قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۴/۲۷

وزارت دفاع روسیه: بیش از 140 هزار نیروی ذخیره آموزش دیده‌اند - تسنیم

وزارت دفاع روسیه از تسریع نوسازی ارتش، تقویت توان رزمی نیروها و افزایش بیش از دو برابری تحویل پهپاد خبر داد.
 وزارت دفاع روسیه: بیش از 140 هزار نیروی ذخیره آموزش دیده‌اند - تسنیم



۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ریابکوف: مسکو از مواضعش در قبال اوکراین عقب‌نشینی نمی‌کند - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که مقامات مسکو همچنان برای گفت‌وگو با واشنگتن آمادگی دارند، ولی این مسئله به معنای عقب‌نشینی از مواضع اصولی خود در قبال مناقشه اوکراین نیست.

ریابکوف صبح امروز، جمعه، در مصاحبه با پایگاه خبری «نیوز.رو» در این باره توضیح داد: «مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا درباره ضرورت مطرح کردن ایده‌های جدید برای حل‌وفصل مسالمت‌آمیز سخن گفته و اگر منظور از «تلاش‌های» مورد اشاره آمریکایی‌ها همین است، ما آماده‌ایم آنها را بشنویم و همچنان برای گفت‌وگو با واشنگتن آماده‌ایم، البته این بدان معنا نیست که از مواضع اصولی خود عقب‌نشینی خواهیم کرد. به هر حال، زمان به زیان کی‌یف و اتحادیه اروپا پیش می‌رود و آنها ناچار خواهند بود این موضوع را در نظر بگیرند.» لاوروف: از آمریکا درباره نقش آنها در حملات به روسیه توضیح خواستیم لاوروف: روسیه توان نظامی لازم برای پایان دادن درگیری اوکراین را دارد ریابکوف:گفتگو با آمریکا درباره اوکراین قطع نشده است

این دیپلمات بلندپایه افزود: «طرف روسی آماده است هرگونه پیشنهاد و ایده معقولی که در راستای اهداف تعیین‌ شده از سوی رئیس‌جمهور ولادیمیر پوتین باشد و با واقعیت‌های شکل‌گرفته "در میدان نبرد" مطابقت داشته باشد، را شنیده و به بررسی آن بپردازد.»

معاون وزیر خارجه روسیه تأکید کرد: «ولی در این راستا، تلاش برای تحمیل خواسته‌های حداکثری اتحادیه اروپا و اوکراین یا خریدن زمان برای تسلیح مجدد نیروهای مسلح اوکراین کاملاً غیرقابل قبول است و بنا بر تعریف نمی‌تواند به حل‌وفصل پایدار کمک کند.»

ریابکوف گفت: «طرف آمریکایی در دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ، برخلاف دولت بایدن، در مجموع آمادگی خود برای گفت‌وگوی سازنده و درک مواضع روسیه را نشان داده است. در مرحله کنونی، مهم‌ترین مسئله این است که واشنگتن تا چه اندازه قادر است بر تصمیم‌های مقامات کی‌یف و حامیان اروپایی آن تأثیر بگذارد، طرف‌هایی که همچنان در رؤیای تحمیل شکست راهبردی بر روسیه بسر می‌برند.»

وی همچنین یادآور شد که روسیه و آمریکا به‌طور منظم و فعال به همکاری دوجانبه ادامه می‌دهند و افزود: «همکاری فعال با طرف آمریکایی از طریق ارتباط دولت‌ها و همچنین سرویس‌های ویژه ادامه دارد. نمایندگی دیپلماتیک روسیه در واشنگتن نیز تماس‌های نزدیک خود را با مقامات آمریکایی حفظ کرده است.»

انتهای پیام/  


۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روسیه: در انتظار توضیح آمریکا و ترکیه درباره ارسال سلاح به کی‌یف هستیم - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که مقامات مسکو همچنان در انتظار ارائه توضیحات واشنگتن و آنکارا درباره احتمال ارسال تسلیحات به اوکراین هستند.

