قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۴/۲۹

4 هزار و 500 نفر از شهروندان مه‌ولاتی زیرچتر حمایت بهزیستی - تسنیم

رئیس بهزیستی مه‌ولات گفت:در شهرستان به 1500 خانواده، 4 هزار و 500 نفر با همکاری 10 مرکز غیردولتی خدمات می‌دهیم
 4 هزار و 500 نفر از شهروندان مه‌ولاتی زیرچتر حمایت بهزیستی - تسنیم



۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

غزلی که به انتخاب رهبر شهید انقلابدر حرم رضوی ماندگار شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،محمدجواد غفورزاده، متخلص به «شفق»، شاعر آیینی کشورمان، در برنامه «امین ایران» که به مناسبت چهلمین روز تدفین «امام شهید» برگزار شد از روند شکل‌گیری یکی از کتیبه‌های حرم مطهر رضوی و ارادتش به مقام معظم رهبری سخن گفت و با اشاره به فضای حرم مطهر در ایام کرونا اظهارکرد: در پایین‌پای حرم مطهر، کتیبه‌هایی از جنس سنگ وجود دارد که در آن مقطع فاقد شعر و کتیبه‌نویسی بود. ما تعدادی از آثار و اشعار خود را به همراه یک قطعه کتیبه برای مقام معظم رهبری ارسال کردیم. پس از اینکه ایشان آثار را مشاهده فرمودند، دستور دادند که برای پیگیری موضوع به فرد مشخصی در مشهد مراجعه کنیم.

شفق ادامه داد: در آن ایام که تقریباً تمام صحن‌های حرم مطهر به دلیل شرایط کرونا تعطیل بود و هیچ‌کس حضور نداشت، ما در خدمت ایشان در محل روضه منوره حاضر شدیم. در آن جلسه، محل نصب کتیبه را مشخص کردیم و درباره ابعاد، تعداد متراژ و نحوه نگارش آن به بحث و تبادل نظر پرداختیم. پس از بازدید میدانی از محل، به تهران بازگشتم و چند روز بعد چهار نفر را خدمت ایشان معرفی کردم تا آثار را به مقام معظم رهبری تقدیم کنند.

این شاعر آیینی با اشاره به انتخاب چهار غزل برای کتیبه‌های مختلف حرم مطهر گفت:چهار غزل را برای کتیبه‌های مختلف انتخاب کرده بودم. غزل اول با مطلع «دوباره آمده‌ام تا دوباره پر بزنم / کبوترانه در این آستانه پر بزنم» آغاز می‌شد. غزل دوم با این بیت شروع می‌شد: «این حریم کیست با نور و جلال آمیخته / جلوه‌اش چون باغ جنت با جمال آمیخته». غزل سوم این بود: «سلام آمده‌ام تا به من امان بدهید / دلی به روشنی رنگ آسمان بدهید» و غزل چهارم با مطلع «این بهشت است غمی نیست در اینجا / حق را به جز این در حرمی نیست در اینجا» همراه بود.»

وی افزود: این چهار غزل را به همراه نامه‌ای تقدیم مقام معظم رهبری کردم. پس از گذشت حدود دو تا سه هفته، با من تماس گرفته شد و اعلام کردند که مقام معظم رهبری فرموده‌اند غزل چهارم یعنی «این بهشت است غمی نیست در اینجا» برای کتیبه انتخاب شود. این اثر با عنایت تولیت آستان قدس رضوی، از پایین‌پا تا ورودی حرم مطهر به طور کامل با خط طلایی و خوش‌رنگ نقش بسته است.

شفق با ابراز افتخار از این اتفاق گفت: این افتخار برای من آن‌قدر ارزشمند است که فکر نمی‌کنم اصلاً قابل قیمت‌گذاری باشد و هرگز نمی‌توانم آن را با هیچ چیز دیگری مقایسه کنم. این اثر به مناسبت ایام خاصی تقدیم شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تقدیم یک قطعه شعر دیگر در همان ایام اشاره کرد و گفت:در تاریخ دهم اسفند موفق شدم این چند متر شعر را تقدیم کنم. امیدوارم خداوند به برکت دعای خیر همه ما را به خیر برساند.

