قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

درخشش ورزشکاران آذربایجان شرقی؛ از طلای شطرنج تا مسابقات مستر المپیا - تسنیم

ورزشکاران آذربایجان شرقی با درخشش در رقابت های بین المللی افتخارات ورزشی ارزنده ای برای ایران به ثبت رساندند.
 درخشش ورزشکاران آذربایجان شرقی؛ از طلای شطرنج تا مسابقات مستر المپیا - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، ورزش آذربایجان‌شرقی در روزهای گذشته روزهای پرفروغ و پرخبری را در عرصه‌های بین‌المللی پشت سر گذاشت. نگاهی به نتایج کسب شده توسط ورزشکاران این استان نشان از یک نقطه قوت بزرگ دارد. تنوع و گستردگی استعدادها در رشته‌های مختلف؛ از درخشش فکری در شطرنج نونهالان گرفته تا قدرت‌نمایی در پرورش اندام، کشتی فرنگی و تکواندو. این تنوع مدالی ثابت می‌کند که خطه آذربایجان همچنان معدن استعدادهای ناب ورزشی است.

با این حال، در کنار این دستاوردهای درخشان، یک نقطه ضعف ساختاری همچنان خودنمایی می‌کند: اتکای بیش از حد به تلاش‌ها و هزینه‌های فردی ورزشکاران. نبود اسپانسرهای پایدار صنعتی، کمبود زیرساخت‌های استاندارد در شهرستان‌هایی مانند سراب برای رشته‌های قدرتی، و خلأ حمایت‌های مستمر نهادی، مانع از توسعه این موفقیت‌ها می‌شود. اگر حمایت‌های ساختاری به موازات این استعدادهای فردی رشد کند، قطعا شاهد تداوم پایدار این مدال‌آوری‌ها خواهیم بود.

در ادامه، مروری داریم بر مهم‌ترین اخبار ورزشی استان در 24 ساعت گذشته که هر کدام برگی زرین بر افتخارات ورزش کشور افزوده‌اند:

بلیت مستر المپیا در دستان قهرمان سرابی

درخشش ورزشکاران شهرستان سراب در رقابت‌های حرفه‌ای پرورش اندام جهان در چین (Huanzhou Pro)، نام این خطه را جهانی کرد. بهروز تابانی، قهرمان نام‌آشنای کشورمان، با نمایشی خیره‌کننده موفق شد عنوان قهرمانی این رقابت‌ها را از آن خود کرده و بار دیگر جواز حضور در معتبرترین رویداد پرورش اندام جهان، یعنی مستر المپیا را کسب کند. همچنین مظاهر تابانی، دیگر ورزشکار شایسته سرابی، با رقابتی نزدیک و عملکردی قابل تحسین، در جایگاه پنجم این مسابقات ایستاد.

تاریخ‌سازی دختر نونهال شطرنج‌باز

در رشته شطرنج، آسنا گلی‌زاده، پدیده نونهال آذربایجان‌شرقی، با کسب مدال طلا و مقام قهرمانی در مسابقات رده‌های سنی 10 و 12 سال امارات، تاریخ‌ساز شد. این موفقیت درخشان، نخستین قهرمانی در این سطح برای شطرنج آذربایجان و ایران محسوب می‌شود که نویدبخش ظهور یک ستاره جدید در ورزش فکری کشور است.

حضور سنگین‌وزن استان در ترکیب تیم ملی کشتی فرنگی

در عرصه کشتی نیز، «محمد کریمی اصل»، فرنگی‌کار سنگین‌وزن (130 کیلوگرم) استان، با شایستگی در ترکیب تیم ملی جهت حضور در رقابت‌های بین‌المللی جام غضنفر بیلگه ترکیه قرار گرفت. این مسابقات از 9 تا 13 مردادماه در شهر کوجالی برگزار می‌شود و حضور این دلاور آذربایجانی در کنار سایر ملی‌پوشان، امیدها را برای کسب مدال‌های خوش‌رنگ افزایش داده است.

مسافر کره‌جنوبی؛ در سودای طلای جهانی هانمادانگ

رضا محمدیان، قهرمان پرافتخار رشته هانمادانگ تکواندو از تبریز، آماده حضور در مسابقات قهرمانی جهان 2026 می‌شود. این رقابت‌ها از 10 تا 15 مردادماه در کره جنوبی (مهد تکواندوی جهان) برگزار خواهد شد. محمدیان که عناوینی چون 2 طلای جهان و باارزش‌ترین بازیکن جهان (MVP) در سال 2023 را در کارنامه دارد، به عنوان یکی از امیدهای اصلی کاروان ایران پا به این مسابقات خواهد گذاشت.

انتهای پیام/  



۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

کریدور کلاله ـ جلفا در کانون معرفی پروژه‌های زیرساختی آذربایجان شرقی - تسنیم

استانها

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، بهرام سرمست در جلسه هماهنگی برنامه‌های هفته دولت و رویداد ملی «ایران جان»، با اشاره به جایگاه معدنی آذربایجان شرقی، اظهار کرد: توسعه و تکمیل زنجیره ارزش مس باید به‌عنوان یکی از محورهای اصلی معرفی ظرفیت‌های استان مورد توجه قرار گیرد و طرح‌های توسعه‌ای و صنایع پایین‌دستی این بخش به‌صورت ویژه معرفی شود.