این دیپلمات در یک نشست خبری با یادآوری اینکه اطلاعات منتشره در اینترنت مبنی بر اینکه ممکن است محموله بزرگی از تسلیحات و مهمات ساخت آمریکا که اکنون در اختیار ترکیه قرار دارد، به اوکراین منتقل شود، بر اسنادی استوار بود که کنگره آمریکا منتشر کرده بود، گفت: «در همین ارتباط، وزارت امور خارجه روسیه از مقامات آمریکایی و ترکیه‌ای درباره این موضوع توضیح خواسته و ما همچنان در انتظار پاسخ واشنگتن و آنکارا هستیم و امیدواریم آن را دریافت کنیم.» روسیه: به حملات تروریستی اوکراین پاسخی قاطع خواهیم داد کرملین: تعلیق درگیری با اوکراین در امتداد خط تماس جبهه غیرممکن است کاخ سفید: توان دفاعی آمریکا بر ارسال تسلیحات به اوکراین اولویت دارد

زاخارووا افزود که مسکو با توجه به تأثیر این وضعیت بر دورنمای حل‌وفصل مناقشه اوکراین، در انتظار واکنش طرف‌ها است. این در حالی است که دفتر رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه پیشتر اعلام کرد که درباره درخواست مسکو در خصوص برنامه‌های احتمالی آنکارا برای ارسال تسلیحات به کی‌یف اطلاعاتی در اختیار ندارد. این دفتر به پرسش‌های تکمیلی درباره موضع آنکارا در این زمینه نیز پاسخی نداد.

روسیه به اقدام فنلاند در ارسال تسلیحات به کی‌یف پاسخ مناسب خواهد داد

 سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که این کشور به اقدامات خصمانه فنلاند در قالب ارسال تسلیحات نظامی به اوکراین پاسخ  مناسب خواهد داد. او تأکید کرد: «تسلیحات فنلاندی به محض عبور از مرز اوکراین، به‌طور خودکار به هدفی مشروع برای نیروهای مسلح روسیه تبدیل می‌شوند. هیچ اقدام خصمانه‌ای از سوی هلسینکی بی‌پاسخ نخواهد ماند. واکنشی سنجیده و اجتناب‌ناپذیر که کاملاً مطابق با منافع ملی ما خواهد بود.»

ماریا زاخارووا  یادآور شد که فنلاند از سال 2022 تاکنون حجم بی‌سابقه‌ای از کمک‌های مالی و مادی به اوکراین به ارزش حدود 4.5 میلیارد یورو ارائه کرده  و هدف هلسینکی وارد کردن حداکثر خسارت به روسیه در میدان نبرد، تحقق به‌اصطلاح شکست راهبردی بر کشور ماست. 

 روز پنجشنبه گزارش شد که شرکت فنلاندی «اینوکاس» قصد دارد در این کشور ظرفیت‌هایی برای تولید پهپادهای مورد نیاز نیروهای مسلح اوکراین ایجاد کند. یانه کوستامو، رئیس این شرکت اعلام کرد که این مشارکت با هدف گسترش تولید سامانه‌های بدون سرنشین در فنلاند و افزایش حجم تجهیزات ارسالی به اوکراین انجام می‌شود.

روسیه تنها ضامن حاکمیت اوکراین است

ماریا زاخارووا اعلام کرد که به‌جز روسیه هیچ کشور دیگری وجود ندارد که بتواند حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین را تضمین کند. این دیپلمات در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران گفت: «تنها ضامن حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین، روسیه بوده و فقط روسیه می‌تواند باشد و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه بارها بر این موضوع تأکید کرده است.»

او با اشاره به اینکه کشورهای غربی علاقه‌ای ندارند اوکراین کشوری مستقل و شکوفا باشد، زیرا چنین وضعیتی هیچ منفعتی برای اتحادیه اروپا ندارد، افزود: «با توجه به مسیری که غرب طی سال‌های اخیر در پیش گرفته است، منظورم غرب است، اصولاً حتی وجود اوکراین به‌عنوان یک کشور هم برای آن ضروری نیست. علاقه غرب به اوکراین صرفاً ماهیتی منفعت‌طلبانه دارد.»

