قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

روایت تسنیم از گرانی هزینه‌‌ درمان؛ بیمارستان‌های دولتی شلوغ تر شدند - تسنیم

رشد تعرفه‌های پزشکی قراربود بخشی از مشکلات نظام درمان را حل کند اما فقط به شلوغی بیمارستان‌های دولتی دامن زد.
 روایت تسنیم از گرانی هزینه‌‌ درمان؛ بیمارستان‌های دولتی شلوغ تر شدند - تسنیم

اجتماعی

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، راهروهای شلوغ، سالن‌های انتظار مملو از بیمار، صف‌های طولانی مقابل درمانگاه‌های تخصصی و همراهانی که از صبح زود برای گرفتن یک نوبت ویزیت یا پیدا کردن تخت خالی چشم‌انتظار مانده‌اند، اگر این روزها سری به بیمارستان‌های دولتی بزنید، با چنین تصاویری روبرو خواهید شد که شاید بیش از هر آمار و عددی گویای حال این روزهای نظام درمان کشور باشد. 

این ازدحام، تنها نتیجه افزایش بار بیماری‌ها نیست؛ بلکه حاکی از تغییر مسیر بیماران از بخش خصوصی به بیمارستان‌های دولتی است. بیمارانی که با جهش هزینه‌های درمان، دیگر توان پرداخت تعرفه‌های بخش خصوصی را ندارند و ناچارند خدمات مورد نیاز خود را در مراکز دولتی جست‌وجو کنند؛ مراکزی که حالا زیر بار مراجعات روزافزون، بیش از هر زمان دیگری تحت فشار قرار گرفته‌اند.

این تصویر، با آمارهای رسمی نیز تأیید می‌شود. تعرفه خدمات تشخیصی و درمانی در سال 1405 به طور متوسط 35 درصد افزایش یافت؛ تصمیمی که اعلام شد با این هدف گرفته می‌شود تا بخشی از مشکلات مالی نظام سلامت را برطرف کند و هدف آن نزدیک کردن تعرفه‌ها به هزینه واقعی ارائه خدمات، کاهش فشار مالی بر مراکز درمانی و ایجاد انگیزه بیشتر برای ارائه‌دهندگان خدمات سلامت عنوان شد اما چند ماه پس از اجرای تعرفه‌های جدید، پرسش مهمی پیش روی نظام سلامت قرار گرفته است؛ این افزایش تعرفه‌ها دقیقاً به نفع چه کسی تمام شد؟

رشد 45 درصدی مراجعه بیماران به بخش دولتی از تبعات افزایش هزینه‌های درمان

نگاهی به وضعیت امروز نظام بهداشت و درمان کشور، پاسخ امیدوارکننده‌ای به این پرسش نمی‌دهد. مردم بیش از گذشته از هزینه‌های درمان گلایه دارند و سهم پرداخت از جیب آن‌ها افزایش یافته است؛ بیمارستان‌ها همچنان از کمبود نقدینگی، تأخیرهای چندماهه بیمه‌ها در پرداخت مطالبات و مشکلات مالی سخن می‌گویند؛ کادر درمان نیز معتقدند افزایش تعرفه‌ها به معنای برقراری عدالت در نظام پرداخت نبوده است. در این میان، تنها اتفاقی که با آمار رسمی قابل مشاهده است، افزایش چشمگیر مراجعات به بیمارستان‌های دولتی است؛ مراجعاتی که به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، تنها در خردادماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 45 درصد افزایش یافته است.

نادر توکلی، رئیس …



 سقوط ون به ته دره جاده هراز / ۱۳ کشته و مصدوم
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سقوط ون به ته دره جاده هراز / ۱۳ کشته و مصدوم

روابط عمومی مرکز پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام کرد که بر اثر سقوط خودروی ون به دره در جاده هراز هفت نفر کشته و ۶ نفر دیگر مصدوم شدند.

 تولد نوزاد ۵ کیلوگرمی با زایمان طبیعی
۳ ساعت قبل / سایت برترینها

تولد نوزاد ۵ کیلوگرمی با زایمان طبیعی

روابط‌عمومی بیمارستان ثامن‌الحجج(ع) آران و بیدگل اعلام کرد: یک نوزاد با وزن ۵ کیلوگرم با زایمان طبیعی در بیمارستان متولد شد.​

 نوجوان خرم‌آبادی پس از احیای اولیه در استخر جان باخت
۳ ساعت قبل / سایت برترینها

نوجوان خرم‌آبادی پس از احیای اولیه در استخر جان باخت

یک نوجوان ۱۶ ساله عصر روز جمعه ۳۰ مرداد پس از غرق شدن در استخر کارگران خرم‌آباد با کمک نجات غریق از آب خارج و با حضور عوامل اورژانس ۱۱۵ احیا شد اما یک روز بعد در بیمارستان جان باخت.

 تصاویر: گرامیداشت «روز پزشک»
۴ ساعت قبل / سایت انتخاب

تصاویر: گرامیداشت «روز پزشک»

مراسم گرامیداشت «روز پزشک»، عصر شنبه (۳۱ مرداد ۱۴۰۵) با حضور «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور، «محمد رضا ظفرقندی» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سالن همایش‌ها...

 پزشکیان: باید از وضعیت «نه جنگ، نه صلح» خارج شویم
۵ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

پزشکیان: باید از وضعیت «نه جنگ، نه صلح» خارج شویم

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت خروج کشور از وضعیت «نه جنگ، نه صلح» گفت: قرار نیست در برابر دشمن ذلیلانه کوتاه بیاییم؛ می‌توان با قدرت، منطق و حفظ عزت، برای حل مشکلات و رسیدن به تفاهم تلاش کرد.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]