قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۱

امام شهید نظام را بر پایه آینده‌نگری و ساختاری مستحکم بنا کرد - تسنیم

امام جمعه زاهدان گفت: امام شهید نظام را بر پایه تدبیر، آینده‌نگری و ساختاری مستحکم بنا کرد.
 امام شهید نظام را بر پایه آینده‌نگری و ساختاری مستحکم بنا کرد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، آیت‌الله مصطفی محامی در دیدار جمعی از ریش سفیدان، معتمدین، جوانان و بانوان طایفه «قروتخوار» از منطقه سیستان با وی و اعلام بیعت با رهبر جدید انقلاب اسلامی، ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و شهادت «امام شهید»، از حضور مردم و تجدید بیعت آنان با رهبر معظم انقلاب قدردانی کرد.

وی با اشاره به جایگاه والای «امام شهید» اظهار داشت: شخصیت ایشان از بزرگ‌ترین و کم‌نظیرترین شخصیت‌های تاریخ اسلام بود که ابعاد مختلف علمی، اخلاقی، معنوی، مدیریتی، سیاسی و نظامی او هنوز به‌طور کامل شناخته نشده است. به گفته وی، بزرگان معمولاً در زمان حضورشان کمتر شناخته می‌شوند و پس از فقدانشان عظمت و جایگاه آنان بیشتر آشکار می‌شود.

امام جمعه زاهدان با بیان اینکه «امام شهید» در حوزه‌های مختلف علمی، علوم حوزوی، علوم انسانی، هنر و مسائل راهبردی صاحب‌نظر بود، افزود: متخصصان هر حوزه‌ای که با ایشان مواجه می‌شدند، به عمق دانش و تسلط او اذعان داشتند. این جامعیت علمی در کنار ویژگی‌های اخلاقی و مدیریتی، از وی شخصیتی ممتاز ساخته بود و فقدان او خسارتی بزرگ برای امت اسلامی به شمار می‌رود.

آیت‌الله محامی با استناد به روایات اسلامی درباره جایگاه عالمان دین گفت: رحلت یک عالم ربانی و حکیم، خلأ بزرگی در جامعه ایجاد می‌کند که به‌سادگی قابل جبران نیست. با وجود فقدان «امام شهید»، جامعه همچنان از تدبیر، حکمت و آینده‌نگری او بهره‌مند است.

وی با اشاره به جنگ 12 روزه و مدیریت بحران توسط «امام شهید» بیان کرد: دشمن تصور می‌کرد با ترور فرماندهان ارشد می‌تواند ساختار دفاعی کشور را دچار فروپاشی کند، اما به دلیل پیش‌بینی‌ها و تدابیر انجام‌شده، جانشینان فرماندهان در کوتاه‌ترین زمان تعیین شدند و هیچ خللی در فرماندهی کشور ایجاد نشد. همین آمادگی موجب شد پاسخ جمهوری اسلامی در سریع‌ترین زمان آغاز شود.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان افزود: پس از پایان جنگ نیز «امام شهید» تمام توان خود را برای بررسی ضعف‌ها و تقویت توان دفاعی کشور به کار گرفت تا آمادگی نظام در برابر تهدیدهای آینده افزایش یابد. دشمن پس از ناکامی در هدف قرار دادن فرماندهان، تصور کرد شهادت رهبر نظام موجب فروپاشی کشور خواهد شد، اما …



 تقوی: دشمن با شهادت رهبر شهید به اهدافش نرسید؛مردم پشت انقلاب ایستادند - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

تقوی: دشمن با شهادت رهبر شهید به اهدافش نرسید؛مردم پشت انقلاب ایستادند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا تقوی، عضو شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور، پیش از ظهر امروز در مراسم اربعین رهبر شهید انقلاب در مصلی امام خمینی(ره) رشت، با اشاره به ماندگاری مکتب عاشورا اظهار کرد: دشمنان تصور می‌کردند با شهادت امام حسین(ع) و یارانش، این حرکت پایان یافته است، اما پس از 1400 سال، فرهنگ حسینی همچنان زنده است و در جامعه اسلامی آثار و جلوه‌های آن دیده می‌شود.

