قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

ذهن تکاور، آتش‌نشان را در هر سنی آماده و چابک نگه می‌دارد - تسنیم

امیر رضایی در آئین پایان دوره تکاوری شکوفایی توان درونی و آمادگی ذهنی را مهم‌ترین دستاورد این دوره‌ها دانست.
 ذهن تکاور، آتش‌نشان را در هر سنی آماده و چابک نگه می‌دارد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، امیر سرتیپ دوم ابوالقاسم رضایی در مراسم پایان دوره تکاوری، توانمندسازی و آموزش تخصصی آتش‌نشانان جدیدالورود شهرداری شیراز با اشاره به برگزاری چندین دوره متوالی تکاوری توسط شهرداری شیراز، این اقدام را نشانه‌ای از نگاه بلند مجموعه مدیریت شهری و سازمان آتش‌نشانی دانست.

وی افزود: فلسفه دوره‌های تکاور در سطح جهان، نه صرفا آموزش فنی، که شکوفایی توانایی درونی انسان و تکاور شدن ذهن است.

امیر رضایی افزود: آتش‌نشان که ذهنش تکاور شود، حتی با افزایش سن و کاهش توان جسمی، از هر جوانی شجاع‌تر، سریع‌تر و متخصص‌تر عمل خواهد کرد.

فرمانده آجا در فارس و کهگیلویه‌وبویراحمد با اشاره به گذراندن دوره عالی تکاور به مدت 9 ماه در خارج از کشور گفت: آنچه در این دوره‌ها حاصل می‌شود، آمادگی ذهنی برای مواجهه با هر شرایطی است و شهرداری شیراز با برنامه‌ریزی برای دوره‌های خارج از کشور، گامی فراتر از استاندارد‌های رایج برداشته است.

وی با تأکید بر شباهت ذاتی مأموریت آتش‌نشانی با مأموریت نیرو‌های مسلح، به‌ویژه ارتش، تصریح کرد: آتش‌نشانان همواره در حال آمادگی، آموزش و عملیات لحظه‌ای هستند و این رسالت، چه در زمان جنگ و چه در صلح، نیازمند روحیه بالا و آمادگی جسمانی و ذهنی همیشگی است.

فرمانده ارشد نظامی ارتش در استان‌های فارس و کهگیلویه‌وبویراحمد از اساتید تکاوری خواست تا با سخت‌گیری و آموزش دقیق، همین رویه را ادامه دهند و تعامل مستمر میان مجموعه شهرداری و نیرو‌های مسلح را پاس بدارند.

امیر رضایی در ادامه با اشاره به جایگاه شهرداری شیراز در افکار عمومی بیان کرد: امروز مردم شیراز شهرداری و به‌ویژه شخص اسدی و مجموعه شورای شهر را دوست دارند؛ این محبت، حاصل همدلی و کار شبانه‌روزی از رفتگر تا معاونان و مدیران است و در شرایطی که بسیاری از نهاد‌ها با گلایه مردم مواجه‌اند، این افتخار بزرگی برای شهر و کشور محسوب می‌شود.

وی با تمجید از شجاعت و پاک‌دستی آتش‌نشانان تصریح کرد: حضور بی‌درنگ این نیرو‌ها در صحنه‌های حادثه، الگویی از جان‌فشانی برای مردم شریف ایران است و این روحیه باید با اتکا به خدای بزرگ و با حفظ آمادگی در بالاترین سطح، تداوم یابد.

محمدحسن …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 خشم شهریِ «ناجنبش ها» و بیکاران، یک بمب ساعتی است که زیر جامعه و حکومت قرار دارد
سایت عصرایران

خشم شهریِ «ناجنبش ها» و بیکاران، یک بمب ساعتی است که زیر جامعه و حکومت قرار دارد

ناجنبش‌ها گروه‌هایی از مردم هستند که دلخور و ناراضی‌اند: مثل جوان‌ها ، زنان، پیک های موتوری، رانندگان اسنپ، دستفروشان و گروه‌های تهیدست جامعه. اینها به سمت ی...
 پاداش ویژه وزارت نیرو برای نیروگاه‌های با تولید بیشتر برق
سایت ایران آنلاین

پاداش ویژه وزارت نیرو برای نیروگاه‌های با تولید بیشتر برق

معاون برق و انرژی وزارت نیرو، از اجرای مشوق‌های جدید برای نیروگاه‌های دارای تولید حداکثری و بدون خروج اضطراری در روزهای باقی‌مانده تابستان خبر داد.
 فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی

روابط عمومی پالایشگاه تهران گفت:انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران ناشی از وقوع سانحه برای ۲ دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.
 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد
سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.
 آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند
سایت جماران

آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان …

سعید آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده گفت: اساس گفته‌های اخیر آقای عراقچی، از نگاه ایران یادداشت تفاهم به معنای پایان جنگ است و پایان جنگ اساسا نیازی به تمدید ندارد. با این حال، آمریکا برخی مفاد تفاهم را نقض کرد و ایران نیز در واکنش، در موضوع تنگه هرمز تلاش کرد شرایط ترافیکی را به وضعیت پیش از اجرای تفاهم بازگرداند. به همین دلیل اکنون با سندی مواجه هستیم که بخش‌هایی از آن اجرا نمی‌شود و نیازمند تعیین تکلیف است.
 سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست
مجله پیوست

سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست

ارائه خدمات آزمایشگاهی از طریق پلتفرم‌ها به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مجاز شد. کمیته تسهیل اقتصاد دیجیتال در رأی نهایی پرونده شکایت انجمن تجارت الکترونیک از سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد این خدمات، مشروط به صدور نسخه معتبر از سوی پزشک دارای صلاحیت و ثبت آن در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی، قابل ارائه است. براساس این رای
 تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن
سایت ایران آنلاین

تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن

معاون علمی رییس‌جمهور گفت: صنعت ساختمان باید با پذیرش فناوری‌ها و رعایت الزامات مبحث ۱۹ ساختمان، در مسیر ساخت سریع‌تر، هوشمندتر و کم‌کربن‌ گام‌بردارد.