قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

سرانه فضای ورزشی کردستان 46 سانتی‌متر است/شرایط مطلوبی نداریم - تسنیم

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان گفت: میانگین سرانه فضای ورزشی استان 46 سانتی‌متر و در شرایط مطلوبی قرار ندارد.
 سرانه فضای ورزشی کردستان 46 سانتی‌متر است/شرایط مطلوبی نداریم - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، ورزش همگانی امروز دیگر صرفاً یک فعالیت تفریحی یا برنامه‌ای مناسبتی نیست، بلکه به عنوان یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های سلامت اجتماعی، نشاط عمومی و پیشگیری از آسیب‌های جسمی و اجتماعی شناخته می‌شود؛ حوزه‌ای که توسعه آن نیازمند برنامه‌ریزی هدفمند، بهره‌گیری از ظرفیت دستگاه‌ها و حضور فعال هیئت‌های شهرستانی است.

فرزاد خاکی، مدیرکل ورزش و جوانان کردستان، پیش از ظهر امروز در مجمع سالانه هیئت ورزش‌های همگانی استان با قدردانی از تلاش‌های هیئت استان و شهرستان‌ها اظهار کرد: توسعه ورزش در کردستان تنها به حوزه قهرمانی محدود نمی‌شود و ورزش همگانی بخش مهمی از برنامه‌های اداره‌کل را تشکیل می‌دهد.

وی افزود: هیئت ورزش‌های همگانی در سال گذشته اقدامات قابل توجهی انجام داده و ترکیب هیئت‌های شهرستانی نیز از نیروهای توانمند و افراد دارای ظرفیت برخوردار است که باید از این توان برای تحقق اهداف توسعه ورزش استان استفاده شود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان با اشاره به اهمیت مجامع سالانه هیئت‌ها بیان کرد: این نشست‌ها فرصت مناسبی برای بررسی عملکرد یک‌ساله، بیان دغدغه‌ها، شناسایی موانع و ارائه راهکارهای عملیاتی است و انتظار می‌رود مسئولان هیئت‌های شهرستانی اهمیت بیشتری برای حضور و مشارکت در این جلسات قائل باشند.

خاکی با انتقاد از غیبت برخی هیئت‌های شهرستانی در مجامع سالانه عنوان کرد: حضور مدیران هیئت‌ها در چنین نشست‌هایی می‌تواند زمینه تصمیم‌گیری بهتر و انتقال دقیق‌تر مشکلات مناطق مختلف را فراهم کند.

وی با اشاره به چالش‌های هیئت‌های شهرستانی به‌ویژه در مناطق کمتر برخوردار اذعان داشت: محدودیت‌های زیرساختی و کمبود امکانات از دغدغه‌های جدی این حوزه است، اما اداره‌کل ورزش و جوانان در حد توان آماده همکاری برای رفع موانع و تقویت فعالیت هیئت‌هاست.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان بر ضرورت بومی‌سازی برنامه‌های ابلاغی فدراسیون‌ها تأکید کرد و گفت: طرح‌های ورزشی باید متناسب با شرایط، ظرفیت‌ها و امکانات هر استان اجرا شوند؛ چراکه ممکن است یک برنامه در منطقه‌ای قابلیت اجرایی بالایی داشته باشد اما در استانی دیگر نیازمند تغییر و تطبیق با شرایط بومی باشد.

خاکی با تأکید بر اینکه ورزش همگانی نباید تنها به ورزش صبحگاهی و برنامه‌های مناسبتی محدود شود، تصریح کرد: این هیئت دارای انجمن‌ها و کمیته‌های متعددی است که باید در شهرستان‌ها متناسب با ظرفیت‌های موجود فعال شوند و مردم بتوانند از تنوع بیشتری در فعالیت‌های ورزشی بهره‌مند شوند.

وی افزود: کمبود برخی امکانات نباید موجب توقف فعالیت‌ها شود، بلکه باید با استفاده از ظرفیت‌های موجود، برنامه‌ریزی دقیق و همکاری مجموعه‌های مختلف، زمینه توسعه رشته‌های زیرمجموعه ورزش همگانی را فراهم کرد.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان با اشاره به گستردگی جامعه هدف ورزش همگانی اظهار کرد: مخاطبان این حوزه در میان مردم حضور دارند و برای شناسایی آنها نیازمند تبلیغات گسترده نیستیم؛ بلکه باید با برنامه‌ریزی منسجم، این ظرفیت بزرگ اجتماعی را سازماندهی و فعال کنیم.