به گفته وی، ملت ایران نیز با بهره‌گیری از همین فرهنگ، انقلاب اسلامی را شکل داد و امروز فرهنگ عاشورا یکی از پایه‌های اصلی حرکت انقلاب اسلامی و ایستادگی مردم در برابر دشمنان است.

تقوی با اشاره به نقش مردم در موفقیت رهبران و حرکت‌های بزرگ اجتماعی گفت: هیچ رهبری بدون حضور مردم نمی‌تواند اهداف خود را به نتیجه برساند؛ همان‌گونه که امیرالمؤمنین(ع) نیز در دوره‌ای با وجود حقانیت خود، از پشتیبانی کافی مردم برخوردار نبود، اما امروز ملت ایران با حضور، فداکاری و حمایت خود پشتوانه‌ای مهم برای رهبری و نظام اسلامی ایجاد کرده است.

عضو شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با اشاره به رویکرد رهبر شهید انقلاب در تقویت ایران بیان کرد: یکی از محورهای اصلی تلاش‌های ایشان، ساختن ایران قدرتمند بود و در این مسیر، موضوع قدرت در عرصه‌های مختلف مورد توجه قرار گرفت؛ از قدرت نظامی و امنیتی گرفته تا قدرت نرم، فرهنگی و علمی.

به گفته وی، امروز دشمن در عرصه فرهنگ تلاش زیادی برای نفوذ و اثرگذاری دارد و به همین دلیل، مقابله با جنگ نرم و تقویت قدرت فرهنگی از موضوعات مهمی است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

نقش علما، معلمان و دانشگاهیان در مقابله با جنگ نرم

تقوی با اشاره به نقش روحانیون، علما، معلمان و دانشگاهیان در عرصه فرهنگی تاکید کرد: این مجموعه‌ها مسئولیت مهمی در مقابله با جنگ نرم برعهده دارند و باید برای تقویت فرهنگ دینی و انقلابی در جامعه برنامه‌ریزی کنند.

عضو شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور یکی از اقدامات مهم رهبر شهید انقلاب را توجه ویژه به گسترش فرهنگ قرآن دانست و افزود: برگزاری برنامه‌های قرآنی، آموزش قرآن در ماه مبارک رمضان و توسعه فعالیت‌های قرآنی در شهرها و روستاها از جمله اقداماتی …



 فرصت دانشجویان برای ثبت‌نام دیدار با رهبر انقلاب
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

فرصت دانشجویان برای ثبت‌نام دیدار با رهبر انقلاب

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها از دانشجویان خواست برای ثبت‌نام حضور در دیدار رمضانی با رهبر معظم انقلاب اسلامی به پایگاه اطلاع رسانی didar.nahad.ir مراجعه کرده و در آن نام‌نویسی کنند.

نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه همچنین با طرح این پرسش که اگر شما در دیدار دانشجویی فرصت صحبت با رهبر انقلاب اسلامی را داشتید، مهم‌ترین نکته‌ای که با ایشان در میان می‌گذاشتید چه بود؟ از آنها خواسته است پیشنهادات خود را برای صحبت در حضور ایشان اعلام کنند.

بر اساس این اطلاعیه دانشجویان می‌توانند با ثبت‌نام در پایگاه اطلاع‌رسانی فوق و پاسخ به پرسش یادشده به قید قرعه در دیدار رمضانی با رهبر انقلاب حضور داشته‌ باشند. دانشجویان تا ۹ فروردین فرصت دارند در این پایگاه نام‌نویسی کنند.