انگیزه واقعی واشنگتن از کاهش رزمایش‌ها با سئول جای سئوال دارد

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اشاره کرد که فقط نمایندگان دولت آمریکا می‌توانند درباره انگیزه تصمیم کاخ سفید برای کاهش مقیاس رزمایش‌های نظامی مشترک با کره جنوبی توضیح کاملی ارائه دهند.

پیشتر دونالد ترامپ به پیت هگست، رئیس پنتاگون دستور داده بود مقیاس رزمایش‌های نظامی مشترک با جمهوری کره را کاهش دهد، زیرا به گفته او، این رزمایش‌ها «پیامی خصمانه» به کره شمالی ارسال می‌کنند. زاخارووا در پاسخ به سئوال خبرنگاران درباره انگیزه این اقدام، یادآور شد: «بهتر است خبرنگار «برای دریافت توضیحات، برای مثال به سفارت آمریکا یا مقام‌های رسمی آمریکایی مراجعه کند تا آنها انگیزه این تصمیم را بیان کنند.» واکنش تند کره جنوبی به ترامپ؛ سئول بر استقلال نظامی تأکید کرد

این دیپلمات با اشاره به اینکه کشورهای مستقل می‌توانند خود پارامترهای رزمایش‌های مشترک را تعیین کنند، گفت: «مهم این است که این رزمایش‌ها با موازین حقوق بین‌الملل مطابقت داشته باشند، تهدیدی ایجاد نکنند، ماهیت تهاجمی نداشته باشند و غیره.»

زاخارووا ادامه داد: «البته یک مؤلفه دیگر هم وجود دارد که احتمالاً مستقیماً به ما مربوط می‌شود. ما نیز بخشی از منطقه آسیا ـ اقیانوسیه هستیم و بارها توجه را به این موضوع جلب کرده‌ایم که رزمایش‌های تهاجمی که هدف آنها مقابله با تهدیدهای مشترک مانند چالش‌های جدید، تروریسم، دزدی دریایی یا مقابله با بلایای طبیعی نیست، اوضاع را بی‌ثبات می‌کنند و نه‌تنها به تقویت امنیت کمک نمی‌کنند، بلکه برعکس آن را تضعیف می‌کنند. بنابراین از هر اقدامی که با هدف کاهش ظرفیت درگیری و کاهش خطر وارد شدن آسیب به امنیت منطقه انجا شود، فقط می‌توان استقبال کرد. ولی اینکه انگیزه این اقدامات چیست، برای دریافت پاسخ به این پرسش باید به طرف آمریکایی مراجعه کنید.»

انتهای پیام/  


۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

پاتک تاجیکستان به بحران سوخت روسیه با نفت ایران - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دولت تاجیکستان در پی تشدید ناپایداری و غیرقابل‌اتکا شدن جریان سنتی واردات سوخت از روسیه، رسماً از ایران درخواست کرد تا 2.55 میلیون تن نفت خام و انواع فرآورده‌های نفتی را در اختیار این کشور قرار دهد.

بر اساس اطلاعات و آمارهای رسمی اعلام‌شده از سوی وزارت ترابری تاجیکستان، این بسته درخواستی شامل 2 میلیون تن نفت خام، 300 هزار تن گازوئیل (دیزل)، 150 هزار تن بنزین و 100 هزار تن سوخت هوایی (سوخت جت) است.

مقامات این وزارتخانه تأکید کرده‌اند که حمل‌ونقل این حجم عظیم از محموله‌های نفتی، به اختصاص حدود 51 هزار واگن مخزن‌دار ریلی نیاز خواهد داشت.

