قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

افشای ابعاد جدیدی از آرزوهای برگور رفته ضدایرانی لیندسی گراهام - تسنیم

لیندسی گراهام از آغاز جنگ علیه ایران خوشحال شده بود و پیش‌بینی کرده بود شهرهای ایران سقوط خواهند کرد.
 افشای ابعاد جدیدی از آرزوهای برگور رفته ضدایرانی لیندسی گراهام - تسنیم

بین الملل

گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم- به تازگی مستندی درباره «لیندسی گراهام» سناتور آمریکایی که جنازه‌اش قرار است امروز تشییع شود منتشر شده که حقایق جدیدی درباره تلاش‌های او برای جنگ‌افروزی علیه ایران آشکار می‌کند. 

الکس هولدر، مستندساز مستقلی که از سال 2023 دسترسی بی‌سابقه‌ای به زندگی و فعالیت لیندسی گراهام داشته ویدئوهایی از این سناتور آمریکایی ضبط کرده که به تازگی منتشر شده‌اند.

روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته این مستند نشان می‌دهد که گراهام نقش کلیدی در تشویق ترامپ برای حمله به ایران ایفا کرده است.

در یکی از افشاگرانه‌ترین بخش‌های این فیلم، در تاریخ 4 مارس (اسفند ماه)، گراهام قصد داشت به فلوریدا سفر کند تا ترامپ را متقاعد سازد آمریکا در کنار اسرائیل به بمباران مواضع حزب‌الله در لبنان بپردازد. اما بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در تماس تلفنی با گراهام او را از این کار منصرف کرد. تشنج‌های یک استعمار در حال احتضار در جنگ علیه ایران اذعان در کاخ سفید به عبث‌بودن حملات 13روزه علیه ایران سی‌ان‌ان: پنتاگون بی‌صدا آمار تلفات جنگ با ایران را به‌روزرسانی کرد

بر اساس مکالمه‌ای که روی اسپیکر تلفن گراهام ضبط شده، نتانیاهو می‌گوید: «ما در حال حاضر تمام تمرکزمان روی ایران است. اگر به حزب‌الله بگوییم که تا آخرش می‌رویم، آن‌ها را تهدید کرده‌ایم؛ اما اگر واقعاً این کار را بکنیم [و حملات را آغاز کنیم]، دیگر دلیلی ندارد که آن‌ها هم با تمام قوا علیه ما وارد عمل نشوند. و در حال حاضر، این به نفع ما نیست.»

این ویدیوها نشان می‌دهند پس از آغاز حملات ایالات متحده به ایران در ماه فوریه (9 اسفند 1404)، گراهام با خنده به گروه فیلم‌برداری می‌گوید: «ببینید اینجا چه کرده‌ایم. نزدیک بود گریه‌ام بگیرد! چند وقت بود که داشتیم برای این موضوع فشار می‌آوردیم؟»

او سپس اضافه می‌کند که با ترامپ صحبت کرده و او نیز از جنگ بسیار خرسند است:  «امروز صبح با ترامپ صحبت کردم، خیلی هیجان‌زده بود و گفت این بهترین کاری بوده که تا به حال انجام داده‌ام. او عاشق منفجر کردن چیزهاست.»

در بخش دیگری از مستند، گراهام در مارس (اسفند) با جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی سابق دولت بایدن، دربارهٔ مدت زمان …



 کره جنوبی: کره شمالی بین ۸۰ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای در اختیار دارد
۲۰ دقیقه قبل / سایت انتخاب

کره جنوبی: کره شمالی بین ۸۰ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای در اختیار دارد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

کره جنوبی می‌گوید پیونگ‌یانگ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای دارد.

به گزارش انتخاب، کره جنوبی برآورد می‌کند کره شمالی بین ۸۰ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای در اختیار دارد؛ رقمی که به‌طور قابل‌توجهی بالاتر از برآورد اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، یعنی ۵۷ کلاهک است.

آن گیو-بک، وزیر دفاع کره جنوبی، گفت این بازه بر اساس تحقیقات نهادهای پژوهشی خصوصی به دست آمده و تأکید کرد که ارتش کره جنوبی نمی‌تواند رقم دقیق را به‌طور رسمی تأیید کند.



 فریمن: ترامپ مانند یک کودک دو ساله رفتار می‌کند / ادعای کنترل تنگه هرمز مزخرف است + فیلم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

فریمن: ترامپ مانند یک کودک دو ساله رفتار می‌کند / ادعای کنترل تنگه هرمز مزخرف است + فیلم

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، چاس فریمن با انتقاد شدید از رویکرد دونالد ترامپ، وی را به جای یک رئیس‌جمهور، به «هیولا» تشبیه کرد و تأکید نمود که رفتار او در عرصه بین‌المللی، نامنظم و ناشی است.