وی بر ضرورت تقویت ارتباط هیئت‌های ورزش همگانی با شهرداری‌ها، دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌های مردم‌نهاد و مجموعه‌های مرتبط تأکید کرد و اذعان داشت: توسعه ورزش همگانی بدون استفاده از ظرفیت‌های بین‌بخشی امکان‌پذیر نیست.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان همچنین بر اهمیت نظارت بر عملکرد هیئت‌های شهرستانی تأکید کرد و بیان داشت: مسئولان هیئت‌ها باید بر فعالیت مربیان، نحوه ارائه خدمات و دریافت شهریه از مردم نظارت دقیق داشته باشند و اجازه ندهند تخلفی در این زمینه رخ دهد.

وی با تأکید بر ضرورت توجه به آموزش و ارتقای سطح علمی مربیان تصریح کرد: باید مشکلات افرادی که برای حضور در دوره‌های آموزشی با موانع مالی یا اداری مواجه هستند بررسی شود تا مسیر رشد و توانمندسازی مربیان هموارتر شود.

خاکی با اشاره به ارتباط میان ورزش همگانی و قهرمانی اظهار داشت: استعدادهایی که در برنامه‌های ورزش همگانی شناسایی می‌شوند باید به هیئت‌های تخصصی معرفی شوند تا زمینه رشد آنها و ورود به مسیر قهرمانی فراهم شود.

وی شفافیت مالی در هیئت‌های ورزشی را ضروری دانست و افزود: عملکرد مالی هیئت‌ها باید شفاف باشد و فعالیت آنها مطابق برنامه‌های نظارتی بررسی خواهد شد.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان با اشاره به محدودیت فضای ورزشی استان اذعان کرد: سرانه فضای ورزشی کردستان در شرایط مطلوبی قرار ندارد و میانگین سرانه فضای ورزشی استان حدود 46 سانتی‌متر است؛ بنابراین نمی‌توان انتظار داشت همه هیئت‌ها دارای سالن یا فضای اختصاصی باشند.

خاکی افزود: از مجموع 131 فضای سرپوشیده، زمین چمن و استخر موجود در استان، بخشی در اختیار هیئت‌های ورزشی قرار گرفته و تلاش می‌شود با مدیریت زمان‌بندی و استفاده بهینه از اماکن ورزشی، زمینه بهره‌مندی هیئت‌های مختلف فراهم شود.

وی نقش ادارات ورزش و جوانان شهرستان‌ها را در حمایت از هیئت‌ها مهم دانست و گفت: هیئت‌های شهرستانی باید تعامل بیشتری با این ادارات داشته باشند و برای جذب اعتبارات و امکانات مورد نیاز، از ظرفیت‌های موجود استفاده کنند.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان خاطرنشان کرد: هر هیئتی که برنامه مشخص داشته باشد و برای توسعه فعالیت‌های خود تلاش کند، مورد حمایت اداره‌کل قرار خواهد گرفت و اولویت حمایت‌ها با مجموعه‌هایی است که عملکرد مطلوب و برنامه مدون دارند.

خاکی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روند برگزاری انتخابات هیئت‌های ورزشی توضیح داد: اداره‌کل ورزش و جوانان در انتخابات هیئت‌ها اصل بی‌طرفی را رعایت کرده و مطابق قانون تنها وظیفه نظارت بر روند برگزاری مجامع را بر عهده دارد.

وی اضافه کرد: ترکیب مجامع انتخاباتی بر اساس آیین‌نامه و با تأیید فدراسیون‌های مربوطه شکل می‌گیرد و اداره‌کل در انتخاب افراد واجد شرایط، خارج از چارچوب قانونی دخالتی ندارد.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان تصریح کرد: افرادی که در مجامع انتخاباتی رأی می‌آورند، فارغ از اینکه چه کسانی به آنها رأی داده‌اند، مورد حمایت قرار خواهند گرفت و هدف اصلی، همکاری برای توسعه ورزش استان است.

وی تأکید کرد: معیار ارزیابی هیئت‌ها باید عملکرد، میزان فعالیت و برنامه‌های اجرایی آنها باشد، نه روابط شخصی؛ چراکه اجازه داده نمی‌شود از ظرفیت هیئت‌های ورزشی برای منافع فردی استفاده شود.

خاکی ابراز امیدواری کرد با همکاری فدراسیون، هیئت ورزش‌های همگانی استان و هیئت‌های شهرستانی، گام‌های مؤثری برای ارتقای سلامت جامعه، افزایش مشارکت مردم و نهادینه شدن فرهنگ ورزش همگانی در کردستان برداشته شود.

