قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

ایجاد پایگاه موشکی فضایی مستقل در دستور کار ارتش آلمان - تسنیم

دولت آلمان ایجاد پایگاه موشک‌های ماهواره‌بر برای پرتاب ماهواره‌های نظامی به فضا را در دستور کار قرار می دهد.
 ایجاد پایگاه موشکی فضایی مستقل در دستور کار ارتش آلمان - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از ان تی وی، دولت آلمان در حال بررسی ایجاد پایگاه پرتاب موشک‌های حامل بوندس‌وهر (نیروهای مسلح آلمان) برای پرتاب ماهواره‌های نظامی به فضا است.

این خبر را بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع فدرال آلمان، در بازدید از شرکت تولید موشک ایسار آئرواسپیس در اتوبرون نزدیک مونیخ اعلام کرد.

این مقام آلمانی اظهار داشت: بدون ماهواره در فضا، هیچ ارتباط امنی برای نیروهای مسلح ما وجود ندارد.

وزیر دفاع آلمان گفت: تعداد ماهواره‌ها بسیار کم است، و حتی تعداد کمتری که بتوانیم خودمان پرتاب کنیم. تعویق پروژه جنگنده‌های بدون سرنشین ارتش آلمان

به گفته پیستوریوس، ظرفیت‌های سایت‌های پرتاب موشک موجود در نروژ یا انگلیس دیگر در آینده کافی نخواهد بود.

وزیر دفاع آلمان گفت: به همین دلیل است که ما در حال حاضر در حال بررسی یک سایت پرتاب متعلق به ارتش آلمان هستیم. زیرا امنیت ملی ما در نهایت نباید در چیزی که من آن را ازدحام صف‌های تجاری می‌نامم، گیر بیفتد.

پیستوریوس این مسئله را مشخص نکرد که در کدام کشور ممکن است یک سایت پرتاب ساخته شود.

او صرفاً اظهار داشت: ما در ابتدای بررسی‌های خود هستیم. این برای ما نیز قلمرو کاملاً جدیدی است.

به دلیل جمعیت متراکم، آلمان عموماً توسط صنعت فضایی نامناسب تلقی می‌شود. سایت‌های پرتاب موشک‌های حامل معمولاً در نزدیکی ساحل ساخته می‌شوند تا در صورت تصادف، موشک‌ها به جای زمین، به آب بیفتند.

به گفته دانیل متزلر، مدیرعامل Isar-Aeospace، سال گذشته 330 موشک از یازده کشور به فضا پرتاب شد که تنها هشت مورد از آنها از اروپا بود.

وی تاکید کرد: تا سال 2029، ظرفیت پرتاب محدود فعلی در سراسر جهان تقریباً به طور کامل رزرو خواهد شد و این بدان معناست که ما باید ظرفیت پرتاب بیشتری ایجاد کنیم.

سال‌هاست که بیشتر ماهواره‌های اروپایی توسط شرکت آمریکایی اسپیس ایکس متعلق به ایلان ماسک به مدار پرتاب شده‌اند.

این موضوع برای شرکت‌های فضایی اروپایی خوشایند نیست، به ویژه به این دلیل که مشتریان در ایالات متحده ملزم به افشای مشخصات فنی ماهواره‌های خود هستند.

بوریس پیستوریوس، وزیر …





 کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد

کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد

وزیر اسرائیل با طرح این ادعا که رئیس‌جمهور ترکیه این کشور را به سوی ماجراجویی‌های خطرناک سوق می‌دهد، گفت: بهتر است اردوغان عزم و اراده ما را برای دفاع از خود امتحان نکند.

 دفتر نتانیاهو: اسرائیل با ورود نیروی بین‌المللی به غزه موافقت نکرده است

دفتر نتانیاهو: اسرائیل با ورود نیروی بین‌المللی به غزه موافقت نکرده است

دفتر نخست‌وزیر اسرائیل با تکذیب گزارش‌ها درباره موافقت تل‌آویو با استقرار نیروی بین‌المللی در غزه، تاکید کرد تا زمان خلع سلاح کامل و یکباره «حماس»، اجازه استقرار نیروی بین‌المللی و بازسازی این منطقه را نخواهد داد.

 فیصل بن‌فرحان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز همچنان اولویت‌های ما هستند - مردم سالاری آنلاین

فیصل بن‌فرحان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز همچنان اولویت‌های ما هستند - مردم سالاری آنلاین

وزیر امور خارجه عربستان بر لزوم باز، امن و عاری‌بودن تنگه هرمز، باب‌المندب و تمام مسیرهای دریایی از هر گونه تهدید تأکید کرد.

 تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان

تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 تهدید اردوغان توسط اسرائیل؛ این ماجراجویی برایت خطرناک است

تهدید اردوغان توسط اسرائیل؛ این ماجراجویی برایت خطرناک است

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در ادامه تنش‌های فزاینده با آنکارا، رجب طیب اردوغان، رئس جمهوری ترکیه را متهم کرد که با اقدامات خود این کشور را وارد «ماجراجویی‌های خطرناک» در سوریه کرده است.

 عملیات پهپادی یمن در عمق خاک عربستان

عملیات پهپادی یمن در عمق خاک عربستان

سخنگوی نیروهای مسلح یمن از دو عملیات این نیروها علیه مواضع دشمن سعودی خبر داد.