قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

رطوبت و شرجی هوا در نوار ساحلی استان بوشهر به 79 درصد رسید - تسنیم

میزان رطوبت هوا و شرجی در نوار ساحلی استان بوشهر به 79 درصد و دمای هوا به 47 درجه رسید.
 رطوبت و شرجی هوا در نوار ساحلی استان بوشهر به 79 درصد رسید - تسنیم

استانها

پیام مساعدی مدیرکل هواشناسی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به بررسی‌های انجام شده بر اساس نقشه‌های هواشناسی، از حاکمیت وضعیت نسبتاً آرام جوی و دریایی بر استان و روی خلیج فارس تا روز جمعه خبر داد و گفت: طی این مدت احتمال رشد ابر در برخی نقاط غالباً در ارتفاعات شرقی و مناطق جنوبی استان و وقوع ناپایداری‌های موقت جوی دور از انتظار نیست.

وی با بیان اینکه ناپایداری‌های موقت جوی به‌صورت وزش تندباد لحظه‌ای همراه با گردوخاک، رگبار پراکنده باران و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود، افزود: از اوایل وقت روز جمعه با افزایش سرعت وزش باد روی دریا، سواحل و فراساحل شمالی و مرکزی استان در برخی ساعات مواج خواهند بود.

وی با تشریح پیش‌بینی 24 ساعت آینده وضعیت جوی و دریایی استان بوشهر اظهار کرد: آسمان استان کمی ابری تا نیمه ابری همراه با غبار محلی و گاهی وزش باد خواهد بود ضمن اینکه در ساعات عصرگاهی در برخی ارتفاعات جنوبی استان رشد ابر و احتمال ناپایداری‌های موقت جوی پیش‌بینی می‌شود و فردا در برخی نقاط مه صبحگاهی منتظر خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر با اشاره به وضعیت وزش باد تصریح کرد: جهت باد در استان بوشهر متغیر و غالباً شمال غربی تا جنوب غربی با سرعت 8 تا 30 و گاهی تا 38 کیلومتر بر ساعت پیش‌بینی می‌شود.

مساعدی با بیان اینکه ارتفاع موج خلیج فارس در سواحل استان بوشهر 30 تا 90 و گاهی 120 سانتیمتر برآورد می‌شود، خاطرنشان کرد: امروز در فراساحل شمالی ارتفاع موج 60 تا 120 سانتیمتر تخمین زده می‌شود و فردا در بندر بوشهر زمان مد اول دریا ساعت 07:55، جزر دریا ساعت 15:58 و مد دوم ساعت 21:46 خواهد بود.

وی با اشاره به وضعیت دما و رطوبت استان در شبانه‌روز گذشته افزود: دمای هوا در استان بوشهر بین 40 تا 47 درجه سانتی‌گراد ثبت شد و میزان رطوبت هوا در نوار ساحلی استان به 79 درصد رسید که نشان‌دهنده افزایش شرجی در مناطق ساحلی است.

انتهای پیام/  



 افزایش100 درصدی رطوبت و شرجی هوا در استان بوشهر - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

افزایش100 درصدی رطوبت و شرجی هوا در استان بوشهر - تسنیم

استانها

پیام مساعدی مدیرکل هواشناسی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به پیش‌بینی وضعیت هوا در استان بوشهر گفت: دمای هوای استان در شبانه‌روز گذشته به 50 درجه سانتی‌گراد رسید و میزان رطوبت و شرجی هوا در شهرهای ساحلی به 100 درصد افزایش یافت.

وی اظهار داشت: در شبانه‌روز گذشته شهرستان‌های دیر، تنگستان، دشتستان و دشتی دمای 50 درجه سانتی‌گراد را تجربه کرده‌اند.

وی با اشاره به تداوم گرما و رطوبت بالا در سواحل، افزود: در این مدت رطوبت هوا و میزان شرجی در شهرهای ساحلی استان بوشهر به 100 درصد رسیده است.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر ادامه داد: دمای هوای مرکز استان در شبانه‌روز گذشته به 43 درجه سانتی‌گراد و میزان رطوبت آن نیز بالای 90 درصد ثبت شده است.

مساعدی با اشاره به آخرین نقشه‌های هواشناسی گفت: با تداوم وزش باد نسبتاً شدید شمال‌غربی تا بامداد فردا جمعه تلاطم دریا و نفوذ گرد و غبار فرامنطقه‌ای به سواحل شمالی استان بوشهر پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: از فردا جمعه تا روز یکشنبه آینده، در سطح استان بوشهر افزایش رطوبت و شرجی هوا، در ارتفاعات رشد ابر و احتمال وقوع ناپایداری موقت جوی به شکل وزش تندباد لحظه‌ای، رگبار و رعد و برق مورد انتظار است.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر تصریح کرد: از روز دوشنبه هفته آینده نیز با ورود موج گرمایی جدید، دمای هوا در اغلب نقاط استان افزایش محسوسی خواهد داشت.

