قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

هم‌افزایی کارخانه‌ها و دانشگاه‌ها برای ارتقای کشت چغندرقند - تسنیم

رئیس مرکز تحقیقات صنایع قند ایران بر پیوند دانش علمی و تجربه کشاورزان برای عبور از چالش‌های تولید تأکید کرد.
 هم‌افزایی کارخانه‌ها و دانشگاه‌ها برای ارتقای کشت چغندرقند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، علی اکبر عابدینی رئیس مرکز تحقیقات صنایع قند ایران در همایش تخصصی چغندرقند که با هدف ارتقای بهره‌وری در صنعت قند در شیراز برگزار شد، بر ضرورت پیوند میان یافته‌های علمی و تجربیات سنتی کشاورزان برای مقابله با چالش‌های تولید تأکید و اظهار کرد: افزایش تولید نباید از طریق گسترش سطح زیر کشت، بلکه تنها از مسیر افزایش راندمان در هر هکتار و بهبود کیفیت محصول امکان‌پذیر است.

وی افزود: رسالت اصلی مرکز بررسی، تحقیق و آموزش صنایع قند، فراتر از برگزاری کلاس‌های آموزشی ساده، ایجاد یک پل ارتباطی مؤثر میان پژوهش، آموزش، مزرعه و کارخانه تعریف شد. هدف از این رویکرد، ساده‌سازی و کاربردی کردن یافته‌های علمی برای بهره‌برداران است تا دستاورد‌های علمی مستقیماً در کیفیت و کمیت محصول نهایی در مزرعه مشاهده شود.

رئیس مرکز تحقیقات صنایع قند ایران اظهار کرد: یکی از محور‌های اصلی بحث در این همایش، تغییر نگرش از تولید مبتنی بر سطح به تولید مبتنی بر راندمان بود.

عابدینی با توجه به محدودیت منابع عنوان کرد: هدف اصلی باید استحصال چغندری با عیار بالاتر و راندمان بیشتر در هر هکتار باشد. این رویکرد نه تنها سودآوری کشاورز را تضمین می‌کند، بلکه با افزایش بازدهی کارخانه‌ها، منافع ملی را نیز در پی خواهد داشت.

وی افزود: موفقیت در مرحله برداشت، مستقیماً به مدیریت صحیح در مراحل کاشت و داشت بستگی دارد. انتخاب بذر مناسب، مدیریت تغذیه، آبیاری دقیق و کنترل علمی آفات و بیماری‌ها، از جمله اقداماتی است که بدون آموزش و اجرای اصول علمی، نمی‌توان به ظرفیت واقعی آنها دست یافت.

وی همکاری نزدیک میان مرکز تحقیق و آموزش صنایع قند، کارخانجات، تولیدکنندگان بذر، دانشگاه‌ها و سازمان جهاد کشاورزی برای انتقال آخرین دستاورد‌های علمی از معرفی ارقام جدید تا روش‌های نوین مدیریت کشت را ضروری دانست.

رئیس مرکز تحقیقات صنایع قند ایران گفت: تنها با تطبیق تجربه ارزشمند کشاورزان با دانش روز و فناوری‌های نوین، می‌توان از بحران کمبود مواد اولیه عبور کرد و پایداری صنعت قند را تضمین کرد.

کاهش 50 درصدی مصرف آب در کشت چغندر

کاووس همتی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی فارس …





 پیمان مکه، بازتعریف روابطی فراتر از مناسبات منطقه‌ای - دیپلماسی ایرانی

پیمان مکه، بازتعریف روابطی فراتر از مناسبات منطقه‌ای - دیپلماسی ایرانی

قابل درک است که تحلیلگران به سرعت در تلاش هستند تا انگیزه محرک پشت این اعلامیه را ارزیابی کنند. آیا این یک واکنش منطقه ای...

 آخرین خبر درباره قیمت چهارم بنزین

آخرین خبر درباره قیمت چهارم بنزین

اقتصادنیوز: سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید چند طرح توسط معاون انرژی رئیس‌جمهور و شرکت ملی پالایش و پخش با کمیسیون انرژی در میان گذاشته شده و در حال بررسی هستند، اما فعلاً افزایش قیمت در نرخ چهارم منتفی است.

 انتشار برای اولین بار؛ تصاویری از سخنرانی رهبر شهید در حرم امام رضا(ع)

انتشار برای اولین بار؛ تصاویری از سخنرانی رهبر شهید در حرم امام رضا(ع)

 تصاویری از سخنرانی رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر امام رضا(ع) برای اولین بار منتشر شد.

 تصاویر تخریب ساختمان ده طبقه غیرمجاز در میگون

تصاویر تخریب ساختمان ده طبقه غیرمجاز در میگون

عملیات اجرای حکم قطعی دادگاه برای قلع‌وقمع و اعاده به وضع سابق یک ساختمان ده طبقه و سی واحدی غیرمجاز در زمینی به مساحت 3650 متر مربع در پلاک بیست منطقۀ میگون...

 نشت «شبانه» نفت از هرمز؟ | آخرین خبر

نشت «شبانه» نفت از هرمز؟ | آخرین خبر

اکو ایران/متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست حتی اگر ترامپ حاضر باشد منتظر بماند تا جنگ اقتصادی‌اش ایران را به زانو درآورد، یک متغیر سوم نیز وجود دارد: تهران می‌تواند واکنش نشان دهد. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، هشدار داد هر کشوری که «هر نوع راه ن

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت برای تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت برای تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.