شفق خاطرنشان کرد: این افتخار برای من بسیار ارزشمند است و امیدوارم بتوانم همچنان در مسیر خدمت به اهل بیت علیهم السلام گام بردارم.

متن کامل غزل چهارم را که بر کتیبه حرم مطهر نقش بسته است:

گلزار بهشت است غمی نیست در اینجا

حق را به جز این در حرمی نیست در اینجا

فرمود نبی روضه‌ای از باغ بهشت است

در سایه گل‌فار غمی نیست در اینجا

در این حرم عقده‌گشا شکفد گل

چون غنچه دل سر به همی نیست در اینجا

این صحن و سلام مطبع خورشید وجود است

پیداست که گرد عدمی نیست در اینجا

از خود به خدا می‌رسد اینجا دل عارف

ای همسفران پیش و خمی نیست در اینجا

پوشیده شد از بال ملک این همه غسل

آن عر که جای قدمی نیست در اینجا

آن دم که دلت قفل ببندد به ضریحش

شیرین‌تر از آن لحظه دمی نیست در اینجا

سوگند به آیینه جانش به جوادش

جان‌سوزتر از این قسمی نیست در اینجا

این بارگه از شمع هدایت متجلی است

پروانه شدن کار کمی نیست در اینجا

پروانه شدن کار کمی نیست در اینجا»

انتهای پیام/282/.  


۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

آموزگاری در متن مبارزه؛ بازخوانی سیره تربیتی و مدیریتی رهبر شهید - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، علی‌اصغر پورمحمدی، مدیر باسابقه رسانه،در برنامه «امین ایران» که به مناسبت چهلمین روز تدفین «امام شهید» برگزار شد،در بیان خاطرات خود از سال‌های پیش از انقلاب از رهبر شهید ، به دوران جوانی و میزبانی از رهبر شهید در مشهد اشاره و اظهارکرد: با وجود اینکه در آن سنِ نوجوانی، مهمانِ پررویی بودم و نسبت به برخی مسائل از جمله غذاهای محلی گلایه داشتم، ایشان با نهایت بزرگواری و سعه‌صدر برخورد می‌کردند. ایشان هرگز اجازه نمی‌دادند کوچک‌ترین خللی در فضای صمیمانه و معنوی خانه ایجاد شود و همواره با ادبِ پیامبرگونه، درسِ احترام و بزرگی می‌آموختند.

پورمحمدی با اشاره به حضور در جلسات مخفیانه و فعالیت‌های سیاسی پیش از انقلاب، بر نقش تربیتی ایشان تأکید کرد و افزود که ایشان همواره بر لزوم رعایت ادب، سکوتِ هدفمند در جلسات و پرهیز از رفتارهای بی‌جا تأکید داشتند؛ به گونه‌ای که بسیاری از یاران و مسئولان تراز انقلاب در همین بستر تربیتی رشد یافتند. 

وی خاطرنشان کرد: رهبر شهید یک روشنفکرِ تمام‌عیار و متدین بود که با رمان، فیلم، موسیقی، تاریخ و معارف عمیق قرآنی آشنایی داشت و این گستره دانش را با هماهنگی عجیبی در مسیر آرمان‌های انقلاب به کار می‌گرفت.

مدیر سابق شبکه سه سیما با مرور تجربیات مدیریتی خود، الگوبرداری از رهبر شهید را محور فعالیت‌هایش دانست و خاطرنشان کرد: ایشان در تمام دوران مسئولیت، با همان روحیه خستگی‌ناپذیرِ دوران طلبگی عمل می‌کردند. در جریان فعالیت‌های میدانی یا تهیه ملزومات برای جلسات، ایشان خود پیش‌قدم بودند و با اخلاصِ تمام به امور رسیدگی می‌کردند.

پورمحمدی تأکید کرد:رهبر شهید پیش از آنکه به عنوان یک مسئولِ اجرایی شناخته شوند، یک معلمِ دلسوز بودند. ایشان نه تنها یک عالم دینی، بلکه مربی کاملی بودند که در تمام شئون زندگی از نحوه معاشرت تا مدیریت سیاسی، الگوی یاران خود محسوب می‌شدند. تمام دستاوردهای مدیریتی ما، حاصل تربیت و رهنمودهای این آموزگارِ بزرگ بوده است.