دیدارهای رمضانی رهبر معظم انقلاب با دانشجویان همه‌ساله فرصتی برای بیان دیدگاه‌ها و دغدغه‌های قشر فرهیخته جامعه با ایشان است. این دیدار سال گذشته روز ۲۹ فروردین ۱۴۰۲ مصادف با ۲۷ رمضان ۱۴۴۴ و در فرصتی دو و نیم ساعته با بیش از هزار نفر از اعضای تشکل‌ها و فعالان مختلف دانشجویی برگزار شد.

رهبر معظم انقلاب در آن دیدار دانشجو و فعالیت‌ها و مطالبات دانشجویی را یک فرصت و ارزش برای کشور خواندند و با اشاره به راهبرد دشمن برای بدبین‌کردن ملت ایران به خود و توانایی‌های خود، گفتند: برخلاف خواست دشمن، جامعه دانشجویی باید ایجاد تحول در ذهن و واقعیت جامعه ایران و سپس ایجاد تحول در ذهن و واقعیت جهان را در افق بلندمدت نگاه و تلاش‌های خود قرار دهد.



 مراسم چهلمین روز خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در حسینیه شهدای خانه کارگر قائم‌شهر برگزار شد
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

مراسم چهلمین روز خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در حسینیه شهدای خانه کارگر قائم‌شهر برگزار شد

به گزارش خبرنگار ایلنا مازندران، مراسم چهلمین روز خاکسپاری رهبر شهید انقلاب، با حضور جمعی از مسئولان، فعالان و پیشکسوتان جامعه کارگری، بازنشستگان، ایثارگران و خانواده‌های معظم شهدای کارگری در حسینیه شهدای خانه کارگر قائم‌شهر برگزار شد.

این مراسم به همت مرکز فرهنگی و دارالقرآن خانه کارگر مازندران، هیئت مذهبی شهدای کارگر مازندران و کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی استان مازندران و با هدف گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب و تبیین ابعاد مختلف شخصیت، اندیشه و سیره آن شهید والامقام برگزار شد.

در این آیین، حجت‌الاسلام چمانی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی، نصرالله دریابیگی، دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران و رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی استان مازندران و عبدالله یحیایی، عضو هیئت اجرایی خانه کارگر مازندران به ایراد سخنرانی پرداختند.

سخنرانان این مراسم با تشریح ابعاد مختلف زندگی فردی، اجتماعی و سیاسی رهبر شهید انقلاب، بر ضرورت بازخوانی سیره عملی و اندیشه‌های آن شهید برای نسل‌های امروز تأکید کردند.

در این مراسم همچنین بخش‌هایی از سخنان و دیدگاه‌های رهبر شهید انقلاب درباره جامعه کارگری، بازنشستگان، اقشار محروم و کم‌برخوردار و ضرورت حمایت از حقوق و کرامت اجتماعی آنان مورد بررسی قرار گرفت و سخنرانان بر توجه ویژه ایشان به مسائل معیشتی و مطالبات اقشار مختلف جامعه تأکید کردند.

همچنین سبک زندگی رهبر شهید انقلاب به عنوان الگویی مبتنی بر ساده‌زیستی، قناعت، مردمی‌بودن و برخورداری از حداقل‌های مادی در عین حفظ عزت و کرامت انسانی مورد توجه قرار گرفت و بر ضرورت الگوبرداری از این شیوه زندگی در شرایط امروز جامعه تأکید شد.

در ادامه این مراسم، دیدگاه‌ها و اندیشه‌های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی رهبر شهید انقلاب نیز مورد واکاوی قرار گرفت و سخنرانان، استکبارستیزی، استقلال‌خواهی، عدالت‌طلبی، حمایت از محرومان و تأکید بر عزت و اقتدار ملی را از جمله محورهای برجسته اندیشه آن شهید بزرگ عنوان کردند.

