قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۴/۳۱

1714 خانواده شهید کردستان در انتظار دیدار مسئولان هستند - تسنیم

مدیرکل بنیاد شهید کردستان بر تسریع در حل مشکلات ایثارگران، ساماندهی گلزار شهدا و اجرای طرح سپاس تأکید کرد.
 1714 خانواده شهید کردستان در انتظار دیدار مسئولان هستند - تسنیم



۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

رهبر شهید با «تولید قدرت» ایران را به قله اقتدار رساند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابل،  حجت‌الاسلام مجتبی روحانی، امام جمعه بابل، در مراسم اربعین رهبر شهید و تجمع شبانه مردم این شهر که با محوریت تبیین شخصیت «رهبر شهید»  برگزار شد، ضمن قدردانی از همت والای مردم در گرامیداشت یاد شهدای راه خدمت، بر ضرورت شناخت ابعاد وجودی این شهید بزرگوار تأکید کرد.

وی با بیان اینکه دشمن با روایت‌های کاذب درصدد مخدوش کردن چهره شهدای خدمت است، اظهار داشت: «باید با نگاهی جامع، ابعاد وجودی رهبر شهید را بشناسیم. در حالی که بسیاری از رهبران تنها یک یا دو بعد شخصیتی دارند، شخصیت  رهبر شهید دارای ابعاد متکثری بود که در جای‌جای جامعه قابل لمس است. ملت ایران نیز با تأسی به این عظمت، توانستند ابعاد فردی و اجتماعی خود را متعالی کنند.»

اندیشه و تفکر؛ ستون فقرات مکتب «رهبر شهید»

وی اولین شاخصه شخصیتی رهبر شهید  را «اندیشه و تفکر» خواند و افزود: «او صاحب نظریه بود؛ چه در دوران پیش از مسئولیت و تبلیغ در مشهد و چه در دوران زعامت اجرایی. نگاه ایشان به تمدن‌سازی، دشمن‌شناسی و ارائه چهارچوب برای جهان معاصر در کتاب “انسان 250 ساله” کاملاً مشهود است.»

به گفته امام جمعه بابل، آنچه شهید را متمایز می‌کرد، پیوند عمیق میان «اندیشه» و «اجرا» بود. وی با نیرو‌شناسی دقیق و به‌کارگیری نخبگان از نقاط مختلف کشور، نظریات خود را به مرحله اجرا در می‌آورد و از فرصت‌ها برای تولید قدرت ملی استفاده می‌کرد.

روحانی با اشاره به تمرکز شهید بر «تولید قدرت» گفت: ایران که روزگاری در ضعف علمی و مونتاژ‌کاری بود، امروز به برکت پیگیری‌های شهید  و حمایت از استارتاپ‌ها، به جایگاه ممتازی رسیده است. او با تکیه بر شعار “ما می‌توانیم” و پشتیبانی بی‌واسطه از دانشمندان، مسیر بومی‌سازی در عرصه‌های دارویی، کشاورزی و به‌ویژه صنایع دفاعی را هموار کرد.

وی افزود: کشوری که زمانی برای تهیه سیم‌خاردار در تحریم بود، امروز به برکت مجاهدت‌های ایشان، به تولیدکننده تسلیحات راهبردی تبدیل شده که جهان متقاضی دستیابی به آن است. این اقتدار، نتیجه تبدیلِ “اندیشه” به “قدرت” در مسیر رسیدن به قله‌هاست.

جریان مقاومت؛ ثمره راهبرد دفاع در عمق

امام جمعه بابل در بخش دیگری از سخنان خود، «جریان مقاومت» در منطقه (حزب‌الله، انصارالله، حشدالشعبی و حماس) را جلوه دیگری از قدرت‌سازی رهبر شهید دانست و تصریح کرد: «برخی کوته‌نظران با شعارهای “نه غزه، نه لبنان” مطرح می‌کنند که چرا باید از جریان مقاومت حمایت کرد. پاسخ این است که باید دشمن را در دوردست‌ها متوقف کرد تا به مرزهای ما نرسد. امروز امنیت و اقتدار ایران مدیون همان نگاه راهبردی و حمایت‌های بی‌دریغی است که شهید جمهور در راستای تقویت جبهه مقاومت انجام داد.