انتهای پیام/  



۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

پرونده اتللو قهرمانی کشور در شیراز بسته شد

به گزارش ایلنا، شیراز در روزهای اخیر میزبان یکی از متفاوت‌ترین رویدادهای ورزشی کشور بود؛ رقابتی که در آن به جای قدرت بدنی، تمرکز، تحلیل، آینده‌نگری و قدرت تصمیم‌گیری حرف نخست را می‌زد.

رقابت‌های اتللو قهرمانی کشور با حضور ۷۰ ورزشکار از استان‌های فارس، البرز، کردستان، کرمان، یزد، خوزستان، کرمانشاه، اصفهان، تهران، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی در خانه شطرنج فارس برگزار شد و ورزشکاران در فضایی رقابتی و در عین حال دوستانه برای کسب عنوان قهرمانی کشور به مصاف یکدیگر رفتند.

این مسابقات با همکاری هیئت شطرنج استان فارس، هیئت ورزش‌های همگانی شهرستان شیراز، سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز و انجمن بازی‌های فکری ایران برگزار شد و جمعی از داوران، مربیان و فعالان این رشته از سراسر کشور در آن حضور داشتند.

در پایان این رقابت‌ها، در بخش برادران، حسن رستمی‌پور از کرمان به مقام قهرمانی رسید، دانیال پورحمزه از خوزستان نایب‌قهرمان شد و رضا شایسته‌تسلیخ از تهران در جایگاه سوم قرار گرفت.

در بخش خواهران نیز فاطمه تراشی‌کاشانی از تهران عنوان نخست را به دست آورد، الهه محمدعلیان از یزد دوم شد و ماه‌سلطان ذوالفقاروانانی از خوزستان مقام سوم را کسب کرد.

در رده زیر ۱۲ سال نیز سیده نازنین حسینی از فارس قهرمان شد، محمدعلی حاصلی‌خانکهدانی از فارس به مقام دوم رسید و ریحانه سادات مسعودی از فارس در جایگاه سوم ایستاد.

 رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان فارس در آیین اختتامیه این مسابقات با قدردانی از حضور ورزشکاران، داوران و عوامل اجرایی اظهار کرد: بازی‌های فکری بخش مهمی از ورزش همگانی هستند و در کنار ایجاد نشاط و رقابت سالم، می‌توانند به تقویت تمرکز، قدرت تحلیل، برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری افراد کمک کنند.

سیروس پاک‌فطرت،افزود: میزبانی شیراز از نخستین رویداد دومین المپیاد کشوری بازی‌های فکری ایران برای فارس یک افتخار است و حضور ورزشکارانی از ۱۱ استان کشور نشان داد که اتللو از ظرفیت بالایی برای توسعه و فراگیر شدن برخوردار است.

پاک‌فطرت با اشاره به حضور ورزشکاران نوجوان در این رقابت‌ها ادامه داد: توجه به رده‌های پایه از اولویت‌های مهم در توسعه ورزش‌های فکری است و حضور استعدادهای نوجوان می‌تواند آینده این رشته را در کشور تضمین کند.

رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان فارس همچنین از تلاش تمامی عوامل برگزاری مسابقات قدردانی کرد و گفت: هدف از برگزاری این رویدادها تنها کسب مدال نیست، بلکه ایجاد زمینه برای حضور خانواده‌ها و نسل جوان در فعالیت‌های فکری و ورزشی و گسترش فرهنگ نشاط و سلامت اجتماعی است.

 نماینده فدراسیون جهانی اتللو در ایران و سرداور مسابقات نیز با اشاره به ویژگی‌های این رشته اظهار کرد: اتللو در ظاهر بازی ساده‌ای با مهره‌های سیاه و سفید است، اما در سطح حرفه‌ای، بازیکن باید چندین حرکت جلوتر را پیش‌بینی کند و برای هر تصمیم، پیامدهای آن را در صفحه بازی بسنجد.

علی طالبی‌زاده، افزود: این مسابقات فرصت مناسبی برای افزایش سطح فنی بازیکنان، تبادل تجربه میان مربیان و داوران و شناسایی استعدادهای جدید بود و حضور ورزشکاران از استان‌های مختلف نشان‌دهنده ظرفیت رو به رشد اتللو در کشور است.