مساعدی وضعیت جوی و دریایی استان در 24 ساعت آینده را این‌گونه تشریح کرد: آسمان صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی، گاهی وزش باد و طی امروز در مناطق شمالی و مرکزی و روی دریا احتمال نفوذ گرد و غبار فرامنطقه‌ای وجود دارد.

وی با اشاره به جهت وزش باد بیان کرد: وزش باد در استان بوشهر امروز غالباً شمال‌غربی با سرعت 10 تا 32 و گاهی تا 40 کیلومتر بر ساعت و در سواحل شمالی و مرکزی 12 تا 44 کیلومتر بر ساعت است، ضمن اینکه از فردا صبح باد متغیر با سرعت 8 تا 30 و گاهی تا 36 کیلومتر بر ساعت خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر درباره وضعیت دریا افزود: ارتفاع موج خلیج فارس در سواحل استان 60 تا 120 سانتیمتر و در سواحل شمالی 90 تا 150 سانتیمتر و در فراساحل گاهی 180 سانتیمتر است، …



 767 پروژه عمرانی و سرمایه‌گذاری در هرمزگان افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود - تسنیم
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

767 پروژه عمرانی و سرمایه‌گذاری در هرمزگان افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، محمد آشوری تازیانی در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان هرمزگان که با حضور غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران و مسئولان استانی برگزار شد، با اشاره به برنامه‌های هفته دولت اظهار داشت: این مناسبت فرصت مناسبی برای ارائه کارنامه عملکرد دستگاه‌های اجرایی و تبیین اقدامات انجام‌شده در مسیر توسعه استان است.

وی افزود: در مجموع 767 پروژه عمرانی و سرمایه‌گذاری برای هفته دولت در هرمزگان پیش‌بینی شده که مجموع اعتبار آنها به حدود 99 همت می‌رسد و بخشی از این طرح‌ها به بهره‌برداری خواهد رسید و عملیات اجرایی بخشی دیگر نیز آغاز می‌شود.

استاندار هرمزگان با تأکید بر اینکه تعداد پروژه‌ها نباید تنها معیار ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی باشد، تصریح کرد: اولویت مدیریت استان، اجرای طرح‌هایی است که آثار ملموس و مستقیم برای مردم داشته باشند و بتوانند به توسعه زیرساخت‌ها، ایجاد اشتغال، افزایش تولید، بهبود خدمات عمومی و ارتقای کیفیت زندگی مردم کمک کنند.

آشوری تازیانی، توزیع متوازن اعتبارات و امکانات را یکی از الزامات برنامه‌ریزی توسعه‌ای استان دانست و گفت: ظرفیت‌ها و نیازهای شهرستان‌های مختلف هرمزگان باید به‌صورت دقیق بررسی شود تا منابع در مسیر رفع مسائل اساسی مناطق و تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز آنها قرار گیرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی هرمزگان اظهار کرد: این استان از ظرفیت‌های قابل توجهی در حوزه دریا، بنادر، صنعت، انرژی، کشاورزی، تجارت و گردشگری برخوردار است و باید با برنامه‌ریزی منسجم، این ظرفیت‌ها را به فرصت‌های واقعی برای اشتغال، تولید و افزایش رفاه مردم تبدیل کنیم.

استاندار هرمزگان همکاری میان دستگاه‌های اجرایی، نمایندگان مردم در مجلس، بخش خصوصی و مجموعه مدیریت استان را برای تحقق اهداف توسعه‌ای ضروری دانست و افزود: همه مجموعه‌ها باید در یک مسیر مشترک برای رفع موانع توسعه و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های استان حرکت کنند.

آشوری تازیانی همچنین با اشاره به اهمیت بخش کشاورزی در اقتصاد هرمزگان، حضور وزیر جهاد کشاورزی در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان را فرصتی برای بررسی مسائل و ظرفیت‌های …



 ایجاد شهرهای کودک و نوجوان؛گامی برای افزایش نشاط اجتماعی - تسنیم
۱۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ایجاد شهرهای کودک و نوجوان؛گامی برای افزایش نشاط اجتماعی - تسنیم

استانها

حامد علامتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان با تأکید بر اینکه تفریح و نشاط عنصری است که به پویایی و افزایش امید به زندگی خانواده‌ها کمک می‌کند، گفت: تفریح و نشاط یک وسیه‌ است نه هدف؛ باید در مجموعه شهری فضاهایی ایجاد کنیم که خانواده‌ها بتوانند بخشی از روزشان را در کنار فرزندانشان سپری کنند و در کنار تفریح و نشاط، از ظرفیت‌های فرهنگی نیز استفاده کنند.