این پیشنهاد مهم و راهبردی، در جریان مذاکرات فشرده روز 24 مرداد در تهران میان «عظیم ابراهیم» وزیر ترابری تاجیکستان و «فرزانه صادق» وزیر راه و شهرسازی ایران مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. با این حال، این پیشنهاد تا این مرحله یک درخواست رسمی است و هنوز به یک قرارداد قطعی خرید تبدیل نشده و دولت تاجیکستان تاکنون جدول زمانی مشخص برای تحویل محموله‌ها، فرمول قیمت‌گذاری یا شرکت‌های تأمین‌کننده را اعلام نکرده است.

سایه سنگین تحریم‌های آمریکا و لفاظی‌های جدید ترامپ

زمان‌بندی ارائه این درخواست از سوی دوشنبه، این مبادله تجاری پیشنهادی را دقیقاً در کانون فضای تشدید فشارهای تحریمی قرار می‌دهد. در تاریخ 29 مرداد، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، کشورهایی را که به همکاری و حمایت از ایران ادامه می‌دهند، به پیامدهای سنگین اقتصادی تهدید کرد و وعده «جنگ اقتصادی و انزوای بی‌سابقه» علیه تهران را داد؛ هرچند واشنگتن هنوز تدابیر تنبیهی جدید و مشخصی را در پیوند با این اظهارات ابلاغ نکرده است.

خرید و ترانزیت عمده فرآورده‌های نفتی ایران پیش از این نیز با ریسک تحریم‌های آمریکا مواجه بوده است. بر اساس فرمان اجرایی 13846 آمریکا، مجازات‌هایی علیه اشخاص و مؤسسات مالی درگیر در تراکنش‌های مالی عمده برای خرید، فروش، حمل‌ونقل یا بازاریابی نفت و محصولات نفتی ایران پیش‌بینی شده است. همچنین مجوز موقتی که در ژوئن برای برخی تراکنش‌های مرتبط با نفت خام و محصولات نفتی ایران صادر شده بود، در 7 جولای لغو شد و دوره گذار آن نیز در 17 جولای به پایان رسید.

سرایت بحران سوخت روسیه به آسیای مرکزی و اضطرار تاجیکستان

انگیزه و محرک اصلی دوشنبه برای ارائه این درخواست بزرگ به تهران، ناشی از یک چالش عینی و فوری است: وابستگی شدید و آسیب‌پذیر به سوخت وارداتی از روسیه. در سال 2025 میلادی، تاجیکستان حدود 1.7 میلیون تن انواع سوخت و روان‌کننده‌ها وارد کرد که بیش از 1.2 میلیون تن از این حجم مستقیماً از روسیه تأمین شد. مقامات تاجیک در ماه جولای اذعان کردند که روسیه تأمین‌کننده 84 درصد از کل فرآورده‌های نفتی وارداتی این کشور بوده است.

با این حال، مدیریت این سطح از وابستگی به تدریج دشوارتر شده است؛ چرا که حملات پهپادی به تأسیسات پالایشگاهی روسیه، تولید سوخت در این کشور را کاهش داده و مسکو را وادار ساخته تا برای صیانت از بازار داخلی خود، محدودیت‌هایی را بر صادرات اعمال کند. کمبود سوخت در روسیه از اوایل تابستان به بازارهای آسیای مرکزی نیز سرایت کرد.

در نتیجه این تحولات، حجم واردات سوخت تاجیکستان در ماه جولای با افتی شدید مواجه شد و دوشنبه را ناچار ساخت تا برای جبران کسری خود، به جستجوی منابع جدید از جمله چین، قزاقستان، ترکمنستان، عراق و ایران بپردازد. هرچند روسیه همچنان در نیمه نخست سال جاری 72.3 درصد از سوخت وارداتی تاجیکستان را تأمین کرده و رایزنی‌های دوشنبه با قزاقستان نیز تا پایان جولای به سطح سران کشورها رسیده بود، اما بحران در داخل تاجیکستان به وضوح احساس شد.