او تصریح کرد که در شرایط فعلی، ایالات متحده بدون اعزام نیروی زمینی قادر به دستیابی به هیچ دستاورد قابل توجهی در روابط خارجی نخواهد بود.

این تحلیل‌گر ارشد با اشاره به نقش کلیدی سلطنت عمان به عنوان میانجی، ابراز تأسف کرد که ترامپ به جای بهره‌گیری از این دیپلماسی مؤثر، به تهدید عمان روی آورده است؛ در حالی که عمان و ایران در تلاش برای تدوین یک طرح بلندمدت جهت تضمین باز ماندن تنگه هرمز هستند.

فریمن در تندترین بخش اظهارات خود، ادعا‌های ترامپ مبنی بر کنترل تنگه هرمز را «مزخرف» نامید و افزود: «او مانند یک کودک دو ساله است که واقعیت را نمی‌پذیرد، کج‌خلقی می‌کند و به همین دلیل تمام اعتبار خود را در سطح جهانی از دست می‌دهد.»

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی



 گاف امنیتی نخست‌وزیر جدید انگلیسی
۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

گاف امنیتی نخست‌وزیر جدید انگلیسی

اندی برنهام، نخست‌وزیر بریتانیا، گفت: از تبادل پیام با فردی که خود را به جای «سوزی وایلز»، رئیس دفتر دونالد ترامپ در کاخ سفید جا زده بود، احساس شرمساری نمی‌کند.  برنهام به خبرنگاران گفت: احساس شرمساری ندارم؛ زیرا تبادل پیام بسیار محدود و بی‌اهمیت بود و در واقع، خیلی زود متوجه شدم که باید این موضوع گزارش شود و همین کار را هم کردم.» 

اندی برنهم در واکنش به این گزارش‌ها تصریح کرد: این یک تبادل پیام کاملاً حداقل و بدون هیچ اهمیت یا اثری بود. در واقع خیلی سریع متوجه شدم که این مسئله باید به مقامات امنیتی گزارش شود و بلافاصله این کار را انجام دادم. 

در همین حال، یکی از مقامات کاخ سفید تأکید کرده است که این حادثه هیچ ارتباطی با هک شدن مجدد دستگاه‌های ارتباطی رئیس دفتر ترامپ ندارد. 

اندی برنهام پیام‌هایی را با فردی مبادله کرده است که خود را سوزی وایلز، رئیس دفتر کاخ سفید و از نزدیک‌ترین مشاوران دونالد ترامپ، جا زده بود. 

این رخنه امنیتی که نخستین‌بار توسط نشریه پولیتیکو فاش شد، موجب نگرانی شدید سفارت بریتانیا در واشنگتن شده تا جایی که این موضوع را رسماً با کاخ سفید در میان گذاشته است. با این حال، دفتر نخست‌وزیری بریتانیا (داونینگ استریت) اعلام کرده است که درباره مسائل مربوط به امنیت ملی اظهار نظر نمی‌کند. 

بر اساس اطلاعات منتشرشده، این ارتباطات به صورت متنی بوده و هیچ پیام مهم یا حائز اهمیتی ردوبدل نشده است. اندی برنهام پس از مدت کوتاهی به هویت فرستنده مشکوک شده و موضوع را بلافاصله به مقامات ذی‌صلاح گزارش داده است. 

اندی برنهم در واکنش به این گزارش‌ها تصریح کرد: این یک تبادل پیام کاملاً حداقل و بدون هیچ اهمیت یا اثری بود. در واقع خیلی سریع متوجه شدم که این مسئله باید به مقامات امنیتی گزارش شود و بلافاصله این کار را انجام دادم. 

در همین حال، یکی از مقامات کاخ سفید تأکید کرده است که این حادثه هیچ ارتباطی با هک شدن مجدد دستگاه‌های ارتباطی رئیس دفتر ترامپ ندارد.  سابقه حملات فیشینگ و نفوذ به فهرست مخاطبان

تلاش‌ها برای فیشینگ و جعل هویت …



 ترامپ هیچ برگ برنده‌ای ندارد!
۱ ساعت قبل / سایت مشرق

ترامپ هیچ برگ برنده‌ای ندارد!

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی جهان بین اظهارات استیو هانکه، اقتصاددان آمریکایی را منتشر کرد که معتقد است:

ایرانی‌ها به‌وضوح و با اختلافی عظیم، یک پیروزی بسیار بزرگ به دست آورده‌اند و حالا عملاً همه برگ‌های برنده را در اختیار دارند؛ ترامپ هیچ برگ برنده‌ای ندارد.

