قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

40 مرکز ماده 15 متخلف در البرز تعطیل شد - تسنیم

مدیرکل بهزیستی البرز از تعطیلی 40 مرکز ماده 15 به دلیل رعایت نکردن دستورالعمل‌های تخصصی خبر داد.
 40 مرکز ماده 15 متخلف در البرز تعطیل شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، وجیهه محمدی‌فلاح، مدیرکل بهزیستی استان البرز امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد، گفت: در سال‌های اخیر اتفاقات بسیار خوبی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و توجه به حوزه اجتماعی در البرز رقم خورده که یکی از مهم‌ترین این موضوعات، حوزه اعتیاد است.

وی مطرح کرد: اقدامات انجام‌شده در این حوزه در سطح ملی نیز موردتوجه قرار گرفته است؛ به‌گونه‌ای که در ارزیابی‌های صورت‌گرفته از سوی ریاست‌جمهور از رئیس سازمان بهزیستی کشور به‌واسطه اقدامات سازمان بهزیستی در حوزه پیشگیری از انواع آسیب‌های اجتماعی، به‌ویژه اعتیاد، تقدیر به عمل آمد.

محمدی‌فلاح عنوان کرد: اگر بخواهیم به موضوع اعتیاد و معمای پیچیده آن در ایران بپردازیم، باید بپذیریم که اعتیاد یک مسئله چندوجهی و چندلایه است و شاید یکی از مهم‌ترین دلایل دشواری مدیریت آن نیز همین چندلایه بودن این آسیب اجتماعی باشد. با بیش از 20 سال فعالیت در حوزه اجتماعی، آسیب‌شناسی ما نشان می‌دهد که چالش‌های متعددی در این حوزه وجود دارد.

مدیرکل بهزیستی استان البرز اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین مشکلات، نبود آمار به‌روز و قطعی در حوزه اعتیاد است. با وجود گذشت سال‌ها، همچنان با کمبود داده‌های دقیق مواجه هستیم و همین موضوع برنامه‌ریزی‌های دقیق و هدفمند را با دشواری روبه‌رو می‌کند. از سوی دیگر، تغییر الگوی مصرف مواد مخدر و افزایش مصرف مواد صنعتی و نوپدید، از دیگر چالش‌های جدی این حوزه است.

وی با اشاره به اینکه همچنین با فقر اطلاعات دقیق درباره وضعیت زنان، کودکان و نوجوانان درگیر اعتیاد مواجه هستیم، افزود: در سازمان بهزیستی راهبردهای خود را در حوزه‌های پیشگیری، درمان، کاهش آسیب، توانمندسازی و صیانت طراحی و اجرا کرده‌ایم. راهبرد اصلی ما تکمیل و تقویت زنجیره پیوسته «شناخت، پیشگیری، کاهش آسیب، درمان و صیانت» است.

محمدی‌فلاح اذعان کرد: اعتقاد ما بر این است که پیشگیری مقدم بر درمان است، به همین دلیل تمرکز ویژه‌ای بر حوزه پیشگیری داشته‌ایم. در سال‌های گذشته طرح‌های متعددی در این زمینه اجرا شده و بررسی آمارهای مقایسه‌ای سال‌های 1400 تا 1404 نشان می‌دهد که میزان پوشش افراد جامعه در برنامه‌های پیشگیری افزایش یافته و این موضوع …



 ۱۰۸ کیلوگرم مواد مخدر در کرمانشاه کشف شد/ دستگیری بیش از ۲۸۰۰ قاچاقچی و خرده‌فروش
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

۱۰۸ کیلوگرم مواد مخدر در کرمانشاه کشف شد/ دستگیری بیش از ۲۸۰۰ قاچاقچی و خرده‌فروش

برنا- گروه استان‌ها: فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از اجرای طرح ۳ روزه «آرامش در شهر»، پاکسازی مناطق آلوده و کشف ۱۰۸ کیلوگرم انواع مواد مخدر خبر داد.

 کشف محموله ۷۳۵ کیلوگرمی مواد مخدر از قاچاقچیان مسلح در منطقه کویری خراسان جنوبی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

کشف محموله ۷۳۵ کیلوگرمی مواد مخدر از قاچاقچیان مسلح در منطقه کویری خراسان جنوبی

برنا- گروه استان ها: فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از کشف ۷۱۱ کیلو و ۲۰۰ گرم تریاک و ۲۴ کیلوگرم حشیش از قاچاقچیان مسلح در منطقه کویری استان خبر داد.