وی پروژه‌های کریدوری و ارتباطی را از دیگر ظرفیت‌های اثرگذار استان برشمرد و افزود: کریدور کلاله ـ جلفا، کنارگذر ایلخچی، آزادراه تبریز ـ ارومیه و محور تبریز ـ بازرگان، از جمله طرح‌های مهم زیرساختی آذربایجان شرقی هستند که باید در رویداد «ایران جان» به شکل ویژه‌ای معرفی شوند.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به توان صنعتی استان گفت: منطقه فناوری‌های نوین، ماشین‌سازی تبریز و شهرک صنعتی بعثت، از ظرفیت‌های شاخص صنعتی آذربایجان شرقی به شمار می‌روند. شهرک صنعتی بعثت نیز به‌عنوان بزرگ‌ترین شهرک صنعتی غرب آسیا، قابلیت توسعه و افزایش وسعت تا حدود 14 هزار هکتار را دارد.

سرمست توسعه زیرساخت‌های صنعت برق، بازتوانی و اجرای طرح‌های توسعه‌ای نیروگاه تبریز را از دیگر محورهای قابل طرح در این رویداد عنوان کرد و افزود: قطب‌های تولیدی استان در قالب 10 زنجیره ارزش تعریف شده‌اند که این موضوع، ظرفیتی مهم برای معرفی توانمندی‌های اقتصادی آذربایجان شرقی است.

وی همچنین اتصال ایستگاه خاوران به ایستگاه مرکزی و پروژه «چشمه‌ثریا» را از طرح‌های راهبردی حوزه ریلی استان دانست و بر تبیین اهمیت ملی این پروژه‌ها در برنامه‌های رویداد «ایران جان» تأکید کرد.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه، ظرفیت‌های کشاورزی استان را مورد اشاره قرار داد و گفت: توسعه کشت‌های گلخانه‌ای، پسته، زعفران و دیگر محصولات کم‌آب‌بر، در کنار نقش آذربایجان شرقی در تأمین امنیت غذایی کشور، از جمله محورهایی است که باید به‌درستی معرفی شود.

سرمست با تأکید بر بهره‌گیری از ظرفیت شخصیت‌ها و چهره‌های برجسته استان در برنامه‌های «ایران جان»، خاطرنشان کرد: در کنار توانمندی‌های اقتصادی و زیرساختی، ظرفیت‌های اجتماعی آذربایجان شرقی نیز باید به‌صورت دقیق و اثرگذار روایت شود.

وی طرح «تبریز؛ شهر بدون گدا»، فعالیت گسترده خیریه‌ها و حضور خیران در حوزه علم و فناوری را از نمونه‌های برجسته سرمایه اجتماعی آذربایجان شرقی برشمرد.

انتهای پیام/  




 جنگ اقتصادی ترامپ چقدر می‌تواند به ایران آسیب برساند؟
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

جنگ اقتصادی ترامپ چقدر می‌تواند به ایران آسیب برساند؟

از نظر کارشناسان موفقیت یا شکست کارزار فشار اقتصادی جدید ترامپ علیه ایران، بیش از اینکه به توانایی های گریز از تحریم ایران وابسته باشد، به نحوه واکنش کشورهای...

 فوری/ ناو جدید آمریکایی به خاورمیانه رسید
۳۳ دقیقه قبل / سایت اکوایران

فوری/ ناو جدید آمریکایی به خاورمیانه رسید

سنتکام اعلام کرد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به همراه گروه ضربت خود وارد خاورمیانه شده و در دریای عرب مستقر گردیده است.

 دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 معاریو: کلید مهار تنش میان ترکیه و اسرائیل در دست کاخ سفید است
۵۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

معاریو: کلید مهار تنش میان ترکیه و اسرائیل در دست کاخ سفید است

روزنامه عبری «معاریو» در تحلیلی پیرامون مناسبات آنکارا و تل‌آویو نوشت روابط این دو بازیگر از یک «دوستی تمام‌عیار» به «جنگ سرد» دگرگون شده است و اکنون مهار ای...

 پزشکیان: منکر کمبودها و کاستی‌ها نیستیم/دولت با تمام وجود به دنبال خدمت به مردم است
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

پزشکیان: منکر کمبودها و کاستی‌ها نیستیم/دولت با تمام وجود به دنبال خدمت به مردم است

رئیس جمهور با تأکید بر جایگاه اثرگذار و مورد اعتماد جامعه پزشکی در نظام سلامت کشور، خواستار نقش آفرینی فعال پزشکان و کادر درمان در حل مشکلات مردم و ارتقای کیفیت خدمات سلامت شد و گفت: به جای بیان صرف دردها، باید برای درمان آنها گام برداریم و با صداقت در خدمت مردم باشیم.

 مسن‌ترین فرد جهان ۱۱۷ ساله شد
۴۱ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

مسن‌ترین فرد جهان ۱۱۷ ساله شد

اتل کیترهام که در ساری بریتانیا زندگی می‌کند، متولد سال ۱۹۰۹ است و امروز ۱۱۷ سالگی خود را جشن می‌گیرد.