طالبی‌زاده با تأکید بر اهمیت رده‌های پایه گفت: حضور نوجوانان در این رقابت‌ها اتفاقی ارزشمند است و می‌تواند مسیر ورود نسل جدید به مسابقات حرفه‌ای اتللو را هموار کند.

مرجان زارعی، نایب‌رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان فارس نیز با اشاره به برگزاری موفق این رویداد ملی گفت: شیراز از ظرفیت بسیار خوبی برای میزبانی مسابقات ملی در حوزه ورزش‌های فکری برخوردار است و این رقابت‌ها علاوه بر ایجاد فرصت برای ورزشکاران، زمینه آشنایی و ارتباط بیشتر فعالان این رشته در سراسر کشور را فراهم کرد.

وی افزود: آنچه در این مسابقات اهمیت داشت، تنها نتیجه و مدال نبود؛ بلکه ورزشکاران، مربیان و داوران در فضایی سالم در کنار یکدیگر قرار گرفتند و تجربیات خود را به اشتراک گذاشتند.

زارعی خاطرنشان کرد: استمرار چنین رویدادهایی می‌تواند زمینه حضور بیشتر کودکان، نوجوانان و خانواده‌ها در ورزش‌های فکری را فراهم کرده و این رشته‌ها را به بخشی از سبک زندگی سالم و نشاط اجتماعی تبدیل کند. انتهای پیام/




 نامه‌های جنجالی دستیار ترامپ منتشر شد؛ «تو برای من همه‌چیز هستی» | نقش مرموز این زن در کاخ سفید + عکس
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نامه‌های جنجالی دستیار ترامپ منتشر شد؛ «تو برای من همه‌چیز هستی» | نقش مرموز این زن در کاخ سفید + عکس

انتشار نامه‌های منتسب به «ناتالی هارپ»، دستیار نزدیک رئیس جمهوری آمریکا و در عین حال جنجالی او، پرده از رابطه‌ای کم‌سابقه و بسیار نزدیک در حلقه اول اطراف «دونالد ترامپ»  برداشته که در رسانه های آمریکا بحث برانگیز و خبرساز شده است.

 آسیب‌پذیری بحرانی مایکروسافت در سرویس هویتی؛ مهاجمان قبلاً سوءاستفاده کرده‌اند
۱ ساعت قبل / سایت سیتنا

آسیب‌پذیری بحرانی مایکروسافت در سرویس هویتی؛ مهاجمان قبلاً سوءاستفاده کرده‌اند

مایکروسافت از شناسایی و رفع یک آسیب‌پذیری بحرانی با امتیاز کامل ۱۰ از ۱۰ در سرویس ابری Entra ID خبر داد؛ نقصی که امکان اجرای کد از راه دور را برای مهاجم غیرمجاز

 شفافیت دولت در موضوع بنزین و چند خبر خوب دیگر...
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

شفافیت دولت در موضوع بنزین و چند خبر خوب دیگر...

ماجرای بنزین این روزها حسابی سر زبان‌ها افتاده و مردم را نگران کرده است. امروز در همین راستا سخنگوی دولت تاکید بر شفاف‌سازی داشت.

 طرح خروج از NPT در مجلس ارائه شده  و در حال پیگیری است
۲۰ دقیقه قبل / روزنامه توسعه ایرانی

طرح خروج از NPT در مجلس ارائه شده و در حال پیگیری است

نماینده قم در مجلس با اشاره به موضوع خروج ایران از پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای (NPT) اظهار کرد: موضوع خروج از NPT مطرح شده و دبیر شورای عالی

 رمزگشایی از سفر رئیس تیم مذاکره‌کننده با آمریکا به بغداد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رمزگشایی از سفر رئیس تیم مذاکره‌کننده با آمریکا به بغداد

سفر محمدباقر قالیباف به عراق و دیدارش با مقامات این کشور با چه هدفی انجام شد و چه دستاوردهایی داشت؟ این ویدئو را ببینید.

 افتتاح حدود ۳۶ هزار پروژه عمرانی در هفته دولت، با بیش از ۷۳۴ همت اعتبار
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

افتتاح حدود ۳۶ هزار پروژه عمرانی در هفته دولت، با بیش از ۷۳۴ همت اعتبار

در هفته دولت مجموعاً ۳۵ هزار و ۹۸۶ پروژه عمرانی، رفاهی، زیرساختی و توسعه ای در سراسر کشور با هزینه نهایی ۷۳۴ هزار و ۴۶۱ میلیارد تومان (حدود ۷۳۵ همت) به بهره‌برداری خواهد رسید.