قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

اسناد مالکیت و بهسازی، مانع مهاجرت روستاییان می‌شود - تسنیم

معاون بنیاد مسکن کشور، مقاوم‌سازی و سنددار شدن مسکن روستایی را عامل ماندگاری جمعیت و کاهش مهاجرت دانست.
 اسناد مالکیت و بهسازی، مانع مهاجرت روستاییان می‌شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، نشست مشترک بررسی خدمات بنیاد مسکن در روستا‌ها و اقدامات محرومیت‌زدایی با حضور داریوش بلدی معاون عمران روستایی بنیاد مسکن کشور، نوری مدیرکل دفتر امور زمین بنیاد، دکتر جعفر نجابت نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس، علاءالدین کراماتی فرماندار شیراز، حمیدرضا لقمانی مدیرکل بنیاد مسکن فارس و سرهنگ علی‌پور مسئول بسیج سازندگی برگزار شد و طی آن بر شتاب‌بخشی به بهسازی، اجرای طرح‌های زیربنایی و توسعه منظومه‌های روستایی تأکید شد.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور در این نشست با تشریح برنامه‌های این نهاد برای ارتقای کیفیت زندگی روستاییان اظهار کرد: بنیاد مسکن مقاوم‌سازی ابنیه، اعطای اسناد مالکیت و اجرای طرح‌های هادی را با جدیت در دستور کار دارد؛ اقداماتی که علاوه بر قانونمند کردن معاملات، احساس امنیت و مالکیت را در میان روستاییان ارتقا می‌دهد.

داریوش بلدی تصریح کرد: توسعه پایدار و بهبود معیشت در مناطق روستایی، خروجی مستقیم این هم‌افزایی‌هاست و در نهایت به کاهش مهاجرت از روستا‌ها به شهر‌ها و ماندگاری بیشتر ساکنان در این مناطق منجر خواهد شد.

حمایت مجلس از هم‌افزایی با بنیاد مسکن برای تحقق عدالت

علیرضا نجابت نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی، ضمن استقبال از تعامل مجلس و بنیاد مسکن برای توسعه مناطق محروم گفت: این هم‌پوشانی و تعامل، گامی اساسی برای تحقق اهداف توسعه‌ای و ارتقای شاخص‌های رفاهی در روستا‌های شهرستان شیراز است.

علاءالدین کراماتی، فرماندار شهرستان شیراز نیز با قدردانی از حضور مسئولان کشوری بنیاد مسکن، خواستار تسریع در اجرای طرح‌های هادی و مقاوم‌سازی واحد‌های مسکونی شد و تأکید کرد: توسعه پایدار و همه‌جانبه روستاها، زیربنای اصلی تحقق عدالت و رشد اقتصادی در شهرستان به شمار می‌رود.

مشارکت مردم؛ پیشران اجرای پروژه‌های روستایی در فارس

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان فارس نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از روند اجرای طرح‌های توسعه در سطح استان گفت: مسئولیت انجام مطالعات توسعه در روستا‌ها با بنیاد مسکن است، اما پس از اتمام مطالعات، پروژه‌ها با رویکرد مشارکت فعال خودِ مردم و ساکنان روستا‌ها اجرایی می‌شوند تا سرعت کار افزایش یابد.

سیدعلی‌نقی طبیب لقمانی خاطرنشان کرد: این مدل تعاملی به تسریع در بهسازی معابر و ارتقای کیفیت زیست روستایی کمک شایانی کرده است.

بر اساس تصمیمات اتخاذشده در پایان این نشست، مقرر شد روند بهسازی، اجرای طرح‌های زیربنایی و همچنین توسعه منظومه‌های روستایی در روستا‌های اولویت‌دار کشور با هماهنگی و هم‌افزایی بیشتر نهاد‌های متولی، سرعت مضاعفی به خود بگیرد.

انتهای پیام/424  





 وعده هولناک به زنان زندانی | اظهارات تکان‌دهنده وزیر نتانیاهو در سلول زنان
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

وعده هولناک به زنان زندانی | اظهارات تکان‌دهنده وزیر نتانیاهو در سلول زنان

بازدید سرزده و جنجالی یکی از تندروترین وزرای کابینه نتانیاهو از سلول‌های زنان، با یک مکالمه تکان‌دهنده به پایان رسید.

 اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا گفت: قیمت نفت همچنان بالاست و مردم این موضوع را هنگام سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها احساس می‌کنند، اما قیمت‌ها نسبت به بالاترین سطح خود کاهش قابل توجهی داشته است.

 هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند |  ما در ایران بسیار فعال بودیم...
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند | ما در ایران بسیار فعال بودیم...

کابوس تسلط منطقه‌ای تهران، رئیس‌جمهور آمریکا را به تناقض‌گویی بی‌سابقه‌ای واداشته است.

 هیفا وهبی با استایل لاکچری در عربستان + عکس
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

هیفا وهبی با استایل لاکچری در عربستان + عکس

هیفا وهبی با یک استایل لاکچری و چشمگیر در جده ظاهر شد و توجه‌ها را به خود جلب کرد.

 مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد
۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد

میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد سیاست إعمال فشار آمریکا به این کشور اجازه نخواهد داد اهداف خود در قبال ایران را محقق کند.

 فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

بازی پرسپولیس و تراکتور به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.