قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

رشد 16 درصدی تحویل گندم در تربت‌حیدریه - تسنیم

فرماندار ویژه تربت‌حیدریه از رشد 16 درصدی تحویل گندم در شهرستان تربت‌حیدریه نسبت به سال گذشته خبرداد.
 رشد 16 درصدی تحویل گندم در تربت‌حیدریه - تسنیم

استانها

مجتبی شجاعی،معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت‌حیدریه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تربت حیدریه، از تحویل بیش از 13 هزار و 500 تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان به مراکز خرید تضمینی این شهرستان خبر داد و اظهارکرد: این میزان تولید در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 16 درصد رشد داشته است.

وی افزود: در سال زراعی جاری 9 هزار و 500 هکتار از اراضی کشاورزی تربت‌حیدریه به کشت گندم اختصاص یافته که 5 هزار و 500 هکتار آن آبی و 4 هزار هکتار به صورت دیم کشت شده است.

شجاعی با اشاره به نرخ خرید تضمینی این محصول راهبردی، اظهار داشت: قیمت هر کیلو گندم با احتساب افت مفید 3 درصد و افت غیرمفید 1 درصد، 29 هزار و 500 تومان تعیین شده که با احتساب 20 هزار تومان جایزه تحویل، به طور متوسط 49 هزار و 500 تومان به حساب تولیدکنندگان واریز می‌شود.

فرماندار ویژه تربت‌حیدریه در خصوص وضعیت پرداخت مطالبات کشاورزان نیز تصریح کرد: بهره‌بردارانی که تا 7 تیرماه محصول خود را به مراکز خرید تحویل داده‌اند، بخشی از مطالبات خود را دریافت کرده‌اند و پرداخت مابقی وجوه نیز در دستور کار قرار دارد و به‌زودی انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه تاکنون یک هزار و 120 محموله گندم به ارزش 673 میلیارد تومان از کشاورزان تحویل گرفته شده است، افزود: سیلوی برادران شهید ابراهیم‌نیا (اداره غله)، انبار تعاون روستایی شهر کدکن، انبار تعاون روستایی شهر نسر و سیلوی بخش خصوصی «جوانه گندم آریا»، مراکز فعال خرید تضمینی در این شهرستان هستند.

شجاعی خاطرنشان کرد: اگرچه روند برداشت گندم به روزهای پایانی نزدیک شده است، اما سیلوی شهید ابراهیم‌نیا به عنوان مرکز خرید دولتی تا پایان شهریورماه آماده دریافت گندم مازاد بر نیاز کشاورزان است.

انتهای پیام/282  



۵۸ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

۹۳ طرح اقتصادی در هفته دولت در استان قزوین افتتاح می‌شود

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین، به نقل از روابط عمومی استانداری، محمدرضا صفی خانی در این باره اظهارداشت: ۹۳ طرح اقتصادی و سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت، کشاورزی و گردشگری در هفته دولت در استان افتتاح کی شود.

وی افزود: برای افتتاح این طرح ها بیش از ۲۷ هزار میلیارد تومان اعتبار هزینه شده وزمینه اشتغال چهار هزار و ۸۷۸ نفر در استان فراهم می شود.

صفی خوانی افتتاح این طرح ها در شرایط تحریم بیانگر عزم جدی دولت برای توسعه و رونق اقتصادی استان قزوین است.

اینمدیر بیان کرد: بهره‌برداری از ۴۶ واحد صنعتی با سرمایه‌گذاری ۲۶ هزار و ۸۳۰ میلیارد ریال نقش مهمی در تحقق شعار تولید،‌ اشتغال و رفع موانع تولید خواهد داشت.

صفی خانی در خصوص طرح های حوزه کشاورزی هم گفت: ۴۵ واحد تولیدی و خدماتی با اعتباری بالغ بر۶ هزار و ۲۴۵ میلیارد ریال در راستای توسعه امنیت غذایی و حمایت از تولید کنندگان حوزه کشاورزی، افتتاح خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین یادآوزرشد: در بخش گردشگری نیز ۲ واحد مهم شامل یک مجتمع بین‌راهی و یک سفره‌خانه سنتی با سرمایه‌گذاری یک هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال به منظور تقویت زیرساخت های گردشگری در استان قزوین به بهره برداری می رسد.

آغاز عملیات اجرایی منطقه ویژه اقتصادی قزوین؛ گامی بلند در توسعه استان

صفی خوانی همچنین از کلنگزنی منطقه ویژه اقتصادی قزوین خبرداد و گفت: این منطقه یکی از مهمترین پروژه‌های اقتصادی استان است که با حضور یکی از مسئولان ملی در هفته دولت کلید خواهد خورد و چشم‌انداز روشنی برای سرمایه‌گذاری و توسعه صنعتی استان ترسیم خواهد کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین در خصوص تکمیل پروژه‌های نیمه‌ تمام نیز گفت: از محل اعتبارات ویژه ریاست جمهوری برای طرح‌هایی که بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند، استفاده کرده و آنها را تکمیل خواهیمکرد.