سخنرانان با اشاره به جایگاه جامعه کارگری و بازنشستگان در منظومه فکری رهبر شهید انقلاب، خاطرنشان کردند که توجه به معیشت، منزلت اجتماعی و حقوق اقشار زحمتکش جامعه باید همواره در کانون سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های اقتصادی …



 767 پروژه عمرانی و سرمایه‌گذاری در هرمزگان افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود - تسنیم
۱۰ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

767 پروژه عمرانی و سرمایه‌گذاری در هرمزگان افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، محمد آشوری تازیانی در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان هرمزگان که با حضور غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران و مسئولان استانی برگزار شد، با اشاره به برنامه‌های هفته دولت اظهار داشت: این مناسبت فرصت مناسبی برای ارائه کارنامه عملکرد دستگاه‌های اجرایی و تبیین اقدامات انجام‌شده در مسیر توسعه استان است.

وی افزود: در مجموع 767 پروژه عمرانی و سرمایه‌گذاری برای هفته دولت در هرمزگان پیش‌بینی شده که مجموع اعتبار آنها به حدود 99 همت می‌رسد و بخشی از این طرح‌ها به بهره‌برداری خواهد رسید و عملیات اجرایی بخشی دیگر نیز آغاز می‌شود.

استاندار هرمزگان با تأکید بر اینکه تعداد پروژه‌ها نباید تنها معیار ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی باشد، تصریح کرد: اولویت مدیریت استان، اجرای طرح‌هایی است که آثار ملموس و مستقیم برای مردم داشته باشند و بتوانند به توسعه زیرساخت‌ها، ایجاد اشتغال، افزایش تولید، بهبود خدمات عمومی و ارتقای کیفیت زندگی مردم کمک کنند.

آشوری تازیانی، توزیع متوازن اعتبارات و امکانات را یکی از الزامات برنامه‌ریزی توسعه‌ای استان دانست و گفت: ظرفیت‌ها و نیازهای شهرستان‌های مختلف هرمزگان باید به‌صورت دقیق بررسی شود تا منابع در مسیر رفع مسائل اساسی مناطق و تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز آنها قرار گیرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی هرمزگان اظهار کرد: این استان از ظرفیت‌های قابل توجهی در حوزه دریا، بنادر، صنعت، انرژی، کشاورزی، تجارت و گردشگری برخوردار است و باید با برنامه‌ریزی منسجم، این ظرفیت‌ها را به فرصت‌های واقعی برای اشتغال، تولید و افزایش رفاه مردم تبدیل کنیم.

استاندار هرمزگان همکاری میان دستگاه‌های اجرایی، نمایندگان مردم در مجلس، بخش خصوصی و مجموعه مدیریت استان را برای تحقق اهداف توسعه‌ای ضروری دانست و افزود: همه مجموعه‌ها باید در یک مسیر مشترک برای رفع موانع توسعه و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های استان حرکت کنند.

آشوری تازیانی همچنین با اشاره به اهمیت بخش کشاورزی در اقتصاد هرمزگان، حضور وزیر جهاد کشاورزی در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان را فرصتی برای بررسی مسائل و ظرفیت‌های …



 ایجاد شهرهای کودک و نوجوان؛گامی برای افزایش نشاط اجتماعی - تسنیم
۱۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ایجاد شهرهای کودک و نوجوان؛گامی برای افزایش نشاط اجتماعی - تسنیم

استانها

حامد علامتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان با تأکید بر اینکه تفریح و نشاط عنصری است که به پویایی و افزایش امید به زندگی خانواده‌ها کمک می‌کند، گفت: تفریح و نشاط یک وسیه‌ است نه هدف؛ باید در مجموعه شهری فضاهایی ایجاد کنیم که خانواده‌ها بتوانند بخشی از روزشان را در کنار فرزندانشان سپری کنند و در کنار تفریح و نشاط، از ظرفیت‌های فرهنگی نیز استفاده کنند.

وی افزود: در چنین فضاهایی خانواده‌ها می‌توانند در کنار سرگرمی، فعالیت‌های فرهنگی مانند خرید و مطالعه کتاب یا تماشای فیلم‌هایی را تجربه کنند که علاوه بر جنبه سرگرمی، مفهومی را نیز منتقل می‌کنند.

