قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

دشمن پس از شکست نظامی به‌دنبال تشدید فشار اقتصادی و ایجاد ناآرامی است - تسنیم

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اردستان گفت: دشمن پس از شکست نظامی به‌دنبال تشدید فشار اقتصادی و ایجاد ناآرامی است.
 دشمن پس از شکست نظامی به‌دنبال تشدید فشار اقتصادی و ایجاد ناآرامی است - تسنیم

استانها

سرهنگ روح اله صنعتکار در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردستان با تقدیر از حضور و همراهی مردم و مسئولان در برنامه‌های اخیر، اظهار داشت: شهرستان اردستان در ایام اخیر یکی از پرکارترین روزهای خود را پشت سر گذاشت و مردم این شهرستان بار دیگر با حضور پرشور خود، روحیه انقلابی و ولایتمداری خود را به نمایش گذاشتند.

وی افزود: در مراسم اعزام مردم به تهران برای حضور در آیین‌ تشییع رهبر شهید، شهرستان اردستان با اعزام 15 دستگاه اتوبوس عملکردی قابل توجه داشت، در حالی که بسیاری از شهرهای بزرگ کشور تنها سه تا پنج اتوبوس اعزام کرده بودند اما استقبال مردم به گونه‌ای بود که در صورت فراهم بودن امکانات، امکان اعزام تعداد بیشتری از شهروندان نیز وجود داشت.

فرمانده سپاه اردستان با اشاره به برگزاری بیش از 140 تجمع و برنامه فرهنگی و انقلابی در سطح شهرستان، بیان کرد: برگزاری این حجم از برنامه‌ها نیازمند هم‌افزایی و همکاری دستگاه‌های مختلف بود و جا دارد از تمامی مسئولان، موکب‌ها و مردم شهرستان قدردانی شود.

وی با بیان اینکه دشمن در جنگ نظامی به اهداف خود دست نیافته است، اظهار داشت: بر اساس تحلیل‌های اطلاعاتی، سه محور اصلی اقدامات دشمن در ماه‌های آینده شامل تشدید فشارهای اقتصادی، افزایش فعالیت‌های رسانه‌ای و بهره‌گیری از برخی چهره‌های مشهور و همچنین تشدید مواضع انتقادی برخی جریان‌های سیاسی خواهد بود که می‌تواند زمینه‌ساز ایجاد ناآرامی‌های اجتماعی باشد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اردستان تاکید کرد: مسئولان شهرستان باید نسبت به پیام‌ها و فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی توجه ویژه داشته باشند و با مطالعه دقیق و بند به بند بیانات معظم‌له، در مسیر تحقق منویات ایشان گام بردارند.

وی با تأکید بر اهمیت حفظ وحدت و انسجام ملی، گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها بر استمرار حضور مردم در صحنه تأکید کرده‌اند و امروز مهم‌ترین سرمایه نظام، اتحاد و همبستگی ملت ایران است.

فرمانده سپاه اردستان با اشاره به آرامش و انسجام موجود در شهرستان اظهار داشت: خوشبختانه در شهرهای اردستان، زواره و مهاباد کم‌حاشیه‌ترین تجمعات برگزار شده و این وحدت و همدلی باید در آینده نیز حفظ شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت منطقه …





 فوری؛ تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران کلید خورد! ۳ فرد جدید هدف قرار گرفتند

فوری؛ تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران کلید خورد! ۳ فرد جدید هدف قرار گرفتند

وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران خبر داد.

 سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

دیدار دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر است.

 فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

بازی پرسپولیس و تراکتور به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد

خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد

خاتون بم در آخرین دیدار مرحله انتخابی لیگ قهرمانان زنان آسیا، برای رسیدن به مرحله گروهی باید الاتحاد اردن را شکست دهد.

 جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا

جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا

شرکت فنرسازی زر گلپایگان (خگلپا) در پی توافق با مشتری عمده خود، سازه‌گستر سایپا، از افزایش حدود ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات اصلی خبر داد.

 ۱۲ نیروی صلیب سرخ و هلال احمر از ابتدای سال جان باختند/  هشدار درباره عادی‌ شدن حمله به امدادگران

۱۲ نیروی صلیب سرخ و هلال احمر از ابتدای سال جان باختند/ هشدار درباره عادی‌ شدن حمله به امدادگران

اجتماعی رکنا، رؤسای فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ همزمان با روز جهانی بشردوستی، با هشدار نسبت به افزایش خطر برای کارکنان امدادی، خواستار اقدام عملی دولت‌ها و طرف‌های درگیر برای حفاظت از نیروهای بشردوستانه و تضمین امنیت فعالیت‌های امدادی شدند.