قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

در مجمع انتخاباتی هیئت ورزش روستایی و عشایری زنجان چه گذشت؟ - تسنیم

مجمع انتخاباتی هیئت ورزش روستایی، عشایری و بازی‌های بومی و محلی استان زنجان برگزار شد.
 در مجمع انتخاباتی هیئت ورزش روستایی و عشایری زنجان چه گذشت؟ - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، مجمع انتخاباتی هیأت ورزش روستایی، عشایری و بازی‌های بومی و محلی استان زنجان،با حضور علیرضا پسندیده، رئیس فدراسیون، اسلام محمدی‌پور، مدیرکل ورزش و جوانان استان و اعضای مجمع در سالن جلسات اداره‌کل ورزش و جوانان برگزار شد.


جزونقی رئیس هیأت ورزش روستایی زنجان شد

در این مجمع انتخاباتی، بهنام ارفعی، مهرداد عباسی و جلیل جزونقی به عنوان نامزد ریاست هیأت حضور داشتند که پیش از رأی‌گیری، بهنام ارفعی به نفع دیگر کاندیدا انصراف داد. در پایان فرآیند رأی‌گیری میان دو نامزد باقی‌مانده، جلیل جزونقی موفق شد با کسب 10 رأی از مجموع 16 رأی مأخوذه، به مدت چهار سال سکان هدایت این هیأت را بر عهده بگیرد. مهرداد عباسی نیز 6 رأی کسب کرد.



انتخاب رئیس جدید هیأت ورزش روستایی و بازی‌های بومی زنجان در حالی رقم خورد که این هیأت در دو دوره گذشته به دلیل عدم حصول اجماع، در آستانه انحلال قرار داشت، اما با برگزاری این مجمع، فرآیند مدیریتی آن تعیین تکلیف شد.

3 درصد درآمد دهیاری‌ها به ورزش روستایی اختصاص می‌یابد

علیرضا پسندیده، رئیس فدراسیون ورزش روستایی، عشایری و بازی‌های بومی محلی در مجمع انتخاباتی هیأت استان زنجان اظهار داشت: امروز فرصت مناسبی برای توسعه ورزش در مناطق روستایی و عشایری فراهم شده و باید از تمامی ظرفیت‌های موجود در استان برای تحقق این هدف بهره گرفت.



وی با اشاره به روند برگزاری انتخابات هیئت استان زنجان عنوان کرد: در این مجمع دموکراسی به‌صورت کامل حاکم بود و احترام به رأی اعضا در اولویت قرار داشت؛ فدراسیون هیچ‌گونه مهندسی در انتخابات انجام نداده و فرایند با شفافیت کامل دنبال شد.

رئیس فدراسیون ورزش روستایی با تأکید بر اینکه نباید نگاه‌های جناحی در ورزش حاکم باشد، افزود: همه کاندیداها دلسوز ورزش هستند و باید از ظرفیت تمامی افراد متعهد برای توسعه استان استفاده شود.

وی به نقش دستگاه‌های اجرایی در توسعه ورزش مناطق محروم اشاره کرد و گفت: دستگاه‌هایی نظیر آموزش‌وپرورش، جهاد کشاورزی، بسیج و دهیاری‌ها در دورترین نقاط حضور دارند که این ظرفیت عظیم باید در خدمت ورزش روستایی قرار گیرد.

پسندیده …



 واگذاری سالانه 50 قطعه زمین رایگان برای توسعه ورزش روستایی در گلستان - تسنیم
۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

واگذاری سالانه 50 قطعه زمین رایگان برای توسعه ورزش روستایی در گلستان - تسنیم

مجمع انتخاباتی هیئت ورزش روستایی، عشایری و بازی‌های بومی و محلی استان زنجان برگزار شد.

 دیدار مدیر کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان با مدیر اداره ی ورزش ایرانشهر
۷ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

دیدار مدیر کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان با مدیر اداره ی ورزش ایرانشهر

مجمع انتخاباتی هیئت ورزش روستایی، عشایری و بازی‌های بومی و محلی استان زنجان برگزار شد.