رهبر انقلاب مصداق کامل پیوند «تدین و روشنفکری» هستند

وی با تأکید بر اینکه بزرگی یک شخصیت تنها به یک بُعد محدود نمی‌شود، گفت: برای یک شخصیت بزرگ باید میان دانش، اخلاق، مدیریت، هنر، مطالعه و ارتباط با مردم تناسب وجود داشته باشد و رهبر معظم انقلاب مصداق کامل این ویژگی‌ها هستند.

مدیر سابق شبکه سه با اشاره به رویکرد تربیتی رهبر معظم انقلاب بیان کرد: ایشان به تربیت نیروها و رشد استعداد افراد توجه جدی داشتند و نسبت به کیفیت آموزش، به‌ویژه درست‌خوانی متون دینی، ادبیات فارسی و نهج‌البلاغه بسیار حساس بودند و افراد حاضر در جلسات صرفاً شنونده نبودند، بلکه برای مطالعه، یادگیری و آمادگی در جلسات بعدی تشویق یا مکلف می‌شدند.

پورمحمدی، یکی از نکات برجسته شخصیت رهبر معظم انقلاب را ارزش‌گذاری برای هنر، تخصص و توانایی‌های فردی دانست و گفت: در خاطره‌ای از ایشان، تأکید می‌شود که افراد باید دارای مهارت و هنر باشند و صرفاً به جایگاه یا عنوان خود اکتفا نکنند نگاه ایشان به توانایی افراد، همراه با تشویق، شوخ‌طبعی و گاه نقد صریح توصیف شده است.

مدیر سابق شبکه سه با اشاره به رفتار ساده، صمیمی و بی‌تکلف رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد: روایت‌هایی از پذیرایی ساده، حضور در جمع‌های خانوادگی، توجه به مهمانان و ارتباط گرم با اطرافیان در خاطرات دیده می‌شود این ویژگی‌ها نشانه‌ای از مردمی‌بودن و دوری از تشریفات است.

وی در ادامه شخصیت رهبر معظم انقلاب را فردی صریح، جدی، مطالبه‌گر و در عین حال مهربان معرفی کرد و گفت: «در خاطرات متعدد به شوخی‌های دوستانه، دقت در رفتار اطرافیان و حساسیت نسبت به مسئولیت‌پذیری اشاره شده است. ایشان روحیه انتقادی دارند و نسبت به سستی، بی‌برنامگی و بی‌توجهی به توانمندی‌ها واکنش نشان می‌دادند.

پورمحمدی در پایان تأکیدکرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی شخصیتی جامع‌الاطراف هستند که ابعاد مختلف علمی، دینی، فرهنگی، هنری و مدیریتی را در خود جمع کرده‌اند و این ویژگی‌ها ایشان را به الگویی بی‌نظیر در تاریخ معاصر ایران تبدیل کرده است.

انتهای پیام/282  


۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

دبیر مناطق آزاد:دوغارون ظرفیت جهش اقتصادی و تجاری را دارد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تایباد، حسین فروزان،دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، در نخستین سفر کاری خود به خراسان رضوی، با حضور در منطقه آزاد دوغارون از ظرفیت‌ها، پروژه‌ها و طرح‌های سرمایه‌گذاری این منطقه بازدید کرد.

فروزان در نشست با محمدرضا مودودی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد دوغارون، اعضای هیئت‌مدیره و معاونان سازمان، نماینده مردم تربت‌جام، تایباد، صالح‌آباد و باخرز در مجلس شورای اسلامی، فرماندار تایباد، مدیرکل گمرک دوغارون و جمعی از سرمایه‌گذاران اظهار کرد: مناطق آزاد امانتی در اختیار مدیران هستند و باید از ظرفیت‌های آن‌ها در مسیر منافع مردم و توسعه کشور استفاده شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و تجاری دوغارون گفت: عمران و آبادانی، توسعه زیرساخت‌ها، تسهیل سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال باید در اولویت مناطق آزاد قرار گیرد و هدف نهایی نیز تولید ثروت برای مردم باشد.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی افزود: ایجاد فرصت‌های پایدار اقتصادی می‌تواند به بهبود شرایط زندگی مردم و افزایش امید در میان جوانان منجر شود و مناطق آزاد باید با فراهم کردن بستر مناسب، زمینه حضور و فعالیت بخش خصوصی را تقویت کنند.

