قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۱

آیت‌الله عاملی: دوقطبی‌سازی جامعه، چراغ سبز به دشمن است - تسنیم

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل گفت: حفظ انسجام ملی مهم‌ترین نیاز امروز کشور و ملت و انقلاب است.
 آیت‌الله عاملی: دوقطبی‌سازی جامعه، چراغ سبز به دشمن است - تسنیم
استانها

به گزارش خبرنگار تسنیم از اردبیل، آیت‌الله سیدحسن عاملی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، در تجمع شبانه مردم این شهر در میدان بیعت، با اشاره به سابقه طولانی آمریکا در براندازی دولت‌های مستقل، اظهار داشت: آمریکای جنایتکار در سرنگونی دولت‌های مشروع سابقه‌ای دیرینه دارد و در این میان تنها نظامی که با اقتدار در برابر زیاده‌خواهی و قلدرمآبی آمریکا ایستاده، جمهوری اسلامی ایران است.

وی افزود: هر کشوری که برخلاف منویات آمریکا حرکت کند، هدف فشار، تهدید و حذف از معادلات قدرت قرار می‌گیرد؛ همان‌گونه که در جریان بهار عربی، دشمن با انحراف حرکت‌های ضداستبدادی، اهداف خود را در منطقه غرب آسیا دنبال کرد.

امام جمعه اردبیل با اشاره به اقتدار ملت ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تصریح کرد: قدرت عظیم ملت ایران همواره مانع تحقق اهداف شوم دشمنان شده است و آنان با وجود به راه انداختن جنگ مستقیم، تحریم‌های گسترده، تهدید، ترور و بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های خود و همراهی ارتجاع عرب، نتوانسته‌اند جمهوری اسلامی را وادار به تسلیم کنند.

آیت‌الله عاملی تأکید کرد: قدرت جمهوری اسلامی، قدرتی متکی به مردم و توان داخلی است و هیچ وابستگی به شرق و غرب ندارد. ملت ایران با حفظ استقلال و حاکمیت ملی خود توانسته در برابر فشارها و هیاهوی نظام سلطه ایستادگی کند.

وی ادامه داد: ملت ایران بدون هراس از جنگ، محاصره و تهدید، در سخت‌ترین شرایط اقتصادی، فرهنگی و سیاسی مقاومت کرده است، در حالی که برخی کشورها تنها با یک تلنگر غرب از هم فروپاشیده‌اند.

نماینده مردم اردبیل در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به ناکامی دشمن در محاصره اقتصادی و فشارهای فناورانه، دارویی و روانی علیه ملت ایران، گفت: این ملت نه‌تنها تسلیم دشمن نشده، بلکه در برابر سنگین‌ترین جنگ ترکیبی و عملیات روانی نیز عزت و اقتدار خود را حفظ کرده است.

وی افزود: آمریکا برای مهار جمهوری اسلامی هزینه‌های افسانه‌ای صرف کرده و لشکری عظیم از ظرفیت‌های سیاسی، رسانه‌ای و امنیتی را به میدان آورده است، اما جمهوری اسلامی در طول 47 سال گذشته همه فشارهای اقتصادی، جنگ روانی، توطئه‌های سیاسی و همراهی ارتجاع عرب را با صلابت پشت سر گذاشته و همچنان مقتدرانه در میدان ایستاده است.

آیت‌الله عاملی با اشاره به حوادث جنگ 12 روزه، اظهار داشت: در فاصله این جنگ با جنگ رمضان، برخی جریان‌های سیاسی داخلی با صدور بیانیه‌هایی تلاش کردند رهبر شهید را به نوشیدن جام زهر وادار کنند، اما هوشیاری ملت ایران، اقتدار نیروهای مسلح و ایستادگی نظام، همه اهداف شوم آنان را ناکام گذاشت.

وی با اشاره به تلاش اتاق فکر دشمن برای تضعیف روحیه ملت ایران، خاطرنشان کرد: کسانی که روزی شعار «نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران» سر می‌دادند، امروز باید از این فریب تاریخی و هم‌صدایی با طراحی دشمن شرمسار باشند.

امام جمعه اردبیل حفظ وحدت و انسجام ملی را ضرورتی راهبردی دانست و تصریح کرد: هر کس انسجام ملی را مخدوش کند، در عمل به دشمن جرأت داده و بی‌تردید در جنایت‌های دشمنان ملت ایران شریک خواهد بود.

وی تأکید کرد: دامن زدن به اختلافات، ایجاد دوقطبی در جامعه و تلاش برای فروپاشی انسجام ملی در شرایط کنونی بوی خون می‌دهد و نباید عده‌ای با این انحراف‌ها برای دشمن چراغ سبز نشان دهند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اقتدار جمهوری اسلامی در حفظ تمامیت ارضی و وحدت سرزمینی کشور، گفت: هرچند دشمن با جنگ روانی تلاش می‌کند ملت ایران را مأیوس و منفعل نشان دهد، اما حفظ سنگر خیابان و حضور مستمر مردم در تجمعات شبانه، کمتر از عبادت و عزاداری برای حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در ایام اربعین نیست.