وی افزود: در چنین فضاهایی خانواده‌ها می‌توانند در کنار سرگرمی، فعالیت‌های فرهنگی مانند خرید و مطالعه کتاب یا تماشای فیلم‌هایی را تجربه کنند که علاوه بر جنبه سرگرمی، مفهومی را نیز منتقل می‌کنند.

معاون وزیر آموزش و پرورش و مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور ادامه داد: سرگرمی‌هایی که در این فضاها ارائه می‌شود می‌تواند در کنار ایجاد نشاط، مهارت‌هایی را نیز به کودکان و نوجوانان منتقل کند و به رشد آنها کمک کند.

علامتی گفت: در کنار این ظرفیت‌ها می‌توان بازارچه‌هایی متناسب با نیاز کودکان و خانواده‌ها ایجاد کرد که محصولاتی مانند لباس کودک و لوازم‌التحریر در آنها عرضه شود و همچنین کافه و فضاهایی برای ارائه خوراکی و نوشیدنی در نظر گرفته شود تا خانواده‌ها بتوانند در کنار فرزندان خود استراحت کنند.

وی افزود: پیش‌بینی نمازخانه، غذای فرهنگی و برگزاری رویدادهای مرتبط نیز از دیگر ظرفیت‌هایی است که می‌تواند به افزایش نشاط اجتماعی کمک کند، البته تحقق این موضوع نیازمند نظارت مناسب، تنوع محصولات و خدمات و همچنین قیمت‌گذاری متناسب است.

معاون وزیر آموزش و پرورش و مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور با اشاره به ظرفیت‌های قانونی این موضوع اظهار کرد: در قانون برنامه هفتم توسعه و پیشرفت و در ماده 85، ایجاد شهرهای کودک و نوجوان پیش‌بینی شده و مجوزهای لازم برای این کار در نظر گرفته شده است.

علامتی ادامه داد: بخش خصوصی باید برای اجرای این طرح وارد میدان شود و دولت و حاکمیت نیز حمایت‌های لازم را انجام دهند، البته ایجاد این فضاها نیازمند رعایت ضوابط مشخصی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

 

انتهای پیام/170  



 آیت‌الله دری: مشارکت مردم رمز گشایش گره‌های توسعه محله‌ها است
۲۰ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

آیت‌الله دری: مشارکت مردم رمز گشایش گره‌های توسعه محله‌ها است

به گزارش خبرگزاری برنا از مرکزی، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی روز پنجشنبه در رویداد پیشرفت محله از قلب محله تا اوج پیشرفت در مصلی بیت‌المقدس اراک گفت : توسعه شهری باید از دل محله‌ها و با مشارکت ساکنان شکل بگیرد.

وی بیان کرد: هیچ طرح عمرانی و فرهنگی بدون همراهی اهالی محله به سرانجام نمی‌رسد؛ مردم هستند که با حضور خود، روح تازه‌ای به فضاهای شهری می‌دهند و از ظرفیت‌های بکر محله‌ها پرده برمی‌دارند.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با اشاره به ظرفیت کم‌نظیر منطقه از میدان سرداران تا بازار اراک، این محدوده را نمونه‌ای از یک محله تاریخی دانست که با مشارکت مردم قابل احیا است و گفت: اگر این منطقه را با نظرخواهی و همیاری خود مردم آزادسازی کنیم، می‌توانیم فضایی خلق کنیم که هم با هویت دینی و تاریخی ما همخوانی داشته باشد و هم پاسخگوی نیازهای فرهنگی و اجتماعی امروز شهروندان باشد.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی با یادآوری وجود قبور مطهر شهدا و مزار علمای بزرگی همچون حاج‌آقا نورالدین، سلطان‌آبادی و حاج‌آقا محسن عراقی در این محله، خواستار مشارکت آگاهانه مردم برای ساماندهی این مکان‌های ارزشمند شد و تاکید کرد: مردم خودشان بهترین نگهبانان این میراث‌ها هستند و باید در طرح‌های شهری، نظر آنان جلب شود تا تعلق‌خاطر محله‌ای حفظ گردد.

وی بیان کرد: میدان سرداران محل اجتماعات مختلف است و وقتی پویا می‌شود که مردم در طراحی، نگهداری و برنامه‌ریزی آن سهیم باشند، همان‌گونه که در میدان نقش‌جهان اصفهان، حضور مردم باعث ماندگاری آن شده است.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تاکید کرد: وقتی مردم پای کار بیایند و مسئولان نیز میدان دهند، بسیاری از مشکلات زیرساختی، ترافیکی و بصری محله‌ها با هزینه کمتر و سرعت بیشتر حل می‌شود.