انتهای پیام


۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

شجاعت مبارزاتی، فکری و علمی، شاخصه بارز رهبر شهید - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،آیت الله احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی، در همایش «جایگاه و کارکرد علوم اسلامی در منظومه فکری رهبر شهید انقلاب اسلامی»، با اشاره به ویژگی‌های علمی و شخصیتی رهبر شهید انقلاب اسلامی، اظهارکرد: ایشان حقیقتاً یک استثنا بودند؛ همان‌گونه که امام راحل نیز، شخصیتی استثنایی داشتند.

وی افزود: اگر رهبر شهید انقلاب اسلامی مسئولیت رهبری و حتی جایگاه ولایت‌فقیه را نیز بر عهده نمی‌گرفتند، قطعاً به عالمی بزرگ و برجسته تبدیل می‌شدند؛ چراکه از ویژگی‌های علمی و شخصیتی ممتازی، برخوردار بودند.

استعدادی که با تلاش علمی شکوفا شد

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به ویژگی‌های ذاتی رهبر شهید انقلاب اسلامی، استعداد بسیار بالا، هوش سرشار و حافظه قوی را از جمله برجستگی‌های ایشان برشمرد و گفت: این ویژگی‌ها گاهی به‌اندازه‌ای بود که انسان از شدت شگفتی در برابر آن، به حیرت می‌افتاد.

آیت‌الله مروی در ادامه، بخشی دیگر از ویژگی‌های رهبر شهید را اکتسابی دانست و تصریح کرد: این خصوصیات می‌تواند برای طلاب جوان الگو باشد؛ چراکه بخشی از برجستگی‌های علمی و شخصیتی انسان، محصول تلاش، تمرین و مجاهدت است.

وی با تأکید بر اهتمام ویژه رهبر شهید انقلاب اسلامی به مطالعه، اظهار کرد: ایشان بسیار اهل مطالعه بودند و هیچ فرصتی را برای مطالعه، از دست نمی‌دادند.

تولیت آستان قدس رضوی، ادامه داد: رهبر شهید انقلاب اسلامی کتاب‌ها و مجلات بسیاری مطالعه می‌کردند و از سرعت مطالعه بالایی نیز برخوردار بودند. کتاب‌های متعددی نیز از سوی نویسندگان و ناشران، برای ایشان ارسال و اهدا می‌شد.

از درس حوزه تا محافل ادبی

آیت‌الله مروی، ارتباط گسترده با طیف‌های مختلف علمی و فرهنگی را از دیگر ویژگی‌های برجسته رهبر شهید انقلاب اسلامی دانست و گفت: ایشان از دوران جوانی ارتباط خود را با جریان‌های مختلف علمی، ادبی و فرهنگی، حفظ کرده بودند.

وی، افزود: رهبر شهید انقلاب اسلامی در درس استادانی همچون شیخ هاشم قزوینی، شیخ مجتبی قزوینی و آیت‌الله میلانی شرکت می‌کردند، اما ارتباط ایشان به فضای حوزه محدود نبود و در جلسات انجمن‌های ادبی و محافل شاعران، نویسندگان و اصحاب قلم نیز، حضور داشتند.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به حضور رهبر شهید در جلسات ادبی پرویز خرسند و دیگر ادیبان، این ویژگی را نشانه‌ای از گستره ارتباطات علمی و فرهنگی ایشان دانست.

شجاعت علمی؛ از ترجمه سید قطب تا  مبارزه با آمریکا

آیت‌الله مروی، شجاعت در بیان مسائل علمی و آنچه را انسان به آن می‌رسد، از دیگر ویژگی‌های رهبر شهید انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: ایشان در عرصه علمی و تحقیقی بسیار شجاع بودند و هرجا به نتیجه‌ای می‌رسیدند، با شجاعت، آن را مطرح می‌کردند.

وی ترجمه آثار سید قطب را نمونه‌ای از این شجاعت علمی و فکری دانست و افزود: ترجمه کتاب سید قطب در آن زمان، کاری بسیار شجاعانه و جسورانه بود. 

تولیت آستان قدس رضوی، خاطرنشان کرد: همین روحیه شجاعت در عرصه مبارزه و رهبری نیز در شخصیت ایشان وجود داشت؛ یک روز در عرصه مبارزه با آمریکا و روز دیگر در عرصه علمی و ترجمه یک کتاب، این خصلت خود را، نشان می‌داد.

افق دیدی که به جهان می‌اندیشید

آیت‌الله مروی، بلندنگری و برخورداری از افق دید وسیع را از دیگر ویژگی‌های رهبر شهید انقلاب اسلامی برشمرد و اظهار کرد: خاطراتی که ایشان در جلسات مختلف نقل می‌کردند، نشان‌دهنده نگاه عمیق و بلندایشان به مسائل بود.

وی، ادامه داد: رهبر شهید انقلاب اسلامی همواره بر این نگاه تأکید داشتند که باید پرچم اسلام را در جهان به اهتزاز درآورد؛ آن هم در شرایطی که دنیای کفر و الحاد گسترده بود.

