قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

امنیت و سلامت زائران اربعین اولویت نخست پلیس - تسنیم

رئیس پلیس راهور کردستان از آمادگی کامل پلیس برای تأمین امنیت ترافیکی زائران اربعین خبر داد.
 امنیت و سلامت زائران اربعین اولویت نخست پلیس - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مریوان، همزمان با آغاز موج تردد زائران اربعین حسینی به سمت مرز بین‌المللی باشماق مریوان، مجموعه انتظامی و پلیس راهنمایی و رانندگی استان کردستان با استقرار نیروها و اجرای برنامه‌های ویژه ترافیکی، آماده ارائه خدمات به عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) شده است؛ خدمتی که با هدف تأمین امنیت، روان‌سازی مسیرها و صیانت از سلامت زائران دنبال می‌شود.

سرهنگ رضا همتی‌زاده، رئیس پلیس راهور استان کردستان، در بازدید از مرز باشماق در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، اظهار کرد: خداوند را شاکریم که بار دیگر این توفیق نصیب مردم کردستان و مجموعه انتظامی شده است تا در استانی مرزی که جای‌جای آن به خون شهدا متبرک است، میزبان زائران اربعین حسینی باشیم.

وی افزود: امروز در مرز باشماق شاهد حضور عاشقانه و دلسوزانه همه نیروهای خدمت‌رسان هستیم و همکاران ما در مجموعه نیروی انتظامی، حوزه انتظامی، امنیتی و ترافیکی با تمام توان پای کار آمده‌اند تا شرایطی آرام و ایمن برای تردد زائران فراهم شود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کردستان با اشاره به اقدامات انجام‌شده در طول یک سال گذشته، تصریح کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای فراهم کردن بستر مناسب خروج زائران از مرز باشماق انجام شده و نیروهای پلیس در بخش‌های مختلف از جمله ایستگاه‌های انتظامی، مسیرهای مواصلاتی، پارکینگ‌ها و کنار موکب‌ها حضور فعال دارند.

همتی‌زاده ادامه داد: هدف اصلی ما این است که کوچک‌ترین خللی در روند خدمت‌رسانی به زائران ایجاد نشود و در صورت بروز هرگونه مشکل در حوزه روان‌سازی ترافیک، انضباط عبور و مرور یا حوادث احتمالی، نیروهای پلیس در سریع‌ترین زمان ممکن برای مدیریت شرایط حضور پیدا کنند.

وی با تأکید بر اینکه صیانت از سلامت زائران مهم‌ترین مأموریت پلیس در ایام اربعین است، گفت: توصیه ما به زائران این است که سفر خود را با آمادگی جسمی مناسب، ذهنی آرام و برنامه‌ریزی دقیق آغاز کنند و از هرگونه خستگی، عجله و شتاب در طول مسیر پرهیز کنند.

رئیس پلیس راهور استان کردستان خاطرنشان کرد: رانندگان باید در طول مسیر به ویژه مسیرهای طولانی، هر دو ساعت یک‌بار استراحت داشته باشند تا از بروز حوادث ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی جلوگیری شود.