آیت‌الله دری نجف آبادی خاطرنشان کرد: توسعه محله‌محور، الگویی کارآمد برای تمام شهرهای ایران است و اگر مردم از همان سطح کوچک محله، صاحب‌نظر و شریک در تصمیم‌گیری باشند، شاهد شکوفایی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خواهیم بود.

وی عنوان کرد: از مسئولان انتظار می‌رود تا بسترهای قانونی و تسهیلاتی را برای تسهیل این مشارکت‌ها فراهم کنند



 بازگشایی مجموعه ورزشی کارگران گچساران پس از ۵ سال تعطیلی
۲۱ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

بازگشایی مجموعه ورزشی کارگران گچساران پس از ۵ سال تعطیلی

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، ابراهیم مهرجو، مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت:مجموعه ورزشی چندمنظوره کارگران گچساران با حضور جمعی از ورزشکاران جامعه کارگری و کار و تولید، رسماً افتتاح و فعالیت خود را آغاز کرد.

وی بیان کرد: این مجموعه با هزار مترمربع فضای ورزشی و سالن الحاقی به مساحت ۴۰۰ مترمربع، شامل فضاهای اختصاص‌یافته به بدنسازی و کشتی است.

مهرجو ادامه داد: این سالن از سال ۱۳۹۹ تا ابتدای سال ۱۴۰۴ تعطیل بود که با پیگیری‌های مدیرکل و همچنین پیگیری و حمایت نماینده مردم گچساران و باشت و استاندار زمینه بازگشایی و فعال‌سازی مجدد آن فراهم شد.
در ادامه حتما بخوانید تعویض لوله‌های ۲۵ ساله چاه آب پاتاوه برای جبران افت ۱۰ لیتری دبی

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: اکنون این مجموعه در اختیار جامعه کارگری و تولید شهرستان گچساران قرار گرفته و امیدواریم با بهره‌برداری مناسب از این ظرفیت، گامی مؤثر در راستای توسعه ورزش کارگری، افزایش نشاط اجتماعی و ارتقای سلامت جامعه کار و تولید برداشته شود.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!
سایت خبر ورزشی

اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!

شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع را روشن کنیم؛ آیا در انتخاب بازیکنان تیم ملی، غیر از مسائل فنی، معیار و استاندارد دیگری هم وجود دارد یا نه؟
 سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست
مجله پیوست

سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست

ارائه خدمات آزمایشگاهی از طریق پلتفرم‌ها به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مجاز شد. کمیته تسهیل اقتصاد دیجیتال در رأی نهایی پرونده شکایت انجمن تجارت الکترونیک از سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد این خدمات، مشروط به صدور نسخه معتبر از سوی پزشک دارای صلاحیت و ثبت آن در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی، قابل ارائه است. براساس این رای
 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.
 از خانه‌های خالی تا صف متقاضیان؛ چرا بازار مسکن داده‌محور نیست؟
سایت افکارنیوز

از خانه‌های خالی تا صف متقاضیان؛ چرا بازار مسکن داده‌محور نیست؟

عضو کمیسیون عمران در مجلس دوازدهم تأکید کرد: تا زمان راه‌اندازی سامانه جامع عرضه و تقاضا، دستورالعمل‌های دولتی تنها مُسکن‌هایی موقتی برای صورت‌مسئله‌زدایی هستند.
 جو کنت: جنگ را دوچندان شدید ‌می‌کنیم
سایت اکوایران

جو کنت: جنگ را دوچندان شدید ‌می‌کنیم

کنت، رئیس سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا که در اعتراض به جنگ ایران از سمت خود استعفا کرده بود، هشدار داد حضور نظامی واشنگتن در منطقه، نیروهای آمریکایی را به «تله» برای تشدید جنگ تبدیل کرده و خواستار خروج فوری آنان از این درگیری شد.
 تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت
سایت دیدارنیوز

تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت

حمیدرضا خورشیدی، رئیس سازمان هواشناسی استان تهران گفت: تا امروز استقرار دمای گرم در استان تهران ادامه دارد. از روز جمعه به بعد نیز این شرایط تا حدی ماندگار خ...
 چطور با بودجه محدود برای فرزندانمان لوازم تحریر مدرسه بخریم؟
سایت نی نی بان

چطور با بودجه محدود برای فرزندانمان لوازم تحریر مدرسه بخریم؟

شروع سال تحصیلی برای خانواده‌ها معمولاً با یک فهرست بلند از وسایل موردنیاز همراه است؛ از دفتر و مداد و خودکار گرفته تا پاک‌کن، تراش، خط‌کش، جامدادی و وسایل تخصصی‌تر.
 محدودیت تردد در کندوان و تهران-شمال
سایت تابناک

محدودیت تردد در کندوان و تهران-شمال

رییس پلیس راه البرز از اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج - جالوس و آزادراه تهران - شمال در روز جمعه ٣٠ مرداد ماه جاری در محدوده این استان خبر داد.