قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

بازگشت طلایی «حاج علی کشفیا»، سرپرست تیم ملی والیبال نشسته به خانه - تسنیم

جانباز سرافراز «حاج علی کشفیا»، سرپرست تیم ملی والیبال نشسته پس از کسب مدال طلا توسط تیم، به محل کار بازگشت.
 بازگشت طلایی «حاج علی کشفیا»، سرپرست تیم ملی والیبال نشسته به خانه - تسنیم



۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

دیدار معاون رئیس‌جمهور با خانواده شهید خطیب در قم - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سیدمحمد موسوی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، عصر پنجشنبه 29 مردادماه 1405، در ادامه سفر یک‌روزه خود به شهر قم که در آستانه هفته دولت انجام شد، با همراهی اکبر بهنام‌جو، استاندار قم، در منزل شهید حجت‌الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب، وزیر شهید اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، حضور یافت و با خانواده این شهید والامقام دیدار و گفت‌وگو کرد.

شهید حجت‌الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، در جریان جنگ 40روزه و بر اثر حملات دشمنان متجاوز آمریکایی ـ صهیونیستی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

در این دیدار، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم و مشاور استاندار قم در امور ایثارگران نیز حضور داشتند.

سیدمحمد موسوی در این دیدار، خطاب به فرزند شهید سید اسماعیل خطیب، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این شهید والامقام اظهار کرد: رئیس جمهور از بنده خواستند که در سفر به قم حتماً با خانواده جنابعالی دیدار کنم و یاد و خاطره شهید سید اسماعیل خطیب، وزیر شهید اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، را گرامی بدارم و با حضور در منزل این شهید، ادای احترام کنم.

وی افزود: دیدار با خانواده‌های معظم شهدا و تکریم آنان، وظیفه‌ای ارزشمند و فرصتی برای ادای احترام به مقام والای شهیدان و قدردانی از صبر و فداکاری خانواده‌های آنان است.

در ادامه این دیدار، خانواده شهید سید اسماعیل خطیب نیز به بیان خاطراتی از آن شهید والامقام پرداختند و درباره برخی مسائل و موضوعات مرتبط با خانواده شهید گفت‌وگو و تبادل نظر شد.

 اکبر بهنام‌جو، استاندار قم، نیز در این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره شهید حجت‌الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب، بر ضرورت تداوم تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت مجاهدت‌های شهدای والامقام انقلاب اسلامی تأکید کرد.

انتهای پیام/  


۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

انتقام خون شهدای ما قابل معامله و کوتاه‌آمدن نیست - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، روح‌الله متفکرآزاد، عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر، در حاشیه مراسم گرامیداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید که در مصلی امام خمینی(ره) تبریز برگزار شدر گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم د، با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی و جایگاه رهبر شهید اظهار داشت: رهبر شهید،یک رهبر حکیم، دانشمند، فاضل، عالم، متقی و آشنا با علم روز و علوم دینی بود و در کنار این ویژگی‌ها، اخلاق، تفکر پیشرفت و نگاه تمدنی داشت.

وی افزود: رهبر شهید شخصیتی بود که عدالت را دنبال می‌کرد، روح معنویت را در جامعه تزریق کرد و ایران را به سمت پیشرفت، تعالی و تمدن‌سازی حرکت داد؛ شخصیتی که مردم با او احساس عشق و دلبستگی می‌کردند و او را همچون پدر و امام جامعه خود می‌دانستند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شهادت، برازنده چنین شخصیت بزرگی بود، گفت: خداوند شهادت را نیز نصیب این شخصیت نازنین کرد و به نظرم مهم‌ترین چیزی که این امام شهید به ما و حتی به دنیا عرضه کرد، این بود که امروز دنیا به این فکر می‌کند که اگر نایب امام زمان(عج) چنین شخصیتی است، خود امام زمان(عج) چگونه خواهد بود.

