قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

تعلیق پروازهای فرودگاه‌های جده و ریاض پس از حمله یمن به جیزان - تسنیم

فرودگاه‌های بین‌المللی جده و ریاض پس از حملات یمن به شهر جیزان تمام پروازهای خود را به حالت تعلیق درآوردند.
 تعلیق پروازهای فرودگاه‌های جده و ریاض پس از حمله یمن به جیزان - تسنیم
بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، فرودگاه‌های بین‌المللی جده و ریاض، امروز (شنبه) پس از حملهٔ موشکی و پهپادی نیروهای مسلح یمن به شهر جیزان در جنوب غرب عربستان، تمام پروازهای خود را به حالت تعلیق درآوردند.

این تعلیق که شامل پروازهای داخلی و بین‌المللی می‌شود، باعث معطلی صدها مسافر در سالن‌های ترانزیت و تأخیر گسترده در برنامهٔ پروازهای بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی شده است. حمله انتقام‌جویانه یمنی‌ها به عربستان

حملهٔ جدید نیروهای مسلح یمن به شهر جیزان در حالی رخ می‌دهد که یمن سال‌هاست تحت شدیدترین محاصرهٔ هوایی، دریایی و زمینی عربستان سعودی قرار دارد. این محاصره که از ابتدای جنگ در سال 1394 آغاز شده، ورود سوخت، دارو، مواد غذایی، تجهیزات پزشکی و سایر کالاهای اساسی را به شدت محدود کرده و میلیون‌ها یمنی را با بحران شدید انسانی و گرسنگی مواجه ساخته است.

نیروهای مسلح یمن بارها اعلام کرده‌اند که حملات موشکی و پهپادی به عمق خاک عربستان، پاسخی مشروع به تجاوز نظامی و محاصرهٔ همه‌جانبهٔ این کشور علیه یمن است. آن‌ها تأکید دارند که تا زمانی که محاصره ادامه داشته باشد و حملات ائتلاف سعودی به یمن متوقف نشود، عملیات‌های تلافی‌جویانه علیه اهداف نظامی و تأسیسات حیاتی عربستان نیز ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام/  



 کاخ سفید: مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی لغو شد

کاخ سفید: مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی لغو شد

رئیس جمهور آمریکا در توئیتی نوشت: هیچ مذاکره یا گفتگویی در حال انجام یا برنامه‌ریزی شده با جمهوری اسلامی ایران نیست.

 سی‌ان‌ان: از «نابودی ایران» تا تهدید عمان، بلوف‌های ترامپ دیگر اثر ندارد

سی‌ان‌ان: از «نابودی ایران» تا تهدید عمان، بلوف‌های ترامپ دیگر اثر ندارد

شبکه سی‌ان‌ان در تحلیلی نوشت که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، عمان را به‌دلیل مداخله در تلاش‌های واشنگتن در تنگه هرمز به بمباران تهدید کرده است؛ اما تکرار تهدیدهای مشابه و عقب‌نشینی‌های مکرر او، اعتبار هشدارهایش را زیر سوال برده است.

 چشم سوم کی‌یف در نبرد با مسکو

چشم سوم کی‌یف در نبرد با مسکو

اپراتورهای پهپاد روسی شب هنگام در حال استراحت بودند. خودروی سفید آنها در مسیر ورودی یک خانه کوچک در جنوب اشغالی اوکراین پارک شده بود. حدود ۳۰مایل آن‌طرف‌تر، دو اپراتور پهپاد اوکراینی کامیون خود را در میان انبوه درختان در کنار یک مزرعه پارک کرده و یک پهپاد متوسطِ مجهز به دو بمب را سرهم کردند. هدف آنها چه بود؟ اپراتورهای پهپاد روسی که در خواب بودند. تیم اوکراینی آن شب یک ابزار قدرتمند جدید در میدان نبرد داشت: تصاویر ماهواره‌ای پیشرفته که اطلاعات تقریبا بلادرنگ در مورد حرکات و مکان‌های نیروها ارائه می‌داد.

 حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

منابع خبری از حملات جدید ارتش رژیم صهیونیستی علیه چندین هدف در جنوب لبنان خبر می‌دهند.

 وضعیت اره‌ای ترامپ در جنگ با ایران

وضعیت اره‌ای ترامپ در جنگ با ایران

بخش تراژیک ماجرا برای ترامپ این است که تلاش می‌کند خاورمیانه را دوباره به وضعیت پیش از آغاز جنگ بازگرداند.

 رئیس جمهور حامی اصلی مذاکرات است

رئیس جمهور حامی اصلی مذاکرات است

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: وزیر امور خارجه ایران با بیان این که رئیس جمهور حامی ما در مسیر مذاکرات بود ابراز کرد که انتخاب آقای قالیباف پیشنهاد رئیس‌جمهور بوده است. سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران در یک برنامه تلویزیونی عنوان کرد: وقتی آمریکایی‌ها درخواست مذاکره را مطرح کردند، آقای پزشکیان معتقد بود باید به این [ ]

 اقدام خصمانه فرانسه علیه ۲ دیپلمات ایرانی

اقدام خصمانه فرانسه علیه ۲ دیپلمات ایرانی

وزیر خارجه فرانسه در واکنش به اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان «عناصر نامطلوب»، اعلام کرد که ۲ دیپلمات ایرانی در روزهای آیند...

 طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان - تسنیم

طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان - تسنیم

گروهی از نماینده‌های کنگره آمریکا قصد دارند طرحی برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ علیه عمان ارائه کنند.