روحانی  خاطرنشان کرد: این قدرت‌سازی باعث شده است تا دشمنی که روزگاری به دنبال تسلط بر ایران بود، امروز به دنبال طرحی برای خروج ذلیلانه از منطقه باشد.

امام جمعه بابل در تبیین ابعاد شخصیت و مدیریت جهادی «رهبر شهید» اظهار داشت: از جمله مهم‌ترین محورهای قدرت‌سازی توسط «رهبر شهید»، تمرکز بر «قدرت علمی» بود. ایشان حتی پیش از دوران مسئولیت‌های عالی، با نگاهی راهبردی در شورای عالی دفاع، بر لزوم تولید علم تأکید داشتند.

وی افزود: ملتی که در دوران طاغوت در ضعف مطلق بود و تنها به «علم مونتاژ» تکیه داشت، با نگاه تحولی رهبر شهید و حمایت ویژه از استارتاپ‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و نخبگان، به جایگاه رفیعی دست یافت. برخلاف بسیاری از کشورها که صرفاً با تکیه بر زرق‌وبرق‌های علمیِ بدون ریشه و وارداتی، در برابر طوفان حوادث همچون برف آب شدند، نهضت علمی ایران به دلیل پیوند با استعدادهای بومی و باور قلبی به شعار «ما می‌توانیم»، در عرصه‌های دارویی، کشاورزی و فناوری‌های نوین به خودکفایی رسید.

امام جمعه بابل با اشاره به پیشرفت‌های خیره‌کننده در حوزه دفاعی تصریح کرد: کشوری که روزگاری برای ابتدایی‌ترین ابزارهای دفاعی همچون سیم‌خاردار با محدودیت‌های شدید مواجه بود، امروز به برکت پیگیری‌های مستمر و نگاه عالمانه رهبر شهید، به چنان قدرتی دست یافته که پهپادهای بومی ایران، به الگویی برای مهندسی معکوس و تقاضای کشورهای دیگر تبدیل شده است. این در حالی است که در دوران پهلوی، شاهد حقارت ارتش و وابستگی ذلت‌بار به بیگانگان بودیم که حاصل آن غارت ثروت ملی و سلب امنیت کشور بود.

انتهای پیام/  


۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

عبودتیان: «بعثت مردمی» پس از شهادت رهبر شهید نباید متوقف شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سیداحمد عبودتیان دبیر جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی کشور در حضور در قرارگاه رسانه‌ای سردار شهید نائینی در رشت، با گرامیداشت یاد این شهید اظهار کرد: شهید نائینی پس از سال‌ها فعالیت در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و انسانی، در جنگ 12 روزه و جنگ رمضان توانست میدان‌داری روایت و جریان ارتباط با مردم را در مجموعه نیروهای مسلح به‌خوبی ایجاد و تسهیل کند.

وی با بیان اینکه شهید نائینی مظهر یک توانمندی و قدرت مهم در نیروهای مسلح در عرصه ارتباطات بود، گفت: این شهید در روزهای پایانی عمر خود نیز با جدیت در این میدان فعالیت می‌کرد؛ به‌گونه‌ای که جمع‌بندی دوستان و نزدیکانش این بود که او رفتنی است.

دبیر جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی کشور با اشاره به مجاهدت‌های رسانه‌ای شهید نائینی بیان کرد: این شهید به نقطه‌ای رسیده بود که کار کانونی و دقیقی را در جریان جنگ آغاز کرده بود و آن، روایت دقیق میدان و روایت قدرت جمهوری اسلامی بود، شهید نائینی خود را وقف استفاده از این ابزار مهم قدرت در جنگ کرده بود و باید تلاش کنیم این مسیر احیا و ادامه پیدا کند.

عبودتیان با اشاره به شکل‌گیری بعثت مردمی پس از شهادت رهبر شهید انقلاب افزود: امروز شاهد فضل الهی هستیم و پس از وعده حقی که رهبر شهید با خون مطهر خود، همچون خون سیدالشهدا(ع)، زمینه هدایت و دوری مردم از ضلالت را فراهم کرد، مردم به فهم و یقین تازه‌ای رسیدند و بر اساس همین فهم در میدان حاضر شدند.

وی با تبیین مفهوم بعثت گفت: بعثت یعنی مردمی که با شجاعت در میدان ایستاده‌اند، هزینه می‌دهند، پرده‌ها را کنار زده‌اند و برای دفاع از حقیقت آماده‌اند.

