قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

افشاگری مشاور امنیت ملی عراق از حضور نیروهای اوکراینی در خاک عراق - تسنیم

قاسم العبودی از وجود پرونده‌ای جدید درباره دخالت احتمالی عناصر وابسته به اوکراین در حملات به عراق خبر داد.
 افشاگری مشاور امنیت ملی عراق از حضور نیروهای اوکراینی در خاک عراق - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، قاسم العبودی، مشاور امنیت ملی عراق، از وجود پرونده‌ای جدید درباره دخالت احتمالی عناصر وابسته به اوکراین در برخی حملات محدود به تاسیسات عراقی خبر داد و گفت این پرونده همچنان در مرحله بررسی و تحقیق قرار دارد. چند انفجار اربیل عراق را لرزاند عراقچی: اقدام اوکراین بی‌پاسخ نخواهد ماند

 العبودی اعلام کرد عراق در حال بررسی پرونده‌ای پیچیده درباره ارتباط برخی عملیات‌های محدود با عناصر وابسته به اوکراین است.

 به گفته او، چند نفر در این ارتباط بازداشت شده‌اند و در بازجویی‌ها اعتراف کرده‌اند که برای اوکراین فعالیت می‌کرده‌اند.

 مشاور امنیت ملی عراق تأکید کرد تحقیقات همچنان ادامه دارد و برای نسبت دادن رسمی اتهام به هر طرف، به شواهد و بررسی‌های بیشتری نیاز است.

انتهای پیام/