قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود - تسنیم

عفو بین‌الملل اظهار داشت هند پس از آغاز جنگ غزه هزاران محموله سلاح و تجهیزات نظامی به تل‌آویو ارسال کرده است.
 عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود - تسنیم

بین الملل

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، سازمان عفو بین‌الملل در گزارشی اعلام کرد که هند پس از آغاز جنگ غزه، دستکم 2 هزار و 596 محموله شامل سلاح، مهمات و قطعات سلاح و تجهیزات جنگی به رژیم صهیونیستی ارسال کرده است.

این نهاد، گزارش 42 صفحه‌ای خود را با عنوان «ساخت هند: تأمین سلاح و مهمات برای اسرائیل» منتشر کرد که انتقال محموله‌های نظامی از هفتم اکتبر 2023 تا 30 نوامبر 2025 را بررسی کرده است.

بر اساس این گزارش، پژوهشگران عفو بین‌الملل اطلاعات تجارتی مربوط به محموله‌های صادرشده را بررسی کرده‌اند. این نهاد اظهار داشت شرکت‌های هندی دستکم 390 هزار و 516 قطعه مربوط به سلاح‌های سبک نظامی، 564 هزار و 970 قطعه مرتبط با مهمات انفجاری و 298 وسیله نقلیه نظامی را به شرکت‌های صهیونیستی ارسال کرده‌اند.

عفو بین‌الملل افزود که رقم واقعی ممکن است بیش از این‌ها باشد زیرا اطلاعات برخی محموله‌ها نامشخص بوده و مواردی که کاربرد نظامی یا غیرنظامی آن‌ها مشخص نبوده، در بررسی نهایی شامل نشده است.

این سازمان در گزارش خود از نقش شماری از شرکت‌های هندی در تأمین تجهیزات نظامی برای رژیم صهیونیستی نیز یاد کرده است. به گزارش عفو بین الملل، شرکت «پی‌ال‌آر سیستمز» در سال‌های 2024 و 2025 بیش از 10 هزار قطعه مربوط به سیستم تغذیه مهمات مسلسل‌های «نگف» را به صنایع تسلیحاتی رژیم صهیونیستی صادر کرده است.

همچنین شرکت «کالیانی استراتژیک سیستمز» 9 هزار و 600 بدنه گلوله توپخانه 155 میلی‌متری را به صنایع نظامی رژیم صهیونیستی فرستاده و شرکت دولتی «مونیشنز ایندیا» نیز یک محموله شامل هزار گلوله انفجاری 155 میلی‌متری را به شرکت «البیت سیستمز» صادر کرده است.

عفو بین‌الملل تصریح کرده است برخی شرکت‌های دولتی هند نیز در انتقال تجهیزات نظامی، از جمله حسگرها و قطعات الکترونیکی مورد استفاده در نظارت، ردیابی و هدف‌گیری، نقش داشته‌اند.

این نهاد هشدار داد که ادامه انتقال سلاح در شرایطی که نگرانی‌ها درباره احتمال وقوع جنایت‌های جنگی، جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی در غزه مطرح شده، می‌تواند هند را با خطر همدستی در نقض قوانین بین‌المللی روبه‌رو کند.

عفو بین‌الملل از دولت هند خواست که انتقال مستقیم و غیرمستقیم سلاح، …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 بازگشت ترامپ به میز مذاکره با کره شمالی
سایت تابناک

بازگشت ترامپ به میز مذاکره با کره شمالی

توجه مجدد ترامپ به کره شمالی ممکن است نشان‌دهنده اشتیاق او برای به ثمر رساندن یک کودتای بزرگ در سیاست خارجی و تقویت تصویر خود به عنوان یک صلح‌طلب باشد، زیرا...
 عصر جدید سلاح‌های زیستی
روزنامه دنیای اقتصاد

عصر جدید سلاح‌های زیستی

دنیای اقتصاد: اکتشافات علمی پیشگامانه می‌توانند امکانات تحول‌آفرینی ایجاد کنند. آنها همچنین می‌توانند خطرات فاجعه‌باری ایجاد کنند.
 با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد
سایت جوان آنلاین

با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد

حسین الحاج حسن با اشاره به تثبیت قدرت ایران در منطقه گفت حزب‌الله با حمایت ایران، همچنان قاطعانه ایستاده است.
 ضد و نقیض گویی آمریکا؛ ترامپ دوباره مدعی مذاکره با ایران شد
سایت ایران آنلاین

ضد و نقیض گویی آمریکا؛ ترامپ دوباره مدعی مذاکره با ایران شد

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که به رغم ادعای پیروزی، در میدان نظامی و جنگ علیه ایران ناکام بوده است، بار دیگر ادعاهایش درباره برنامه هسته ای ایران و تنگه هرمز را تکرار و در اظهاراتی متناقض ادعا کرد: شاید در مقطعی مذاکراتی انجام شود.
 آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد
سایت هم میهن

آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد؛ رقمی بی‌سابقه که در شرایطی ثبت شده است که هزینه‌های دفاعی و برنامه‌های اجتماعی، در کنار بهره بدهی ناشی از کسری فزاینده، بخش بسیار بزرگی از مخارج دولت فدرال را به خود اختصاص داده‌اند.
 وزیر خارجه مصر: با ایران در تماس هستیم
سایت تابناک

وزیر خارجه مصر: با ایران در تماس هستیم

وزیر خارجه مصر با اشاره به تماس‌های قاهره با تهران درباره تحولات منطقه، اعلام کرد این رایزنی‌ها با هدف کاهش تنش و تقویت راهکارهای سیاسی و دیپلماتیک انجام می‌...
 سئول: کره‌شمالی احتمالا ۸۰ تا ۱۲۰ سلاح هسته‌ای دارد
سایت ایران آنلاین

سئول: کره‌شمالی احتمالا ۸۰ تا ۱۲۰ سلاح هسته‌ای دارد

وزیر دفاع کره‌جنوبی اعلام کرد برآوردهای معمول، شمار تسلیحات هسته‌ای کره‌شمالی را بین ۸۰ تا ۱۲۰ مورد نشان می‌دهد؛ رقمی به‌مراتب بالاتر از عدد ۵۷ سلاح هسته‌ای که رئیس‌جمهور آمریکا به‌تازگی مطرح کرده است.
 امارات چه چیزی را قربانی بازی تازه خود با ایران کرد؟
سایت نورنیوز

امارات چه چیزی را قربانی بازی تازه خود با ایران کرد؟

دعای شلیک موشک از سوی ایران و توقف مناسبات با تهران، در حالی از سوی امارات مطرح شده که مقام‌های ایرانی آن را رد کرده‌اند؛ همزمانی این ادعا با تحرکات تازه آمریکا، درباره انگیزه ابوظبی پرسش‌هایی جدی برمی‌انگیزد.