متفکرآزاد با تأکید بر ماندگاری محبت و دلبستگی مردم به رهبر شهید تصریح کرد: این عشق و محبت ماندگار است و تا ابد ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه درباره موضوع انتقام خون رهبر شهید و شهدای مقاومت نیز اظهار داشت: انتقام امام شهید ما و دیگر شهدای ما یک موضوع است و مسئله انتقام کلی، اخراج آمریکا از منطقه و فتح قدس نیز در جای خود قرار دارد، اما ما یک مطالبه و انتقام مشخص نیز داریم که همان قصاص است.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: قصاص خون شهدا امری است که نمی‌توان درباره آن معامله کرد و از آن کوتاه آمد. ممکن است برخی اقدامات را نتوانیم اعلام کنیم یا درباره جزئیات آن صحبت کنیم، اما ان‌شاءالله این اقدامات در حال انجام است.

متفکرآزاد افزود: آزادگان جهان و ما نیز ان‌شاءالله تحقق این هدف را دنبال خواهیم کرد و بسیار امیدوارم کسانی که در جنایت علیه شهدای ما نقش داشتند، فرصت رسیدن به مرگ طبیعی را پیدا نکنند.

انتهای پیام/  




 امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران
۳ ساعت قبل / سایت جماران

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

در حالی که دولت دونالد ترامپ از آغاز مرحله‌ای کم‌سابقه از فشار اقتصادی علیه ایران سخن می‌گوید، امارات متحده عربی به یکی از مهم‌ترین بازیگران این راهبرد تبدیل شده است. محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملاً نبندد.

 در روز چهلم جنگ سوم چه گذشت؟/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا: اگر حداکثر فشار اقتصادی را علیه ایران اعمال کنیم، احتمالا شاهد ازسرگیری گسترده جنگ نخواهیم بود/ عمان: عبور ایمن از تنگه هرمز به امنیت و شکوفایی کل منطقه مرتبط است
۳ ساعت قبل / سایت انتخاب

در روز چهلم جنگ سوم چه گذشت؟/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا: اگر حداکثر فشار اقتصادی را علیه ایران اعمال کنیم، احتمالا شاهد ازسرگیری گسترده جنگ نخواهیم بود/ عمان: عبور ایمن از تنگه هرمز به امنیت و شکوفایی کل منطقه مرتبط است

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...

 سکته مغزی چقدر درمان می‌شود؟
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

سکته مغزی چقدر درمان می‌شود؟

نایب‌رئیس انجمن سکته مغزی ایران با تأکید بر ضرورت توسعه درمان‌های حاد سکته مغزی گفت: در حال حاضر حدود ۵ درصد بیماران سکته مغزی در کشور درمان ترومبولیز دریافت می‌کنند.

 خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!
۴ ساعت قبل / سایت سیتنا

خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!

تداوم خاموشی‌ها و نوسان برق، علاوه بر اختلال در زندگی روزمره، خطر آسیب به لوازم خانگی و تحمیل هزینه‌های سنگین به خانوارها را افزایش داده است؛ در حالی که با وجود

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!
۷ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: مهدی تارتار همه را غافلگیر کرده است. آن چیزی که در ذهن اکثر فوتبالی‌ها از تارتار به یادگار مانده با چیزی که این روزها می‌بینیم از زمین تا آسمان متفاوت است. یک فوتبال ترکیبی و رو به جلو که پرسپولیسیها را یاد خاطرات خوب گذشته می‌اندازد، البته که قرعه هم فعلا با‌ او یار بوده هرچند برای قضاوت دقیق‌تر باید صبر بیشتری به خرج داد.دو: در بین تیمهای مدعی پرسپولیس کاملترین اسکواد را دارد، آنها یک پیش فصل عالی را در نقل و انتقالات و اردوی آماده‌سازی پشت سر گذاشتند و همین برای یک شر ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,مهدی تارتار,اوستون اورونوف,مهدی تیکدری,مجید عیدی,محمد عمری,تیوی بیفوما,محمد خدابنده‌لو,پیشنهاد سردبیر

 واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۳ ساعت قبل / روزنامه تعادل

واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ یارانه نقدی مردادماه ۱۴۰۵ برای خانوارهای مشمول دهک‌های چهارم تا نهم به حساب سرپرستان خانوار واریز شد. این مرحله از پرداخت، پس از ا...