت» هدف قرار دادند.