معاون وزیر آموزش و پرورش و مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور ادامه داد: سرگرمی‌هایی که در این فضاها ارائه می‌شود می‌تواند در کنار ایجاد نشاط، مهارت‌هایی را نیز به کودکان و نوجوانان منتقل کند و به رشد آنها کمک کند.

علامتی گفت: در کنار این ظرفیت‌ها می‌توان بازارچه‌هایی متناسب با نیاز کودکان و خانواده‌ها ایجاد کرد که محصولاتی مانند لباس کودک و لوازم‌التحریر در آنها عرضه شود و همچنین کافه و فضاهایی برای ارائه خوراکی و نوشیدنی در نظر گرفته شود تا خانواده‌ها بتوانند در کنار فرزندان خود استراحت کنند.

وی افزود: پیش‌بینی نمازخانه، غذای فرهنگی و برگزاری رویدادهای مرتبط نیز از دیگر ظرفیت‌هایی است که می‌تواند به افزایش نشاط اجتماعی کمک کند، البته تحقق این موضوع نیازمند نظارت مناسب، تنوع محصولات و خدمات و همچنین قیمت‌گذاری متناسب است.

معاون وزیر آموزش و پرورش و مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور با اشاره به ظرفیت‌های قانونی این موضوع اظهار کرد: در قانون برنامه هفتم توسعه و پیشرفت و در ماده 85، ایجاد شهرهای کودک و نوجوان پیش‌بینی شده و مجوزهای لازم برای این کار در نظر گرفته شده است.

علامتی ادامه داد: بخش خصوصی باید برای اجرای این طرح وارد میدان شود و دولت و حاکمیت نیز حمایت‌های لازم را انجام دهند، البته ایجاد این فضاها نیازمند رعایت ضوابط مشخصی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

 

انتهای پیام/170  





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو
سایت اکوایران

روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو

به گزارش اکوایران به نقل از تابناک، غلامعلی حدادعادل گفت: رهبر شهید انقلاب اگر متوجه می شدند مردی سراغ تعدد زوجات رفته و ظلمی به همسرش کرده نظرشان
 فرانسه، رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد
سایت هم میهن

فرانسه، رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد

نیلوفر شادمهری پیش از این با کتاب «خاطرات سفیر» شناخته شده بود.
 روایت فارین پالسی از نبرد قدرت‌ها بر سر LNG / وقتی چین به آخرین سنگر روس‌ها تبدیل می‌شود
سایت تجارت نیوز

روایت فارین پالسی از نبرد قدرت‌ها بر سر LNG / وقتی چین به آخرین سنگر روس‌ها تبدیل می‌شود

چین با فراهم کردن زیرساخت و بازار برای LNG تحریم‌شده روسیه به شریان حیاتی صادرات انرژی مسکو تبدیل شده و واشنگتن اکنون در پی هدف قرار دادن این مسیر و زیرساخت‌های چینی برای مهار صادرات LNG روسیه است.
 هشدار نارنجی؛ احتمال وقوع سیلاب در ۵ استان
سایت رکنا

هشدار نارنجی؛ احتمال وقوع سیلاب در ۵ استان

اجتماعی رکنا، سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی از احتمال وقوع سیلاب، آبگرفتگی و وزش باد شدید در روز جمعه در گلستان، خراسان شمالی، شرق مازندران، ارتفاعات شمالی خراسان رضوی و سمنان خبر داد و از مردم خواست از تردد و اتراق در بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند.
 فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی

روابط عمومی پالایشگاه تهران گفت:انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران ناشی از وقوع سانحه برای ۲ دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!
سایت عصرایران

بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!

هم‌زمان با ادامه فعالیت سامانه بارشی، رگبار‌های تابستانی در بخش‌هایی از نواحی شمالی کشور پیش‌بینی و گزارش شده است. در این میان، شهر‌های اردبیل و شهرکرد با ثب...
 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر
سایت جهان صنعت نیوز

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.
 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...