
سیاسی
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، حسین سیمایی صراف، وزیرعلوم در سفر به پاکستان با وزیر آموزش پاکستان دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار بر توسعه همکاریهای آموزشی و فرهنگی میان دو کشور تأکید کرد.
سیمایی با اشاره به تحولات اخیر منطقه، اظهار داشت: جنگ پدیدهای شوم است و مسلمانان هیچگاه آغازگر جنگ نبودهاند، اما این جنگ نشان داد که نظم جدیدی در منطقه در حال شکلگیری است و قدرت نظامی، فناوری و روحیه مقاوم مردم ایران بیش از گذشته آشکار شد.
وزیرعلوم همچنین با تأکید بر اینکه «زبان تنها ابزار گفتوگو نیست، بلکه حامل فرهنگ ملتهاست»، از نزدیکی فرهنگی مردم ایران و پاکستان به نیکی یاد کرد و ابراز امیدواری کرد این سفر آغازگر فصل تازهای از همکاریهای ایران و پاکستان در حوزه آموزش و فرهنگ باشد.
وزیر آموزش پاکستان نیز آمادگی کشورش را برای توسعه همکاریها در حوزه آموزش، آموزشهای فنی و مهارتآموزی …













