قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۴/۱۶

مراسم تشییع رهبر شهید در قم به پایان رسید - تسنیم

مراسم تشییع پیکر رهبر شهید و خانواده شهید ایشان به پایان رسید و پیکر شهدا برای تشییع درعراق به تهران منتقل شد.
 مراسم تشییع رهبر شهید در قم به پایان رسید - تسنیم



۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

بزرگداشت چهلم آقای شهید ایران در گلستان شهدای اصفهان فیلم - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، چهل روز از وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب گذشت؛ وداعی حماسی و باشکوه که در تاریخ این مرز و بوم ماندگار شد. لحظات پرشور بدرقه در تهران، قم، نجف، کربلا و مشهد مقدس همچنان در اذهان نقش بسته است و امروز در چهلمین روز تدفین آقای شهید ایران، مردم روزه‌دار اصفهان بار دیگر سنگ تمام گذاشتند و با حضور در آیین بزرگداشت اربعین رهبر مجاهد شهید در گلستان شهدای اصفهان، یاد و خاطره رهبر عزیز شهید را گرامی داشتند.

در این مراسم باشکوه، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران، به عنوان سخنران میهمان حضور یافت. ایشان با نگاهی به ابعاد نادر شخصیتی آن شهید بزرگوار، از زندگی‌ای گفت که دنیا با همه جاذبه‌هایش نتوانست یک لحظه آن را از مسیر حق منحرف کند.

در گلستان شهدای اصفهان، دلها یکی شد. مردمی که با حضور پرشور خود نشان دادند شهادت رهبر، اتحادشان را سست نمی‌کند، بلکه محکم‌تر از همیشه در مسیر روشنی که او ترسیم کرد، گام برمی‌دارند.

 

.

 

انتهای پیام/174  


۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

شبکه‌سازی مردمی راهبرد اصلی مقابله با جنگ ترکیبی دشمن است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رودسر، سردار عباس بایرامی رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس شامگاه پنج شنبه در مراسم اربعین رهبر شهید انقلاب در مسجد شهدای رودسر، با اشاره به شرایط کنونی کشور اظهار کرد: امروز در ایام اربعین، با شرایطی مواجه هستیم که دشمن یک جنگ ترکیبی چندلایه، پیچیده و برنامه‌ریزی‌شده را علیه جمهوری اسلامی طراحی کرده و در این مسیر تلاش کرده است قدرت‌های مختلف جهان را نیز با خود همراه کند.

وی با تشریح برنامه‌های دشمن علیه ملت ایران افزود: دشمن در حالی که در برخی عرصه‌ها ناچار به عقب‌نشینی شده است، اکنون چند امید را دنبال می‌کند که یکی از مهم‌ترین آنها، ایجاد فشار در داخل کشور و رساندن مردم به نقطه‌ای است که از فشارهای اقتصادی، مشکلات و ناامیدی به نقطه جوش برسند و در برابر نظام قرار گیرند.

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با بیان اینکه دشمن با فشارهای اقتصادی سنگین، محدود کردن مسیرهای تجاری و ایجاد اختلال در بازار داخلی و همچنین انتشار اخبار و اظهارات خاص، تلاش می‌کند فضای روانی جامعه را تحت تأثیر قرار دهد و مردم را نسبت به آینده کشور ناامید کند، تصریح کرد: بخش قابل توجهی از این اقدامات، جنگ روانی است و دشمن تلاش می‌کند با ایجاد محاصره اقتصادی و روانی، دستاوردهای بیش از چهار دهه گذشته را تحت تأثیر قرار دهد؛ اما تجربه این سال‌ها نشان داده اگر به نیروهای داخلی و ظرفیت‌های جمهوری اسلامی اعتماد کنیم، می‌توانیم از این شرایط عبور کرده و دشمن را به نقطه ناامیدی برسانیم.

شبکه‌سازی؛ یکی از مهم‌ترین راهبردهای مقابله با دشمن

بایرامی با اشاره به سیره امام حسن عسکری(ع) بیان کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات آن حضرت، شبکه‌سازی در سخت‌ترین شرایط سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و اعتقادی بود و نظام جمهوری اسلامی نیز باید از این تجربه برای شرایط امروز استفاده کند، امام حسن عسکری(ع) در اوج فشار، محاصره و محدودیت توانست شبکه‌ای از نیروهای شیعه ایجاد کند و همین شبکه‌سازی باعث شد جریان امامت و تشیع در شرایط دشوار نیز استمرار پیدا کند.

