قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

سیستان و بلوچستان محور اصلی مذاکرات ایران و پاکستان - تسنیم

در سفر وزیر کشور بخش عمده مذاکرات با مقامات ارشد پاکستان به ظرفیت‌ها و مسائل سیستان و بلوچستان اختصاص داشت.
 سیستان و بلوچستان محور اصلی مذاکرات ایران و پاکستان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، منصور بیجار بعد از ظهر امروز در نشست خبری تشریح دستاوردهای سفر وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران به پاکستان، با اشاره به دیدارهای انجام‌شده در این سفر اظهار کرد: در تمام نشست‌ها، از دیدار با فرمانده ارتش و نخست‌وزیر پاکستان گرفته تا وزیر کشور، وزیر راه‌آهن، وزیر نفت و دیگر مقامات، محور اصلی گفت‌وگوها توسعه همکاری‌ها از طریق سیستان و بلوچستان بود.

وی افزود: در این سفر، وزیر کشور پاکستان تأکید کرد که سیستان و بلوچستان باید به‌عنوان پیشانی جمهوری اسلامی ایران در همکاری‌های مشترک با پاکستان ایفای نقش کند و بر همین اساس، بخش قابل توجهی از مذاکرات به توسعه همکاری‌های مرزی، اقتصادی، تجاری و ترانزیتی اختصاص یافت.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به سیاست دولت چهاردهم در افزایش اختیارات استان‌ها گفت: با تفویض اختیارات از سوی رئیس‌جمهور به استانداران، این پیشنهاد نیز به طرف پاکستانی ارائه شد که اختیارات بیشتری به ایالت بلوچستان واگذار شود تا تصمیم‌گیری‌ها و اجرای توافقات مرزی با سرعت بیشتری انجام شود؛ پیشنهادی که با استقبال نخست‌وزیر پاکستان همراه شد.

بیجار با بیان اینکه موقعیت جغرافیایی سیستان و بلوچستان امروز به یک مزیت راهبردی برای کشور تبدیل شده است، اظهار داشت: این استان تنها مرز مشترک ایران با پاکستان و نزدیک‌ترین مسیر ارتباطی با افغانستان را در اختیار دارد و در سیاست همسایگی جمهوری اسلامی ایران، نقش ویژه‌ای ایفا می‌کند.

وی همچنین با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب و رئیس‌جمهور بر توسعه روابط با کشورهای همسایه افزود: تحولات اخیر منطقه نشان داد که ظرفیت همسایگان، به‌ویژه پاکستان، افغانستان و عمان، برای جمهوری اسلامی ایران اهمیت راهبردی دارد و سیستان و بلوچستان دروازه تحقق این سیاست است.

استاندار در پایان تاکید کرد: سفر اخیر به پاکستان، صرفاً یک سفر دیپلماتیک نبود، بلکه گامی عملی برای تبدیل ظرفیت‌های مرزی سیستان و بلوچستان به فرصت‌های اقتصادی، تجاری و ترانزیتی بود؛ مسیری که می‌تواند جایگاه استان را در اقتصاد ملی و روابط منطقه‌ای بیش از گذشته تقویت کند.

انتهای پیام/  





 کسب و کاری که جیب شما را طلسم می‌کند
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کسب و کاری که جیب شما را طلسم می‌کند

رمالان فضای مجازی روز به روز بیشتر می‌شوند و کافی است تا یک جست‌وجوی ساده انجام دهید تا به هزاران پیج و کانال برسید که ادعا می‌کنند یا شما را به خواسته‌های‌تان می‌رسانند یا طلسم از رو شما برمی‌دارند. این ویدئوی برنامه پارک‌وی همشهری را ببینید.

 تویوتا RAV۴ جدید؛ شاسی‌بلندی که در ۵.۴ ثانیه به‌سرعت ۱۰۰ کیلومتر می‌رسد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تویوتا RAV۴ جدید؛ شاسی‌بلندی که در ۵.۴ ثانیه به‌سرعت ۱۰۰ کیلومتر می‌رسد

تویوتا برای نسل جدید RAV۴ یک نسخه متفاوت ساخته است؛ شاسی‌بلندی خانوادگی که با پیشرانه پلاگین‌هیبرید ۳۲۴ اسب بخاری و تنظیمات اسپرت، شتابی در حد خودروهای جدی‌تر ارائه می‌دهد. نسخه GR SPORT این خودرو در آزمایش مستقل Car and Driver توانست در ۵.۱ ثانیه به‌سرعت ۶۰ مایل بر ساعت برسد.

 زباله‌های چندساله در جاده اسالم ـ خلخال | طبیعت در محاصره پسماند + ویدئو
۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

زباله‌های چندساله در جاده اسالم ـ خلخال | طبیعت در محاصره پسماند + ویدئو

تصاویر انباشت زباله و جاری شدن شیرابه در جاده گردشگری اسالم ـ خلخال، بار دیگر مسئله رهاسازی پسماند در طبیعت گیلان را به صدر اخبار آورده است؛ زباله‌هایی که به گفته بخشدار اسالم، بخشی از آنها حاصل سال‌ها رهاسازی پسماند در بالادست است و حالا خطر آلودگی چشمه‌ها و آسیب به اکوسیستم منطقه را افزایش داده.

 پیشنهاد ایران برای تشکیل صندوق توسعه زیرساخت‌های گردشگری بریکس
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پیشنهاد ایران برای تشکیل صندوق توسعه زیرساخت‌های گردشگری بریکس

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تشریح دستاوردهای حضور ایران در سومین اجلاس وزرای گردشگری بریکس در هند، از ارائه پیشنهادهای مشخص ایران برای تعمیق همکاری‌های گردشگری میان کشورهای عضو خبر داد و گفت: اراده کشورهای عضو بریکس، افزایش سطح همکاری‌هاست و این مسیر می‌تواند به شکل‌گیری مناسباتی راهبردی و پایدار در حوزه گردشگری منجر شود.

 واکنش مقامات عمان به تهدیدهای ترامپ درباره مذاکرات ایران
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

واکنش مقامات عمان به تهدیدهای ترامپ درباره مذاکرات ایران

مقامات عمانی در واکنش به اظهارات اخیر دونالد ترامپ مبنی بر تهدید به حمله نظامی علیه این کشور به دلیل نقش میانجی‌گرانه در گفتگوهای مرتبط با ایران، اعلام کردند که این تهدیدها را جدی نمی‌گیرند.

  گزارش تصویری | رهاسازی حیوانات در زیستگاه‌هایشان
۱۷ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

گزارش تصویری | رهاسازی حیوانات در زیستگاه‌هایشان

لحظه رهاسازی ؛ زمانی که گونه های مختلف حیوانات پس از درمان یا به عنوان بخشی از تلاش‌های افزایش جمعیت گونه ها، یا صرفاً برای کمک به رشد یک اکوسیستم، دوباره به زیستگاه‌های طبیعی خود بازگردانده شدند. نوشته