دبیر جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی کشور حضور شبانه مردم در میدان‌ها و ایستادگی جوانان در مناطق مختلف با دست خالی را از جلوه‌های این بعثت دانست و بیان کرد: این حضور نشان می‌دهد مردم برای دفاع از کشور، عزت، استقلال و آرمان‌های خود آمادگی دارند.

ضرورت استفاده از ظرفیت مردم برای حل مسائل کشور

عبودتیان با تأکید بر اینکه این بعثت نباید در همین مرحله متوقف شود، تصریح کرد: باید از ظرفیت عظیم ایجادشده برای حل مسائل کشور و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی استفاده کنیم، هنر نیروهای انقلاب این است که بتوانند ظرفیت مردمی موجود را که آماده فداکاری، حضور و کار است، سامان دهند و آن را به یک ظرفیت مؤثر برای حل مشکلات کشور تبدیل کنند.

به گفته وی، امروز مردم میدان آمده‌اند و وظیفه نیروهای انقلابی این است که این حضور را به شکل صحیح سازماندهی و هدایت کنند تا آثار آن در عرصه‌های مختلف اجتماعی و اقتصادی و دیگر مسائل کشور نمایان شود.

رسانه‌ها باید روایت زینبی بعثت مردمی را دنبال کنند

دبیر جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی کشور رسانه را یکی از حلقه‌های اصلی این مسیر دانست و اظهار کرد: میدان نباید در خود میدان محبوس بماند و خبرنگاران و اصحاب رسانه باید نقش زینبی خود را در روایت این حوادث ایفا کنند و این حماسه را به جهان نشان دهند.

عبودتیان با بیان اینکه بسیاری از مردم جهان و آزادگان عالم، اعم از شیعه، سنی، مسیحی و پیروان دیگر ادیان، از طریق همین تصاویر و روایت‌ها می‌توانند واقعیت‌های ایران و تحولات این دوره را درک کنند، افزود: رسانه‌ها باید با روایت‌های خلاقانه و الگوهای بدیع، تصویری واقعی از مردم ایران و تحولات جامعه ارائه کنند تا حماسه‌ای که در داخل کشور شکل گرفته، در سطح منطقه و جهان نیز دیده شود.

وی با تأکید بر ضرورت سازماندهی بیشتر در حوزه رسانه گفت: برای این کار باید بسیار سازمان‌یافته‌تر و مبتکرانه‌تر اقدام کنیم و در میان اصحاب رسانه نیز یک تحول و بعثت شکل بگیرد تا بتوان پیام این حماسه را به گوش جهان رساند.

دبیر جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی کشور با بیان اینکه هدف فقط حل مسائل داخلی نیست، بلکه باید با احرار، مستضعفان و مردم منطقه و جهان پیوند برقرار کنیم و به یک جبهه مشترک برسیم، افزود: حلقه ارتباطی این مسیر، فرزندان انقلاب هستند که در جریان جنگ با اخلاص در میدان حضور داشتند و هم‌پای مردم، این حماسه را ثبت، منعکس و روایت کردند.

عبودتیان با قدردانی از تلاش‌های اصحاب رسانه ابراز امیدواری کرد: با استمرار این مسیر و بهره‌گیری از ظرفیت عظیم بعثت مردمی، بتوان گام‌های مؤثری برای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی و معرفی چهره واقعی ایران به جهانیان برداشت.

انتهای پیام/  


۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

فقدان رهبر شهید، داغی بزرگ بر پیکر امت اسلام است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن مشرفی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی، پنجشنبه‌شب 29 مردادماه در مراسم اربعین تدفین و خاکسپاری رهبر شهید که در میدان اجتماعات آیت‌الله شهید رئیسی بیرجند برگزار شد، با تسلیت سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع)، بر ضرورت توجه به ابعاد فقدان رهبر شهید و آثار این ضایعه بر امت اسلام تأکید کرد.

وی با اشاره به گذشت 40 شب از تدفین رهبر شهید اظهار کرد: بیش از 170 شب از شهادت ایشان گذشته و اکنون چهل شب از تدفین ایشان می‌گذرد؛ بنابراین باید بیش از پیش به عمق این عزا و مصیبتی که بر ملت ایران و امت اسلام وارد شده است توجه داشته باشیم.

