قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

مطالبه خون‌خواهی رهبر شهید ادامه دارد؛ مسئولان با صراحت پیگیری کنند - تسنیم

نماینده ولی‌فقیه در لرستان بر مطالبه خون‌خواهی رهبر شهید تأکید کرد.
 مطالبه خون‌خواهی رهبر شهید ادامه دارد؛ مسئولان با صراحت پیگیری کنند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی در خطبه‌های نماز جمعه مصلای الغدیر خرم‌آباد با تأکید بر اینکه اسلام آشکارکردن عیوب پنهان دیگران را ممنوع می‌داند، گفت: مسلمان نباید در پی تجسس، غیبت، سرزنش یا افشا ضعف‌های دیگران باشد.

او افزود: اگر کسی عیوب مسلمان دیگری را آشکار کند، غیبت یا او را سرزنش کند، خداوند نیز عیوب او را آشکار خواهد کرد؛ حتی اگر آن عیب در خانه پنهان باشد.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان اینکه اگر نسبت داده‌شده دروغ، تهمت، همراه با اهانت یا تحقیر باشد، گناه آن سنگین‌تر خواهد بود، تصریح کرد: کسی که برای آشکار کردن عیب دیگری از خانه خارج می‌شود، از همان قدم نخست در مسیر جهنم گام برمی‌دارد.

شاهرخی تأکید کرد: اگر سبک زندگی اسلامی بر پایه کنترل زبان، چشم، دل و پرهیز از خواسته‌های حرام شکل بگیرد، بسیاری از پرونده‌های قضایی، اختلافات خانوادگی، اجتماعی، قومی و قبیله‌ای به حداقل خواهد رسید.

او با اشاره به پنجم مرداد، سالروز عملیات مرصاد، بیان کرد: حدود 70 نفر از بهترین فرزندان لرستان در نبرد با منافقین به شهادت رسیدند و شایسته است در دومین کنگره بزرگداشت شهدا، یاد و خاطره شهدای عملیات مرصاد به‌صورت ویژه گرامی داشته شود.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به نزدیک‌شدن اربعین حسینی، اظهار کرد: اقدامات مناسبی برای خدمت‌رسانی به زائران در داخل، مرزها و کشور عراق انجام شده و از همه دست‌اندرکاران قدردانی می‌شود.

شاهرخی ادامه داد: توصیه شده است امسال سفرهای اربعین کوتاه‌تر باشد و خانواده‌ها با زمان‌بندی مناسب و به‌صورت نوبتی در این سفر معنوی شرکت کنند تا حضور مردم در شهرها و محله‌ها نیز حفظ شود.

او با اشاره به تشییع پیکر امام شهید در تهران، قم، نجف، کربلا و مشهد، گفت: حضور میلیونی مردم در این مراسم نشان داد اندیشه، مبانی و تفکری که طی 47 سال تبیین شده، همچنان زنده است و این حضور گسترده، پیروزی جبهه حق را به نمایش گذاشت.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان توضیح دادک آنچه در بدرقه، وداع و تشییع به‌روشنی دیده شد، انسجام دو ملت ایران و عراق و آزادگان جهان در مطالبه خون‌خواهی از عاملان شهادت امام شهید، شهدا، کودکان، دانش‌آموزان، زنان و دختران بود.

شاهرخی با بیان اینکه مطالبه …



 آب‌وفاضلاب لرستان در هفته دولت؛ افتتاح 22 پروژه با اعتبار 850 میلیارد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

آب‌وفاضلاب لرستان در هفته دولت؛ افتتاح 22 پروژه با اعتبار 850 میلیارد - تسنیم

850 میلیارد تومان برای توسعه خدمات آب‌وفاضلاب لرستان در هفته دولت هزینه شد.

 ضرب شست پلیس لرستان بر پیکره سوداگران مرگ و سارقان - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ضرب شست پلیس لرستان بر پیکره سوداگران مرگ و سارقان - تسنیم

پلیس لرستان با اجرای طرح‌های مقابله با جرائم، 184 قاچاقچی و خرده‌فروش مواد مخدر را دستگیر کرد.

 افتتاح نخستین هتل چهار ستاره لرستان در هفته دولت - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

افتتاح نخستین هتل چهار ستاره لرستان در هفته دولت - تسنیم

الیگودرز و بروجرد میزبان 2 پروژه شاخص گردشگری لرستان خواهد بود.



سایت فرارو

صدای خجسته صدای واقعی خودم است

بومی‌سازی به سبک نتفلیکس
سایت فرارو

بومی‌سازی به سبک نتفلیکس

نتفلیکس نیز هرچند بعدها به سمت تولید انبوه حرکت کرد، اما موفقیت خود را مدیون تغییر یک پارادایم بود؛ اینکه پلتفرم، دیگر صرفا واسطه توزیع نیست، بلکه خود به استودیوی بزرگ تولید محتوا تبدیل می‌شود.
سایت ورزش ۳

زنگ خطر برای کشتی ایران به صدا درآمد!

چین در دوراهی، ایران در آزمون/ ترامپ می‌خواهد شبکه اقتصادی تهران - پکن را قطع کند
سایت فرارو

چین در دوراهی، ایران در آزمون/ ترامپ می‌خواهد شبکه اقتصادی تهران - پکن را قطع کند

پژوهشگر مسائل چین گفت: روز دی اقتصادی ترامپ، میزان تاب‌آوری روابط تجاری تهران و پکن را محک می‌زند و ایران باید به‌جای اتکا به حمایت مقطعی، به‌دنبال تعمیق پیوندهای اقتصادی و ایجاد منافع مشترک با چین باشد.
اعتراض عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت به اظهارات جدید محسن رضایی درباره توافق
سایت فرارو

اعتراض عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت به اظهارات جدید محسن رضایی درباره توافق

محمد عطریانفر گفت: برخی عزیزان، از جمله دبی شعام، اخیراً اظهاراتی مطرح کرده‌اند که دلالت بر نوعی تعارض دارد. به نظر من این تذکرات و تحلیل‌ها باید با دقت بیشتری مطرح شود.
پیمان جبلی به خط پایان رسید؟
سایت فرارو

پیمان جبلی به خط پایان رسید؟

هر زمان که موعد تغییر رئیس صداوسیما می‌رسد، برخی نام‌های ثابت نیز به‌عنوان کاندیداهای در اختیار گرفتن این پست به رسانه‌ها راه پیدا می‌کنند. در ۱۲ سال گذشته هیچ‌کدام از رؤسای صداوسیما دو دوره به کارشان ادامه ندادند.