در اوایل ماه جولای، سوخت گازوئیل در برخی جایگاه‌های پایتخت نایاب شد و سایر پمپ‌بنزین‌ها نیز محدودیت‌هایی را برای فروش سوخت اعمال کردند. در 10 جولای، «دلیر جمعه» وزیر انرژی و منابع آب تاجیکستان، اعلام کرد که ذخایر سوختی کشور تنها برای حدود دو ماه کفایت می‌کند و دوشنبه به شدت به دنبال یافتن تأمین‌کنندگان جایگزین است.

ابعاد درخواست فعلی تاجیکستان بسیار قابل‌توجه است؛ حجم 2.55 میلیون تنی درخواستی، حتی از کل واردات سوخت و روان‌کننده‌های تاجیکستان در کل سال 2025 فراتر می‌رود، هرچند که 2 میلیون تن از این بسته پیشنهادی مربوط به نفت خام است و نه سوخت فرآوری‌شده نهایی.

در همین چارچوب، وزارت ترابری تاجیکستان از طرف ایرانی درخواست کرده تا در زمینه سازمان‌دهی قطارهای باری مخزن‌دار ویژه و ایجاد یک «کریدور سبز» برای اولویت‌بخشی به ترانزیت محموله‌های سوختی تاجیکستان در شبکه ریلی ایران همکاری کند. البته به دلیل نبود مرز مشترک زمینی میان ایران و تاجیکستان، نهایی‌سازی توافقات ترانزیتی تکمیلی با کشورهای واسطه نیز ضروری خواهد بود.

تلاش برای احیای پالایشگاه راکد دانگارا با نفت خام ایران

بخش عمده نفت خام در این سبد درخواستی، بر معضل مزمن و قدیمی تاجیکستان در حوزه ظرفیت‌های پالایشگاهی داخلی دست می‌گذارد. بزرگترین پالایشگاه این کشور واقع در منطقه آزاد اقتصادی «دانگارا»، با سرمایه‌گذاری شرکت‌های چینی احداث و در سال 2018 افتتاح شد، اما هرگز به مرحله بهره‌برداری تجاری و پایدار نرسید؛ زیرا تاجیکستان تولید نفت خام بسیار ناچیزی دارد و در تأمین خوراک وارداتی نیز با چالش‌های اساسی روبه‌رو بوده است.

فاز نخست این پالایشگاه ظرفیت فرآوری سالانه حدود 500 هزار تن نفت خام را دارد که در ظرفیت کامل می‌تواند به 1.2 میلیون تن در سال افزایش یابد. عملیات آزمایشی این واحد در اواخر سال 2024 آغاز شد، اما حجم ورودی آن بسیار ناچیز بود؛ به طوری که به گفته مقامات تاجیک، در آن سال تنها 1622 تن نفت خام نیمه‌فرآوری‌شده تحویل پالایشگاه شد که حدود 800 تن بنزین از آن به دست آمد.

ایران سال‌هاست که به عنوان یکی از گزینه‌های اصلی برای تأمین خوراک نفت خام تاجیکستان مدنظر بوده است. در جریان مذاکرات 24 مرداد در تهران، دلیر جمعه، وزیر انرژی تاجیکستان و محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت ایران، درباره عرضه نفت خام، گازوئیل و سوخت هوایی به تاجیکستان و همچنین ارائه قیمت‌های ترجیحی گفت‌وگو کردند.

وزارت ترابری تاجیکستان مشخص نکرده که این نفت خام درخواستی تحویل کدام پالایشگاه خواهد شد. در صورتی که تمام 2 میلیون تن نفت درخواستی برای پالایشگاه دانگارا در نظر گرفته شده باشد، این حجم از ظرفیت طراحی‌شده سالانه این مجتمع فراتر خواهد رفت؛ بنابراین روند ارسال محموله‌ها یا باید در یک دوره زمانی بیش از یک سال توزیع شود و یا نیازمند ارتقا و ایجاد ظرفیت‌های فرآوری جدید خواهد بود.