مشرفی برای تبیین جایگاه رهبر شهید به دیدگاه برخی شخصیت‌های داخلی و خارجی اشاره کرد و گفت: آیت‌الله بهاالدینی پس از دیدار با ایشان تعبیر کرده بود که «چند دقیقه‌ای خورشید اینجا تابید و رفت» و این تعبیر نشان‌دهنده جایگاه معنوی و آثار وجودی ایشان بود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی همچنین با اشاره به دیدگاه آیت‌الله العظمی گلپایگانی و آیت‌الله مصباح یزدی درباره رهبر شهید، افزود: این بزرگان بر جایگاه رهبری و عظمت معنوی ایشان تأکید داشتند و آیت‌الله مصباح یزدی، شکرگزاری برای وجود چنین رهبری را نعمتی فراتر از توان انسان توصیف کرده بود.

وی با اشاره به اظهارات برخی شخصیت‌های خارجی درباره رهبر شهید ادامه داد: سخنان منتسب به ولادیمیر پوتین، کوفی عنان و برخی دیگر از شخصیت‌های بین‌المللی نیز نشان‌دهنده تأثیرگذاری شخصیت و جایگاه ایشان در عرصه جهانی بود.

مشرفی با اشاره به پیام رهبر انقلاب اسلامی در اربعین شهادت رهبر شهید گفت: در این پیام، ویژگی‌ها و هنرهای مختلف ایشان از جمله میدان دادن به مردم، بصیرت‌بخشی مستمر، تکیه بر ظرفیت‌های داخلی، معنویت، تهجد، توسل به اهل‌بیت(ع) و ایمان عمیق به وعده‌های الهی مورد توجه قرار گرفته بود.

وی ایران‌دوستی، تلاش برای استقلال کشور، توجه به خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران و توجه ویژه به جوانان را از دیگر ویژگی‌های رهبر شهید برشمرد و افزود: نهادسازی هدفمند، تقویت ساختار نظامی، ابتکار علمی و راهبردی، سیاست‌گذاری، خلق معانی و پیش‌بینی حوادث دوردست از دیگر ویژگی‌های آن شخصیت عظیم بود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی تصریح کرد: اینها تنها گوشه کوچکی از فضایل و شخصیت رهبر شهید است و نشان می‌دهد چه فقدان بزرگی بر امت اسلام وارد شده است.

مشرفی در ادامه با اشاره به شرایط فرهنگی جامعه گفت: در کنار غم فقدان رهبر شهید و جمعی از فرماندهان و مسئولان عالی‌رتبه، امروز با نگرانی دیگری در عرصه فرهنگی مواجه هستیم.

وی افزود: ملت ایران پس از شهادت رهبر شهید و جمعی از فرماندهان و مسئولان، با حضور گسترده در میدان و ایستادگی در برابر استکبار جهانی صحنه‌ای تاریخی رقم زد؛ اما در برخی نقاط کشور شاهد صحنه‌های تأسف‌باری در حوزه فرهنگی هستیم.

مشرفی با بیان اینکه دشمن در کنار جنگ سخت، جنگ فرهنگی را دنبال می‌کند، اظهار کرد: هدف دشمن تأثیرگذاری بر اراده‌ها، افکار و سبک زندگی مردم است و اگر جامعه از نظر فکری آسیب ببیند، ممکن است بخشی از آن به پیاده‌نظام دشمن تبدیل شود.

وی تأکید کرد: بیان این مسائل به معنای ایجاد ناامیدی نیست، بلکه باید عمق مسئله را شناخت و برای مقابله با آن تدبیر و برنامه‌ریزی کرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به آینده‌نگری رهبر شهید گفت: ایشان تأکید کرده بودند که مسئله ولنگاری، بی‌حجابی و بی‌عفتی به حول و قوه الهی حل خواهد شد و ملت ایران از این مرحله عبور خواهد کرد.

مشرفی افزود: همان‌گونه که ملت ایران در سخت‌ترین شرایط، دشمنان را ناکام گذاشت، این مرحله فرهنگی را نیز پشت سر خواهد گذاشت و به حول و قوه الهی فتح قله نزدیک است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روز جهانی مسجد گفت: مسجد پایگاه مقاومت، تربیت و خونخواهی است و همه ما در این عرصه تکلیف و مسئولیت داریم.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با استناد به آیه «لَمَسْجِدٌ أُسِّسَ عَلَى التَّقْوَىٰ مِنْ أَوَّلِ یَوْمٍ أَحَقُّ أَنْ تَقُومَ فِیهِ» اظهار کرد: نورانیت، صفا، پاکی و صداقت باید از درون خانه خدا به محله و جامعه سرایت کند و توصیه‌های مورد تأکید رهبر شهید باید از مساجد آغاز شود.