جامع‌نگری در حوزه علم و دین

تولیت آستان قدس رضوی همچنین جامع‌نگری را از ویژگی‌های برجسته رهبر شهید انقلاب اسلامی دانست و گفت: ایشان گرفتار تعصب و نگاه‌های غیرمنطقی و ایستا نبودند و مسائل را با نگاهی جامع و عمیق بررسی می‌کردند.

آیت‌الله مروی با اشاره به اهتمام رهبر شهید به تدریس فلسفه در حوزه‌های علمیه افزود: برخی از بزرگان نسبت به تدریس فلسفه در حوزه انتقاد داشتند و این انتقادات را به‌صورت شفاهی و کتبی به ایشان منتقل می‌کردند، اما رهبر شهید با نگاه جامع و عمیقی که داشتند، به این نتیجه رسیده بودند که فلسفه برای حوزه‌های علمیه، ضرورت دارد.

وی تأکیدکرد: مجموعه این برجستگی‌های ذاتی و اکتسابی بود که رهبر شهید انقلاب اسلامی را حقیقتاً به مردی بزرگ، عالمی جلیل‌القدر و شخصیتی استثنایی تبدیل کرد.

انتهای پیام/282  


۶ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

نرخ لباس فرم دانش‌آموزان مشهد اعلام شد

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش خراسان رضوی، حتی در صورت تفاوت جنس یا نوع پارچه، تولیدکنندگان لباس فرم مدارس اجازه دریافت وجه بیشتر از مبالغ تعیین‌شده در نرخنامه را ندارند. همچنین به مدارس توصیه شده است از تغییر طرح، رنگ و مدل لباس فرم دانش‌آموزان در سال تحصیلی پیش‌رو خودداری کنند.

در این اطلاعیه تأکید شده است والدین در صورت مناسب بودن سایز و وضعیت لباس فرم سال گذشته، می‌توانند از همان لباس برای سال تحصیلی جدید استفاده کنند. همچنین والدین می‌توانند شکایات و اعتراضات خود درباره لباس فرم مدارس را از طریق پیامک به شماره ۳۰۰۰۶۱۰۳۱۱ اعلام کنند.




 فرصت 29.5 تریلیون‌ دلاری معادن آفریقا
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت 29.5 تریلیون‌ دلاری معادن آفریقا

دنیای‌ اقتصاد: ذخایر غنی مواد معدنی حیاتی آفریقا، این قاره را در مرکز گذار جهانی به انرژی‌های پاک قرار داده است. با‌این‌حال، رهبران کشورهای جنوب آفریقا اکنون با پرسشی مهم‌تر از میزان استخراج این منابع روبه‌رو هستند: آیا منطقه می‌تواند سهم بیشتری از ارزش اقتصادی ایجادشده از این منابع را در داخل خود حفظ کند؟

 آموزه‌های مکتب کلاسیک در اقتصاد ایران؛ زیاده‌روی در مداخله ؛ کاستی در تنظیم‌گری
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

آموزه‌های مکتب کلاسیک در اقتصاد ایران؛ زیاده‌روی در مداخله ؛ کاستی در تنظیم‌گری

آرمان امروز : عبدالعظیم آق‌آتابای؛ پژوهشگر اقتصادی در یادداشتی اختصاصی برای تازه‌های اقتصاد به جایگاه آموزه‌های مکتب کلاسیک در اقتصاد ایران و نقد ظرفیت آن برای حل مسائل ساختاری اقتصاد کشور پرداخت. در شرایطی که اقتصاد ایران با چالش‌های هم‌زمان تورم مزمن، ناترازی‌های مالی و فشارهای ارزی روبه‌روست، بازخوانی «مکتب کلاسیک» به‌عنوان نخستین نظام نظری [ ]

 فرمان پهپادهای روسی در دست «اون»
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرمان پهپادهای روسی در دست «اون»

دنیای‌ اقتصاد: مقام‌های ارشد اطلاعاتی اوکراین مدعی هستند موج جدیدی از نیروهای کره‌شمالی که تعدادشان در روسیه به 8500 نفر می‌رسد شامل یگان‌های پهپادی است که احتمالا برای حمله به اهدافی در خاک اوکراین به کار گرفته می‌شوند.

 نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است
۵۲ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است

نیویورکر نوشت؛ اهداف اولیه واشنگتن محقق نشده است؛ چراکه حکومت ایران همچنان منسجم باقی مانده و تداوم بسته ماندن تنگه هرمز نیز هزینه‌های نظامی و سیاسی آمریکا را افزایش داده است.

 افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: راه‌حل پایدار چالش ناترازی سوخت فقط افزایش تولید و عرضه نیست، بلکه باید از مسیر اصلاح الگوی مصرف، ارتقای بهره‌وری، سرمایه‌گذاری در بخش تقاضا و مشارکت همه ذی‌نفعان در تصمیم‌سازی محقق شود.

 مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد

دنیای اقتصاد: سخنگوی شورای رقابت گفت: هیات عمومی دیوان عدالت اداری مصوبه شماره ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن درباره نحوه محاسبه مبالغ پیش‌پرداخت خودرو را ابطال کرده است.