وی با اشاره به عملکرد رهبر شهید انقلاب در زمینه شبکه‌سازی گفت: رهبر شهید انقلاب در دوران خدمتشان با وجود مشغله‌های فراوان، ارتباط مستمری با اقشار مختلف جامعه از جمله شاعران، نویسندگان، فعالان قرآنی، دانشجویان، دانش‌آموزان، سیاسیون و بانوان برقرار کرده بودند و این ارتباط‌ها بر پایه اصولی بود که نظام اسلامی برای تقویت آن به آنها نیاز داشت، شبکه‌سازی راهبردی، یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که می‌تواند مجموعه ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی کشور را به یک جریان منسجم تبدیل کند.

تشییع رهبر شهید در عراق جلوه‌ای از عمق پیوند ملت‌ها بود

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حضور گسترده مردم عراق در مراسم تشییع رهبر شهید گفت: یکی از فعالان رسانه‌ای که سال‌ها در کشورهای مختلف از جمله اروپا و آفریقا فعالیت کرده بود، تشییع رهبر شهید در عراق را یکی از ویژه‌ترین تجربه‌های کاری خود عنوان کرده و به گفته این فعال رسانه‌ای، حجم ابراز احساسات مردم عراق در این مراسم به حدی گسترده بود که توصیف آن با کلمات دشوار است و حتی رسانه‌ها نیز نتوانستند این شکوه را به‌طور کامل منعکس کنند.

به گفته بایرامی، مردم عراق تا چند دهه قبل در جریان جنگ تحمیلی، به‌واسطه حکومت غاصب وقت این کشور در برابر ایران قرار گرفتند و هشت سال با ملت ایران جنگیدند، اما امروز همان مردم در مراسم تشییع رهبر شهید چنین حضور و ابراز محبتی نشان می‌دهند و این اتفاق، نتیجه یک شبکه‌سازی عمیق و راهبردی در طول سال‌هاست.

وی با بیان اینکه چنین پیوندی محدود به عراق نیست، افزود: اگر پیکر رهبر شهید برای تشییع به کشورهای دیگری مانند پاکستان، هند یا برخی کشورهای اروپایی می‌رفت، می‌توانستیم جلوه‌های مشابهی از این ارتباط اجتماعی و فرهنگی را مشاهده کنیم.

جنگ شناختی و رسانه‌ای، بخش مهم‌تر نبرد امروز است

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با اشاره به تحولات پس از شهادت رهبر شهید بیان کرد: دشمن تصور نمی‌کرد پس از این حادثه، چنین موجی از همبستگی و انسجام در جامعه شکل بگیرد و به همین دلیل بخشی از واکنش‌های آنان نشان‌دهنده شکست محاسباتشان بود.

بایرامی با تاکید بر اینکه بخشی از جنگی که امروز علیه ایران جریان دارد، جنگ نظامی و استفاده از موشک، پهپاد و جنگ الکترونیک است، اما بخش مهم‌تر نبرد در عرصه شناختی و رسانه‌ای در جریان است و نباید از این بخش غفلت کنیم، گفت: هر حلقومی که در جامعه سخن از اختلاف و تفرقه بگوید، در عمل به تقویت جبهه دشمن کمک می‌کند و باید مراقب بود اختلاف‌افکنی به ابزار دشمن برای تضعیف وحدت ملی تبدیل نشود.

حضور مردم در میدان؛ مهم‌ترین ظرفیت تربیتی کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور مردم در صحنه‌های مختلف اظهار کرد: مهم‌ترین مزیت حضور مردم در میدان، تنها بُعد سیاسی یا اجتماعی آن نیست، بلکه ظرفیت تربیتی آن اهمیت بیشتری دارد.

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با بیان اینکه در سال‌های اخیر بارها درباره نسل جدید و فاصله گرفتن آنها از برخی اصول و ارزش‌های انقلاب اسلامی صحبت شده است، اما وقتی همین نسل در میدان حاضر می‌شود و با شعارهایی مانند «لبیک یا خامنه‌ای» حضور خود را نشان می‌دهد، مشخص می‌شود که ظرفیت تربیتی جامعه همچنان زنده است، افزود: یکی از وظایف اصلی جامعه، خانواده، مدرسه، دانشگاه و حوزه‌های علمیه، تربیت صحیح نسل جدید است و حضور مردم در این مقاطع می‌تواند به‌عنوان یک فرصت تربیتی بزرگ مورد استفاده قرار گیرد.