مشرفی با اشاره به سخن امام حسن عسکری(ع) درباره پیوند عزت و تمسک به حق گفت: اگر می‌خواهیم عزت، اقتدار و شکوه ملت ایران و انقلاب اسلامی حفظ و تقویت شود، راه آن تمسک به حق و ایستادن در مسیر حق است.

وی با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی فرهنگی خاطرنشان کرد: رهبر شهید فرمودند دشمن با برنامه وارد شده است و ما نیز باید با برنامه‌ریزی وارد میدان شویم.

مشرفی افزود: مسئولان استان در جلسات مستمر در حال پیگیری مسائل فرهنگی هستند و لازم است همه ظرفیت‌ها، از مسئولان ارشد استان و شورای تأمین تا ستاد امر به معروف و نهی از منکر، مردم، روحانیون و علما، برای عبور از این شرایط به میدان بیایند.

وی در پایان گفت: همان‌گونه که ملت ایران در جنگ‌های سخت، فتنه‌ها، تحریم‌های اقتصادی و دیگر عرصه‌ها دشمن را ناکام گذاشت، به حول و قوه الهی در عرصه فرهنگی نیز پیروزی نهایی از آن ملت بزرگ و سرافراز ایران خواهد بود.

انتهای پیام/  




 پرواز جنگنده‌های اسرائیل ؛ دور جدید حملات صهیونیست ها
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پرواز جنگنده‌های اسرائیل ؛ دور جدید حملات صهیونیست ها

 گزارش‌ها از جنوب لبنان از ادامه تجاوزات رژیم اشغالگر صهیونیستی حکایت دارند.

 استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز
۶ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز

معتمدیان با اشاره به ویژگی‌های منحصربه‌فرد استان تهران می‌گوید:با وجود آسیب به زیرساخت‌های سوخت‌رسانی، هیچ‌یک از ۳۸۶ جایگاه سوخت استان تعطیل نشد. همزمان با رایگان ‌شدن مترو و اتوبوس و همراهی مردم در کاهش ترددهای غیرضروری، مصرف سوخت نیز حدود ۵۰ درصد کاهش یافت.

 آغاز بررسی کارشناسی بازسازی پل B۱ کرج / ۳ همت برای تخریب و بازسازی نیاز است
۱۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز بررسی کارشناسی بازسازی پل B۱ کرج / ۳ همت برای تخریب و بازسازی نیاز است

معاون وزیر راه و شهرسازی از آغاز مراحل کارشناسی برای بازسازی پل B۱ کرج خبر داد و گفت: تصمیمات اتخاذ شده در این پروژه فقط بر پایه مطالعات فنی و ضرورت‌های عملیاتی خواهد بود.

 آلن ایر: تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی آمریکا است
۶ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

آلن ایر: تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی آمریکا است

تهران - ایرنا - مذاکره‌کننده سابق وزارت امور خارجه آمریکا گفت، تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی (دولت آمریکا) است و درخت تحریم ها علیه ایران قطع شده است.

 لهستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
۴۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

لهستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد

وزارت امور خارجه لهستان اعلام کرد که سفیر رژیم صهیونیستی را به دلیل تصمیم این رژیم برای توقف تحقیقات در مورد حمله سال ۲۰۲۴ به کاروان امدادرسانی سازمان آشپزخا...

 طراحی سامانه آبیاری زیرسطحی هوشمند با سازوکار ضد گرفتگی و پایش خودکار
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

طراحی سامانه آبیاری زیرسطحی هوشمند با سازوکار ضد گرفتگی و پایش خودکار

سامانه آبیاری زیرسطحی هوشمند با هدف مدیریت مصرف آب و افزایش بهره‌وری آبیاری طراحی شده است. این سامانه امکان استفاده در آبیاری ثقلی، مناطق فاقد برق، مزارع کوچک، باغات و شبکه‌های آبیاری تحت فشار را دارد.