فروزان با تأکید بر ضرورت اعتماد به بخش خصوصی تصریح کرد: بخش خصوصی توانمند باید در اجرای طرح‌های اقتصادی نقش‌آفرینی کند و مناطق آزاد نیز با تسهیل فرآیندها، رفع موانع و حمایت از سرمایه‌گذاران، زمینه تحقق این ظرفیت را فراهم کنند.

وی شفافیت و رعایت قانون در واگذاری فرصت‌های سرمایه‌گذاری را ضروری دانست و گفت: طرح‌های سرمایه‌گذاری باید به‌صورت شفاف و ضابطه‌مند از طریق فراخوان‌های عمومی اعلام شوند تا بهترین پیشنهادها و توانمندترین سرمایه‌گذاران برای اجرای پروژه‌ها انتخاب شوند.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی همچنین توجه به مسئولیت‌های اجتماعی، توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و بدسرپرست و توسعه آموزش‌های مهارتی را از دیگر ضرورت‌های مناطق آزاد عنوان کرد.

فروزان بر ضرورت همکاری و هم‌افزایی میان منطقه آزاد، گمرک، مرزبانی، فرمانداری و سایر دستگاه‌های اجرایی نیز تأکید کرد و گفت: حل مسائل مرزی، تسهیل تردد و رونق تجارت نیازمند همکاری همه دستگاه‌هاست و هیچ سازمانی به‌تنهایی نمی‌تواند این مسیر را به سرانجام برساند.

وی در پایان با قدردانی از تلاش مدیران، سرمایه‌گذاران و مسئولان حاضر در نشست، ابراز امیدواری کرد با تقویت همکاری‌های بین‌دستگاهی و تسهیل فعالیت‌های اقتصادی، روند توسعه منطقه آزاد دوغارون و رونق تجارت مرزی شتاب بیشتری بگیرد.

انتهای پیام/282  




 چرا امام حسن عسکری(ع) به سامرا آمدند و ایشان چگونه به شهادت رسیدند؟
۳ ساعت قبل / سایت جماران

چرا امام حسن عسکری(ع) به سامرا آمدند و ایشان چگونه به شهادت رسیدند؟

هشتم ربیع الاول سال 260 هجری قمری بود که امام عسکری علیه السلام با توطئه معتمد عباسی در شهر سامرا به شهادت رسیدند. معتمد قصد آن داشت که این شهادت را مرگ طبیعی جلوه دهد.

 خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!
۴ ساعت قبل / سایت سیتنا

خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!

تداوم خاموشی‌ها و نوسان برق، علاوه بر اختلال در زندگی روزمره، خطر آسیب به لوازم خانگی و تحمیل هزینه‌های سنگین به خانوارها را افزایش داده است؛ در حالی که با وجود

 قیمت جدید انواع روغن موتور خودرو در بازار + جدول ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۳ ساعت قبل / روزنامه تعادل

قیمت جدید انواع روغن موتور خودرو در بازار + جدول ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، قیمت روغن موتور خودرو در مردادماه همچنان تحت تأثیر موج تازه‌ای از تغییرات هزینه‌ای قرار دارد و بررسی بازار نشان می‌دهد خریداران با...

 خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه حزب الله لبنان اعمال کرد
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه حزب الله لبنان اعمال کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه تحریم‌هایی را علیه شبکه‌ای اعمال کرد که به ادعای این وزارتخانه، برای حزب‌الله پول نقد منتقل می‌کرد.

 راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید

انتخاب پله به‌جای آسانسور شاید ساده به نظر برسد، اما داده‌های تازه نشان می‌دهد همین عادت روزمره می‌تواند به سلامت قلب کمک کند.

 شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی
۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد از شناسایی و تعقیب قضایی یک شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن این استان خبر داد و گفت که در این پرونده ۲۵ نفر تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.