قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

احیای تالاب انزلی بدون کنترل منشأ آلودگی پایدار نمی‌ماند - تسنیم

استاندار گیلان تاکید کرد: برنامه نجات تالاب باید پروژه‌ها، مسئولان، اعتبارات و زمان‌بندی را مشخص کند.
 احیای تالاب انزلی بدون کنترل منشأ آلودگی پایدار نمی‌ماند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، هادی حق‌شناس استاندار گیلان ظهر امروز در جلسه کارگروه احیای تالاب بین‌المللی انزلی که در سالن شهید انصاری استانداری گیلان برگزار شد، اظهار کرد: احیای این تالاب به برنامه‌ای جامع، هماهنگ، زمان‌بندی‌شده و متکی بر اقدامات اجرایی نیاز دارد و نمی‌توان با طرح‌های پراکنده و بدون تعیین مسئولیت دستگاه‌ها به نتیجه رسید.

وی با بیان اینکه محورهای اصلی نجات تالاب انزلی مشخص شده است، افزود: برنامه نهایی باید پروژه‌های اولویت‌دار، دستگاه متولی، منابع مالی موردنیاز، زمان اجرای هر طرح و شاخص‌های ارزیابی عملکرد را به‌صورت دقیق مشخص کند تا امکان پیگیری آن به‌عنوان یک سند اجرایی در سطح ملی فراهم شود.

استاندار گیلان، ورود فاضلاب‌های شهری، روستایی و صنعتی را از مهم‌ترین عوامل تهدیدکننده تالاب دانست و گفت: توسعه شبکه‌های جمع‌آوری فاضلاب، تکمیل تصفیه‌خانه‌ها، مدیریت اصولی پسماند، ساماندهی رودخانه‌های زرجوب و گوهررود، کنترل رسوبات، لایروبی و اجرای اقدامات حفاظتی باید در قالب برنامه‌ای واحد و هماهنگ دنبال شود.

حق‌شناس با اشاره به نقش جریان‌های آبی در حفظ پویایی اکولوژیکی تالاب بیان کرد: کاهش ورودی آب، سرعت رسوب‌گذاری و خشک‌شدن بخش‌هایی از تالاب را افزایش داده است؛ ازاین‌رو در کنار کنترل آلاینده‌ها، تأمین و حفظ جریان‌های ورودی آب نیز باید به‌طور جدی مورد توجه قرار گیرد.

وی بررسی و ارزیابی برنامه‌های گذشته را پیش‌شرط تدوین طرح جدید دانست و افزود: ادامه مسیرهای پیشین بدون آسیب‌شناسی، سنجش نتایج و تعیین اقدامات عملیاتی، نمی‌تواند به احیای مطلوب تالاب منجر شود، برنامه جدید باید براساس واقعیت‌های موجود تالاب، توان اجرایی دستگاه‌ها و اولویت‌های محیط‌زیستی تنظیم شود و از تکرار طرح‌هایی که به نتیجه عملی نرسیده‌اند، جلوگیری کند.

استاندار گیلان با اشاره به خسارت‌های واردشده به زیست‌بوم تالاب انزلی گفت: این تالاب یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های طبیعی گیلان و کشور است و کاهش زیستگاه‌های آب شیرین و آسیب‌دیدن محل‌های طبیعی تکثیر ماهیان، ضرورت اجرای فوری و جدی برنامه‌های احیایی را افزایش داده است.

حق شناس با تأکید …



 آمادگی منطقه آزاد انزلی برای ارتقای زیرساخت‌های کوی شهید رجایی
۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

آمادگی منطقه آزاد انزلی برای ارتقای زیرساخت‌های کوی شهید رجایی

مصطفی طاعتی‌مقدم، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی، در نشست با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر بندرکیاشهر، بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی برای رفع مشکل...

 اینفوگرافیک| پسماندهای کشاورزی؛ ضایعات برنج تا تولید کود و خوراک دام - تسنیم
۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

اینفوگرافیک| پسماندهای کشاورزی؛ ضایعات برنج تا تولید کود و خوراک دام - تسنیم

بخشی از پسماندهای کشاورزی گیلان، از شلتوک و کاه برنج، قابلیت تبدیل شدن به خوراک دام، کود و کمپوست را دارند.



سایت عصرایران

«استخر» دومین فیلم ۱۰۰ میلیاردی سال 405 شد

روزنامه شرق

ظفرقندی: دروغ می گویند دارو تحریم نیست

سیاه‌نمایی از ایران
روزنامه شرق

سیاه‌نمایی از ایران

در روزهای گذشته برنامه اینترنتی «‌آزاد» با محدودیت‌های قضائی مواجه شد و هم‌زمان طرحی در دستور کار مجلس قرار گرفت که به طرز شگفت‌آوری محدودیت‌های بی‌وجهی برای فعالیت‌های علمی کشور پدید می‌آورد.
نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟
روزنامه توسعه ایرانی

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟

نهال فرخی دونالد ترامپ این بار از یک روز نورماندی دیگر حرف می زند؛ نه در ساحل فرانسه و با سرباز و تانک، بلکه در اقتصاد ایران به
بازگشت آرام‌آرام«حجاب» به میدان تنش اجتماعی
روزنامه توسعه ایرانی

بازگشت آرام‌آرام«حجاب» به میدان تنش اجتماعی

سعیده علیپور چند ده نفر در ساحل میانکاله کنار هم ایستاده اند و زنجیره ای انسانی ساخته اند؛ نه برای حفاظت از تالاب یا اعتراض به
زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد
روزنامه توسعه ایرانی

زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد

رامتین موثق در روزهای پایانی هفته گذشته، خبری مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو پخش شد و این در حالی اتفاق افتاد که وزیر بهداشت و درمان به سختی مقابل این