قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

فراخوان سومین رویداد رسانه‌ای «حریم رسالت» در ایلام - تسنیم

رئیس سازمان بسیج رسانه استان ایلام از آغاز فراخوان سومین رویداد رسانه‌ای «حریم رسالت» (طنین) خبر داد.
 فراخوان سومین رویداد رسانه‌ای «حریم رسالت» در ایلام - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، جواد نظری در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار داشت: سومین دوره رویداد رسانه‌ای حریم رسالت موسوم به طنین، امسال با رویکردی متفاوت و با هدف تولید و انتشار هدفمند آثار رسانه‌ای و هنری پیرامون سبک زندگی اسلامی‌ـ‌ایرانی و همچنین تبیین جایگاه بانوان در جنگ تحمیلی سوم (جنگ شناختی و رسانه‌ای) برگزار می‌شود.

رئیس سازمان بسیج رسانه استان ایلام با بیان اینکه این رویداد بستری برای روایت‌گری صحیح از حضور بانوان در میدان‌های اجتماعی است، افزود: این جشنواره محورهای عملیاتی متعددی نظیر نقش زنان در پشتیبانی و خدمات امدادی، مدیریت هوشمندانه خانواده در شرایط بحرانی، سیره ایثارگری زنان شهید و خانواده‌های آنان، و همچنین حضور تخصصی آنان در عرصه‌های هنر، رسانه و ورزش را پوشش می‌دهد.

وی با تأکید بر اینکه یکی از اهداف اصلی این رویداد، سازماندهی فعالان برای مقابله با تحریف‌های رسانه‌ای دشمن است، افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند روایت دقیق از نقش‌آفرینی بانوان در جبهه جنگ شناختی هستیم و این رویداد فرصتی است تا این کنشگری‌ها در قالب آثار خلاقانه به تصویر کشیده شود.

نظری در خصوص شرایط فنی آثار نیز تصریح کرد: شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را در قالب‌های متنوعی نظیر گزارش‌های ویدئویی، مستندهای کوتاه، کلیپ، موشن‌گرافیک و پادکست به زبان‌های فارسی، عربی، انگلیسی، کردی و سایر زبان‌های بین‌المللی تولید و منتشر کنند.

 رئیس سازمان بسیج رسانه استان ایلام، گفت: مهلت ارسال آثار برای شرکت در این جشنواره تا 20 مردادماه 1405 تعیین شده است. علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام و بارگذاری لینک آثار منتشر شده خود در رسانه‌ها، خبرگزاری‌ها و شبکه‌های اجتماعی بین‌المللی (نظیر اینستاگرام، ایکس و یوتیوب)، به بخش جشنواره‌ها در پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بسیج رسانه استان ایلام مراجعه کنند.

وی خاطرنشان کرد: هیئت داوران در ارزیابی آثار، شاخص‌هایی نظیر کیفیت روایتگری، میزان اثرگذاری محتوا، گستره انتشار و تعامل مخاطبان را ملاک قرار خواهند داد. از تمامی خبرنگاران، تولیدکنندگان محتوا و کنشگران فرهنگی دعوت می‌شود با تولید آثاری جریان‌ساز در این رویداد مشارکت کنند.

انتهای پیام/180/ …