بایرامی با اشاره به فشارهای دوران امام حسن عسکری(ع) اظهار کرد: فشار شدید حکومت وقت بر آن حضرت به این دلیل بود که حاکمان می‌دانستند مسئله مهدویت و ظهور منجی، ظرفیت بزرگی برای ایجاد تحول در جامعه اسلامی دارد.

به گفته وی، امروز نیز برخی مقامات رژیم صهیونیستی در اظهارات خود تلاش کرده‌اند مقابله با جمهوری اسلامی را در چارچوب جلوگیری از ظهور حضرت مهدی(عج) تبیین کنند و این نشان می‌دهد موضوع مهدویت و انتظار، در تحلیل دشمنان نیز جایگاه ویژه‌ای دارد.

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با اشاره به باور منجی‌گرایی در ادیان و مکاتب مختلف بیان کرد: انتظار منجی در میان ادیان مختلف وجود دارد، اما در مکتب تشیع این اعتقاد با دلایل و مستندات روشن و با معرفی دقیق حضرت مهدی(عج) دنبال می‌شود.

وی با اشاره به تحلیلی درباره ظرفیت‌های شیعه گفت: برخی تحلیلگران معتقدند شیعه از دو بال «انتظار» و «شهادت» برخوردار است؛ انتظاری که جامعه را در حالت آمادگی و حرکت نگه می‌دارد و فرهنگ شهادت که مردم را در میدان حاضر می‌کند.

انتهای پیام/  




 بیت‌کوین آماده جهش بیشتر قیمت است؟
۵۹ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

بیت‌کوین آماده جهش بیشتر قیمت است؟

صندوق‌های قابل معامله در بورس بیت‌کوین (ETF) آمریکا، ۵۱۷.۲ میلیون دلار ورود خالص سرمایه ثبت کردند که بیشترین میزان سرمایه‌گذاری روزانه در این صندوق‌ها از چهارم ماه مه تاکنون محسوب می‌شود.

 قیمت جهانی طلا؛ امروز جمعه 30 مرداد 1405
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت جهانی طلا؛ امروز جمعه 30 مرداد 1405

آخرین قیمت طلا در بازار جهانی اعلام شد.

 گزارش وال‌استریت ژورنال از فشار تدریجی امارات بر ایران| محدودیت‌ها برای بازدارندگی از حملات به کشتی‌ها
۲۵ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

گزارش وال‌استریت ژورنال از فشار تدریجی امارات بر ایران| محدودیت‌ها برای بازدارندگی از حملات به کشتی‌ها

یک رسانه آمریکایی نوشت که امارات در حال حاضر به دنبال قطع کامل روابط اقتصادی و سیاسی با تهران نیست.

 دامن‌های پولکی؛ درخشش جسورانه‌ای که هر روز محبوب‌تر می‌شود - چی بپوشم
۵۲ دقیقه قبل / سایت چی بپوشم

دامن‌های پولکی؛ درخشش جسورانه‌ای که هر روز محبوب‌تر می‌شود - چی بپوشم

دامن‌های پولکی دیگر فقط برای مهمانی‌های شبانه نیستند. این آیتم‌های درخشان، کم‌کم وارد استایل‌های روزمره و نیمه‌رسمی شده‌اند.

 درخواست بریتانیا و چند کشور متحد اسرائیل برای توقف شهرک‌سازی ای۱
۳۴ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

درخواست بریتانیا و چند کشور متحد اسرائیل برای توقف شهرک‌سازی ای۱

رهبران بریتانیا، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، نروژ و هلند در یک بیانیه مشترک، تصمیم دولت اسرائیل برای انتشار مناقصه‌های ساخت و ساز مربوط به پروژه شهرک ساز...

 قالیباف: روابط اقتصادی ایران و عراق نیازمند نقشه راه است
۴۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

قالیباف: روابط اقتصادی ایران و عراق نیازمند نقشه راه است

رئیس مجلس شورای اسلامی، امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: توسعه روابط دوجانبه ایران و عراق با نقشه راه دقیق می‌تواند در منطقه و بر کشورهای اسلامی به ویژه عربی اثر بگذارد.