
استانها
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، با تشدید ناپایداریهای جوی و افزایش سرعت وزش باد در سواحل مازندران، مدیریت بحران استان نسبت به خطرات احتمالی برای شناگران، شناورهای سبک و تأسیسات دریایی هشدار داد و خواستار آمادگی دستگاههای مسئول شد.
حسینعلی محمدی مدیرکل بحران مازندران با صدور هشدار نسبت به مواج و طوفانی شدن دریای خزر در روزهای آینده، از شهروندان، گردشگران و فعالان دریایی خواست از هرگونه فعالیت پرخطر در دریا خودداری کنند.
وی با اشاره به صدور هشدار هواشناسی دریایی سطح نارنجی شماره 7 اعلام کرد: از صبح دوشنبه 5 مردادماه تا صبح چهارشنبه 7 مردادماه 1405، دریای مازندران با افزایش ارتفاع موج و وزش باد شدید مواجه خواهد شد.
به گفته محمدی، بر اساس پیشبینیهای هواشناسی، با شمالی شدن جریان هوا و عبور موج از تراز میانی جو، سرعت وزش باد در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان به 15 تا 17 متر بر ثانیه خواهد رسید و ارتفاع امواج در برخی مناطق تا 3.2 متر افزایش مییابد.
مدیرکل بحران استانداری مازندران افزود: …