آیت‌الله عاملی در پایان با اشاره به تحولات منطقه، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران با اقتدار در تنگه هرمز در برابر زیاده‌خواهی دشمن ایستاده است و به مسئولانی که باب مذاکره را گشوده‌اند، اعلام می‌کنیم که امروز بیش از هر زمان دیگر باید بر اخراج آمریکا از منطقه تأکید و پافشاری شود.

انتهای پیام/  



 انتصابات و تغییرات مدیریتی در قوه قضائیه

انتصابات و تغییرات مدیریتی در قوه قضائیه

آرمان امروز : معاون اول قوه قضائیه از اعمال تغییرات مدیریتی در این قوه خبر داد و جزئیات انتصابات و جابه‌جایی‌های جدید در مجموعه دستگاه قضایی را اعلام کرد. حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی معاون اول قوه قضائیه، تغییرات و انتصابات جدید در این قوه را اعلام کرد. معاون اول قوه قصاییه همچنین گفت: تغییر رئیس [ ]

 چاه تنگوی قشم؛ سورپرایزی که زیر بمب سنگرشکن خاک شد | آخرین خبر

چاه تنگوی قشم؛ سورپرایزی که زیر بمب سنگرشکن خاک شد | آخرین خبر

اعتماد/متن پیش رو در اعتماد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست بیش از ۶۰ خانه در حمله به چاه‌تنگوی قشم آسیب دیدند براساس اعلام نیویورک‌تایمز ارتش ایالات متحده یک خانه مسکونی را در محله «چاه تنگو» شهر قشم هدف یک بمب سنگرشکن 2 هزار پوندی قرار داده است نیره خادمی| چند روز پیش از آن س

 آیا صندوق‌های طلا می‌توانند وثیقه بانکی باشند؟

آیا صندوق‌های طلا می‌توانند وثیقه بانکی باشند؟

یکی از چالش‌های جدی نظام تامین مالی کشور، مساله وثایق بانکی است. بسیاری از متقاضیان تسهیلات، به‌ویژه صاحبان کسب‌وکار و تولیدکنندگان، ممکن است توان بازپرداخت مناسبی داشته باشند، اما به دلیل نداشتن وثایق سنتی مانند ملک، عملا امکان دسترسی آسان به منابع بانکی را از دست بدهند. از سوی دیگر، بانک نیز نمی‌تواند بدون اطمینان از کیفیت و قابلیت نقدشوندگی وثیقه، ریسک اعطای تسهیلات را بپذیرد.

 قتل پدر، مادر و برادر همسر با اسلحه

قتل پدر، مادر و برادر همسر با اسلحه

مردی که مادر، پدر و برادر همسرش را با شلیک گلوله در شهرستان نور کشته بود دستگیر شد.

 ضرورت تغییر در سیاستگذاری صنعتی

ضرورت تغییر در سیاستگذاری صنعتی

معاون برنامه‌ریزی و توسعه محیط کسب‌وکار و رئیس کمیته بهره‌وری وزارت صنعت، معدن و تجارت با هشدار نسبت به آغاز پدیده «صنعت‌زدایی» در کشور گفت: تداوم رویکرد فعلی در مواجهه با ناترازی انرژی، مشکلات ارزی و نقدینگی می‌تواند بخش تولید را بیش از پیش تحت فشار قرار دهد و همه باید برای جلوگیری از این روند دست به دست هم دهند.

 تفریح میلیاردی یا بازسازی بنادر؛ وزارت راه کدام را انتخاب کرد؟ / بندر شهید رجایی قربانی صندلی‌های لوکس شد!

تفریح میلیاردی یا بازسازی بنادر؛ وزارت راه کدام را انتخاب کرد؟ / بندر شهید رجایی قربانی صندلی‌های لوکس شد!

در حالی که اولین زن وزیر راه سعی دارد با شعارهای اعداد واقعی و حمایت از دهک‌های پایین چهره‌ای مصلحی از خود ترسیم کند، واقعیت‌های میدانی از ده‌ها تغییر مدیریت...

 متن کامل طرح مقابله با نفوذ بیگانگان / از منع گفتگو با رسانه‌های خارجی تا محدودیت در همکاری‌های علمی / تولید اثر فرهنگی برخلاف دستاوردهای انقلاب، جریمه دارد

متن کامل طرح مقابله با نفوذ بیگانگان / از منع گفتگو با رسانه‌های خارجی تا محدودیت در همکاری‌های علمی / تولید اثر فرهنگی برخلاف دستاوردهای انقلاب، جریمه دارد

متن کامل گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در خصوص طرح مقابله با نفوذ بیگانگان منتشر شد.

 نفت در بن‌بست دیپلماسی | آخرین خبر

نفت در بن‌بست دیپلماسی | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست قیمت نفت برنت روز سه‌شنبه ۱۸ ماه اوت برای سومین روز متوالی افزایش یافت و از مرز ۹۱ دلار در هر بشکه عبور کرد. به گزارش تارنمای Trading economicsاین رشد در حالی رقم خورد که چشم‌انداز دستیابی به توافقی تازه می