به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن رحیمیان دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین در پیامی خطاب به خلیل الحیه، انتخاب وی به عنوان رئیس جدید دفتر سیاسی جنبش حماس را تبریک گفت.
در بخشی از پیام آمده است:
برادر مجاهد جناب آقای دکتر خلیل اسماعیل الحیه امروز که به برکت عملیات بزرگ طوفان الاقصی و خون شهدای راه مقاومت، مسئله فلسطین دوباره مسئله اول جهان اسلام شده و دلها و ذهن های آزادگان جهان را با خود همراه کرده است، انتخاب شایسته جنابعالی به ریاست دفتر سیاسی حماس نوید بخش نصر و ظفر نهایی بر رژیم اشغالگر و سفاک اسرائیل است.
اینجانب این انتخاب هوشمندانه را به ملت مقاوم فلسطین و همه جبهه مقاومت تبریک عرض میکنم و رجاء واثق دارم ملت قهرمان فلسطین در کنار ملت مقتدر ایران و سایر ملتهای مسلمان و آزادگان جهان به برکت مجاهدت و استقامت همه جانبه خود و به برکت خون قائد شهید حضرت امام خامنهای«ره» و همه شهدای راه آزادی قدس، بزودی شاهد تحقق وعده های صادق الهی و ریشه کنی غده سرطانی صهیونیزم باشند.
انتهای پیام/







![در روز سی و نهم جنگ سوم چه گذشت؟/ سیانان: احتمالا یکی از اهداف پشت پرده دعوت عراق از قالیباف این بوده که بغداد خود را بهعنوان یک میانجی بالقوه میان آمریکا و ایران مطرح کند/تماس تلفنی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان/پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست/ادعای ترامپ: شاید در مقطعی مذاکرات با ایران را از سر بگیریم، اما در حال حاضر وضعیت خیلی خوب است، ولی شاید در مقطعی [این کار را انجام دهیم]](/news/u/2026-08-20/entekhab-1rc6c.jpg)