معمای ترانزیت، لجستیک و چالش‌های پیش‌رو

با این همه، تأمین نفت تنها بخشی از معادله پیچیده دوشنبه است. هرگونه معامله بزرگ و کلان نفتی با تهران، مستلزم حل‌وفصل مسائل پیچیده مالی، پوشش‌های بیمه‌ای، ترتیبات لجستیکی و مدیریت مخاطرات ناشی از تحریم‌های یک‌جانبه آمریکاست. هشدارهای اخیر ترامپ بر عدم‌قطعیت‌های موجود می‌افزاید، گرچه چالش‌های تحریمی پیش از بیانیه 20 آگوست نیز وجود داشته است.

روسیه همچنان تأمین‌کننده اصلی و سنتی سوخت تاجیکستان باقی مانده است، اما کمبودهای اخیر هزینه‌های سنگین این وابستگی یک‌طرفه را برای دوشنبه آشکار ساخت. ایران یک منبع استراتژیک برای تأمین نفت خام، محصولات پالایشی و یک مسیر ترانزیتی مطمئن از جنوب به شمار می‌رود، اما اجرایی شدن یک توافق کلان نیازمند رفع موانع لجستیکی و سازوکارهای بانکی است.

از این رو، درخواست فعلی تاجیکستان بیش از آنکه یک چرخش ژئوپلیتیک تمام‌عیار تلقی شود، تلاشی اضطراری از سوی دوشنبه برای حل یک چالش امنیتی-انرژی حیاتی است. اکنون باید دید آیا سازوکارهای انتقال و تأمین مالی این حجم از محموله‌ها میان دو کشور نهایی خواهد شد یا خیر.

انتهای پیام/  




 واکنش چین به تهدید‌های جدید ترامپ علیه ایران/ پاکستان میانجی تهران و واشنگتن می‌شود؟/ بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت تجاوزات اسرائیل
۲۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

واکنش چین به تهدید‌های جدید ترامپ علیه ایران/ پاکستان میانجی تهران و واشنگتن می‌شود؟/ بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت تجاوزات اسرائیل

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 ۲۳ کشته در تصادف بزرگراهی در برزیل
۲۰ ساعت قبل / سایت تابناک

۲۳ کشته در تصادف بزرگراهی در برزیل

برخورد رو در رو یک مینی‌بوس و یک کامیون در ایالت پارانا در جنوب برزیل، ۲۳ کشته و ۵ زخمی برجای گذاشت.

 انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

سخنگوی کرملین از آنچه افزایش سطح مشارکت انگلیس در جنگ اوکراین خواند، ‌ انتقاد کرد و گفت: موضع لندن در حالی است که برخی کشورهای اروپایی از حمایت از کی‌یف خسته شده‌اند.

 در پاسخ به اعلام جنگ اقتصادی ترامپ
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

در پاسخ به اعلام جنگ اقتصادی ترامپ

یک دولت می‌تواند اتباع و قلمرو خود را اداره کند. اما نمی‌تواند به یک شرکت خارجی که در خارج از قلمرو آن دولت و مطابق قوانین دولت متبوع خود فعالیت می‌کند، دستور دهد تجارت قانونی خود با کشور ثالث را قطع کند.

 اسپوتنیک: احتمال حمله اسرائیل به ترکیه/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم!/ تحریم‌های تازه آمریکا علیه حزب‌الله/ آمریکا به چین و متحدانش درباره ایران هشدار داد
۳ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

اسپوتنیک: احتمال حمله اسرائیل به ترکیه/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم!/ تحریم‌های تازه آمریکا علیه حزب‌الله/ آمریکا به چین و متحدانش درباره ایران هشدار داد

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 آژیر بحران در بازار جهانی انرژی
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آژیر بحران در بازار جهانی انرژی

دنیای اقتصاد: چراغ‌های قرمز در بازارهای انرژی روشن شده‌اند. قیمت نفت دوباره به شکل نگران‌کننده‌ای بالا رفته است اما مشکل بزرگ‌تری در لایه‌های پنهان بازار وجود دارد.