نتیجه این وضعیت، افزایش قدرت ایران بر تنگه و طرح پیش‌شرط‌های مختلف برای بازگشایی آن است.




*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.



 ادعای ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ای که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده را علیه ایران اجرا می‌کنم
۲ ساعت قبل / روزنامه ستاره صبح

ادعای ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ای که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده را علیه ایران اجرا می‌کنم

به گزارش انتخاب، رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد: «هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متأسفانه، آن‌ها از این فرصت استفاده نکردند. بنابراین، امروز اعلام می‌کنم که کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ای که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است! این، جنگ اقتصادی و انزوایی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.

وی مدعی شد: نیروی دریایی آن‌ها از بین رفته، نیروی هوایی‌شان نابود شده، کارخانه‌های نظامی‌شان اکنون به ویرانه تبدیل شده‌اند، پول ملی‌شان بی‌ارزش است و کشورشان به یک تار مو بند است.

ترامپ ادعا کرد: امروز همچنین اعلام می‌کنم که هر کشوری که به مؤسسات مالی، شرکت‌ها، فرودگاه‌ها یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هر نوع شریان حیاتی یا کمک نجات‌بخشی به ایران ارائه کنند، خودشان نیز با پیامدهای اقتصادی بسیار سنگین مواجه خواهند شد. قاچاق نفت، خطوط مبادله ارزی (Swap Lines)، انتقالات نقدی، صرافی‌ها، ثبت کشتی‌ها، شرکت‌های پوششی — همه این‌ها باید همین حالا متوقف شوند. خودتان می‌دانید چه کسانی هستید. این یک «دی-دی» [روز پیروزی] اقتصادی (D-Day) خواهد بود و ما نیاز داریم همه متحدانمان در کنار ایالات متحده آمریکا بایستند تا تهدید ایران را منزوی و شکست دهند.

رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد: این اقدامات تاریخی آن‌ها و توانایی‌شان برای گسترش تروریسم در سراسر جهان را فلج خواهد کرد. ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت. از توجه شما به این موضوع سپاسگزارم.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه
سایت تابناک

گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه

رویترز اعلام کرد که رئیس جدید موساد و وزیر خارجه دولت خودخوانده سوریه درباره حضور نظامی ترکیه در سوریه گفتگو کرده‌اند.
 ترکیه و اسرائیل در چند قدمی رویارویی مستقیم
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترکیه و اسرائیل در چند قدمی رویارویی مستقیم

پس از سقوط اسد و تشدید حضور اسرائیل در سوریه، ترکیه و اسرائیل اکنون در آستانه رویارویی مستقیم قرار گرفته‌اند؛ سناریویی که می‌تواند آمریکا را دچار وحشت و بحران خطرناک کند.
 «با آتش بازی نکنید»؛ هشدار چین به ژاپن در موضوع هسته‌ای
سایت دیدارنیوز

«با آتش بازی نکنید»؛ هشدار چین به ژاپن در موضوع هسته‌ای

«ژانگ هانهویی» سفیر چین در روسیه به ژاپن هشدار داد که در مسائل مربوط به تسلیحات هسته‌ای «با آتش بازی نکند.»
 با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد
سایت جوان آنلاین

با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد

حسین الحاج حسن با اشاره به تثبیت قدرت ایران در منطقه گفت حزب‌الله با حمایت ایران، همچنان قاطعانه ایستاده است.
 یاوه گویی‌های سفیر آمریکا درباره ایران
سایت تابناک

یاوه گویی‌های سفیر آمریکا درباره ایران

هاکبی در مصاحبه با شبکه «العربیه» انگلیسی، ادعا کرد: «شاید فکر کنید بعد از آن ممکن است کم‌کم بفهمند که رئیس‌جمهور [آمریکا دونالد]ترامپ درمورد اقدام نظامی جدی...
 هشدار پنتاگون به ۳۰ دانشگاه آمریکا!
سایت تابناک

هشدار پنتاگون به ۳۰ دانشگاه آمریکا!

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی...
 سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز
سایت تابناک

سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز

بلومبرگ می‌گوید که دو نفتکش چینی که از مسیر عمانی برگشت خورده‌اند، در میانه تنگه سرگردانند.
 سفر وزیر خارجه سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال
سایت ایران آنلاین

سفر وزیر خارجه سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال

محمد اسحاق دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان، در اسلام‌آباد با اسعد الشیبانی، وزیر امور خارجه سوریه دیدار و گفتگو کرد.